vår

Nu är sommarn här i purpur vågor.... den meningen har fastnat i huvudet på mig idag och jag går och nynnar på den för fulla muggar nu, snart slår nog elin ihjäl mig. Men det är ju faktiskt valborg och fint väder ute, tjoho underbart! Dessutom är jag och Elin klara med inbjudan till vårt projektarbete, tummen upp. Snart ska vi ner till ica och handla lite sen åker vi hem i eftermiddag till våra riktiga hem där det blir en långhelg.

Idag tillägnar jag en bit av det här inlägget till min bror som fyller 20 år, grattis eric!/ carin


idag

Nu har vi klarat oss två dagar här i Hallsberg utan större snedsteg. Det enda var väl att jag var dum nog att välja att springa testbana i Skåle idag. För er som inte vet vad detta innebär en bana på fyra kilometer i skogen ute vid Skåle. Jasså, detta låter inte så farligt hör jag er tänka. Men tji fick ni, när jag berättar att det visst är farligt. För på väg till trean har man en höjd som mer är ett berg att klättra snarare än springa uppför. Jag var på god väg att lägga mig ner och ge upp, men som tur var hade jag Crister efter mig som peppade.

Nu ska jag skriva på en grej till skolan och sen städa fisken och sen gå ut och titta på när de försöker grilla. Det kan bli kul.


elin och jonas från sängen

måndag

nu är vi nyduschade och trötta efter dagens träningspass som gick av stapeln på bygget, där vi skulle springa på endast
brunbild, fett jobbigt och fett svårt. men vi hittade båda hem lagom trötta och glada, även ploppe med rumpan hittade hem. så nu ska vi äta upp oss med cancerkorv och makaroner innan vi ska fortsätta vår kväll med ännu lite projektarbete. nej nu ska jag gå och hjälpa elin i köket så jag slipper all disk sen.

cajjsunk 

Home again

Vi har nu återkommit från fina Finspång och Kapplandsvägen 8.

Idag var det Cajjisbajjis tur att vara dukitg, och min tur att vara mindre bra. Men, vi är båda ändå nöjda med helgens bravader. Vi har även lyckats kamma in 6 hela timmar projektarbetes tid, varav två idag.

Om cirka 40 min så ska vi äta glass och titta på Carambole, gotte.


Cajjsunk+snoppe

j-cup och lördag

nu har vi nästan återuppstått från de döda, fy tiusan vad sletet det var idag, och det 100000 grader varma vädret gjorde det ju inte lättare att avverka orienteringsbanan på. elin var duktig idag och vann nästan, hon fick iallafall j-cups poäng och får köra elit imorgon också, så vi möts imorgon igen. carin var inte lika duktig, men imorgon tar vi nya tag för då kommer vi vinna tillsammans. nu sitter vi nere i källaren och gömmer oss för solen och väntar på att mamma lena ska göra maten klar, för vi är totally utsvultna.

idag vill vi ge dagens kram till maria magnusson, vi tycker om henne lika mycket även fast hon inte blev godkänd idag och hon är fortfarande lika mycket vår idol! :)

nej dags att ladda upp för imorgon, jag tror bestämt att det lurar en chokladkaka i kylen och en tv i källaren.
hejdå/ cajjsunk

Fredag kväll

Nu sitter vi i soffan och jag mobilbloggar. Eller bloggar från mobilen kanske, eftersom mobilbloggning är mer när man mmsar tror jag. Jag vet inte. Imorn ska vi i alla fall springa silva junior cup här i vackra finspång. Jag ska vinna, så jag får springa på söndag. Nu tittar vi på talang eftersom grillad var så sjukt tråkigt. Fast talang är inte så mycket att hänga i julgranen heller. Jag vill även pusha för snoppes och snoppes brors blogg, leanderssons.blogg.se /Elin

