Fredag

Idag var det uppstigning 03.30 som gällde, eftersom min kära syster ville ha skjuts till flyget. Var hemma vid 6 igen, och fick då veta att flyget som hon var bokad på flög igår. Inte idag. I 30 sekunder trodde jag att jag skulle behöva åka tillbaka ensam på Essingeleden och dog lite inombords. Det var det absolut otäckaste jag gjort när jag åkte hem, och då var det ändå inte så mycket trafik. När två lasbilar körde om på varsin sida skrek jag samtidigt som jag kramade ratten med ett krampaktigt grepp "DET ÄR FÖR FAN BARA 70 HÄR!!!". Sen svängde jag av på fel ställe och återfick lugnet. Men jag slapp alltså en till skräckresa eftersom Malin fick åka med ett annat plan. Sweet deal för oss båda med andra ord.
 
Sedan dess har jag sovit lite mer och druckit juice. Dagens recept var nog det bästa jag gjort hittills, med ärtor, lime, kiwi, apelsin och äpple. Känner mig lite som en sån mästerkock. Borde kanske ställa upp i någon sorts tävling. Dessutom har jag skickat en massa mail som troligtvis skapat ett rätt stort mått irritation hos vissa av mottagarna. Framför allt det jag skickat till vår uppsatsexaminator, som jag misstänker redan hatar mig. Heheeee. Nu gör han det ännu mer. Men jag tror faktiskt inte att han egentligen behöver gilla mig. Det känns inte riktigt som en del av bedömningskriterierna (som jag, tro det eller ej, har läst minst 10 gånger).
 
Nu är det snart dags för lunch, och jag ska fundera på om det är någon mer jag vill störa innan lunch. Det lutar mot inte, men man vet aldrig!
 
 
Elin

Söndag

Ja alltså. Jag kan ju välja att inleda med något spännande om att jag är så himla busy nu för tiden och inte hinner blogga, men väljer att inte göra det eftersom jag är så himla busy. 

Håller just nu på med en blåbärspaj för att fira Jonas första DMseger som idag togs utanför Ärla. Är ungefär så stolt att jag gråter. Det känns verkligen som en stor dag. Själv vann jag inte stafett DM idag, eftersom laget inte blev godkänt av något konstig anledning. Tydligen måste man ta alla kontroller även om man gör sig illa. Skumt. Däremot blev det seger för min superidol Karro! Chefigt alltså. Dessutom kom Tullinges första lag på tredje plats så det var ju pp det stora hela en bra dag på jobbet. 

För min del var det inget stjärnlopp. Gjorde två dumma missar och var sanslöst seg i benen större delen av banan. Efter detta har jag i samråd med min tränare kommit fram till att vi ska ändra min träning inför SM för att jag ska kunna prestera på supernivå. Det är ju väldigt viktigt för mig att vinna, så ska satsa på det. 

Nu, mot blåbärspajen!!!
Elin

RSS 2.0