Tisdag

Sitter och petar lite med några av bilderna som ska med till Karro på torsdag. Varför det alltid blir torsdagar som jag åker in för silverfoto är ett mysterium, men så har det blivit. Denna vecka är det dock lite annat eftersom det är Eva jag ska till för att fota den här gången. Ska bli spännande. Är dock lite nervis inför ljuset, har ett grymt ljus från fönstrena hos Karro men är lite osäker på förhållandena hos Eva (proffset har talat). Men det blir nog bra!

Parallet med detta så bakar jag också. Det blir frallor med vallmo (bara sex dock, litet recept uppenbarligen) och choklad drömmar. Är lite tveksam till drömmarna eftersom degen var så sjukt smulig, men det blir nog bra det med. SNART ÄR ALLT KLAAAAAAAAAART!!!! OMG OMG OMG!!!!!

Får se om jag får träffa någon sån här kvinna på torsdag! Förutom fikat är hon den största anledningen till att jag brukar åka till Karro


Elin

 


Plugg och solrosfrön

Jag har gått och blivit tokig i solrösfrön, snart kommer jag förvandlas till ett. Det är så himla gott och överkonsumeras lätt i samband med allt plugg. Just nu sitter jag och läser Fastighetsteknik och fysisk planering vilket är en väldigt intressant kurs. Tror det får vara min favviskurs av alla vi läst. Dock är GISen inte alls lika rolig, så tur att de kan balansera varandra litegrann.
Klockan 17.00 idag är det budgetkväll med Styrelsen, så nu ska jag plugga vidare fram tills dess.
/Carin

Avlastar Elin lite från hennes bloggande

Hej bloggen!
Nu var det oförskämt länge sedan jag skrev här. Kommer inte ens ihåg när det var så får väl dra en update. Idag blev det en välförtjänt fika på stan med tjejerna efter skolan, därefter en sväng till HM. På vägen när jag och Anna cyklade hem var det till och med för varmt med skinnjacka, det ni! Våren är verkligen mer än på väg. Det gillar vi! Annars är det mest plugg som gäller, denna helg är pf (pojkvänsfri) då Jonas har åkt hem. Så nu ska jag rulla iväg hem till Sanna för att ha spelkväll.
Sedan jag skrev sist har jag dessutom hunnit med att åka tjejvasan (stolt tjej). Så nu är ett av de fyra stegen gjorda för att ha klarat av Tjejklassikern. Näst ut är tjejvättern, så om någon sitter och klämmer på en bra cykel kan ni ju höra av er. Nej dags att trampa iväg. Puss på er!

Torsdag

Har inte så mycket att säga idag, mer än att jag var i stan och träffade Karro i eftermiddags för lite mer silverfoto. Det var nice, för jag fick fika också (fika <3). Just nu taggar jag morgondagens gympass och tandläkaren. SJUKT KUL!

Här är två bilderElin

 


Söndag

Det har varit en fullspäckad helg. I fredags tränade och jobbade jag, sen kom mamma, pappa, taxarna och Malin och åt taco. I lördags var det jobb igen, sen handlade vi sjukt mycket mat (framförallt mjölk, i kylen står nu 11 liter. 11) och vid halv åtta kom Johanna, Johan, Jonas och Markus hit får våfflor och melodifestival. Detta firade jag med att hälla ut två deciliter tevatten i knäet på mig. Hemskt roligt, men framförallt hemskt varmt. Nästan kokande.

Idag har jag tränat, sovit och lagat middag. Dessutom har jag tömt den trasiga diskmaskinen som pappa sen lagade. Han fixade dessutom handtag på vår nya garderob. Tack pappa!!


Nu är det tv i soffan!! Min älskade soffa<3
Elin


Torsdag

Sitter i soffan och är lite nöjd så där. Kuggade terminens första tenta idag, och det är ju bra inför framtiden tänker jag. Att ha lite efter sig är ju bra för att stärka karaktären och för att det inte ska gå så himla fort att bli klar. Typ.

Till middag idag var det betydligt muntrare miner. Vi fick en HCHF specialitet tillika en nyhet här på berget; kycklingwook med nudlar och phad thaisås samt nötter. Sjukt hälsosamt. Lite lite hf, men hc:n var det inget fel på här inte!

Nu är det tv och mer tårar (har inte lyckats fälla en enda hittills så nu gäller det att kämpa på!).


Elin


Fredag

Idag har jag, likt måndag och onsdag, jobbat på ICA. Var grym på PLU-koder alla dagar. Ägde kassamaskinen flera gånger genom att minnas konstiga koder. Sjukt nöjd. Avslutade dessutom dagens jobb med att träffa en av de bra kunderna, som alltid är sjukt trevlig och glad och som i motsats till många andra inte tror att man försöker jävlas med dem. Blir på väldigt bra humör då.

Igår var jag dessutom inne i stan och träffade Karro, Ellen och Malin. Det var väldigt kul, hade inte träffat varken Malin eller Ellen på huuuuur lång tid som helst. Vi fikade och pillade massa på Karros verktyg och hängde. Ångrade lite att jag inte tog med kameran, för jag blev så sjukt silversugen efter förra gången jag var där. Får ta ett nytt besök snart.

Något jag också vill fota (förutom silvret alltså) är hästhoppning UTOMHUS! Hör (eller ser kanske) du det Malin? Inte fler innomhus tävlingar. Jag följer gärna med och fotar när du och hästen kör lite galopp på en utomhusbana som det är snö på (minst en halvmeter gärna). Tack


Nu är det sleeeptime, så jag inte blir sjuk. Har ju pumpat galet på gymmet idag. Körde hantlar på mina biceps FRAMFÖR SPEGEL. Som en riktig spännis.

ElinRSS 2.0