Little tortila boy

Haha, detta sitter jag och tittar på istället för att sova. Skämmes får jag göra!


Elin

Onsdag nr okänt

Eftersom jag var så ledsen över att Carin inte följde med mig till ICA så lurade jag en stackars man till Citygrillen. Förlåt, du okände man det var inte meningen att ta ut mina aggresioner på dig. Förlåt tusen gånger.

Nu ska jag måla naglarna och beundra mitt nya vristskydd som jag köpte på Löpex. Det var jätte fint. Världens finaste. Nu kan det bara bli seger på skol SM.


Sån här svamp fanns i skogen idag, denna är dock från svamp-plockningsturen i helgen.


Elin


onsdag

Idag har jag och Elin varit i Örebro och löpexat, det gick bra. Nu dricker jag te och tittar på Superstars på trean, det är mycket bättre än Idol som alla andra kollar på. Idol tappar sin charm när alla auditions är slut. Nu känner jag mig jättedum mot Elin som knackade på och frågade om jag ville hänga med till Ica och jag dissade henne pga Superstars på tv.

Förresten har Prison Break säsong fyra kommit ut nu och går att köpa, jag ska ha!Morgonträning=tagga tagga tagga

Nu är det dags för träning snart. Cajjsunk är allt annat än otaggade, med andra ord är vi sjukt taggade. WE LOVE MORGON TRÄNING!


Tisdag

Nu ligger jag här i sängen och är fett nöjd med mig själv. Idag har jag fått tillbaka ORGLE provet, MVG. Katching. Jag har sovit efter skolan. Katching. Jag har tränat cykelintervaller. Katching. Jag har gjort Buddhist läxan. Katching. Jag är alltså sjukt nöjd. Och dessutom misstänker jag att jag kommer sova som en tax efter en dag i skidspåret. Katchiiiing.

I helgen är det dags för skol-sm. Det ska väl bli helt okej kul, lite jobbigt med resa. Men rätt skön tävling ändå. Sen är det ju DISCO på kvällen! DISCO ÄGER!!!!!!


Elin

SM FEST

Se och njut!

Måndag nr2

Nu är det bara minuter kvar till svenska hollywood fruar, och jag är taggad till tusen. Det är ett fantastiskt program, och jag har mycket svårt att förstå allt tjafs om Anna Anka. Hon är ju inte så hemsk, det är ju de andra två som typ är retarded. Fett korkade brudar. Noll innanför pannbenet.


Elin

Lekdags

Just nu leker jag och Elin gissningsleken. Elin sitter i sitt rum med datorn och jag i mitt rum med datorn på ett avstånd på ca 30 meter mellan varandra. Leken går ut på att Elin är sugen på något men kan inte komma på vad. Så hon ber sin väninna Carin att ge massa exempel. De båda aktiva får bara skriva ett ord i taget. Leken är jätterolig. Ungefär så här kan leken se ut:

Carin- Godis?
Elin- Nej.
Carin- Frukt?
Elin- Nej.
Carin- Chips?
Elin- Nej.

En väldigt varierad ordlek helt enkelt.

Pssst, gossip...

Nu som en bonus ger vi er litelite elevhemsskvaller såhär i början av veckan.

En fågel viskade i våra öron att vår kära LB har en blogg. Vi trodde att han var en lika hård inuti som han
ser ut att vara på utsidan men icke sa nicke, en riktig mjukis till karl som berättar om sitt liv och sina känslor i skrift på internet, det gillar Cajjsunk!  


Måndag

Nu sitter jag i sängen och funderar på vad det egentligen är som jag är sugen på. Något är det, och det lutar mot vattenmelon, men jag vet inte. Dessutom har det visat sig att vattenmelonen på ica är ickeexisterande och den på konsum mjölig. Damn också. Jakten fortsätter.Elin

PLAYA DEL SOL!

PLAYA DEL SOL PLAYA DEL SOL PLAYA DEL SOL!!!


Sunday

Hej och hå nu sitter jag här och fotbadar mina fötter och ska snart gå och smaka på mammas äppelpaj som snart är klar. Idag har jag tävlat, jag bommade inte så mycket men var riktigt långsam. Aja, för mycket polly igår antagligen.

Ikväll bär det av upp till Hallsberg, och vet ni? Playa del Sol börjar idag med nya avsnitt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Love it! Först Top model 19.00-20-00 sen världens bästa serie (efter prison break) klockan 20.00-21.00. Nu kommer jag sitta bänkad varje söndag i soffan, YES !


Söndag

Nu ligger vi i sängen och ska snart åka iväg. Med bajs SJ.
Jag har egentligen inget mer att säga än det här:Elin

Lördag(eller DÖ SJ)

Idag hatar vi SJ. SJ har ett jävla idiot system och är bara till för efterblivna jävla guldfiskar. Inget ont om dessa men jag antar att deras intelligenskvot ligger på ungefär samma som SJ och förmodligen hela SJs ledning. SJ borde skjutas i huvudet, om något sådant finns, och förtjänar inte ens ett nådaskott i knät som början. Direkt i huvudet. DÖ SJ OCH ÅK RAKA VÄGEN TILL HELVETET DÄR NI KAN BRINNA I ALL JÄVLA OÄNDLIGHET!

Idag har vi varit ute och plockat svamp, dock var det klent med sådant och vi fick ihop typ en halv korg. Det var mindre kul, men sen fick vi grillad korv och varm choklad till lunch. Det var bättre.


