Dagen efter

Hej hopp hallå bloggen. Igår var det Halloweenfest och det var mucho trevligt. Kvällen började hos Stina och slutade hemma hos Jonas kompis i Åmmeberg. Där emellan tillbringade vi nattimmarna i folkets hus i Åmmeberg.

När Jonas återuppstått idag på morgonen begav vi oss mot Hallsberg där vi nu har tillbringat denna dag. Lite trötta miner, men nu är magarna fyllda med tacos så nu är vi på g igen. Förövrigt så har jag ingått i ett vad nu ofrivilligt, det är så att om IFK Göteborg vinner imorgon ska Jonas och Stina bjuda mig och Erik på mat, men vinner AIK måste vi bjuda på mat. Jag hade bestämt mig innan för att heja på AIK imorgon men nu fick jag tydligen byta lag, så HEJA GÖTEBORG!

Jag bjuder nu på en bild från gårdagen, tyvärr syns inte hela min outfit men jag var iallafall djungel/indian/grott -människa. Ni går miste om min djungelkjol och mina rep på benen men bilden är ändå het. Bredvid mig har jag nunnan (Erik) och en indian (Jessika).


Fredag

Nu är det Morden i Midsommer som gäller, dock är jag själv eftersom både Jonas och Andreas hellre kollar på CSI, trots att de sett avsnittet förut. Dcok tror jag att de är omvända snart.

Idag har vi tränat lite och varit ute på Bergvik och gått på IKEA. Himla trevligt.


Elin

0^0

PS. Jag kan nu även meddela att jag (läs: mamma och pappa m.fl.) har lyckats lösa 0^0 problement! 0^0 är mänligen odefinerbart!

Torsdag

Nu sitter jag i soffan med Jonas och tittar på det inte allt för muntra programmet Criminal Minds. Det är lite läskigt, men eftersom jag är en mogen kvinna kan jag stänga ögon och öron när jag behagar vilket är himla skönt.

Igår stundade min gå ut på krogen debut, och kvällen inleddes hos Jonas kompis Putte med diverse folk. Ganska trevligt, lite för mycket NHL10 för min smak men det avhjälptes med Hits for Kids. Efter detta och lite pizza bar det av in mot stan med buss. Aftonen var trevlig, jag gjorde dock ett orutinerat val av skor när jag valde pumpsen framför tygskorna vilket resulterade i en stage dive ner för en trapp. Inga bestående men, förutom lite blåmärken och ett mycket illa tilltygat "gå-i-pumps-självförtroende". Men detta avhjälptes när jag fick reda på att jag (fritt citerat från okänd blogg som ägs av Andreas kamrat) är galet kul. Kalas.

Idag har vi gjort muffins, spelat spel (som jag kom sist på) och lärt mig spela Catching Features. Det senare var mycket svårt, och Jonas slog mig med 60 CF minuter på banan som jag sprang. Kanske inte jätte bra, men i träningsdagboken så var det ett fint långpass.


Elin och Jonas på ett hörn

Torsdag

TV3play kan vara världens bästa grej just nu. Jag tittar runt på gamla program och har nu tagit mig igenom hela
Ensam mamma söker säsong 1. Jag vet nördigt, men oerhört kul. Förövrigt är det jättedåligt väder ute och ikväll är det träning i det ruggiga vädret, jag får se fram emot tårtan som vi ska äta efteråt!

Imorgon är det Halloweenfest, jag och Stina ska vara djungelmänniskor. Det kommer bli grymt! Jag ska försöka knäppa någon het bild så ni får se :)

Lev väl / Carin

Onsdag, vad är 0^0?

När jag vaknade imorse tänkte jag att idag ska jag verkligen vara duktig och ta tag i mig själv och faktiskt göra lite matte. Sagt och gjort, efter två avsnitt Gossip Girl så bar det av mot köksbordet för matematik C, och deriverings uppgifterna vi fått.

Det första problem jag stötte på när jag deriverat klart tal nummer 1 var att uppgifterna faktiskt var facit-lösa. Det fanns inget bifogat facit till någon av de två sidor som vi fått med oss. Jag funderade ett tag över detta men valde sedan att inte bry mig utan att glatt derivera vidare.