Ribban

Här sitter nu Cajjsunk tillsammans med Bajsbom och ettan killarna. Vi är på g mot finspång, där helgens tävling stundar. Det ska bli himla trevligt att mysa i det rosanderska huset en hel helg. Senare ska vi ut och kolla kontroll punkter i skogen till projektarbetet, 4 av 5. /Cajjsunk

muuu

idag har jag ätit nya magnum och så ska jag tillbringa natten på berglundavägen, hoho. imorgon ska jag ta med
mig både sunkis och bajsbom hem, jag är såååå nervös. j-cupis i helgen dessutom.

carin

Onsdag

Här sitter jag och kuckelurar. Anledningen till detta är att jag är mindre glad. Denna gång på det jävla ranking systemet som finns i orienteringen. Det är så att när man är ny i en klass så får man subjektiv ranking baserad på förra årets bästa resultat för er som inte vet. Denna kan man sen ligga och glida på resten av säsongen trots att man gör sämre resultat.

Nu är det Jcup och jag får inte springa på söndagen, det får inte ribban heller. Jag är väldigt mycket mindre glad över detta. Främst för att det går så bra på träningarna men jag kan inte prestera. Prestations ångest kanske? Haha.

Idag har vi i alla fall varit hos Lilian och fikat med tjejerna, det var gotte. Jag fick även känna på ormskinnet som hennes orm fällt.


Nu ska jag också sussa,
Elin


Tsdag

Här hänger vi nu. Jag är nöjd, fick vg på företagsekonomin och inte ig som jag trodde. Nu ska vi göra ett arbete på en vecka, det känns lite kort men jag och Marremus kommer bajsa på alla andra.

Idag ska vi in till Örebro. Fast först ska Carut ha prov.

När vi gick till skolan hittade vi massa jackor i kulverten, utanför hissen. En blå räv, vem fan hänger ut en blåräv i kulverten?


Elin

vilken tur

vilken tur att det finns animationer på mobilen, vilken tur att det finns choklad på ica, vilken tur att ingen av oss tycker om att diska, vilken tur att vi har gratis sms, vilken tur att vi har samma humor, helt enkelt vilken tur att vår kväll blev en höjdare.
/carin


Måndag2

Nu har jag kommit från skolan och chillar i skiten. Det blir alltid så stökigt när jag har packat upp, för allt hamnar på golvet. Jag borde nog gå någon kurs i upp packning.

Idag fick vi översätta texter på engelska, vi tog det självklara valet: En sten vid en sjö i en skog. REsultatet blev bättre än med håkan, även om vi inte hann klart.Elin

Måndag

Nu ska vi snix dra iväg oss mot skolan. Idag är planerna att städa rummet(vilket jag skulle gjort för en timme sen eftersom jag vaknade halv åtta) och orientera lite. Haha


Elin

Söndag

Japp, som sagt var är jag nu diagnostiserad med övertrötthet. Symptomen visade sig genom en skrattattack till något som inte var väldigt lustigt på tvn. Denna höll sig i ca 5 minuter och innehöll; 2st andnöds-anfall, x antal gråtattacker.

Men jag ska bota detta innom snar framtid. Fröst ska jag bara piffa till mig så jag kan använda mig av mina gladiator sandaler utan att skämmas imorn.

Helgen tillbringades i Skåne land och jag var rätt bra. Tog hela 57 platser och sprang upp för hela jätte bajs backen efter varvningen. Sen sov jag mycket.


