Hallsberg mot Farsta

Idag har OLGY-matchen mot Farsta gått av staplen. Som ni säkerligen misstänker redan när ni ser rubriken är att vi vann! OLGY HALLSBERG kissade på Farsta.

Kampen började med en individuell medeldistans i Luckebo, där de bästa tävlande räknades, ungefär som i Finnkampen. Tyvärr förlorade våra grabbar det men vi tjejer räddade det genom att utklassa Farstas tjejer totalt! Så den tävlingen vann vi lätt!

Kamp nummer två var, fotbollsmatch på den nya konstgräsplanen. Där var det FCCCs tur att visa framfötterna och knipa åt sig en vinst med 2-1, grattis! Vi tjejer var dock lite ur form och förlorade vår match, vi får nog skylla på att BK TOTOS träningar inte varit så många denna säsong, men det ska vi ändra på!

Nu var det alltså helt jämt i OLGY-kampen! Mycket spännande och nervositeten började smyga sig fram. Vi begav oss till Karlslund där en sprintstafett skulle avgöra hela tävlingen. Killarna körde första och tredje sträckan och vi tjejer körde alltså andra och sista. Vi får erkänna att det var en jämn kamp men självklart vann vi. Tack vare att vi är så grymma och starka och ett speciellt tack till Julia och Marion som piskade Farsta på sista sträckan som avgjorde allt.

Som sagt vi är bäst! Och i vår nalkas det nog en till träff, fast denna gång på bortaplan för vår del. Men det stoppar oss inte!

Söndag

Eftersom jag inte varit på mamma Lenas 25-års fest så har jag tränat istället. Jag drog ut min egna morder på långpass, och som vi sprang. I en timme, femtionio minuter och femtiofyra sekunder var vi ute och på denna tid hann vi ta oss 14.48 kilometer. Detta tog på krafterna så nu är det snart dags för lunch vilket förmodligen kommer sitta bra.

Sedan ska jag till Hallsberg där Jonas väntar på mig för lite hårklippning. Ja inte på mig, utan på Jonas. Jag ska bara klippa.


MAAAT!
Elin

Födelsedag

Yesterday fyllde mamma Lena hela 50 år. Grattis mammi :) Det firades med en riktig brakfest på Storängsskolan. Under kvällen och partyt var jag lite alltiallo, allt från dotter till taxichaufför. Muchotrevligt! Trots att medelåldern var 45. Idag mår jag lite sämre då jag är väldigt trött, då taxianställningen tärde hårt på mig natten till idag och jag somnade säkerligen inte förrän klockan fyra.

Så den här helgen har det blivid nada träning men mycket mys, firande och tårta. Nu ska jag bege mig hem till Jonas och titta på hans innebandymatch i eftermiddag, tjoho! Toppmöte har jag hört rykten om. Kan kanske bli kul?

Lev väl/ Carin


Lördag

Idag har jag haft en hård dag. Vi började med uppstigning klockan 08.30 för frulle och kartval. Sedan drog vi på oss träningskläderna för att åka ut till Södertörns Ryttarcenter där Malin skulle hoppa. Det visade sig i efterhand att detta inte ens var en tävling utan bara en träning, så varför vi var där är nu mycket oklart.

Men vi tittade i alla fall på när hon hoppade, sedan väntade vi och agerade assistenter och kollade när hon hoppade igen. Hela denna procedur tog ungefär en och en halv timme, vilket för min del kändes lite ovärt men jag var snäll och glad ändå.

Efter detta bar det av vidare ut mot Fituna för träning med moder. Vi sprang bana, JAG VANN och sen skulle vi hem. Men innan detta skulle vi byta kläder, och mitt under detta klädbyte tittade mamma upp och pekade ut en familj vildsvin på väg över en åker i full rulle. Det var spännande eftersom jag aldrig sett vildsvin "på riktigt" förut.
Sen kom vi hem och nu sitter jag här och väntar på att mamma ska vakna så vi kan göra lussebullar. Det ska bli gott.
Elin


Fredag nr2

Nu sitter jag hemma i soffan med Mamma och taxar och snart pappa. Det har varit en mycket intressant dag.

Den började som sagt var i skolan och fortsatte med tågresa hem. Mycket trevligt, och jag läste diverse böcker. Sedan anlände jag till Stockholm där jag mötte upp min moder för en tripp till verkstaden där vi var och hängde ett tag.

Sen började resan hem. Vanligtvis brukar detta inte vara så svårt, bara att sätta sig på rätt tåg och gå av på rätt station. Idag skulle denna procedur visa sig vara lite svårare än vanligt dock. Vi näst intill sprang för att hinna med tåget, bara för att inse att det var försenat. Inget att göra än att vänta de fem minuter vi sett att vi ska vänta.

Tåget rullar in på stationen och vi hoppar på och sätter oss ner för att åka precis som man ska. Vi åker i ungefär 15 minuter innan vi båda tittar ut genom fönstret på tåget och nästan samtidigt inser att vi inte känner igen oss. Smart som min moder är tittar hon på stations namnet och ser Farsta strand. För er som inte förstår vad detta innebär kan jag berätta; vi hade satt oss på fel tåg och åkt fem stationer innan vi inser detta. Det var bara att hoppa på ett tåg tillbaka för att byta igen.