Det andra problem jag stötte på, och det som till sist fick mig att ge upp var talet 0^0. Jag har ju i skolan fått lära mig att allt upphöjt i 0 är 1, men när jag slår detta till synes så enkla tal säger miniräknaren följande; ERR:DOMAIN. Jag undrar inte bara vad ERR:DOMAIN betyder, utan också vad 0^0 egentligen blir? För som Anton Sundin skulle sagt, jag går ju faktiskt bara samhäll. Så det här inlägget riktar sig till någon smart naturare där ute i cyberrymden; VAD I HELA FRIDEN ÄR 0^0?! (Även teknister och människor som gått ut gymnasiet kan få svara på frågan om det faller er in)


Elin


Bloggning från stol 25

Ja nu sitter jag nedtryckt i biostolen på rad två och ska snart se flickan som lekte med elden. Bredvid mig har jag min "karl" jonas, mysfaktorn är helt enkelt på topp. Nej nu bösjar det bli dags, tjingeling /carin

Tisdag

Idag har jag fått sovmorgon så länge att jag är trött för att jag sovit så mycket. Jag gick up 11.04 och det var svårt att slita sig från sömnens hårda grepp men jag kände att jag var så illa tvungen eftersom jag ville kissa.

Nu har vi i alla fall ätit lunch, det blev en special version på broccoli och skinka, som faktiskt var god trots att Jonas fick sköta spisen och jag bara tittade på. Men det är inget han ska vänja sig vid, för allt som oftast när någon annan än jag lagar mat blir det fel. Typ fel grepp om stekspaden.


Lovet får betyget tumme upp, i motsats till tumme ner.Elin


Måndag kväll

Nu sitter jag här och är mycket upprörd över diverse ting, det senaste över att toan var så långt i från mig för ett tag sen när jag ville kissa och att jag fick gå dit för att jag inte kunde kissa på mig i soffan.

Men det jag är mest upprörd över för tillfället är detta, hur jäkla sjukt är inte detta? Att man har ihjäl någon, presser någon annan att döda en annan, och bara får 1 år och 8 månader?! Det är vansinne! Jag tycker absolut att det inte spelar någon roll att de bara var 16, för vid 16 års ålder är man fan kapabel att tänka själv såvida man inte är helt bakom flötet. Och det står ju klart och tydligt i denna förmodligen helt sanningsenliga artikel att de inte är psyk-sjuka, vilket jag i och för sig tvivlar på om man läser allt, så hur fan kan man då dömma till 1 år och 8 månader? Jag är så upprörd att jag inte kan sluta tänka på det. Och att sedan säga att det är som för en vuxen att få 10 år i fängelse? Jag bara: WHAT?! 10 år är väl 10 år hur man än ser det, och oavsett om man är 16 eller 36? Det är i alla fall vad jag fått lära mig. Sätt de sjuka jävla barnen på livstid och häng föräldrarna för att de uppfostrat sina barn på ett så sjukt sätt! Avrätta alla som varit inblandade i de här barnens och deras föräldrars uppfostran, det är förmodligen bara så man kan hindra att samma fel sker igen. I alla fall inom samma släkt. Utrota hela släkterna när vi ändå håller på.


Elin

SM-brons

Förresten Oskar tog brons på natt-SM i fredags. Fy sjutton vad grym du är Oskar!Klurigheter

Nu sitter jag inburrad i kökssoffan och tänker över dagens kanske svåraste beslut. Ska jag träna eller inte? Hur jag än vrider och vänder på det hittar jag mest fördelar med att inte träna. Så jag kanske ska skita i träning, fast det kanske trots allt är bra att träna. Eller det kanske bara är något jag har fått för mig? Jag får sitta och klura på det ett tag till.

Carin


Måndag

För att väga upp för den mycket inaktiva morgonen så har jag nu betalat min första faktura, om man inte räknar med Åsman räkningen men det gör jag inte. Snart ska vi in till stan, och då ska jag köpa mig ett Rosa Bandet armband och ett par nya strumpisar eftersom alla jag har har stora hål i tårna. Ajabaja på mig.

Idag har jag även på mig kläder, och ser alltså ut som följande

Grå tröja från Gina Tricot, svart kjol Zara, trasiga strumpbyxor kanske H&M.