Elin Elut

full fart

hon anlände vid klockan sex, vi gick hand i hand ner till ica för att handla hem lite föda. väl nere på ica blir vi överfallna av en skäggig gubbe som trycker upp en planta i våra ansikten och frågar lite hetsigt:
- är detta dill?
vi tittar på varandra elin och jag, slår våra kloka huvuden ihop och svarar ja till gubben, han hugger snabbt tillbaka med:
- bra för jag vill tusan i mig inte köpa hem persilja igen.
vi promenerar vidare på ica och vidare upp till vårt vardagsrum där vi bänkar oss i våra egna soffor, inget bråk om platser för vi vet redan i vilken soffa och i vilken del vi hör hemma. där sitter vi framför tv-apparaten. jag ätandes på några knäckemackor och elin på ett par alldeles för brända vitlöksbröd. minutrarna gick och elin fick ett anfall, och ja jag kunde ställa diagnosen. elin lider av övertrötthet och jag gav henne rekommendationerna att genast bege sig till bädden. imorgon möts vi igen, då är det en ny dag och nya möjligheter. god natt helt enkelt/carin

torsdag

jaha då var snart torsdagen över och elin har lämnat mig i hallsber för att åka ner till skåneland och springa. idag har jag varit ute och powerwalkat med elin i hallsberg och joggat i tio minuter, vilket innebär 5 min längre jogg än igår, jag är verkligen på g, jag och elin kände oss som gamla pensionärer som var ute och vandrade i vårsolen och joggade små intervaller och gick när det började bli jobbigt, eller så kände vi oss snarare som unga flickor som kommit på att de vill förbränna fett och har läst i tidningar att powerwalk är bra.

när vi promenixat färdigt gick vi till ica, och idag slog vi på stort och köpte både cosmopolitan och veckorevyn, inte illa. och nu sitter jag här i klaras rum med min veckorevy eftersom elin och cosmopolitan har åkt. så nu har ja hjälpt klara med en packningslista inför helgens tävlingar, ska nog strax hoppa in till mig och bädda ner mig för imorgon ska jag träna mitt första pass på x antal veckor på morgonkvisten, både hurtigt och ambitiöst.
lev väl /cajjis


Torsdag

Efter en mycket händelserik helg och vecka har jag nu åter tagit mig hem. Väl hemma har jag fått reda på att jag har attityd problem och att jag numera inte längre beskyddas av handen av en av klubbens någonting( "jag har tagit bort min hand från elin nu", för att citera ganska exakt). Detta är mycket komiskt i mina ögon.

Det är inte bara jag som har attityd problem, öga mot öga tjejerna har fortfarande det också. Även detta är mycket MYCKET underhållande.

Då kanske någon av våra mycket trogna läsare funderar, "Har Elin gått och blivit ett problembarn?". Svar nej. Eller kanske. Men jag har sagt till folk vad jag tyckte, öga mot öga, och detta blev utfallet. Men min syster tycker i alla fall att det är roligt, och det är ju skönt att jag kan underhålla någon.


Elin

Onsdag

Nu sitter jag på kontoret som en riktig kontorist och sörjer att jag har träning och att jag kommer få ett stort fett jävla ig på provet imorn eftersom allt är för svårt. Jag kan redan så mycket så det får inte plats något mer i mitt huvud.

Snart är det som sagt var träning, och jag ska försöka ta mig runt utan att försvinna.


Elinbanan och Cristis

Onsdag morgon

Snart ska jag iväg för att möta marrebus och sen gå till idrotten, hoppas det inte är något jobbigt för jag är trött.

Men något som hjälper mig att vakna till liv är alla de fantastiska Twins-erbjudanden som tv kräks ut på mig. Nu visar de en damsugare som är helt magisk, den suger ALLT. Och så är det vatten i den!!!!!!!

Senare är det träning, jag ska nog vara bra idag. Hoppas jag på. Och apropå att vara bra, jag får fjärde sträckan i team Milf på tiomila. YEEEES! För er som inte vet vad detta innebär så är det så att jag alltid springer mitten sträckan, som är kort och rak. Nu är det längre och gafflat!!!!Elin!!!!!!!!