Här ser ni hur fel vi kom. Farsta Strand är inte rätt.Elin

Fredag

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli så mycket att jag kan sätta mig på tåget och åka hem till Esockolmo. Väntar gör jag framför tvn, men inte så mycket kul finns att se på. Så istället ska jag nog göra något annat, dock vet jag inte riktigt vad men det visar sig nog.


Och ikväll ska vi som sagt var till Eva och titta på smycken. Spännande.


Elin


DAGENS NO NO

Eftersom detta är dagen av aktivt bloggande bloggar vi nu igen.
Här har vi dagens största no no. Men frågan är vilken av dessa två söta personer som är störst no no? NI får chansen att rösta på den ni tycker är värst!!!! Den som röstar får chansen att vinna ett fint pris.

Som Jonas2 sa, tofsar ska vara på benen- inte i håret.
CAJJSUNK


Gästbloggning.

När jag var inne på ett köpcentrum i Örebro här om dagen så kom en man upp bakom min rygg och gjorde ett djärvt försök att sparka ner mig bakifrån, som tur var så hade jag min balans intakt och jag kom undan utan att ramla omkull. Efter attaken gav han mig några fraser på ett språk jag inte förstod mycket av för att sedan försvinna i människovimlet. /Jonas 2 som jag kallas här på bloggen


Dagens tips

Dagens tips: Vänd inte tvättmedelkartongen upp och ner. Det blir mycket att städa och det kan misstolkas som knark. Dock kanske den underbara lukten från ICA kulörtvätt går in i min nu mer vita matta och gör så att den får en god doft.


Elevhemsskvaller

Hej allesammans.

Denna vecka har varit en lugn vecka när det gäller på gossipfronten. Vi vill ändå ge er lite gott att läsa. Ryktena om att TW och SS relation skulle ha lagts på is har visat sig vara falska. Istället för att gå runt på skilda vägar har de nu sammanslutits och är mer och mer med varandra. 

Förra veckan nämnde vi ett halvolgypar som var på väg att bli något större. Detta har nu hänt och dessa individer ses nu mysa runt i skolan. Vi hoppas att detta håller länge och gratulerar till fångsten. 

Vi har den här veckan sett väldigt lite av vår vän MS. Kan det vara alla prover och tester som håller honom borta? Vi har hört rykten om både graviditet och hårförlängning men inget är bekräftat än. 

På den anonyma kärleksfronten mellan två hemliga individer har det hittills varit lugnt, inget nytt på den fronten. Finns kärlekskänslorna kvar i luften? Eller är dessa bortblåsta med höstluften? 

Pussisnussi / Cajjsunk 

Torsdag

Värt att jag precis skrivit ett helt inlägg som försvann. Nu gör jag det igen, men i punktform.
1. Jag har tränat långpass, 12.56 km
2. Jag vilar nu
3. Sen taco, packa och städa
4. Senare Mammas pojkar och Paradise Hotel med brudar.
5. Imorn hemfärd med stopp på Evas verkstad, häftigt!
6. Hård tränings helg där jag ska piska ut familjen


Elin, Elut


Onsdag

Alltså igår bloggade jag inte något. Jag hade andra saker för mig. Först var jag i skolan, sen hade jag teori, sen tränade jag, sen kom Jonas, sen lagade jag mat, sen kollade jag på tv. Och däremellan hade jag ett liv.

Idag har jag dock bestämt mig för att sova tidigt, så det lutar mot nio typ. Dock är jag redan nu alldeles sjukt trött i kroppen och huvudet. Jag är liksom inte pigg. Men det blir nog så när man tränar som en nörd och går i skolan på samma sätt. Fast i helgen får jag komma hem till mamma och pappa och taxarna och syster, och så får de ta hand om mig.

Hade jag varit dalahäst hade detta varit jag just nu...


Elin


FAIL FAIL FAIL

Nu ska jag berätta om dagens  om inte månadens största fail. Jag kommer hem från träningen och upptäcker att min dörr varken går att stänga eller låsa. Detta beror på den silvriga plattan som sitter i listen bredvid dörren, där dörrens piggar ska fastna i har lossnat. Dessutom har hela listen spruckit. Så jag gör allt jag kan för att försöka stänga dörren men lyckas inte och tvingas ringa Hallbo Akuttjänst. De säger att de ska skicka en från tjänsten med en gång. Han som kommer hit är typ biffig som ett stort hus, har rakat hår och har dessutom ett jack i huvudet. Hans ögonbryn har ett ärr och han bär Security kläder med handbojor och en liknande batong fastsatta. Jag försöker förklara för denna man (som förövrigt är väldigt lik Stefan i Paradise Hotel) att dörren inte funkar och att jag har försökt hur mycket som helst.