Elin


Höstis

Nu är jag hos Jonas efter en hård helg bestående av Natt SM och Smålandskavlen, två tävlingar som faktiskt gick rätt bra om jag fåt säga det själv.

Anledningen till denna tidiga uppstignin är att Jonas precis åkt iväg till universitetet för att plugga, och ag inte kan somna om. Istället hade jag tänkt göra detta till en produktiv morgon genom att plöja x antal gossip girl säsong 1 avsnitt innan frullen. Gött med lov.


Elin

Höstlov

Äntligeeeeeeen är det höstlov! För mig är det inte höstlov förrän nu eftersom att jag gjort högskoleprovet idag. Och det gick inte vidare värst bra, fast hade inte räknat med det heller. Jag körde på inget plugg innan och på chansningstekniken på majoriteten av uppgifterna. Men nu vet jag hur det fungerar och ska satsa hårdare på det i vår. Elinpelin är nere i Småland och springer SMålandskavlen idag och Natt-SM igår, hon är så himla duktig hon.

Förresten har jag kommit på att mitt sjunga-i-duschen-syndrom är ärftligt. Jag har nämligen hört min pappa sjunga i duschen de senaste minutrarna nu, så sådan pappa sådan dotter.

Nu ska jag springa upp och hjälpa till med matlagningen innan jag ska bänka mig framför dansbandskampen ikväll. Heja dansband! Not! Jag skyller på att jag är trött och vill tillbringa resten av kvällen i soffan, förresten får man godis där :)

Carin


ELEVHEMS-SKVALLER

Vi har i veckans skvaller en hel del smaskigheter att bjussa på. Vi börjar med det minst smaskiga.

Det ryktas om att vårt önskepar nr2 EB och AL har umgåtts på tu man hand en okänd dag i veckan. Detta rykte förnekas dock av en av parterna, men vi har inte kunnat nå den andra halvan för en kommentar så ber att få återkomma med detta.

Sedan har vi vårat numera väletablerade olgy-par, TW och SS. Dock funderar vi på om det är trubbel i paradiset eftersom svaret är nekande när vi försöker nå dem för kommentar. Men av egen erfarenhet så tror vi att detta bara är en liten svacka i en annars så stabil tillvaro.

Till sist kan vi även rapportera att det som börjat som små mysstunder i soffan nu eskalerat till fullfjädrat sovande. Det handlar förstås om allas vårt favorit par OS och LL. Den ena parten kommenterar natten tillsammans med orden: "Trött, men av en bra anledning". Oj oj säger vi, har det redan hettat till?


CAJJSUNK

Torsdag

Nu är jag återkommen från en upprörarande resa till Örebro. Kanske inte jätte upprörande, men jag är nu i princip runierad eftersom jag har gjort ett nytt leg eftersom jag inte kommer få något körkort innan november. Nog för att jag är en grym bilkörare, men inte så grym.

Jag har även gjort två iaktagelser på denna resa. Den första är att man av någon mystisk anledning alltid blir helt grymt ful på pass och leg foton. Förmodligen körkort också, men det vet jag inget om eftersom jag inte har något körkort. På mitt nuvarande pass ser jag ut som en riktigt arg hamster. I alla fall på ena sidan eftersom jag av någon okänd anledning alltid ser hamsterkinds-svullen ut där. Och mitt nya leg ser jag ut som en 100kilos gris på. Fast kanske inte en gris så att jag har tryne och är smutsig, men jag är rosa och saknar helt hals. You go girl!

Iaktagelse nummer två är den att folk på, okej förlåt för detta, landet inte kan åka rulltrappa. Hemma finns ett system när man åker i rulltrappor, till höger står man och till vänster går man. Detta verkar inte gälla någon annanstans eftersom alla bara står över hela rulltrappan. Överallt. Står man på fel sida har man koll på om det kommer någon anser jag, men icke! Detta är för mig mycket upprörande eftersom jag gärna går i rulltrappan eftersom jag är för bekväm (läs:lat) för att gå i den vanliga trappen.

Jahaja, detta var alltså dagens upprörande händelser. Nu sitter jag i min säng och hoppas innerligt på att ingen kommer och stör mig för då kommer jag få ett utbrott. Och det vill vi ju inte.Elin

Onsdag

Godmorgon!