bloggning in action

nu sitter jag och elin med magen fylld av kyckling, dock börjar vi bli hungriga igen så ska snart fylla den igen, kanske med glass denna gången? iallafall så sitter vi helt insnurrade i banläggningen till vårt projektarbete i det stora allrummet. projektarbetet går bra och vi är faktiskt riktigt stolta, och snart kommer vi få skriva in 3 timmars jobbi vår saftiga loggbok. idag efter skolan var vi och plaskade lite i simhallen, jag försökte vara duktig och springa med väst men  var inte så jätteaktiv och elin lekte mest groda och prövade grodsteg på så väl djupt som grunt vatten, efter vårt svettiga träningspass blev det en svettig bastu innan vi traskade vidare hemåt. jag vill även dela med mig om att jag har diskat bort vårt diskmountain idag, elin hjälpte också till lite. nej nu kallar projektarbetets hårda arbete, au revoir! / cajjan o lite sunkis

Tisdag

Nu har jag slutat och sitter och väntar på att Håkan ska komma hit så jag kan samtala med honom lite. Han försvann någonstans. Men jag väntar snällt. I alla fall tills Klara och Carin kontaktar mig för lite plugg nere på God smak. Det verkar gotte.

Sen ska jag eventuellt simma lite, jag orkar inte träna för jag är så trött men det känns skönt att mjuka upp kroppen lite i bastun efteråt. Mysigt.

Sen tror jag att jag glömt en av grejerna till min klocka hemma också, så jag kan inte ladda in den i datorn. Jobbigt.


Elon

Söndag

Idag sprang jag alltså för att förbättra min ranking. Men icke. Jag var för långsam, och så hade jag sönder min kompass så när jag skulle använad den så stog den still så jag chansade och fick fråga en man om var jag var. Det var ballt, första gången jag hade sönder en kompass. Jag är ball.

Nu sitter jag i soffan efter att ha skalat potatis och slöglor på gossip girl som jag redan sett. Jag laddar upp inför imorn då jag SKA förbättra min ranking. Fast man vet aldrig.


Elin

Lördag

Nu befinner jag mig hemma i mitt hus. Det är skönt. Det tycker taxarna också. Snart vankas middag.

Elin

Fredag

Här sitter jag mitt i städkaoset som pågår. Mor torkar golven som jag har damsugit och fader min opererar med något på toan. Taxarna trippar lungt omkring i takt med Beach boys.

Första dagen på hela lovet som jag sov enda till nio. Det var mycket skönt, dock jag var sjukt trött ändå. Detta medförde en hel del sura miner när vi var ute och åkte lite skidor borta vid Ramundberget. Fast mest berodde min mindre-gladhet på att föret var helt superkasst. Det gick liksom inte att ta sig framåt eftersom allt var så mjukt. Och jag kunde ju inte staka för jag är för klen så det blev skate i den ofördelaktigt mjuka mittdelen.

Imorn tar vi ss hemåt och på söndag+måndag är det tävling för att bättra på rankingen eftersom jag nu sjunkit ner till en inte så smickrande 69onde plats. Inget fel på just platsen, bara på en del människor som glidit in före mig. Men detta ska ändras som sagt var.


Thank you for listening, over and out.
Elin

Onsdag

Nu sitter jag åter i soffan med mammas dator. Idag går disskusionen till game boyens magiska värld. Dock är samtalsämnet på väg att bytas till till något annat, allt efter att vi börjat prata om priset. Nu om hur man prutar, och vad jeans kostar utomlands.

Idag snöade det, vi åkte 1.5 km uppför framt till ett vindskydd där vi grillade korv. Efter en hel del om och men så gav jag och pappa iväg hemmåt. På vägen hem ville Felix inte samarbeta, han satt fast runt min midja, och för att göra en lång historia kort så slutade jag med halva överkroppen i en snöhög när Felix försökte dra sig loss från mig. Jag blev mycket mycket arg och skrek diverse saker på honom som jag tror att han inte förstod.Elin

tisdag2

Nu har vi än en gång klarat av ett riktigt sjukt långpass på fjället. Dagen började med en tur bort till Ramundberget där vi tog liften upp och körde vidare till våffelstugan. Sen när vi fått i oss lite socker så åkte vi vidare i spåret fram tills det svängde och vi tog oss utanför spåret, off pist som vi riktiga skidproffs säger. Där åkte (läs:gick) vi uppåt och så var det "bara över nästa ås". Fem åsar i rad. Efter detta var jag safitgt trött i benen, och resan nedåt började.