Han börjar ta bort skruvarna och rättar till denna silvriga plattan och stänger dörren och ber mig låsa. Det är nu det händer! Det funkar att låsa! Tusan vad pinsamt. Jag har ringt hit värsta gangster vakten för att visa att min dörr tydligen fungerar att låsa. Helt i onödan alltså! Han tittar på mig som att jag vore en dum blondin och säger att han ska gå ner och hämta lite längre skruvar ändå. Han kommer upp fem minuter senare och skruvar fast plattan så nu är min dörr tillfälligt lagad. Men han lägger också märke till, liksom jag att listen som plattan sitter på är helt sprucken och att den måste bytas. Dock har han inte grejer till det utan det måste jag ringa Hallbo för, vilket han uppmanar mig att göra så de måste få sina rumpor ut vagnen och göra något. Han avslutar med att påpeka att om man nu vill komma in är det bara att rycka tag riktigt jävla hårt i dörren så kommer hela listen flyga bort och därmed är dörren öppen. Det slog mig att han både vet om att min dörr är dålig och att han är stark, så vem vet jag kanske får sällskap ikväll? Hjälp! Han kommer äta upp mig! Han avslutade sitt arbete med att önska mig en trevlig kväll. Det här är lite läskigt. Men mest fail.


Carin


Måndag

Nu sitter jag hemma på hål och försöker knåpa ihop en visualisering, vilket visat sig vara mycket svårt eftersom jag inte kan konsten att visualisera saker. Jag ser inget, jag hör inget och jag känner inget när jag gör sånt. Jag kan försöka, men ju mer jag försöker desto sämre blir resultatet. På den senaste teorilektionen skulle jag visualisera Carin, vilket borde varit mycket enkelt eftersom hon satt en halvmeter ifrån mig. Men icke. Carin var i mitt huvud en grumlig klump. Mycket märkligt.

Snart, om en halvtimme, ska vi iväg på Lindex och köpa strumpor till mig eftersom detta är en brist vara. Jag tror att någon, tvättmaskinen och klädskåpet är mina huvudmisstänkta, äter mina strumpor. I alla falla alla små tunna. Ullmax och tjockare har jag i överflöd. Nästan.


Så här ser det ut nu.Elin


Mjau

Nu är helgen snart slut. I fredags tog jag svinissprutan vilket ledde till att jag fick frossa hela natten och var väldigt trött och seg dagen efter då jag och jonas skulle shoppa. Jag tror att det var detta som påverkade det dåliga shoppingresultatet. Så jag får nog åka in till Örebro i veckan och fortsätta min jakt efter en klänning och en jacka. Igår ikväll drack jag även årets första glögg, denna gång med smak av blåbär. Det var very gott. Jag tittade även på Robinsson men blev lite besviken, jag tycker faktiskt att det var bättre förr. Men jag ska ge det en chans ändå! Sen det bästa av allting den här helgen: VÄRLDSCUPEN I SKIDOR HAR BÖRJAT!!!!! Hur kul och bra är inte det? Det är nog höjdpunkten under vintern, att man kan sitta nedmyst i soffan halva helgen och titta på längdskidor. Plus att Svenska damerna har varit grymma nu i helgen! Dessutom börjar skidkskyttet i veckan!!!! Helt underbart!

Tjingeling! / Carin


Söndag

Igår var vi som sagt var på årsfest i klubbstugan. Aftonen började med en en-timmes tur runt Botkyrka i buss. Sedan fick vi komma upp till klubbstugan, och där väntade välkomst drink och hytthäng. Jag, som för aftonen tillhörde den lite exklusivare gruppen, fick ha tillgång till Kareoke-hytten där det enbart spelades finska låtar. Långsamma finska låtar dessutom. Jag och fröken Lönnkvist gjorde ett försök, men det lät inte så bra.

Sedan var det dags för middag, och lite blandade sånger. Efter detta hängde vi runt, dansade mamma-dans (steg till vänster, steg till höger, svängiga rörelser med armarna) och hade km i kärringhäng. Jag som inte kände mig som en kärring fick istället agera pressfotograf. Det var trevligt. Dock kände jag mig grymt trött efter detta så jag valde att gå hem och sova. Detta gjorde jag med råge, och vaknade inte förän halv tio när jag fick sms från mor min.

Nu ska jag börja packa och fundera ut när jag ska ta pendeln till Flempan, för att hämta biljetten och sedan ta pendeln till Södertälje. Varför jag var så dum att jag övertalade mamma att skicka mig en uthämtningsbiljett vet jag inte, eftersom jag kunnat åkt direkt från Tullinge om jag haft en med utskrifts funktion. Men så är livet.Elin


Lördag

Just för tillfället befinner jag mig hemma i huset och inte uppe i klubbstugan. Anledningen till detta är att jag under natten fick jag typ noll timmars sömn eftersom jag bara vaknade hela tiden. Jag skulle uppskatta antalet vakningar till ca 15. Jag vaknade, snurrade ett kvarts varv, somnade, vaknade, ett kvarts varv, somnade osv. Det var inte uppskattat. Men nu är jag vaken och har bara lite ont i huvudet.

Det är väl dock dags för frukost och en dusch snart, och eventuellt lite mer sömn för att fylla på mitt tomma förråd innan Karro kommer vid kanske elva eller tolv. Sen ska vi äta lunch, och jag ska föreslå film för lite mer sömn.

Nej, nu är det back till Love Actually och sedan frulle. Göööött.


Elin

Fredag

När jag kom hem för en knapp timme sedan hittade jag en avi i mitt lilla brevinkast. Där stod det att jag fått ett brev som minsann inte fick plats i min brevlåda och om jag ville ha detta brev skulle jag så fort som möjligt ta mig ner till ICA. Och vem är jag att neka en avi?

