Fredag

Idag är det fredag, och inte torsdag som jag skrev först i rubriken. Detta innebär att jag har varit i skolan på föreläsning och för att sedan köpa en till bok till kursen. Har börjar med redovisningsteori och praxis nu, så det är lite att dra sig till minnes om man säger så.. Att vi dessutom läser två (tre egentligen) kurser samtidigt hjälper ju inte riktigt. Jag är ju van med en kurs i taget och knappt det, så det kommer att bli en nördig termin.

Har i alla fall börjat läsa i mina böcker redan nu för att undvika panik. Hittills går det dåligt, för det är så himla mycket förkortningar att hålla rätt på men jag tänker mig att det kanske blir lättare.

I tisdags var jag och gav blod. Det var sjukt läskigt denna gång för jag tänkte inte på vilken arm jag vanligtvis ger med och lämnade så klart fram fel. Efter lite grävande i den (svimmade nästan, men klarade mig på min mentala styrka) kunde vi konstatera att det inte gick. Vänsterarmen funkade bra som vanligt, så det var ju sinnes att jag inte la fram den direkt. Har nu ett fint blåmärke att skryta med på högerarmen och det vanliga plåstermärket på vänstern. Grattis till mig.

Har varit hos Karro igen som vanligt, även om det var en vecka sen nu. Vi fikade och jag fick spana på lite nya saker och se när hon fattade stenar. Sjukt imponerande och vansinnigt pilligt alltså. Har så klart inte någon bild på någon ring med infattade stenar, men väl en annan!

Elin


Tisdag

Eftersom det nu gått ungefär två veckor sen min träningsvärk så kan jag konstatera att den är borta. I alla fall i benen. Jag tror nämligen att jag efter denna vecka kommer ha pluggat så mycket att jag får träningsvärk i hjärnan. Jag har, sen i onsdags förra veckan, pluggat mer än jag gjort under dessa 2,5 åren på högskola totalt. Nej okej inte riktigt, eftersom jag pluggade en del när vi skrev uppsats också, men det är nästan så.

Jag spenderade hela min helg i ett grupprum, och när jag kom hem så pluggade jag lite till. Igår och idag har jag gått upp 7(!!!) för att hinna låna en bärbar dator på skolan och få ett nytt grupprum innan de tar slut. Datorn, check! Grupprum, not so much. Folk verkar sova i dem.

Ska återgå till de sista sidorna som ska sammanfattas, sen skriva om dem, sen lära mig något, sen bli stressad, sen lugna ner mig, sen skratta åt att boken har wikipedia som källa, sen jobba.


Adjö
Elin


RSS 2.0