Nu har vi beställt biljett till Hallsberg respektive Karlstad, och detta är anledningen till dagens hat. Detta beror på att det finns ungefär två tillgängliga biljetter, och att dessa kostar 50 respektive 150 kronor mer än sista minuten och man får ingen sitt plats. Därför är jag arg. För detta är inte första gången SJ blåser mig på pengar och sittplats. Hade det funnits ett annat alternativ hade jag valt det. SJ borde få en konkurrent, så att SJ kan gå i konkurs.


Elin

Friday Im in love

Nu har nog alla fått skolkorten utom jag, så långt bort bor jag väl inte? Ge mig! Tur att Klara är snäll och mmsade bilden till mig iallafall. Nu bär det snart av ut till skärgården för att spendera helgen med familjen i sommarstugan. Denna helg är inte datorn där ute så det betyder noll internet för mig, men jag litar på min kollega Elin. Dags att packa väskan. Lev väl!

Cariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin


Torsdag nr3

Sitter nu och har precis tittat på Criminal Minds, och nu är det sporten som gäller. Hockey, det är min grej det.

Vi har varit ute med taxarna och dumpat Malin hos en kompis (läs:fiende). Imorn blir det förmodligen stan och dubbeldejt med Malin och Danis. Himla trevligt. Sen ska vi upp till Löken på s.k. pizzaflötande med TSK-gänget. Gött liv. Så nu ska jag leta efter lite spel tror jag. Eller typ chilla.Elin


Torsdag nr2

Nu sitter vi hemma och disskuterar diverse angelägenheter. Detta är mycket underhållande och syster min är mycket upprörd. Kul grej.


Elin

Torsdag

Nu är det snart dags att åka iväg med lilla tåget hem till Tullinge för långhelg. Det ska bli skönt.

Gårdagskvällen var som sagt var minst sagt händelsefull, och imorse hände något mycket mystiskt. Vi åkte ut till sutgan för att städa lite, och fixa i ordning med möblemanget. När vi anländer ser vi att det är rätt fint redan så vi behöver bara sopa lite och ställa tillbaka borden. Dock har vi ett problem; vi hittar inget skärp. Ja det är väl inget problem, skräpfritt tänker ni nu. Jo men det är visst ett problem. Eftersom det var en rätt stor mängd skräp så är det en klar fördel om vi har gjort oss av med detta vid en sopstation.

Vi letar runt huset och hittar en flaska läsk. Inget annat. Var tusan tog skräpet vägen? Vi ringer Julia som åkte sist från stugan igår, och hon säger att allt skräp stod på altanen. Jahaja, men nu fanns inget skräp på altanen för det finns inget skräp alls. Vi letar vidare men hittar inget och bestämmer oss för att åka hem. Vi disskuterar olika möjligheter gällande skräpets varande, och kommer inte fram till något bra alls.

Slutligen visar det sig att de duktiga små etta-tjejerna inte bara tagit skräpet, utan också städat. Allt detta innan vi anlände till stugan. Dagens glada överraskning var det ju i alla fall de som stod för. Vi har lärt upp dem bra.Elin

ELEVHEMS-SKVALLER, SMFEST-SPECIAL-EDIDTION

Dagen efter gårdagens SM-FEST förstår vi att alla är sugna att veta vad som hände under kvällen. Vare sig okunskapen beror på att man hade en tidig hemkomst, eller att man bara var lite oobservant så har vi här allt!


Det här med tidig hemkomst skulle vi nu kunna be vår unge herr MS att definiera. Han var nämligen en av de som lämnade relativt tidigt. Dock var denna hemfärd inte helt problemfri, eftersom MS hade lite problem med gången. Dock kanske denna hemfärd var ett nödvändigt ont, för ett nytt liv dagen efter.

Sen undrar vi vad reglerna säger om pojkar på rummet här uppe. Det går nämligen ett numera fastställt rykte om att unge herr LE spenderade natten hos den lite äldre fröken TW. Det sägs att sömen blev lidande denna afton eftersom, ja behöver vi säga något mer?

En annan flirt som under kvällen eskalerade till lite kroppskontakt var den mellan det förtippade paret OS och LL. Detta är vi på Cajjsunksredaktionen väldigt glada över, och vi önskar de lycka till.


ELEVHEMS-SKVALLER, SMFEST-SPECIAL-EDIDTION

kommer snart


SM FEST

Då var det dags igen. I kväll och natt nalkas det SM-fest. Här bjuds en bild så att vi veteraner kan få de där glada känslorna i magen och så att de nya eleverna ska fyllas med förväntan innan kvällens bravader och dessutom för er som aldrig kommer att uppleva en SM-fest ska få en bild på hur det kan se ut.
Onsdag

Jaa ni. Nu är det 15 minuter kvar tills avfärd för träning. Efter detta taggar vi till skolan och sen taggar vi till något annat. Vad kan nu detta vara undrar ni? SM FEST SM FEST! Kenya och Norge är gryyymt taggade. Jag och Anton prövade delar av dagens outfit igår kväll, det var grymt roligt. Fantastiskt. Imorn satsar vi på efter-SM-FEST-elevhemsskvaller och lite rapport skrivninig. Sen är det dags att åka hem till mina föräldrar så de kan få ta hand om mig heeeeela långa helgen. Sen kommer Jonas också.

Dessutom är det på fredag kväll dags för pizzakväll hos Lönnkvists, så det blir nog gött liv från och med nu.


Gött liv
Elin

ELEVHEMS-SKVALLER

Nu är det äntligen dags igen (tack gode gud, tänker Klara).