Väl framme väntade ett stort vitt paket som innehöll följande

Ansiktstvätt från Garnier. Gött liv säger jag bara.

Snart är det dags för hemfärd, och om något där ute i stugorna skulle ha en bra idé om vad jag kan äta till middag får ni gärna tipsa mig.Elin


ELEVHEMS-SKVALLER

Igår kväll stundade ett så kallat kalas på okänd adress här i Hallsberg, och självklart har vi mycket skvaller att bjussa på.

Vi börjar med ett vad vi tror är halv-olgy-par. Detta par innehåller en halv del olgy, JA, och en halv del lokal, JL. Dessa sågs mysa på nära håll under aftonen, men vi har inga säkra källor på vad som egentligen hände denna afton.

För att följa upp detta kör vi på hårt med en debutant här på Cajjsunk. Denna unga dams namn är hemligt, men vi ger er såklart initialerna som är AL. Fröken AL har efter en ganska lugn höst börjat se sig om efter en partner, och denna letar hon i äldre kamraters årskurser. Det ryktas även att hon har "råkat" visa upp lite för mycket av sin överkropp för unge herr JF. Detta är något vi vet med säkerhet, eftersom hon försa sig idag när ES gjorde samma sak.

Det ryktas också om att alkohol köptes ut från ICA av diverse (läs:en) elever till andra omyndiga elever innan aftonen drog igång ordentligt. Vi har hört namnen AS, JS oh KH nämnas i detta sammanhagn. AJABAJA!

Vi är nu mycket förvirrade i relationen mellan TW och SS, då de senast igår sågs hålla om varandra på ett högst intimt sätt men efter en snabbkoll i TWs inkorg har vi fått höra från en hemlig källa att det verkar finnas fler män på TWs karta än bara SS.Cajjsunk

Torsdag

På lördag är det dag för Tullinge SKs årliga årsfest. Man hör nästan på namnet att den är årlig, årsfest liksom. Fast bara nästan. Jag har redan börjat ladda upp och planera helgens klädsel. Det är även stafett på förmiddagen, och mitt lag ser ut som följer


Det är alltså jag som är ankarsträcka och andrasträcka. Det känns som ett ansvarsfullt uppdrag, och jag ska göra mitt bästa för att inte springa helt vilse.

Idag har vi varit i skolan och skolat oss. Imorn får jag sovmorgon ända till nio, vilket innebär uppgång vid åtta vilket är lika med glädje. Jag har nämligen aldrig sovmorgon, så detta är skönt för mig. Jag får liksom sova en hel timma till! Jag ska även försöka slinka in på naturarnas vaccination, eftersom jag inte tränar imorn känns detta som en smart grej så jag slipper hålla på och hacka i min träningsplanering.

Just nu sitter jag inne hos Carin och, hör och häpna, pluggar. Jag gör marknadsföring och Carin och Arre Sundis jobbar med svenska. Som Armand Van Helden skulle sagt, my my my.


Elii

Onsdag

Jag märker att Carin har varit mycket aktiv, och jag vill ju inte vara sämre så jag kör hårt så här på förmiddagskvisten. Klockan var idag ställd på 06.30 och uppstigningen skedde strax därefter. Efter en timma var det dags för avfärd mot HOKstugan för morgon träning och städning av stuga. 6 tappra elever var vi som ställde upp, alltså 25% olgy-elever. Dock anlände det tre till efter allt var klart för städning, så de får ett plus i kanten. Alla andra får ett stor asfett minustecken på min lista.

Snart är det dags att gå iväg till skolan och köra hårt igen. Om jag orkar vill säga. Jag har grym träningsvärk från gårdagens mycket tuffa styrkepass. Och från intervallerna. Imorn kommer jag nog vara död, då det väntar ytterligare ett styrkepass i eftermiddag. Jag kommer nog avlida. AAAAH!


Elin

Hiss och diss

Jag kommer nu att ge er veckans hiss och diss i tema frukost:

Hiss: Färskpressad apelsinjuice. Det finns inget godare att dricka på morgonen. Så fräscht, så gott och så nytttigt. Fruktköttet gör även det lilla extra. Jag skulle aldrig vilja starta en dag utan ett glas färsk apelsinjuice.

Diss: Yoggis yoghurt med äpple/vanilj/kanel smak. USCH! Finns ingen mer sliskig och konstgord yoghurt än den. Den smakar äppelpaj med vaniljsås och typ hundra kilo socker. Det är inte gott på morgonen, inte ens senare på dagen. Vem vill förtära denna äppelpaj i flytande form? Ingen. Dessutom lurar den köparen då man tror att den ska vara god med en krämig vanilj yoghurt smak med en liten touch av kanel och äpple, det kanske låter gott men icke. Så gör inte som jag och köp grisen i säcken.


/ Cajjsunk genom Carin


Fullspäckad dag

Idag har jag inte varit ledig som min kära kollega Elin utan istället varit i Örebro och kollat in Universitetsmässan. Det gick visserligen ganska fort då vi endast samlade på oss lite kataloger och papper från olika Universitet och Högskolor och så klart gick vi och tog godis från alla olika montrar. Det känns lite som ett måste när man är på mässa!