Nu har jag en riktigt schysst google- samt pannbandsbränna. Jag hoppas det försvinner innan jag kommer hem till Carin, annars kommer hon få sig ett gott skratt. Fast vem är jag att neka något lite kul?


Elin

tisdag

yes box då var jag ett litet steg närmare mitt körkort, för idag har jag avverkat halkan. det gick bra och ingen kom till skada, när jag varit på halkan fick jag stressa iväg till bussen vidare till massage och sjukgymnast eftersom att jag är tvungen att kolla upp mitt knä. nu har jag fått massage och det var inte direkt skönt, mitt ben är rosa och det är ömt som en korv i bildörren.

det visade sig att min lårmuskel är alldeles för spänd och har blivit förkortad så den har dragit med hela knäproceduren åt sidan så mitt knä har blivit snett, dessutom var jag alldeles för svag i en muskel på baksidan av låret, så nu måste jag pumpa upp den muskeln och stretcha järnet + löpningsförbud på hårt underlag och träningsförbud över huvudtaget tills det inte gör ont längre, sen ska jag vara fit for fight så att säga. jag måste även erkänna att jag tycker lite synd om mig själv, så jag ska önska mig ett riktigt fett påskägg så jag blir lite glad. förövrigt har det som sagt varit en bra dag, och nu ska jag bege mig en trappa upp för att hjälpa mamma o laga påskmat och påskpynta :)
carutMåndag

Nu befinner jag mig i Bruksvallarna i vårt hus. Det är fint, dock finns det inga lampor på toan på övervåningen. Igår åkte vi skidor och jag var fruktansvärt bra på det, eller ja, relativt bra.
 
På eftermiddagen skulle vi promenada taxarna, men bestämde oss för att göra något annorlunda istället. Så mamma och jag svidade om till skidor och satte på oss varsitt taxkoppel runt magen och sen lämnade vi huset för att möta vårt öde i skidspåret. Detta fick en rätt intressant början då taxarna bestämde sig för att leka lite och inte bry sig om att deras snören blev väldigt ihop knytna. Men vi löste det och sen bar det av. Felix drog mig de första 50 metrarna tills han höll på att avlida, sen började vi samarbeta. Det var i alla fall kul.

Vi ska snart ut igen, och jag ville bara meddela min lycka över att även jag vara spotify användare numera. Sen tre minuter tillbaka. Härligt. Allt detta tack vare Markus Krunegård.


Elin

påsklov och svt

idag, just i denna minut sitter jag hemma i min egna säng och har påsklov, vilket innebär ingen skola, mys och massa påskgodis, 4 av 5. imorgon är det även tävlingspremiär för min del i sverige, jag vet dock inte hur det kommer gå att springa med mitt knä, så jag låter morgondagens magkänsla bestämma om jag ska tävla eller inte. förresten nu ska jag berätta veckans höjdpunkt för min del, höjdpunkten utspelade sig i den kungliga hufudstaden i tvhuset. vi fick gå runt i olika tvlokaler, tex lets dance studion, parlamentetstudion och sist men inte minst nyheterna/väder-studion, där visade jag mina talanger och fick in en fot på tv.

jag fick stå och vara meterolog, det var sjukt kul. funderar starkt på att bli det och konkurrera ut Tone. våran boss (guide) sa iallafall att jag var duktig och sa att om några år kunde jag säkert få jobb där med mina väderkunskaper, haha. jag har nog en framtid på arbetsmarknaden om några år trots allt. dessutom provade även jag och klara på att sitta in det blåa partiets stolar i parlamentet, så nu har vi björn gustavssons rumpbaciller på våra rumpor, omg! nej nu ska jag kila iväg och borsta mina tänder, god natt / carin
FRANCE