Dagens första rykte angår fröknarna KH samt TW. Det ryktas om att dessa haft en, vad ungdomarna kallar, dubbel-dejt. Denna ägde rum onsdags här nere på våning ett och det gick minst sagt hett till. Men vänta, vilka var de två unga männen som också deltog på denna beryktade dejt? Det har vi svaret på; två eventuella fordonskillar. Kan det ha varit så att KH och TW försökte få bättre service på bussarna, eller är detta ett genuint intresse? Det återstår bara att se.

Men självklart slutar det inte här, nej för igår hade vi föreläsning i Örebro. Detta var en utdragen historia, och en hel del kaffe och te dracks. För vissa blev det tyvärr lite för mycket, och KH den äldre hade stora problem att hålla tätt. Till slut gick det inte längre, och på-kissandet var ett faktum. Att detta inte kommer hända igen är vi säkra på, då KH nu slutat dricka såväl te som kaffe. Endast vatten och endast efter toalett besök är det som gäller numera, och vi kan inte annat än önska lycka till med detta. Det är fruktansvärt jobbigt när olyckan är framme och tar denna form.CajjisbajjisSunkispunkis

Tisdag

Nu sitter jag och väntar på att få gå till skolan. Det ska bli så hiiiimla kul. Skolan är verkligen superkul.

Sen ska vi in till örebro, ha teori och säkert göra något mer. Det ska också bli hiiiimla kul. Typ superkul. Ojoj, va allt är kul idag.


Elin

Måndag nr2

Nu har vi varit på föreläsning. Eller ja, vi kom väl hem för en timme sen. Den var helt okej, dock var det lite mycket skidor. Man skulle kunna sammanfatta den så här: 15 min reklam för Karlslund, 2.5 timmar skidteknik, och 15 min frågor som till stor del var helt okej vettiga. Dock blev jag riktigt taggad på pappas idé, så det kanske var bra. Skidor är ju faktiskt rätt kul. Speciellt nu när jag har fått ett par speciella pjäxor. De kan man skejta i. Jaha, vad är så speciellt med detta då? Jo innan hade jag turpjäxor. Det var lite jobbigt eftersom de var mjuka i kanterna. Fatta liksom va bra jag kommer bli nu. Typ världens bästa!!

Nu ska jag snart sussa sött.

Elin

Måndag

Nu har även jag tagit mig ur min skönhetssömn. Nu ska jag bara fixa och trixa lite, sen är det dags för skolan. Wohoo. Typ.

Här sitter jag hur som helst och lyssnar på Cat Stevens, och försöker sjunga med. Det går sisådär bra. Men det är ju ingen som hör, förhoppningsvis, så det gör inget.

Idag ska vi på föreläsning, 4 av 5 på den. Någon skidgubbe. Det är ju bra, eftersom pappa har kommit på den fina idén att vi ska omskola mig till skid-o:are. I och för sig är jag ju lite sugen, eftersom konkurrensen i den sporten känns relativt låg. Den är så liten, så om man bara lär sig borde det gå lätt. Fast vad vet jag?

Slutligen ger jag en hälsning till Eric Börjeskog; Stefan Schwarts har kissat på saj!


Elin

Otursmorgon! - Otursdag?

Okej, idag är verkligen inte min dag. Börjar med att jag vaknar och ska tända lampan då den smäller och går sönder så jag får famla mig fram till kylen. Väl framme vid kylen ska jag öppna mjölken för att avnjuta min frukost, men självklart åker all mjölk ut på golvet då jag misslyckas med öppningen. När jag väl torkat upp kommer jag på att jag ska ha uppsatt hår idag men hittar jag någon tofs? Nej! Jag springer runt i hela lägenheten och letar, och när jag ska leta på fönsterbrädan åker självklart hela gardinstången ner i mitt huvud, YES!

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska våga gå till skolan, jag kanske blir överkörd på väg dit eller så händer det något annat oturligt i skolan. Men nu kom jag på att vi har Idrott och Hälsa B idag och att lämna Klara på den lektionen med 70 killar känns inte snällt, då vi även har bestämt att om man gör det ska den straffas med dödsstraff så då kan jag lika gärna pallra mig dit. Får se hur dagen utspelar sig, jag ska iallafall ta det lugnt idag så det kan hända så lite som möjligt.


700

Nu skriver jag bloggens 700 inlägg, jag är nog unik nu. Det känns verkligen jättestort. På onsdag är det SMfest och imorgon är det elevhemsskvaller, det kan inte bli bättre.


Söndag

Helgen har jag inte mycket att säga om, förutom att jag grät som en gris för andra gången i min orienteringskarriär. Första var när jag bröt för första och enda gången.

En kul grej hände när cajjan skulle ta ut pengar.

För er som inte ser är detta bankomaten i hallsberg som leker. Ni som inte ser det konstiga råder jag att skaffa brillor.


Elin


sängen

Nu ligger jag i sängen och döglor på tv.. Det är rätt gött faktistkt. Och snart är det Austin Powers Goldmembers. Wohoo!!!

ELin

ALLT ÄR GOTT

Idag har vi ätit tacos det var gott. Snart börjar idol det är också gott, fast på ett annat vis. Imorgon bär det av till SM vilket också kommer bli gott. Dessutom får vi sova efter idol vilket är väldigt gott.


Onsdag

Förutom födelsedag så firar cajjsunk snart 700 inläggs-dag också. Detta kommer firas stort redan ikväll med fika framför idol, samt sång skola med Agnes.

Snart ska vi även ner till ICA och fira med att köpa en ny ost. Denna gång ska vi vara smarta och dela på osten så vi kan ha den i varsitt kylskåp. Fiffigt Elin på den.