Nu har jag fått sovis, och gjort naturkunskaps läxan. Snacka om produktiv morgon. Snart är det dags att dra iväg sig mot skolan, men först måste jag ju så klart blogga för att väga upp för den senaste tiden av oaktivitet här.

Grej of the day är idag mitt armband som jag fått av Johanna och Eva för ex antal år sedan. Så här ser det ut.
Elin


SKÄMMES

Oj skämms på oss som är så dåliga. Vi kanske ska sluta? Eller nej, var skulle då elevhemsskvallret komma?

Och ytterligare ett skämms på mig för att jag itne sover. Men det ska jag snart.

Idag har jag varit duktig och det tycks som att jag är en av typ två i klassen som faktiskt lyssnat på när redovisning i ämnet RK ska ske. Nämligen idag. JAg har även tränat och lagat mat till Cajjan. Det var gott.

Vi har spelat spel. Det var kul.

Nu är jag trött.


Elin

Matlagning

Idag hade vi gemensam matlagning på OLGY. Matlagningen delades upp i fem grupper (de fem olika köken), team Cajjsunk + TW och KH blev tilldelade att tillaga en smaskig kålsallad. I salladen skulle det ingå: vitkål, rödkål, russin, äpple, salt, olja och morötter. Jag stod för äpplena och russinen medan Elin stod för all kål och de andra två skötte morötterna. Tillsammans hjälptes vi åt med oljan och saltet. Dock tror jag att Holma hade gjort ett litet överskott på kol, för det blev kolsallad i hela köket. Jag tror aldrig att vårt köksbord har varit fyllt av så mycket kål och olja. Men salladen blev bra och knep till sig ett stabilt MVG av smakpanelen.

Nu sitter jag inburrad på mitt rum och ska snart ta tag i mitt matematiska liv och räkna lite imaginära tal och förändringshastigheter, det kan bli roligt, även om jag tvekar på det.

Lev väl/ Cajjiiiiiiis


Söndag

Nu har vi ätit lunch och fika. Vi har även hunnit med att träna lite, jag och mamma.

Igår kväll var jag hemma hos Karro och bakade pizza och disskuterade gymnasieskolans alla fel och brister. Eller, det var väl mer kurserna och diverse lärares fel och brister som vi samtalade om men det är sak samma. Sedan kom Johanna och vi tittade på Hål i väggen och Catwoman. Catwoman var en besvikelse, hon gick fult, hade jättefula kläder och blev inte ihop med killen i slutet. Vi bara Whaat?! Sen sov vi.

Nu ska jag hänga lite tvätt och packa lite, sen bär det av till Hallsberg där det är städning och tvättning som gäller eftersom Jonas kommer ikväll och jag får så dåligt samvete om det ligger massa tvätthögar överallt, även om det är organiserat. Dock måste tvättningen ske på våning två eftersom vi för krig mot tvättmaskins innehavarna på vår våning. Sen när jag gjort det så ska jag belöna mig själv med lite Top Model och Playa del Sol, och senare kanske Wallander. Himla kul. Tv is my grej.Elin

Gästbloggning

Jag som bror till Carin skall försöka i detta blogginlägg förmedla till er vad som har hänt denna händelserika lördag. På förmiddagen har det inte hänt mycket utan vi har typ läst i lite böcker. När det började luta mot fikatime, åkte vi ifrån Snäckevarp till Valdemarsvik för att fika med våran underbara morfar Kalle. Vi är väll i princip nyligen hemkomna till stugan och räknar med en liten vila för att kunna orka göra något mer denna kväll.

peeeeeeace

Lördag

Nu sitter jag hemma i en fåtölj och väntar på bättre tider samtidigt som jag kollar på Charlies änglar. Tidigare var jag i stan, där fanns inget kul så jag åkte hem igen. Byxorna jag sökte fanns bara i för stora storlekar och inget annat kul fann jag heler.