Efter mässan begav vi oss till baptistkyrkan vid namn Betelkyrkan i Örebro där jag, Malin och Klara skulle ha ett möte med pastorn Sören. Vi ska inte gå med i Betelkyrkan vi skulle bara utföra ett arbete vi har i skolan om just kristendomen och frikyrkor. Sören var snäll och han lärde oss ett och annat må jag säga. Det känns bra att ha utrrättat detta arbete och få sovmorgon från valfri religionskunskapslektion! När jag kom hem från Örebro var det dags för träning med Elin. Efter det blev det mathandling på ICA och jag har nu idag insett att jag inte ens kan äta grillad kyckling :( :( :( :( , stackars mig. Fast jag kan nog äta den om man tar bort skalet utanpå. Jävla (ursäkta ordvalet) tomatallergi, all allergi borde utrotas från vår planet. När jag fick se mina röda utslag på halsen gick jag och gnällde lite hos Elin och hon tyckte synd om mig vilket kändes som lite plåster på såren iallafall.

Jag hade inte behövt så allegisutslag om vi hade fått äta middagen vi hade tänkt, vilket i detta fall var laxfilé. Men nu är det så att det finns tjuvar på elevhemmet som snor laxfiléer, för jag tvekar på att laxfiléerna fått fötter. Nästa gång kedjar nog jag och Elin fast vår lax i frysen för säkerhutsskull.

Nej dags att ta tag i tvättmaskinen.

Carin

Tisdag

Nu råkar det vara så att jag var ledig idag, och detta ledde till två träningspass. Ett styrkepass på förmiddagen med herr M. Sand och x antal byggkillar. Efter detta var lite lite paus, lunch och träningssamtal innan det bar av mot HOK stugans fina (ehh..) elljusspår för lite en minutrare i backe. Det gick bra och när jag var klar hade jag genomfört 11 stycken. Mycket bra jobbat av mig.

Nu sitter jag och tittar på tv lite, och sen ska jag nog sova. Eller dricka lite multi-kvinna. Det låter smaskens, typ.

Eftersom jag inte orkar ta en bild på något kul, så kan jag bjussa på den här bilden. Det är en insekt.


Elin


Måndag

Jajemen igår var det dags för dop och jag fick agera fotograf. Det gick väl lite sisådär men jag lyckades nog få ett par bra bilder i alla fall. Hur som helst så var det mycket trevligt.

Dock mådde jag som en påkörd räv när jag kommit på tåget på vägen mot Hallsberg och fruktade vid ett tillfälle att jag faktiskt skulle kräkas. Som tur var gjorde jag itne det, och när jag kom till Hallsberg och fick i mig lite frukt så gick det bra igen. Tur för mig det.

Det hände något mycket roligt på ICA när jag skulle handla med Martin. Vi anlände till brödhyllan och hittade detta. Märk noga att gårdagens datum var 15/11.Detta är alltså Lingon Grova som gick ut den 10/11. För fem dagar sen. Dock lyckades vi inte hitta något mögel, så det var väl himla tur.


Elin


Sunday

Idag är det söndag och igår var det lördag. Lördagen spenderades i Vika hos morfar som fyllde 80 år. Himla trevligt. Grattis morfar!

Och idag var det som sagt söndag vilket innebär distans i klubbstugan om en timma. Jag är oerhört taggad! Ska nog springa med pappa så jag får varm saft när jag börjar bli lite trött. Just det jag har ju glömt berätta att jag vann natt-KM i fredags vilket innebär att jag slog min mamma, yes! Så nu har jag en vinst i natt KM, vilket känns mer än underbart.

Nej om man skulle ta och packa ihop en träningsväska.

Carin

Lördag

Just för tillfället befinner jag mig som sagt var i Karlstad och hänger. Idag har vi varit i stan och jag gav mig själv en bok.

När vi kom hem åkte Jonas på innebandy och jag fick födelsedagspresent från familjen Leandersson. Ett kit med body butter från Body Shop, något som jag blev mycket glad över. Tack:) (mamma, Jonas fyller år 22 januari.....)

Imorn är det dopdags, och nu är det tv dags.


Adjö
Elin

Fredag

Det här skulle kunna bli ett sånt där vanligt inlägg om hur mycket jag hatar sj, men det skall det inte bli. Inte helt och hållet i alla fall.

Jag hatar sj och deras sjuka jävla puckobokningssystem så mycket att jag starkt överväger att skaffa körkort och köpa en bil så jag kan köra istället för att åka med deras äckeltåg som ändå alltid är försenare. (JA, jag är medveten om att jag senast förra veckan prisade deras dubbeltåg men detta är något helt annat). Jag har i en halvtimmes tid försökt boka en biljett från Kristinehamn till Karlstad så att jag kan åka lagligt. Tror någon att det går eller? Tror ni inte att SJ på något sätt parat ihop sig med vårt übersega internet och kuppat mot mig just idag? Tror ni inte att jag fick GÅ till stationen(typ 100m men ändå, det är en princip) och köpa där? TROR NI INTE DET VA?! Så var det.

Snart ska jag åka till Karlstad för att gå på dop i helgen. Det ska bli trevligt, trots mina allvarliga problem med att bestämma outfit. Men det är löst nu, och mitt enda problem är att jag har ont i huvudet nu och misstänker att jag ser dåligt. Men eftersom jag inte vill inse att jag har fel och behöva betala en ohygglig summa pengar för detta så tänker jag vänta tills skolsyster är ledig för lite syngrejer.