Idag har jag även fått massage. Detta var inte som jag hade väntat mig. Jag tänkte skön ryggmassage typ. Så att det gör ont men inte ont ont. Detta var helt fel. Det jag genomled var en timme av smärta. Jag vet inte om det är för att min smärtgräns är oerhört låg, eller på grund av något annat, men helvete vad det gjorde ont. Jag hade ont i muskler jag inte ens visste fanns. Det var sjukt. Sjukt sjukt. Nu är jag fortfarande redigt mör, och det ryktas om att jag kan förvänta mig träningsvärk som enligt uppgift ska hålla sig tills på lördag. Great, jag som äääääälskar träningsvärk.


Elin

Wow

Idag fyller bloggen ett år och två dagar.
Nu när vi kommit över ettårsgränsen räknas vi som veteraner i branschen
och snart kassar vi in feta buntar med sedlar tack vare bloggen.


Busungar x 2

Psssst, vi bloggar från OLGY-datorn på kontoret. Det är busigt, mycket busigt! Vi måste skriva tyst så inte herr Carlsson och herr Holm blir ilskna. Hihi.

Cajjsunk

Tisdag

Nu sitter vi på kontoret och ska försöka skriva ut en viss inbjudan. Detta går sisådär dåligt, och vi startar just nu om utskrivningsdatorn. Men vi är glada ändå, eftersom inbjudan är så himla fin. Det ska bli roligt.

Sen ska vi ut och köra intervaller, jag är inte jätte taggad men vi kör förmodligen 60/60 så det är skönt. Då får man vara snabb och sen vila. Jag har även hunnit med att städa mitt rum och göra mig en mix av morötter, kiwi och apelsin i ett glas. Det var meningen som typ juice men jag fick istället äta med sked. Morötterna var inte så juiceiga. Men det var mycket gott ändå.
Elin med Carin som sällis.

Muuuu

Idag har jag varit med Jonas på Marieberg och på IKEA. Det var mysigt att gå och titta runt på IKEA sådär, sen var det gott med fika också. Nu ikväll har vi lagat mat ihop och just nu sitter jag med godispåsen i handen och ska snart förhandla mig till en tidig sömn idag, då jag redan är trött. Imorgon väntar den tidiga bussen tillbaks till skolan och Hallsberg, inte roligt. Men vad gör man inte?

Carin


Grattis MALIN

Jag har ju dessutom helt glömt att blogga om att syster fyller år idag också. Grattis. Önskemål om present kan framföras till min mobil/mail/i form av en kommentar. Dock har jag inte råd med en pony, det får Danis/mamma och pappa ge dig.


Den här roliga bilden hittade jag från den här mycket roliga sidan, som jag och Emma hittade i ettan när vi gjorde ett arbete. Det var kul.


Elin


Måndag nr2

Nu ligger jag hemma i sängen igen och vilar. Det är skönt och jag är sjukt trött. Vete tusan vad jag ska göra åt saken. Sova kanske, men då tappar jag massa tid till att göra annat. Som att ligga med datorn i knät och titta på tv. Det missar jag om jag sover. Och jag får inte höra det roliga som Marremus skulle berätta om jag somnar.

Idag har jag varit ute på äventyr med unga fröken Hall som blev av med sina nycklar efter olgy-fotograferingen. Vi sprang runt i en timmes tid och besökte matsalen, cafeterian, aulan, cafeterian, receptionen, vaktmästeriet, receptionen, ekonomen, receptionen, vaktmästeriet, biblioteket och slutligen receptionen. Sista gången vi anlände till receptionen meddelade receptionsmänniskan att 'det var himla tur att ni kom tillbaka! Jag har precis fått ett mejl från en lärare som har hittat en nyckelknippa!' (här höll vi andan första gången, eftersom vi var rädda att hon skulle säga nyckel, eftersom vi letade efter en nyckelKNIPPA)'Den låg' (andan hålls igen) 'på toaletten' (ännu mer hållen anda) 'utanför matsalen!' Var på vi kunde släppa andan och istället skrika YES. Det var nämligen 100% rätt. Så nu har Klara fått tillbaka sina nycklar. Det var kul.


Elin

Måndag

Nu sitter jag hemma på hål och väntar på att klockan ska bli 9.50 så vi kan gå och hugga tag i Sp2c's engelska  lärare. Vi ska nämligen göra en enkät med henns klass och tyckte att det verkade som en bra lektion att välja. Vi har även varit och huggit i Britt-Marie och lyckats få låna lite tid från hennes lektion också. Vi är typ världens bästa enkät-frågare. Kanske. Vi är i alla fall bra.Så här ser jag ut idag, lite trött men mycket glad. Jag har nämligen massa rosa svampar i en låda på min säng. Så här ser de ut på nära håll:Nu har jag inget mer kul att säga så jag ska nog titta lite mer på min fina tv. ADJÖ

Elin


Live from the land of poo

Nu sitter jag som rubriken indikerar på toan. Vad jag gör här kan jag lämna åt er fantasi.

I helgen var det sm och jag var rätt kass på medelkvalet men helt okej idag. Tullinge SK lag tre slutade som 18 vilket jag tycker är rätt bra även om detta lags tredje sträcka tappade 12 placeringar. Men sträckorna ett och två gjorde en dunder instats vilket var kalas bra. Himla överraskande, och jag blev himla nervös. Och väldigt hysterisk, typ. Men men.

Nu har vi kommit tillbaka till Hallsberg och om ca en och en halv timma väntar top model. Härligt härligt, men farligt farligt. Vi får se var någonstans vi tittar men det blir nog kalas kan man hoppas på.