Mor och far ligger båda och snarkar lite försynt med taxarna i varsin soffa. Eller ja, taxarna snarkar inte, de bara gör lite ljud. Nu undrar jag var jag ska göra sen, kissa är nog det som står högst på listan. Fast jag vet inte, det är ju hela tre meter till toan. Lite för långt att gå. Dock måste jag nog ändå resa mig för att göra upp en brasa då det är svinkallt här inne. Nästan. Lite kyligt i alla fall...Elin

Fredag

Jag befinner mig inte i Hallsberg för poker kväll, eftersom jag till skillnad från min, som Adde P skulle sagt, bättre hälft Carin är lite tråkigare. Istället har jag åkt hem för middag med mamma, pappa och Bill. En middag som för övrigt kulminerade i en hätsk disskusion vare sig isbjörnar finns i Ryssland eller inte. Något som jag trots internet hävdar inte är sant. Det finns inga isbjörnar där, för då skulle de finnas här råder min logik.

Imorn är det stan som gäller, dock blir det ett ensamt besök eftersom ingen av mina vänner tycks vilja följa med mig. Men det ska nog gå bra, jag har ju varit där förut. Och ibland kan det dessutom vara rätt skönt att inte ha någon som man måste gå med. Fast bara ibland. Om man är inställd på det. Jag ska nog klara av att ställa in den inställningen.

En inställning som jag däremot inte klarar av är den som säger till tvn att ta kanaler från boxerkortet och inte från det analoga nätet. Den har efter någon händelse blivit arg och nu går det ej att titta på tv. Attans, det blev alltså inget Morden i Midsommer idag inte. Surt sa räven om rönnbären..
Läget på tvn är som läget på mammas älg. DöttElin


Poker

Ikväll är jag kvar i Hallsberg för pokerkväll på olgy. Det kan bli roligt, dock har jag bara spelat poker ½ gång förut men jag tror hårt på nybörjartur.

Carin

Torsdag

Nu sitter jag i sängen och är grymt grymt GRYMT trött. Typ grymt. Dagens träning bestod av testbana i Skåle, och jag sprang på som bara den tyckte jag. Det kändes i alla fall som det. Dock hade jag lite problem med farten eftersom jag vann etapp nr något i Tour de Hallsberg igår. JAG VANN. JAG VAR BÄST! FETT GRYM!

Snart är det nog dags för mig att sova lite så jag är pigg till morgondagens bravader. Fast det känns inte riktigt okej att sova innan nio när man faktiskt fyllt 18. Så tidigast om tio minuter.


Elin

Onsdag

Nu är det snart dags för träningen, som idag är natt sm träning på okänd ort. Jag hoppas på att det inte är Karlslund eftersom jag bara har dåliga natt minnen därifrån. Men är fallet ändå så ska jag fan ta och gå rätt idag.

Igår var vi som sagt var på älgdrev. Det var jobbigt, och stundtals riktigt grinigt. Vi fick bland annat gå över denna mosse, som var en dryg kilometer lång. Så här såg den ut efter halva.


Detta är mannen bredvid mig, nummer fyyyyra
Elin


hihi

Yes som sagt igår var det älgjakt i de stora skogarna och vi agerade drev. Jag var nummer två och Elin nummer tre, så vi teamade bra ihop när kedjan av nummer skreks i de djupa skogarna. Under de långa timmarna i mosse, genom kärr och över berg lyckades jag se en älg. Efter en hård gårdag har nu min röst svikit mig och jag har blivit lite sjuk. Älg

Cajjsunk är hemma, vi lever.

Måndag

Nu har jag pluggat med Carin, Eric och Oskar. Mycket trevligt. Eller ja, så trevligt som det kan bli när man pluggar matte.

Imorn är det som sagt var älgdrev som gäller. Så nu är det snart dags för sömn för att orka upp till klockan 5. Det  är fruktansvärt tidigt och jag gillart inte. Men vad gör man inte för lite pengar?


Elin

Söndag

Nu är det Playa del Sol tittning. Dagens avsnitt verkar ha spårat totalt, men det är så Cajjsunk gillart.

Idag var jag inte alls så bra som Carin verkar ha trott, men jag var helt okej. Fast inte alls lika bra som Jonas, han var jätte duktig. Så duktig att han vann:D

På tisdag är det dags för älgdrev, det låter himla kul tycker jag. Jätte kul verkligen. 06.00-18.00 ska vi driva älg så att herr Göran Persson och resten av Sveaskogs styrelse kan skjuta de små djuren. Eller små och små, älgar är ju vad jag har hört rätt stora.Så här ser det ut när mor min varit i farten!


