Onsdag

Helgen var en flopp. Lördagen var helt okej, för då var jag på jobbet hela dagen. Men söndagen, var ska jag börja?! Uppstigning på morgonen och så var det kallt ute. Sen åkte vi ut mot Granby och Hellas klubbstuga för Golden rings. Riktigt taggad i kampen mot mamma och pappa, som tack vare bonustid gick ut 16 minuter före mig och Joans. Eller ja, det var ju Jonas som sprang första sträckan. Han kom ikapp pappa och det var ju bra, men sen sprang jag. HERREGUD vilken miss till andra kontrollen. Mamma var ikapp till ettan efter en liten krok, och sen var hon långt före. Förlusten var ett faktum. Buhuuu! Den goda middagen vägde kanske upp lite, men inte mycket.
 
Idag är det dags att återta min heder från mamma! Det är Pampas Night i Karlbergsparken och vi springer samma sträcka. Nattsprint med ficklampa, mamma is going down! Hoppas jag. Måste bara psyka henne lite först, men det är jag rätt bra på. Moahahahahaha!!
 
Imorgon ska jag in till stan för att träffa Karro(som alla andra torsdagar) och Malin som dagen till ära är hemma från Lund. Funderar på att gymma lite innan också, så att jag kan visa dem mina ENORMA muskler. Måste pumpa upp mina muskler lite innan jag kan träffa dem så jag får känna mig lite häftig. Wohoo
 
 
Elin
 
 

Tisdag

Har precis haft mitt näst sista tal i retorikkursen, så om två veckor är det dags för tisdagsträning igen. Men det har faktiskt inte gjort jättemycket att jag missat den de här veckorna, för det har varit kul med retorik. Jag gick ju in med inställningen att det skulle vara en samling medelålders företagsmän som alla äger varsitt företag och tycker att de är jättehäftiga, och jag, men så har det inte varit. En salig blandning av människor, och vi har gjort mycket vettiga saker.

Idag till exempel, efter att ha köpt kaffe hade en av mina medstudenter dukat upp hemgjord chokladmousse. En riktig höjdare, och det blev en perfekt middag! Förra veckan höll vi hyllningstal, och jag fick veta varför potatis är grymt, varför böcker är fantastiska och hur det skulle se ut på ett bröllop mellan ångest och nervositet.

Vad jag vill komma fram till nu är väl egentligen att man borde gå in med ett öppnare sinne oftare. Att inte ha förutfattade meningar om saker och ting. För jag har faktiskt haft riktigt kul de senaste veckorna, och den där chokladmoussen var riktigt god.


Elin


Tisdag

I helgen var det 25-manna uppe vid Himmelsboda, och jag tog min gula cykel och trampade dit. Sprang min banan och var ganska nöjd, tills jag hörde att Cajjan slog mig med 5 (nästan 6!!!) minuter. Det kändes inte riktigt rättvist tyckte jag, men sen tänkte jag att nästa år så får ju jag slå henne så då är det okej.
 
På kvällen var det dags för 25-års fest hos familjen Persson, med middag och förrådsdans. Fick fett ont i fötterna och liiiiiite för lite sömn, men det var riktigt kul. Dansade Gangnam style typ 5 gånger och kom inte hem förrän klockan tre. Whaaaaat?!
 
Ikväll är det retorik och på torsdag ska jag gissningsvis till Karran för lite fika/företagsekonomi/foto. Ska försöka träna lite också, men only time will tell hur det kommer bli med den saken. Det går säkert bra, har en svit att hålla mot pappa på Luffarligan (1-0). Har dock minst två veckor på mig att träna innan nästa match, så det borde fixa sig tycker jag.
 
Och apropå Karro, här är ett av hennes alster
 
Elin
 

RSS 2.0