Tisdag

Har idag fyndat lagbok för 250 pix, haft första föreläsningen i Handelsrättslig översiktskurs, fått spö av mamma på sprint KM och pyntat lite i lägenheten. Är himla pyntig just nu, blev så inspirerad av att vara hemma hos Karro och Martin.
Har lyckats få upp gardiner i köket, en byrå i hallen, lite ljus på diverse platser samt en gardin för garderoben. Känner bara hur pyntet rinner ur fingrarna på mig. FANTASTISKT. Eller något i den stilen.
Här är en ring som Karro gjort
Elin

Måndag

Igår var det födelsedags fika för Karro som fyller år idag. Mycket trevligt, och gott framförallt. Missade att ta med mig kameran, men vi hade kul ändå. Passar på att blogg-gratta Karro också; GRATTIS!

Idag har jag plockat upp sista lådan, rensat min hurts och försökt fixa ny tid för spiromitri. Ska ta mig in till stan efter lunch också, och så får jag se om jag ska träna något. Lutar mot inte, då jag har ont i svanskotan från gårdagens orientering. Måste ju spara mig till sprint KM imorn också. Full fart.

Nu målar jag naglarna i färgen Paula från Make up store som jag fått från Carin. Flaskan ser ut som nedan, om någon undrade..
Elin

Lördag

Idag stundade utställning av tax vid Ulriksdals slott, och jag var självklart där för att dokumentera männens väg mot toppen. Fick även gå med Bosse i champion klassen, där vi tillsammans slog mamma och Felix. Sen var det dags för Best in Ras, där Bosse vann.

Klockan två enligt programmet (halv två enligt verkligheten) var det dags för Best in Show där Bosse, hör och häpna, VANN. Han var alltså snyggast av alla taxar på utställningen. Noteras bör också att varken Bosse eller Felix blivit BiS tidigare. Vi var rätt nöjda. Här är lite bilder.Dagens skörd


Elin

Torsdag

Igår var jag med Malin på stallet där jag fick agera ansvarig för att stänga häst transporten samt fotograf. Vi klappade på fölen, klappade på en katt och på en jättevovve, och Malin motionerade djuret. Jag lekte lite med kameran. Det såg ut så härNu ska jag försöka skicka iväg alla bilder till Malin, och sen ska vi ut och träna ikväll. Full fart!


Elin

Måndag

Idag har jag firat gårdagens goa lopp med att cykla lite med pappa. Enligt eniro och mig själv ca 25 km. Pappa verkade göra sitt bästa för att få mig så trött som möjligt genom att lura iväg på en runda med minst en miljon backar och genom att cykla så fort han bara kunde. Eller i alla fall tillräckligt fort för att jag skulle ligga 50-150 meter bakom hela tiden. Tillräckligt fort för att lura mig att köra järnet för att komma ikapp men inte lyckas. Dödligt trött just nu.

Firar dagens träning med att göra blåbärspaj av de blåbär som jag och Joppe samlade på oss förut. Lite svamp lyckades vi plocka på oss också, fast det är så mörkt nu så jag orkar inte ta en bild. Fast för att visa vad svamp är så lägger jag upp en från förra årets trattkantarellskörd.Elin

Lördag

Sitter och kollar på VM och blir lite sådär gråtglad. Tyckte faktiskt att Frankrike skulle få vinna idag med tanke på Thierry Gueorgious senaste VM stafetter (jättemiss, getingstick, skadad svensk). Kul också att det gick så bra för de svenska grabbarna och brudarna. Ett såkallat pangVM.

Lika bra som det gått för svenskarna (och då framförallt tjejerna) i veckan gick det inte för mig idag. Jag slog sex personer och var ca 40 minuter efter. Är dock rätt nöjd med mitt lopp, har bara lagt tre minuter så jag tror inte att jag kunnat vinna även utan den bommen. Tyvärr.

Snart ska vi ner och våldgästa mamma och pappa, göttmos.