Elin


Söndag

Nu har jag nyss fikat, idag satsade jag på te och pepparkakor för att bli lite extra snäll. Snart är det dags att bege sig upp till Hallsberg för en ny vecka. Och ikväll blir det Sconeskväll för Cajjsunks del med lite Top Model och Playa del Sol. Såg förresten att Jonas1 vann sin klass idag på 25manna korten, grattis grattis! Så himla duktig den där Jonas1. Elin var säkert också duktig fastän hon inte vann. Nej dags att packa ihop stora väskan, det är ju älgdrev i veckan så extra packning ska med!

Carin

Carin tittar på fotboll

HEJA SVERIGE!
Lördag

Nu har vi äntligen kommit hem och tagit oss en välbehövlig dusch. Vi har nämligen spenderat dagen på en näst intill gigantisk åker där temperatutren legat på 5 graders sträcket. Dagen började vid 06.30 för snoozning av alarmet till 06.40 då det var dags för uppgång. 07.30 var det avfärd från hemmet, termometern visade då minus 3 grader. Kallt som attans. Dock gick Skorpan riktigt fint så det var trevligt. Vid ca 08.00 anlände vi till sagd åker. Mycket väl påtaglig kyla.

Efter detta gick jag om kring på åkern fram tills klockan var 11.45 och det var dags för att byta skor till inov8. Det gick bra, jag knöt fina knutar som jag fäste med tejp. Sen någon gång senare så tog jag mig ut i skogen, via en mycket lerig och vattenpölsdränkt stig. Sen sprang jag i 40 minuter innan jag kom tillbaka till en liknande lerig och vattenpölsdränkt stig. Sen var jag i mål. Sen hängde vi och sen åkte vi hem. När detta skedde visade uret 15.15 cirka. Det var kul. En dag på en orienteringstävling.


Lika brun som jag är på bilden, lika snabb var jag i skogen.


Elin


Fredag kväll

Nu har vi både bakat bullar och tagit ut Skorpan på en liten provtur inför morgondagen så att den inte strejkar för oss. Det gick kalas och jag tror att någon har talat väl med bilen för den gick som aldrig förr. Dock kanske detta inte enbart är ett bra tecken, det skulle ju också kunna innebära att den vägrar åka helt imorn och att vi förbrukat vår chans. Dock hoppas jag innerligt att detta inte är fallet.

Snart är det dags för sömn, eftersom vi ska upp tidigt för att brumma iväg mot Västerhaninge. Gött liv.

Man kan undra hur Skorpan går i morgon bitti?


Elin och Jonas


Fredag

Nu är det snart dags för hemfärd till fina tullinge. Om allt går som det ska vilket sällan händer med sj enligt min erfarenhet, så ska tåget rulla in om 40 minuter. Wohoo.

Imorn är det sedan dags för årets staffet, 25manna. Gött gött. Ikväll är det bullbak som gäller. Adjö


Elin

ELEVHEMS-SKVALLER

Nu är det äntligen dags för veckans elevhems-skvaller som så många frågat efter. Veckans tema är kärlek, eftersom den verkar spira på flera håll och kanter.

Sedan SM-festen har frågorna kring paret OS och LL varit många. Vad kommer att hända? Kommer något att hända över huvudtaget? Ja säger vi. I veckan har vi kunnat ana gnistor som flyger mellan dessa unga individer. För att ta ett konkret exempel, kan vi berätta om söndagens filmtittning då "paret" sågs mysa tätt intill varandra i soffan. Vi på Cajjsunk gratulerar och önskar lycka till!

Och så vidare till lite grövre grejer. Vi ber alla känsliga läsare att titta bort här. Vi kan nu konstatera att vår mycket unga herr SS är den första i OLGY Hallsbergs historia som lyckats få till det med en äldre olgy-kvinna. Det rör sig nämligen om vår beryktade TW. Det var en morgon i början av veckan som SS verkade ha försvunnit från jordens yta. Vi letade med lykta och ljus men fann honom inte. Till slut kom det fram att han tillbringat natten hos TW på vår våning. Kanske var det därför vi hade så svårt att sova? Hade deras relationship haft en facebook, hade statusen varit "Stadigt på G". Även detta par önskar vi lycka till!