Elin

SM

En 23e plats blev det idag. Är nöjd och glad även om jag gjort små krokar i skogen och inte sprungit snabbt som en gris. Jag har konstigt nog blivit bättre såhär den senaste månaden vilket är sjukt skönt.  Nu är det chill i soffan framför tvn som gäller, just nu tittar jag och mamma på ett fetmaprogram på tv. En väldigt tjock man mår inte bra, han kan inte stå upp längre än 1 minut för då böjs hans ben, inte bra. Så tjocka blir inte vi orienterare iallafall, det är bra.

Imorgon är det kavle, det kommer också bli grymt. Sen är SM över för denna helg vilket innebär vila och omladdning inför nästa helg.

Carin

SM

Det var en solig och varm morgon, klockan började närma sig niosnåret. Vi blev avlastade vid ett stort rött torp med en stor och välklippt gräsmatta med bikupeodling inom räckhåll, denna plats kom att bli vår samlingsplats under den närmsta timmen. Gräset var lite småfuktigt av nattens dagg och luften vi andades var frisk och man kunde nästan känna lukten av björklöv och enbuskar. Detta var morgonen vi laddat för så länge, det var äntligen dags för SM i medeldistans nordväst om Oskarshamn.

Klockan närmade sig starttid och nervositeten började stiga i kroppen. Vi blev inropade en efter en till förstarten där 1800 nervösa metrar väntade oss innan vi var framme vid den riktiga starten, tidsstarten. Vid tidsstarten kunde man känna i luften var som var på väg, trots att det bara var kval idag kände man spänningen i luften. Spända och förväntansfulla orienteringsungdomar i likaväl tights som nylon strosade nu omkring på startgärdet. Tillsammans var vi som en enda stor orienteringsfamilj men ändå med touchen av fientlighet mellan varandra.

Startklockan pep sina fem tydliga pip, och det var dags att gå in och pricka av sig för att sedan glida vidare till defenitionen och därefter kartan. Hjärtat slog nu väldigt hårt och pulsen var nästan uppe på max, det var nu som tanken: nu jävlar, ingen bom! flög igeneom huvudet. Starten gick och nu fanns ingen återvändo, det vi längtat efter så långe hade nu börjat, kampen i Smålandsskogen var i gång.

Nu väntade en 3450 meters lång bana i den fina teknikkrävande terrängen. Carin lyckades med dagen och kom i mål som ledarinna men sjönk sedan ner till en femte plats, en ganska stabil plats då tio i varje heat går vidare. Elin däremot hade lite mer oflyt och lyckades inte ta sig till final, vilket hon nu satsar på att göra nästa helg då långdistans SM väntar, men nu en helg i taget. Imorgon är det final och då tusan ska Carin springa fort och rätt medan Elin ska heja och coacha Carin fort och rätt.

Lev väl/ Cajjsunk

In the car

Bilbloggning är det om gäller just nu. Just nu tillbringar jag min dyrbara tid i en volvo V70 tillsammans med fru Ingrid, unge herr Oskar, fröken Karin och storebror Eric. Snart är vi framme i Mönsterås där vi ska spendera måltiden och natten hos Oskars och Karins förfädrar. Vi har nyss haft en relativt het disskusion om mat såhär innan SM, och man märker ju att varken Karin eller Oskar är vuxna nog att förstå vikten av ett stabilt dagligt intag av föda.

Nej, nu ska jag koncentrera mig på bilresan för snart dör batteriet till datorn. Lev väl!

Carin

Utkast: Ja nu ...

Ja nu har även jag packat klart mina väskor inför SMhelgen. Nervöst värre. Nu tänkte jag bjuda på två bilder från tisdagens hajk med Idrott och Hälsa B. Lev väl!

Torsdag

Nu sitter jag hemma och ska snart ut och hämta mina biljetter. 4 av 5 på den liksom.

Jag har packat himla fint nu och funderar mycket på vad jag kan ha glömt. Men jag kommer inte på det. Regnjackan har jag inte lagt ner. Men utöver det har jag nog inte missat något. Inget jag kan komma på i alla fall. Fett jobbigt.


Liten smygis på dagens outfit, svarta höga jeans från Cheap Monday, svart och vit randig body från Myrorna.Elin


ARGA BITCHAR

Nu är jag arg! Våra grannar är tydligen helt socialt inkompetenta! För det första: vi lämnar disk max en dag, förutom denna vecka då det är tre dagar. Vi har aldrig bett er diska efter oss seriöst, ni har aldrig gått ner med sopor och ni har defenitivt aldrig dammsugit eller torkat golv i vardagsrum eller kök! Men om ni nu finner detta orättvist kan ni ju berätta det för oss, eller det kanske är svårt för er att få fram det med så många ord, det tänkte jag inte på.

Morgon och rekord

Torsdagmorgon vilket innebär att det är morgon för sista dagen i skolan denna vecka. Just nu sitter jag och äter hälsofil med russin i och lyssnar på Winnerbäck så här innan det är dags att traska till skolan. Vill gärna dela med mig också med att igår hade vi 29 unika läsare, OMG! Är det för att Elin precis har blivit myndig, eller är det för att vi har haft elevhemsskvaller? Efter skolan idag åker vi till SM, tjoho, kan bli kul! Nej dags att borsta gaddarna, adjö!

Carin

cajjan och sunken

Nu tittar Cajjsunk på idol med livetenligtklara, agneselisabeht och lollop och malin. Just nu uppskattar jag inte tvn, för jag tycker att det här är jätte löjligt. Två töntar som kom in och drev och var jätte töntigt. Det var inte alls kul. Jag tyckte inte alls att det var kul.