För att straffa mig själv för detta långa inlägg ger jag er även dagens outfit.

Jag har på mig: nya glanstights Bik Bok, stickad tröja Monki(tack Johanna) samt linne från Ullmax.Elin


Bloggning från den lilla blå bilen

Som sagt nu sitter jag i bilen på väg hem till Finspång och vad passar bättre då än lite bloggning? Ikväll ska jag springa natt-km och jag får nog springa mot min kära mamma, jag ska krossa henne trots att jag bara sprungit natt själv en enda gång i mitt liv. Men jag tror på nybörjartur och sen förtränger jag att det är fredagen den trettonde idag.

Nej nu ska jag vara lite social med föraren, lev väl!

Carin


ELEVHEMS-SKVALLER

Idag har vi ett antal riktiga smaskigeheter att bjuda på.

Vi inleder veckans skvaller lite lugnt med ett nytt par. Källorna är inte helt säkra, men det ryktas om att romansen i hemlighet spirar mellan två individer från nästan samma stad. Den ena parten har dock bett om anonymitet så vi respekterar detta men kan inte annat än att undra varför? Skämms denne någon för sin potentiella partner eller är det bara en fråga om privatliv?

Vi kan med sorg meddela att den romans som under hösten byggts upp mellan TW och SS nu verkar ha runnit ut i sanden. Vi undrar så klart varför, och om någon har svaret på denna fråga är ni välkomma till oss.

Natten till måndagen har vi fått rapporter om att km i nudistlöpning ägde rum i Hallsberg. De tävlande var så klart enbart OLGY elever, men eftersom detta kan betraktas som omoget och mycket oseriöst väljer vi att inte publicera några namn. Vinnaren är dock känd, och vi citerar här från LBs blogg: "Ingen enskild vinnare korades utan det var en riktig laginsats som avgjorde.". Nu är vår enda fråga varför det inte var några kvinnliga deltagare vid detta evenemang? Vi på Cajjsunk är förmodligen dubbelt så bra som alla som ställde upp på att springa nakna.


Go hard or go home, tits blazing.
CAjjsunk

Torsdag

Idag har jag varit i skolan och när mina kvinnor har duschat och tränat klart, inte nödvändigtvis i den ordningen dock, ska vi åka till Örebro även om jag tänker föreslå Marieberg.

I skolan disskuterade vi lite saker, bland annat kul youtube klipp och jag lovade Agnes att lägga upp detta, eftersom jag vet hur man gör.

Jag tycker att detta är jätte kul, typ.

För övrigt har jag återigen, efter gårdagens friskdag, fått ont i halsen igen. Det är typ något fel på den. Jag ska nyodexa och chilla mig frisk. Även om det lockar att gå ut och springa lite.


Elin


Tisdag

Jag märker till min stora förskräckelse att varken Cajj eller Sunk har bloggat idag. Hur har detta kunnat ske? Kan det ha varit så att vi haft ett liv fram tills nu? Ja, förmodligen.

Nu berfinner jag mig hur som helst i sängen och otränar framför tvn. Alltså, när jag säger otränar menar jag att jag itne tränar. Detta på grund av halsont, som förföljt mig sedan lördagens arla morgon. Men trots detta är jag glad och idag är jag även snäll för jag har planerat att laga mat till min kära vän Carin. Det blir taco, vi skulle fått tacopaj men sedan visade det sig att den innehöll gegga med tomat så det blev vanlig taco istället.

Nu ska jag nog ta och besöka mitt lilla badrum för att, som man säger, pudra näsan.


Så här snäll är jag idag
Elin


Måndag nr2

Nu har jag varit i Örebro och fixat leg och kort, ätit middag, gjort läxa och duschat. Detta är mycket aktivt av mig.

Jag har även unnat mig lite mixad kiwi och apelsin, det ser ut så här:

Smaskens.


Idag blev jag återigen arg över det faktum att männsikor här inte kan åka rulltrappa på rätt sätt. Det första började när jag var inne på Krämaren och fick gå om en man på höger sida. PÅ HÖGER SIDA! Sedan fortsatte det när jag åkte rulltrappan i Hallsberg och alla bara ställde sig över hela trappen som en jävla propp. Jobbigt läge. Fast inte för mig, eftersom jag stog högst upp. Nu ska jag hitta något mer att störa mig på


Elin


Måndag

Eftersom jag fortfarande inte har något kul att berätta om mer än att jag kollar på OC med Martin och Johan. Senare ska jag in till Örebro och fixa lite med mitt leg och mitt kort. Sen ska jag titta lite på presenter till diverse personer.

För att Malin inte ska bli mer upprörd och sluta kommentera kan jag nu, eftersom jag lärt mig det, lägga upp en kul grej till. Alltså, den första var ju Katla och försommaren. Här är i alla fall en till sån liten kul video.Nu ska jag snart pallra mig tillbaka till skolan för att gå på en mattelektion så adjö.

Elin


NEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJ

NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fo åkte ur Top model, detta innebär att jag ska gå och gråta.

Hej då

Elin

Söndag

Idag har jag inte gjort tillräckligt mycket för att det ska vara intressant att blogga om, så jag ger er återigen; KATLA!