Cajjsunk

Torsdag

Det där med studentmössor är lite klurigt tycker jag. Sitter just nu och funderar på hur min mössa ska prydas
av bokstäver, band och färger. Jag har iallafall valt bort platinummodellen för jag tycker att en tempurmadrass för huvudet och en blomlukt i mössan känns lite överskattat. Det svåraste valet just nu är om det ska stå NV3A eller Natur, jag får nog rådfåga mina kära vänner vad de ska ha. Nej nu är det dags för träning, långsträcksträning vilket innebär att träningen är bara en lång sträcka, typ 3,5 km. Det kan bli roligt, även om jag tvekar på det.

Förresten det är Elevhemsskvaller ikväll, missa inte det!


Torsdag

Josefina och Lina, och alla ni andra där ute; vi lovar att skvallret kommer idag. Det är nämligen skvaller torsdag. Dock ska vi först ut och träna oss i form inför helgen. Det ska bli himla kul, km i långsträcka. 3,5 kilometer. En sträcka.

Idag har vi varit i skolan och jag fick sluta himla tidigt eftersom jag var så grymt duktig på att jobba. Eller kanske på att smöra, det beror på hur man ser det. Och för att fira den tidiga dagen har jag och Cajjan varit nere på Lindex och shoppat loss. Eller nästan, det blev ett fempack strumpbyxor för Carin och inget för mig. Men jag är gald ändå för jag fick juice och satsumas från ICA.


Elin

Hihi

Nu har jag överlevt fysikprovet, skönt att vara klar med det! Jag har dessutom tränat två pass idag och storstädat hela mitt rum , inte illa. Nu funderar jag på att väcka Elin från sin powernap för jag börjar bli hungrig. Sen efter maten blir det Kill Bill 2. Jag trodde inte att de filmerna var så bra eftersom att jag somnade första gången jag såg Kill Bill. Måste nog bara ha varit väldigt trött, för filmen är faktiskt bra. Jag är väldigt nöjd över min present till Elin, ett bra köp.

Nej väcka Elin var det.


Tråkigt

Jag har tyvärr inte haft en lika bra dag som Elin. Min dag har mest varit fylld med fysik, fysik och återigen
fysik! Just nu hatar jag det mer än något annat, jag hatar det till och med mer än lukten av surströmming.
Imorgon är dagen d, då fysikprovet ska utföras och jag hoppas innerligt att Gud är med mig och hjälper mig. När jag gjort provet imorgon, om jag överlever, ska jag fira med att titta på Kill Bill 2 med Elin.

farväl, dags för sängen.

caaaaaaaaarin

Tisdag

Nu sitter jag hemma och hänger eftersom jag har slutat. Dock skedde detta för en dryg timme sedan, men jag har suttit på God Smak och fikat med Klara. Mycket trevligt.

Har för övrigt varit en riktigt bra dag idag. Började med simning och bastu, och sedan lite engelska och grupparbete och sen fick jag sluta för vi grupparbetade så bra.

Om en timme är det dags för teori och sen träning. Lutar mot tunga cykelintervaller med Klara. Lutningen är väldigt stark. Typ åt fel håll lutning.


Elin

Måndag

Nej vi har inte dött. Ja vi har kommit tillbaka.

Skol SM gick helt okej, och det var trevligt. Förutom att det regnade som om någon försökte spola bort oss. Eller frysa bort oss eftersom det nämligen var pisskallt dessutom. Men vi var glada ändå, för på söndagen fick vi prata med bonden som ägde ladan där tävlingen gick, han hade 52 kor plus lite kalvar, korna skulle mjölkas 6 och 16.30, de hade inga namn han kunde men vissa hade namn som stod på örongrejen. Det fick vi lära oss. Och så fick vi klappa på kalvarna, så när vi skulle sätta oss i bussen luktade vi faktiskt riktigt äckligt.

Nu är det dags för skola. Hihihih


Elin


SKOL SM

Idag är dagen D. Vi åker till skol SM om 50 minuter. HEJ DÅ

Fredag kväll

Nu sitter jag i min säng och tittar på tv, men inte vilken tv som helst utan Morden i Midsommer. Eller ja, just nu är det  ju paus.. Men i alla fall. Det är ett av mina bättre program. Det och miss Marple. Och lite andra program. Det massa bra program.