Imorn åker vi iväg till SM dessutom. Det ska bli kul tycker vi, men vi är nervösa. Lite små nervis. Hihihihi.

Cajjsunk.blogg.se

Onsdag nr3

Nu sitter jag här och är jätte glad, för jag har fått födelsedagspresent från Carin. Den var till och med inslagen. En hel jätte stor skolåda med svampar, ett helt kilo. Jag trodde först att det bara var svampar, men sedan sa Carin att "man kanske får leta lite". Då gräver jag massor i svamparna och hittar, Kill Bill 1 och 2!!!! Detta har bidragit till dagens glädje. Det är fantastiskt:D Svampar är världens bästa, Kill Bill med. Och Carin också för den delen.

Nu är det snart Idol som gäller, och kanske lite svampar. Förut var vi dessutom i Örebro och fikade. Det var jätte gott och jag belv mycket glad av det med. Men inte riktigt lika glad. Haha.


Elin

Oprah

Jag är hemma och ska till skolan om fem minuter igen. Och så tittar jag på Oprah, och blir lite överaskad. Programmet har typ, notera typ, samma innehåll som Tyra show hade när jag var upprörd sist. Och det handlar alltså om ungdommar som har sex. Och deras mammor är nästan hysteriska över detta. De får inte träffas ensamma och de får inte göra si eller så. Asså vad är grejen med den sjuka inställningen till detta i USA? Fan, det känns bara så himla pinsamt att mammorna ska bestämma och styra och skämmas hit och dit. Det lär ju inte ha varit så att de har haft sex någon gång eller? Jag trodde att barn blev till på den vägen, men vad vet jag de kanske kommer med storken?


Nu ska jag till matten och disskutera detta med LolloP
Elin

Onsdag

Om 20 minuter är det morgon träning och jag undrar vad jag gör framför datorn när jag borde packa min väska. Men jag hittr inget fiffigt svar.

Carin har det ju skönt, Jonas2 bor typ nedanför träningen. Så hon kan sova tills om kanske 20 minuter. Jag är mycket avis. Varför bor min Jonas i Karlstad? Illa...

Igår hade jag en bra födelsedag. Fick massa paket. Eller ja okej då, vissa fick jag i fredags. Men ändå. Nu kan jag köpa nya kläder och blogga samtidigt som jag fikar, och efter fikat kan jag åka körlektion. Så skulle jag kunna göra.

Idag ska vi in till Öret och shoppa för systers presentkort. Det ska bli kul. Jag ska även till nordea och telia. 4 av 5.Morgon träning? Näe tack, helst itne.

Elin


Aj papiii!

Nu sitter jag i Klaras säng och bloggar. Jag bloggar alltid. Bloggen är mitt liv. Min bloggdator är det bästa jag vet. Jag tycker den är typ jätte bra. Och typ bloggen är typ suuuuper bra. Asså typ verkligen. Bloggen är mitt liv, och jag har inga vänner för att bloggen är så bra.

Jag fick presentkort på God Smak av Malin, Klara och Lollop så nu kan jag fika massor. Det är kul. Jag gillar fika. Nästan lika mycket som bloggen.Elin

ELEVHEMS-SKVALLER

Nu kommer säsongens första elvhemsskvaller!

Det ryktas om att ett kärleksdrama utspelar sig uppe på olgy, en så kallad helig treenighet. Aktörerna kallar vi för JA, JS och MS. Det är heta stunder på bänkar, heta stunder framför filmer och heta sms. Hur kan detta sluta? Kommer det sluta med ett slagsmål eller att någon av parterna MS/JS ger upp? Vi på Cajjsunk väljer att vara partiska och hejjar faktiskt på MS.

Men det är inte bara där kärleken blommar, våra små snäckformade öron har även hört rykten om paret LP och SS. Är detta det nya heta it-paret här uppe på olgy eller förblir SS's kärlek obesvarad?

Eftersom detta är första skvallret för detta år tar det inte slut här. Vi kan även berätta om KH och hennes ny MrX, som vi väljer att kalla honom. Detta är den för oss mest okända romans, och vi är mycket osäkra på hurivda detta är okej att skvallra om men eftersom vi är Cajjsunk så gör vi det ändå. Denna romans är som sagt var relativt ny, och dessvärre inte orienteringsinriktad. Men vi hejjar på glatt ändå! You go girl!


Cajjsunk

kul

Nu sitter jag här, 18 år och allt. Jag har idag tränat, fått typ 20 (shit va poppis jag är!!!) grattis sms och varit i skolan. Nu har jag ont i vänster skinka, något som liknar nån sorts halvkramp. Den liksom drog ihop sig under träningen och nu är det typ, nästan alltså, smärta. Men detta går nog över snart, för nu ska vi ner till ICA för lite kyckling köpande och sedan blir det Satay till middag. Gotte.


Så här glad blir man om man fylle rår.

18181818181818181818181818181818

Som sagt var, idag fyller jag arton. 15 plus 3(riktat till anonym som härska dra parlleller till Yrrol).

Nu ligger jag i sängen och pratar med Jonas. Jag har fått biljetter till Lars Winnerbäck från honom:)


Grattis mig själv,
Elin

MYNDIG
Hihi

Sällskapsspel är fett underskattat
- Okej, ett ägg. Inte det vita utan det andra.
- Aha, BLÅ!Monday

Idag har jag lyckats göra ett mål i fotbollen vi spelade i skolan, jag lyckades även få en fläskläpp. Det var ungefär det som dagens skola innehöll. På eftermiddagen har jag lekt med Elin nästan hela dagen vilket har varit mycket trevligt. Imorgon bär det av på hajk för mig och Klara, vi ska vandra och paddla kanot, heja!