Elin

En veckas tystnad

Har som synes varit lite dött på bloggfronten sista tiden. Men vi har ju fullt upp båda två.
Igår vann jag säsongens andra pris, vilket innebär att jag snart kan lägga min orienteringskarriär på hyllan. Två fina glas från Orrefors, som vi premiärkörde igår med lite bärs.


Idag har jag tränat lite och läst bok, är dock inte superimponerad av Mia-Sanningen om Gömda. Kanske för att jag inte läst Gömda, kanske för att det helt enkelt inte är en så fruktansvärt bra bok. Vet ej, men läser glatt vidare ändå. Man kan ju liksom inte inte läsa ut en bok. Till och med Låt den rätte komma in, och DEN var dålig.


Nu är det dags för nyinköpt vattenmelon och mer tv, life is sweeeeet.


Elin

Lund

Nere i Lund igen, äntligen! Magdalena har nu ersatt Jonas som min sambo och ska göra det ett tag till tills han och Rasmus kommer ner. Ikväll blir det ansiktsmask, nagellack, fotbad och Mean Girls. Allt för att ladda inför morgondagens filminspelning. Imorgon får vi hela vår sexet-outfit också. Iiiih! Snart drar det i gång på riktigt :D

Semester

Jag befinner mig fortfarande i sommarstugan vilket kanske är en bidragande faktor till uteblivande bloggande. Men nu tänkte jag ge en liten update. Just nu sitter jag på trädäcket och försöker odla lite fräknar medan mamma steker pannkakor för fulla muggar i köket. Pannkakor är banne mig en av mina favoriträtter, gudomligt gott. Speciellt om man dränker pannkakorna i sylt. I förrgår och i går har Essys morgonpromenader gått av stapeln i djupaste skogar vilket har resulterat i mängder av kantareller. Himla roligt, speciellt eftersom att jag aldrig ens plockat kantareller förut i mitt liv.


I onsdags var vi också iväg på en orienteringsträning som Valdemarsviks orienteringsklubb arrangerade. Kartan var från 1997 (väldigt ny i jämförelse med vad de brukar erbjuda), träningen gick för mig ganska bra trots att jag fick spö av pappa med två minuter.


Efter pannkakorna blir det möjligen en liten åktur på havet i båten, brum brum.
/ Carin

Torsdag

Eftersom jag pluggar tenta har jag inte så mycket att skriva om här, mer än jag tränat två pass idag. TVÅ. Firar med tummen upp och en glad mun.

Elin

Onsdag

Sitter i NYA SOFFAN och njuter järnet. Var igår och brände igenom IKEA på kanske en kvart, något som måste vara rekord, för att komma ut med fyra delar soffa som inte fick plats i bilen. Två delar fick vi lämna in till utlämningen igen där de fick leka med andra utlämnings saker tills vi dumpat första halvan av soffan hemma.

Lyckades nästan bygga ihop den utan några stora utbrott. Dock stötte vi på ett mindre aber när det visade sig att en av skruvarna var en cm för lång och utan gängor längst ut vilket ledde till att den blev ofunktionell. DETTA ledde till ett megautbrott från min sida, så soffan fick ligga orörd över natten. Sen fixade Jonas. Han är så duktig.

Eftersom jag inte har någon passande bild får det bli två likadana, med en mindre skillnad. Någon som kan se vad? Priset ni tävlar om är bygghjälp från Jonas av valfri IKEA produkt (bekostad av vinnaren).Elin

Måndag

Har jobbat idag, och återupptäcker nu mitt iTunes bibliotek, något som tycks förvåna Jonas. Ja kanske inte själva iTunesandet utan mer det som återupptäcks. Han verkar ha svårt att tro på att jag lyssnar på rock till och från, men i och med att jag skriver det på bloggen är det sant.

Tänkte bjussa på lite svartvitt från Oringen och Söderhamn. Bara tre bilder från när vi var ute i Skärså, men det duger för idag.

Det får duga för nu, för nu ska jag ta till det tunga musikartilleriet.


Elin

RSS 2.0