Notera även att detta är en video som jag på egen hand klarat av att lägga in!


Elin


Grattis Pappa

Hittills har jag varit en mycket snäll dotter på farsdag. Morgonen började med att jag hämtade tidningen till min kära fader som fick läsa den i lugn och ro i sängen medan jag dukade fram fetaste farsdagfrukosten där allt från ägg till kiwi stod på bordet. Mycket uppskattat, även av mamma som slapp hjälpa till. Senare var det dags för förmiddagskaffe vilket jag även ordnade. Snart är det lunchdags och därefter riktigt eftermiddagsfika med något smarrigt. Så nu måste jag ta tag i det så pappa blir ompysslad och glad.

Lördag nr2

Dagen har varit mycket produktiv, har bland annat sorterat Ullmaxgrejer och gått promenad med mamma och taxarna. Appropå taxarna så hade jag tänkt video-blogga om dem men jag vet ju inte hur man gör än, så det kommer vid ett senare tillfälle.

Nu ska jag försöka hitta ett bra tv program men jag tvivlar på att detta kommer ske.


För alla er som undrar hur en manstax ser ut så är detta svaret!
Elin


Lördag

Eftersom det är en lördag idag börjar vi med ett så kallat matteproblem.

Tre män går in på ett café och beställer varsin kaffe. Kaffe kostar tio kronor styck så servitricen får en tio av varje person och har då trettio kronor i sin hand. När hon ska slå in priset i kassan kommer chefen och säger att männen är stammisar och ska därför få lite rabatt. Servitricen slår in 25kr i kassan och tar en femma att ge tillbaka. Men så kommer hon på att hon inte kan dela en femma på tre. Så hon tar fem en koronor ur kassan istället, men inser att hon inte kan dela det heller på tre. Därför tar hon två kronor och stoppar i egen ficka och ger tillbaka en krona till varje kille. Hur mycket har då varje man betalt för sitt kaffe.
Man räknar lätt ut att de har betalt nio kronor vars för kaffet. Och nio gånger tre är ju 27kr, Och sen har ju servitricen två kronor i sin ficka. 27+2=29.
Frågan är då: Var är den sista kronan?

Ja, detta var det som under gårdagens middag disskuterades, och nu får alla ni som följer Cajjsunks spännande vardag att ta del av detta problem. Eftersom jag läser matte C på ett halvår vet jag ju såklart vad svaret är. Lätt.


Elin

Dagens

Eftersom jag under en nyligen utförd taxpromenad fått höra klagomål på att bloggen håller på att tappa sin stil ska jag försöka göra allt i min makt för att hindra detta. Idag börjar vi med en lista(tyvärr Svanis, du får ditt matteproblem en annan dag).

I GIVE YOU- DAGENS:
Humör: bra, jag har varit på IKEA och köpt tävttkorg
Klädsel: leggins och grå tröja, allt från my favorite store Gina
Frisyr: på förmiddagen äkta stureplans backslick, nu en mer Edvard Cullen inspirerad historia
Minus: jag har glömt att vattna mina blommor i Hberg(notera: ball förkortning av Hallsberg)
Plus: jag fick välja middag, lax med currypasta och risnudlar i wok
Mys: Morden i Midsommer med familj minus pappa
Saknad: måste ju vara något kul att blogga om
Händelse:  jag hade internet på tåget hem 
önskan idag: att få många läsare i bloggen och vinna 25000 kr i månaden i 25 år på Triss (den sista är faktiskt sann)
ser fram emot: bättre tider?


Jag?

Edward Cullen?

God natt
Elin


Fredag nr2

Kan bara meddela att det ligger snö/slask på backen. Jag är mycket otaggad på att lämna min varma tåg plats, eller i alla fall lite otaggad. Jag ska ju faktiskt få åka till IKEA, vilket ska bli 4 av 5. Sen ska jag hänga med taxarna också, det kommer nog med bli 4 av 5.

Allt jag ville säga var bara att det är snö nu, och sen ville jag fråga varför den kommer nu och inte i december? Jag vill ju ha snö på julafton, inte i början av november. Inte okej, vädergudarna.Elin

Fredag

Här sitter jag på tåget och är sjukt nöjd över att jag äntligen kan utnyttja de kuponger till gratis internet som jag fick av min moder någon gång i våras. Dessutom finns det eluttag på detta tåg, så jag är närapå helt hysterisk.

Idag har jag tillbringat min tid i skolan, något som jag för övrigt tycks göra alla dagar i veckan förutom lördag och söndag. Undra varför?

I helgen ska jag inte göra så mycket, kanske fika lite med gamla klasskompisar om de minns det(vilket jag till viss del tvivlar på eftersom vi bestämde det när vissa av de var i vad jag tror var ett relativt onyktert tillstånd) och hänga runt lite. I eftermiddag ska jag och mamma dessutom till IKEA och köpa tvättkorg till mitt stackars äckliga rum i Hallsberg som jag funderar på att möblera om lite på söndag när det är storstädning som gäller.

(Här ska det då vara en bild men eftersom det blev bara jätte dåligt när jag tog så får alla nöja sig med denna text).