Nu ska jag äta vindruvor och vänta på att Elin blir arton år.
Måndag nr3

Nu sitter Carin i min säng och läser veckorevyn, himla bra tidning det där alltså. På framsidan är vår stora idol Marie Sernholt. Hon är nästan lika mycket idol som blondinbella. Vi gillar verkligen kändisar. Nästan så mycket att vi själva vill bli kändisar, men bara nästan. Vi har utlovat lite elevhemsskvaller, så detta kommer förmodligen innan vi ska sussa sött.

För ca en halvtimme sen så sparkade vi Lollop och Slalom/Anton i rumpan på Alias. Vi har typ asgrymma och helt fantastiskt bra.

Så här arg blev Carin när hon såg att det inte var blondinbella utan Marie.
Elin och Carin, aka Cajjsunk


Papapapapapapapani-i-i-i-i-i-i-i-i-ik

Här är Martin Sand. Martin är 18 jordsnurr gammal och gillar rött vin och mysiga höstpromenader. Martin tycker också om "brudar och bärs(cider)" och scrubs och vänner. Vare sig det är vänner som lever eller Vänner som i serien Vänner, så gillar Martin det. Martin är en glad liten gosse som är 1.80 lång och väger ca 20 kilo. Är du den Martin söker? Vill du träffa Martin i verkliga livet? Skriv till Cajjsunk så hjälper vi dig! Först till kvarn..Måndag nr2

Alltså, när jag loggar in på blogg.se blir ajg arg. Det går ju bara att se typ ett eller två inlägg. Vad är det för skit? Det är typ bugg i systemet. Jag blir fett lack liksom. Asså. Liksom.

Nu sitter vi hemma på vårt entimmes hål. Men om en timme är det hard work work igen. Engelska B. Detta är ett av mina midre roliga ämnen, allt sedan jag bara fick vg i A kursen. Bara vg, what? Jag är faktiskt bra på engelska, det är min grej. Precis som företagsekonomi var. Och så får jag bara vg. Hur orättvis är inte världen?


Elin

Måndag

Nu sitter jag i skolan med Agnes som tycks ha försvunnit på vägen till skrivaren. Hon har i alla fall inte kommit tillbaka.

Senare ska jag hem, om kanske 40 minuter då vi har hål. Innan dess så ska vi fylla i krysslistan och göra klart vår enkät. Den är jätte fin.


Elin

Söndag nr2

Jag ser att mitt inlägg från tåget inte kom upp. Detta kan ha att göra med att jag aldirg skrev något, men jag är osäker. Är ju inte så teknisk av mig.

Nu sitter jag och känner in datorn och pratar med Jonas lite. Han säger att han är bäst, och jag kan inte annat än att hålla med.


Elin

Söndag

Jag märker att Carin minsann är en smyg-fotbolls-nörd. Detta måste jag konfrontera henne om. Det är inte okej. Fotboll är inte okej, såvida det inte gäller BK Toto.

Snart bär det av till Hallsberg, och jag ska försöka blogga från tåget, för jag har såna där koder som man kan få internet av

Elin

Vinst!

Gaaah, hjärtattack framför fotbollen. Trodde det var kört där ett tag när Ungern fått sin äckliga straff och kvitterat. Men ibland tycker jag verkligen om Zlatan, han vände den deppiga och nedstämda stämningen här nere i källaren till ett himla liv. Var det någon som sov på gatan här hemma, så är defenitivt alla vakna nu. Ett turmål som satt himla fint, stämningen är på topp! En himla rättvis vinst! Vilken nörd jag har blivit. Heja Sverige! 

Ungern-Sverige

Nu sitter jag bänkad i soffan framför matchen, varför håller jag på med detta? Det är inte för att Sverige leder utan för att jag är för trött för att resa på mig. Hittills har jag bara somnat en gång, vilket är en bedrift! Dock har jag kommit på att jag saknar Fredrik Ljungberg i landslaget, men man kan väl inte få allt. Nej nu ska jag ge mig på att fulländat försök att titta seriöst på matchen och kommentera och diskutera den med resterande fotbollsfantaster i soffan. Förövrigt ska nog Marcus Berg in på planen snart, me like!

Lördag nr2

Ja nu befinner jag mig återigen i soffan. Jag väntart på att något spännande ska börja på tvn. Det känns lite trist just nu, jag är inte någe vidare sugen på Rapport. Eller det kanske är Aktuellt. JAg har inte så bra koll. Men nyheter är det. Jag vill helst ha något roligt, men risken att jag ska titta på fotboll är stor.

Elin

Grymt!

Yesterday begav jag mig till Motala med Jonas. I Motala var det trevligt och vi utklassade Anders och Sabina i Brainstorm, yes! I morse skjutsade Jonas mig till Mjölby där min kära familj plockade upp mig för en trip till östgötskans fader Boxholm där medeldistans-DM gick av stapeln. Även denna helg lyckades jag knipa till mig ett silver, så nu har jag två silver detta år, grymt! Som ni tidigare läst och förstått var Elin strået vassare i medaljväg då hon tog guld igår, grattis till elin! Och snart får vi säga grattis till Elin igen, för på tisdag blir hon myndig, äntligen får jag en vuxen granne i Hallsberg och äntligen kan jag få prata lite vuxensnack och inte behöva umgås med en barnrumpa.

