Söndag

Igår hade vi tjejträff med Tullinge, och det känns i benen idag. Herre.Gu.D. Alltså. Det var smärtsamt när jag gick nerför trapporna imorse när vi skulle åka och träna, och nu funderar jag ärligt på att fira mig ner från balkongen för att slippa gå i trappor när jag ska ner till mamma och pappa. Jag är lite tveksam på min armkapacitet dock, eftersom jag har TRÄNINGSVÄRK DÄR OCKSÅ. Fattar inte det där med att man inte bara ska bli trött av att träna, dessutom får man ont av det. Men, som någon klok människa någon gång uttalade: No pain, no gain. Word på det!
 
I fredags var det dags för nytt fika hos Karro. Det bjöds på hemgjorda dammsugare, som var fett goda. Men eftersom det inte var Karro som bakat dem, så har jag fått önskemål om en ny utmaning. Den förra var toscabullarna, som jag  skulle kunna leva på, så den nya måste vara något bra. Får kanske fundera lite mer så att det verkligen blir en bra utmaning.
 
MEN, vi fikade inte bara. Fotade även senaste skapelsen: en kanna som egentligen inte alls behöver vara en kanna utan kan användas till lite allt möjligt. Så här såg det ut när vi eldade på den:
 
 
Elin

Söndag

Eftersom Karro nu för tiden arbetar på torsdagar så har vi fått flytta vår fikadag till fredag. Detta innebar att jag i fredags vid nio anlände till Mosebacke för att hinna fika innan skolan började. Jag fick pröva det nya objektivet på ett nytt kakfat, men framför allt fick jag äta Karros asgrymma toscabullar!!! Var helt lycklig i magen när jag gick till skolan efter det alltså. MUMS!
 
Idag har jag tränat universums jobbigaste bana ute vid Flottsbro. Okej kanske inte universums jobbigaste, eftersom jag vet flera som varit jobbigare (typ Skåle eller natt SM i höstas), men den var i alla fall topp 15. Upp och ner och upp och ner och snöpuls som jag tycker så OTROLIGT illa om. Men när jag fick saft efter 6 km och en timmes löpning (ehh ja, sämst kilometertid i år) så blev jag lite gladare i alla fall.
 
Nu chillar jag och männen framför tvn, och snart ska vi nog ta oss den sista turen så jag får sova läääääänge. Gött med sömn. Här är en bild när Karro skissar på nästa projekt
 
 
 
 
Elin

Tisdag

I fredags kom Jonas hem igen, efter en och en halv vecka i Turkiet. Det firade vi med taco och Gladiatorerna, eftersom vi gärna vill vara som andra. Det var göttigt, och skulle jag få välja skulle jag nog äta taco i alla fall tre gånger i veckan. Tur att han snart ska till Italien, så jag får en tacovecka här hemma. Blev inte så mycket av det senast jag var själv nämligen..
 
Lördagen spenderades med familjen Ohlsson i Skärholmen för lite shopping och lunchande. Aftonen bjöd på rosa pannkakor och fruktsallad, eftersom jag kände mig så himla inspirerad av all mat som vi fyllt på kylskåpet med. Eftersom Jonas var i skolan hela söndagen så fick jag följa med Karro hem till Vårsta igen, där jag blev väl omhändertagen med mat, skidor och bakning! Tur att man har en extrafamilj!
 
En annan sak som är tur är också att man har en riktig familj som tar hand om en när extrafamiljen tröttnar. Mamma och pappa bjöd på middag på söndagkvällen och eftersom jag är vuxen åt jag sås gjord på murklor. Dessutom tyckte jag att den var god, så det plockades sannerligen en väldigt stor mängd vuxenpoäng! Det man kan sammanfatta denna helg med är med andra ord massa mat! GOTTTTTT
 
Så här såg bakningen ut i två bilder
 
 
 
 
Elin

RSS 2.0