Elin

Friday

Just nu är jag jätteglad! Dels för att det är helg men också för att jag hittade värsta fyndet nere på Lindex.
Jag skulle bara springa ner en snabbis till Lindex för att köpa strumpbyxor då jag springer på fetaste reabordet, 50 % på reapriset. OMG! Jag högg genast till mig tre Toni&Guy flaskor för cirka 100 kr, det kallar jag kap! Dessutom var jag verkligen i stort behov av hårprodukter då mitt hår har börjat bli mer och mer frissigt och elektriskt! Dock var jag så upptagen med hårprodukterna så att jag missade resten av allt som var på rea men det tar jag och Elin på måndag!

Förresten hälsar Cajjsunk till alla trogna läsare som väntade på elevhemsskvaller igår, att det kommer nästa vecka då denna vecka har varit lite torr och tråkig på just skvallerfronten. Det är mest det gamla vanliga som händer, ni vet spring till varandra på nätterna och massa tissel och tassel. Så nästa vecka får ni ett riktigt elevhemsskvaller igen.

 / Carin

Torsdag

Gårdags kvällen var mycket bra. Vi började med middag, och sedan bar det av iväg mot Lögbergs lila. Dock var det sjukt kallt ute, så jag misstänkte ett tag att jag skulle frysa fast i marken, men jag klarade mig som tur var.

Lasse var mycket bra, dock var jag lite sopig eftersom jag inte kunde så många av de nya låtarna. Typ noll av dem, haha. Men det gick bra ändå. Dock upptäckte jag två saker som man bör undvika innan man går på konsert med massa människor. Det är att:
1. Inte dricka alkohol/Inte låta din 40taggare till fru att dricka alkohol. Detta kan resultera i en hel del pinsamheter för din egen del.
2. Ha för guds skull på dig deo! Att ha en svettig armhåla i fejjan är ett big no no.
3. Knö inte så mycket på andra. Denna punkt kan lätt återknytas till nummer ett.

Nu har jag vilat upp mig eftersom jag gick upp klockan 05.15 imorse och därav var sjuuuuuuuukt trött. Men snart väntar bowling km så nu ska jag leta på Carin och förbereda mig.


Mr. Lars Winnerbäck med sällis på scenElin


Back on track

Nu är jag tillbaks till ett snöigt Hallsberg efter tre sjukt bra dagar i Linköping på universitetet. Dagarna har verkligen varit hur givande som helst, och jag är riktigt taggad på Linköping nu efter gymnasiet. På universitetet fick vi göra allt från att gå på små föreläsningar till att gå på sittningar! Nu är jag galet trött efter dessa tre dagar och sitter nu nedbäddad i min säng och ska snart vänta på John Blund men tänkte prata med Jonas först, men de har ju träning till 22.30 så det blir en seg men värd väntan. Jag förstår inte hur man kan träna så sent, usch.

Jag har även hunnit höra av mig till Evelina ikväll vilket jag inte har gjort på år och dagar känns det som. Ajabaja! Jag saknar henne och det är så tråkigt när man liksom glider ifrån varandra, men det ska vi reparera.

Sov gott mina vänner, imorgon är det bowlingkm. Tagga!

/ Carin

Onsdag

Nu sitter jag i sängen och ska snart dra mig iväg mot tåget för att åka till Karlstad där middag och konsert med Lars Winnerbäck väntar. Ja alltså, det är han som spelar jag går inte på middag med honom för den går jag på med Jonas.

Idag har det snöat i Hallsberg hela dagen och det snöar fortfarande. Så pass att det nu lagt sig ett tunt täcket över hela marken. Det var så kallt att jag nästan frös ihjäl. Men bara nästa.

Nu åker jag


Elin

Måndag

Nu sitter jag återigen i sängen efter en snabbis till ICA och sedan lite utdelning av hjälp till Anton som studerar Buddhism och Hinduism.

Idag har jag varit ganska duktig, jag hade skola, fick MVG på ett prov, hade hål och tittade på Gossip Girl och The Hills, mera skola och slutligen så kom jag hem bara för att gå iväg till gymmet för en himla massa styrka. Jag styrkade på som en galning i en och en halv timme och gick sedan hem helt utpumpad.

Sen lagade jag mat, som jag skulle ätit med Marre och Arre men de var så långsamma så jag fick äta när de lagade. Dåligt av dem.

Så, som sagt var, nu sitter jag alltså här med ett paket vindruvor och är så trött att jag nog inte kommer orka hålla mig uppe ändå tills CSI börjar. Attans.


Så här såg jag nästan ut idag

Elin


SEGERN ÄR VÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AIK AIK AIK!!!!!!!

SEGERN ÄR VÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AIK AIK AIK!!!!!!!

Rörigt

Nu förstår jag inte riktigt min vän Elin. Idag är det IFK GÖTEBORG som gäller.

HEJA IFK GÖTEBORG!

Söndag

Nu sitter vi i soffan och tittar på Idol, jag tycker väl att det är si så där bra. Det var liksom bättre första två säsongerna men nu har man tröttnat lite på det här relativt uttjatade programmet. Men jag klagar inte, det är mysigt.

Nu ska jag umgås med Jonas tills det är dags för avfärd mot Hallsberg om x antal timmar.

Elin


PS. Vill bara förtydliga att här i bloggen hejar vi ALLA på AIK, även om vissa av oss hade ett kort ögonblick av förvirring.DS

RSS 2.0