Jag ska snart ta tag i färdigpckningen också, om jag nu orkar det.


Elin

Fredagsmys

Det finns en dag då man kan andas ut. Man slipper chefens tjat och kommer hem tillslut. Since i moved here all i do is mysa mys, yes we do! Det är dags för fredagsmys om det så är det sista jag gör. Snart är det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör. Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyyyyyyyys!

Yes, så jag åker till Jonas2 :)


Fredag nr2

Nu har jag slutat och är snart på väg till Swedbank för att fixa lite med mitt studiebidrag. Det ska bli roligt. Jätte kul faktiskt. Super roligt.

Jag har till och med hunnit städa lite. Det ser rätt schysst ut nu, jag måste bara tvätta lite och packa lite till morgondagen. Också jätte kul. Typ super roligt


Elin

Fredag

För er som inte har något bättre för er denna vackra mogronen bjuder jag er på lite p3skoj. Kul.

Idag är det städning och kanske lite morden midsommer på kvällen. Men jag vet inte rikigt. Dessutom måste jag komma på vad jag ska äta till middag, eftersom min enda vän Carin lämar mig helt själv. Men jag borde klara det, jag måste klara det.


Elin

Biologi is the shit

Idag är det återigen skola och ja biologi är roligt.


ELEVHEMS-SKVALLER!

Det ryktas att flera mystiska sjukdomar sprids här uppe på olgy.

Vi skulle vilja börja med den värsta av de alla, mens-sjukan. Denna sjukdom visar sig genom surhet, grinighet och allmänt bitchighet. För tillfället verkar flera av damerna vara drabbade, men vi väljer att inte peka ut några eftersom detta är väldigt känsligt och kan leda till att sjukdomen eskalerar.

Även något i klassisk influensa-stil verkar härja vilt här på elevhemmet. Vi är osäkra på hur detta sprids, men vi är relativt säkra på att symptomen är feber och svullen hals. Det ryktas om att så väl herr MS som fröken JA har drabbats. Dessutom tror vi att vår unge herr JS också är drabbad, men mer om detta längre ner. Ett riktigt triangeldrama (vad gällande sjukdomen alltså hoho).

Som sagt var, JS har drabbats av någon mystisk sjukdom. Denna är vi dock osäkra på att den tillhör ovanstående kategori, eftersom han inte verkar ha någon feber. Ja alltså feber i vanlig mening då, kärleks-feber verkar han allt ha råkat ut för. Men detta har hållit i sig oväntat länge, och nu börjar ryktena florera om att sjukdomen är mer av det hypokondriska slaget. Dock väljer vi att stå utanför dessa spekulationer.


Detta var allt för nu
Cajjsunk

GRATTIS PAPPA

Idag är det så att min kära fader fyller hela 49 år! GRATTIS PAPPA!


Pappa och Bo

Något som är lite kul med detta utöver att det är just pappas födelsedag var att han, precis när jag kommit i mål från träningen, ringde och undrade om jag inte skulle säga grattis med orolig röst. Han var orolig att jag glömt bort det men pappa, så var inte fallet.

Hur som helst, GRATTIS!


Elin


Torsdag

När jag kommer hem från skolan, tror ni inte att jag hittar Carin på sängen sovandes framför barnkanalen? Det var precis vad jag gjorde det. Som en lite gris sussade hon.

Nu gäller snart träning i Suttarboda, Kilsbergen. Det ska bli gött. Dock är frågan nu vad man ska ha på sig för det är lite kyligt, men igår sprang jag i överdrag och höll på att dö i vätskebrist eftersom jag svettades så mycket. Svårt val. Kanske blir det den berömda fotbollströjan?


Elin

Morgonbloggning

Igår var det Elin som bloggade på morgonen och idag har jag tagit över. Idag är det Torsdag vilket innebär dagen innan Fredag men även dagen då vi publicerar elevhemsskvaller. Nu så här på morgonkvisten sitter jag och äter frukost och försöker bestämma vad jag ska bära för kläder idag i skolan. I eftermiddag är det träning, jag tror det är i Kilsbergen, vilket Cajjsunk verkligen ääääälskar! Så nu ska vi tagga hela dagen.


RSS 2.0