Vi firar påsklovet med lite frankrike bilder

Så här glad blev jag när vi var framme

Fröknarna Hall och Rosander blev ännu gladare

Vi blev så glada att vi slängde av oss kläderna och gick för att handla kex

Sen fick vi träna, lycka

Kanon kul

Sen åkte vi till Paris och vi anlade våra bästa bloggminer

Vi fick se Arc de Triumf

Två kineser

Sen kom vi på att Carin var med, och då ville ju alla så klart ha en bild på henne

Och sen hittade vi detta, vad nu det är

Sen åkte vi mer bussElin och lite Carin

Friday is tie-day

Dagen till ära befinner jag mig hemma i sköna Tullinge. Varför, undrar ni säkert inte. Men jag kan berätta detta ändå; det är nämligen så att vi fått lov.

Mycket glatt överraskad blev jag när jag kom hem och insåg att det minsann var 14 (14!) grader utomhus. Fantastiskt. Så jag tog en promenad med taxarna. Detta fick jag dock ångra bittert då det stannade en bil.

Denna bil, som för övrigt var knall rosa, undrar om man kommer till Tullinge strand. Tullinge strand Tullinge strand. Min hjärna tänker febrilt. Är det husen längs med stranden i Tullinge, måntro? Jag gissar på detta och börjar snällt förklara. Men det visar sig att jag eventuellt haft fel, alternativt förklarat väldigt dåligt då hon i framsätet säger "Men det var ju därifrån vi kom". Ehh jasså, tänker jag. Är jag verkligen så dålig. Men nej, det är jag inte. Det visade sig att jag visst förklarat rätt, det berättade nämligen min ömma moder för mig. Detta känns riktigt skönt, jag är inte lokalkännedoms handikappad.

Nu är det nog snart mat och sen så ska jag packa för imorn så åker vi till Bruksvallarna. Gött.Elin

Hockey

Nu sitter vi och filosoferar framför hockeyn. Kul.

Elin Joppe Marrebus

torsdag

Idag när jag kom hem från min långa skoldag (som slutade 11), så märker jag till min stora lycka att min bättre hälft har gjort en riktig jätteinsats och städat mitt rum. Han har lagt alla papper i högar som var sorterade efter om det var skola eller något annat, alla kläder i en hög och golvet var tomt. Gissa hur glad jag blev. Det var dagens absolut bästa!

Jag har även dragit mitt strå till stacken och damsugit och slängt  två tredje delar av alla papper, möblat om lite och skaffat en hylla. Så nu ska jag bara sortera alla kläder och hoppas att allt är rent.

Snart ska vi iväg och träna lite, får se hur aktivt det blir. Aktiv vila kanske. Jag har till min stora förtret nu lcykats få ont i såväl benhinna som nedre höft. Men det går nog över om jag inte springer så mycket utan spinner istället. Jaaa.


Elin och JONAS

dagens tips

dagens tips: klia dig inte i ögonen när du smörjt in valfi kroppsdel i linement, det ger sveda och känslan av att mista sin syn uppkommer. så tvätta alltså händerna nog när du behandlat dig med linement.

carut

Onsdag

Nu sitter jag och väntar på ploppe medans Lilian byter om. Det är himla härligt. Vi har kollat på bilder från Italien och den mycket underhållande filmen med Olof när han leker reporter i Venedig. Det var kul, så kul att den sågs två gånger.

Snart ska vi träna, eller om 45. Första riktiga passet sen i söndags, det kommer bli riktigt hårt. Fast det är bara 4 km så jag överlever förhoppningsvis.

Gårdagens städning har det inte blivit så mycket med, det var för mycket tvätt så jag lämnade allt i små fina högar. Ett sorts välorganiserat kaos.

'Elin

RSS 2.0