Imorgon är det kavle-DM, det taggar vi till med lite morotskaka senare idag. Lev väl/ Carin


Lördag

Igår laddade vi med marängswiss (efter mycket om och men har jag bestämt mig för att jag tänker stava det så, även om vi kommit fram till att den mer korrekta versionen stavas suisse) och chokladbollar för att sedan ge oss av iväg mot ett litet gärde i Flempan. Detta innebär alltså att helgens tävlingar går i samma skog där jag gjorde mitt hål i armen. Hur som helst, väl framme spatserade jag runt i ca två timmar innan jag tog mig till starten. Jag var nästan grym, och detta resulterade i en vinst. Ja mina kära damer och herrar, jag har numera ett DM-guld på en inidviduell distans och ett som har kommit till mig i modern tid. YEES!

Detta tänkte jag fira med att sova länge, men blev sedan brutalväckt av pappa någon gång vid åtta och sedan vid halv tio. Den senare väckningen resulterade i en uppgång.

Nu sitter jag i vardagsrummet och känner fortfarande segerns sötma. Det är härligt att vinna DM..


Elin

Fredag

Nu är det snart dags att hoppa på tåget hem till vackra tullinge. Där väntar förmodligen födelsedagsfika eftersom jag fyller år på tisdag, TISDAG, och mamma och pappa åker upp jagar på lördag. Sedan är det natt-DM som gäller, gött liv.

Nu har jag bytt till gårdagens tröja eftersom tågen är varma och dagens väst är stickad i typ får.


Elin

Torsdag

Ja ja ja, bla bla bla, vi är dåliga bloggerskor. Men vi är faktiskt precis hemkommna från Jullan och tjejkväll, mycket mysigt. Vi började med middag bestående av taco och sedan blev det fika och en massa massa prat. Jag är alldeles kaffestinn eftersom jag drack två koppar vid nio. Det borde ha gått över nu men tydligen fungerar det inte så. Attans. Men snart deckar jag.


Elin

PS. Jag vet att det var du som fes...

Onsdag nr 2

Nu är jag så glad för att jag verkligen har förstått matten och dessutom gjort rätt stora delar av allt. Detta firar vi med dagens inköp från HM. Jag är fan en riktig rea-fyndare.

Posen är ju fel, jag är ju egentligen modebloggerska. Men det var så svårt att ta själv så det blev en sån här.
Notera ej att jag har något mystiskt oidentifierbart som runnit ner för spegeln.


Jag firar även med en bild från helgens 80-tals party när Karro fyllde år. Så här snygg  var jag.Nu ska jag sova, GÖTTT!

Elin

Onsdag

Nu sitter jag hemma eftersom jag inte ville träna idag. Det var skönt att få sova tills jag vaknade, även om detta råkade vara klockan åtta. Nu har jag plockat undan lite grejer på rummet och måste besluta vad jag ska ha på mig idag. Det känns som att det kommer bli rätt varmt, och blir det rätt varmt vill jag inte ha på mig min stickade väst, som jag annars har funderat på. Åh, dagens I-landsproblem.

Senare idag ska vi kanske in till Örebro och titta lite, och sen så kommer jag nog bli tvungen att plugga matte. Detta eftersom jag ränkar med att vi får uppgifter att göra klart tills imorn på lektionen idag. Kul grej.

Och idag blir det spännande middag här på olgy, vi ska nämligen få mat från Hotell Resturang folket nere i City Huset. City Huset, ballt. Det är liksom huset i city. City Huset. Wow.


Elin

Tisdag

Nu har jag tränat, ätit lax med Carin i soffan framför Simpsons, duschat och lagt en ansiktsmask. Nu kokar teet (eller, anonym, hur skriver man det egentligen? Det har jag tänkt på mycket. Föresten vill jag ha presentkort på HM när jag fyller år, eller en korthårig tax) och jag ska smörja in benen så jag är snygg på klassfotot imorn. Dock vet jag inte än vad jag ska ha på mig, det är svårt. Jag vill ju vara snygg, men inte fixat snygg. Liksom naturligt. Dock kanske det är lite sent nu, men men.

Om exakt en vecka kommer jag sitta här på samma ställe, på exakt samma sätt som nu. Dock med en stor skillnad, jag kommer ha fyllt 18. GÖTT LIV!


Elin

Min mobbade dag

Idag har jag blivit mobbad för att jag säger ett tågräls och inte en tågräls, vilket medföljer att jag även säger tågrälset istället för tågrälsen vilket tycks vara ännu roligare. Men jag tar inte illa upp bara så ni vet, jag är nästan säker på att det finns någon mer individ som är lika språkbegåvad som jag och har förstått charmen med att säga ett tågräls.

Det var mobbning nummer ett idag, mobbning nummer två var att Elin drog upp en förfluten historia från våren 2009 då det visade sig att jag inte kan rita hakkors, vilket inte ens är bra att kunna (bilden nedan visar hur jag ritar). Jag har alltid ritat så även på arbetena man gjorde om Hitler i senare grundskola, det är liksom inlärt och jag får verkligen inte till riktiga hakkors.

Mobbning nummer tre gick gick ut på att reta mig för att jag aldrig har bytt dammsugarpåsar i hela mitt liv. Vilket jag i stort sett aldrig behöver eftersom det alltid är så rent där jag bor, men det förstår inte de hemska mobbarna (host, elin och oskar) så därför passade de på att mobbas för det också.

Som tur är har de hittills inte kommit på fler anledningar till att mobba mig idag, så idag har jag klarat dagen relativt bra utan muggdoppning och annat dumt. En dag ger jag igen, var så säker.

RSS 2.0