Onsdag, en vecka senare

Hänger framför säsong fyra av Gossip girl som jag fick av min syster i julklapp efter ett hårt pass i spåren. Nio kilometers skate. Nio lååååååånga kilometer.

Befinner mig alltså i Bruksvallarna och idag var mitt första pass efter en och en halv veckas sjukdom. Trött var bara förnamnet på dagens efterträningsfeeling.

Ska se om jag kan hjälpa Malin med pusslet som hon gett Boris i julklapp, eller kolla lite på tv. Eller klia lite på Felix eller Bosse.


Här är årets julgran


Elin

Onsdag

Jag säger som Carin jag; jättekul med jullov. Fick det idag och känner mig lite nöjd, även om det verkar som om alla fått det före mig. Lite orättvist kan det tyckas, men så tänker jag på min kära syster som skriver tenta på torsdag och känner mig nöjd för att det itne är jag.

Hade en kul kväll på jobbet igår när det kom in två jättearga människor. Det var sjukt kul, även om man inte får skratta åt folk som är arga (men det är lugnt, för jag gör det bara i smyg). Hoppas dock på att det blir en avslappnande afton imorn.

I söndags skulle Jonas och jag vara ambitiösa och fota ett julkort. Det blev faktiskt ganska fint och jag kan ju inte visa det i bloggen eftersom jag måste ha det som en överraskning. Men en annan fin bild vi fick till var den härElin
PS. (PS verkar förresten vara min nya grej. Näst efter att skicka sms i list-form) Blev lite småtrackaserad över min frisyr som tydligen fick mig att se ut som Peter Magnusson när han imiterar kronprinsessan. Tack? (Och nej, har inte kommit över det än....)

JÄTTEKUL MED JULLOV

Sista tentan skriven för detta år. Äntligen äntligen jullov! Som jag har längtat.
Kapplandsvägen 8 here i come!

WOHOOOOOO!!

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!

Idag har jag äntligen klarat tentan i Tillämpad Makroekonomi. Min sista Nationalekonomi kurs. Femte gången gilt. ÄR SÅ SJUUUUUUKT NÖJD!! Kissar nästan på mig så nöjd är jag.


Elin

PS. Förlåt pappa jag ljög. Jag vill inte behöva göra om så många gånger att jag måste ha frack, jag är rätt nöjd nu. DS.

Onsdag

Sitter och slöar efter dagens Mila. Gick bättre än förra gången, eftersom jag inte missade i närheten lika mycket. Gjorde två små D12 bommar, men lyckades styra upp det relativt fort och klarade mig. Mamma vann, duktig som hon är. Med en minut dessutom.

Igår bokade jag biljett till Carin och Lund i januari!!!! Så himla seg har jag varit med tanke på att de bott där i lite över ett år. Men nu blir det alltså äntligen av. Det ska bli så himla kul tycker jag! Träffade ju Carin jämt förut och nu sjuuukt sällan, så jag ska vara riktigt jobbig under mitt besök så vi hinner tröttna lite på varandra, hehehe.

Klippte mig igår också! (Hey big spender typ) Fick ingen super bra bild, men det var mest för att jag inte tittat på något Top Model och saknade inspiration. Detta var den snyggaste

 Elin


Måndag

Är helt körd efter kvällens träning. Eftersom jag var sjukt ambitiös i början och tog i galet mycket, så höll jag på att dö lite i slutet. Men jag lyckades överleva och ta mig hem till Jonas och pannkakorna, och nu befinner jag mig på min standardplats i soffan.

Imorse var det uppstigning vid kvart i sju för avfärd in till sta för att genomföra ett metakolintest. Hade tydligen "mycket bra teknik" när jag andades, vilket känns bra. Men vi konstaterade att det förmodligen berodde på att jag är idrottare och idrottare är bättre på att ta instruktioner. Fast jag är ändå nöjd. Nu återstår bara att vänta på att doktorn ska ringa.

Imorn ska jag lämna lite blod på vårdcentralen för att kolla kalium, järn och något annat okänt som de inte kunde fixa fram senast jag var där. Känner mig verkligen som en hypokondriker som springer ut och in på vårdcentralen och gör massa tester. Det kommer förmodligen sluta med att jag får bacill-skräck och vägrar lämna mitt sjukt välstädade hem. Hahaha!


Hittade den här söta bilden på CarinElin

Torsdag

Så glest så glest här på bloggen. Men jag har ju varit sååååå upptagen den senaste tiden. I tisdags till exempel. Först var jag på vårdcentralen och lämnade lite blodprov. Sen åkte jag till huddinge och väntade en halvtimme på att affärerna skulle öppna innan jag köpte julklappar till Malin och Jonas. Sen åkte jag hem och väntade sex timmar på att träna. JOBBIGT.

Idag ska jag in till stan för att hämta ett par skor som tillhör Jonas, och kanske kolla på något trevligt klädesplagg till mig för att fira att jag är så trevlig. Vi får se vad som händer.
Så här skulle det se ut om jag var med i landslaget!


Elin

Lördag

Är helt slut efter en hård dag på stan. Julshopping i ungefär fem timmar var nog mer än jag pallar. Lyckades få med mig en två julklappar hem. En till Jonas och en till oss. Inveg vår julklapp idag till middagen och det såg ut så här

Sjuk mysigt! Tack Annika!

Vi har även haft finbesök mellan igår kväll och idag eftermiddag, av Annika och Malin. Detta var anledningen till den stora julklapps jakten som vi idag ägnade oss åt.

 

Nu måste jag återgå till Mariannen i skålen som vi fick av Malin igår (TACK) och sedan tagga popcorn till någon film. Mat tycks vara helgens ledord.

 

Elin


Äntligen Fredag!

Idag blev det regnbyxorna på till skolan utan tvekan. Detta var ett väldigt uttänkt och rutinerat val då regnet vräkte ner, och då jag dessutom cyklade till fel skolbyggnad vilket innebar en omväg på tio minuter. Nu har jag precis kommit in från lite fix ute, där jag bl.a. planterat om ljungen då stormen tog den och krukan här om dagen. Sen plockades utemöblerna bort. Så nu är även balkongen redo för lite vinter.

Nu ska jag snart göra en Cheesecake för första gången i mitt liv. Hoppas den blir bra! För ikväll kommer Mamma och Pia hit, och då är det tänkt att de ska få äta en himmelsk kaka. Det ska bli trevligt och mysigt med två äldre lite mer rutinerade damer här i helgen. Morgondagen kommer nog mest bestå av shopping och lite rundvandring i Lund. Tror både jag och Jonas tycker det är skönt att jag kan shoppa med Mamma och Pia istället för med honom.
Annars rullar det på i Lund och det är sorgligt nog snart dags för tentaperiod. Det är bara hålla tummarna, komma ihåg att äta och sova samt att inte äta 5 kg clementiner denna gång. Men först innan jag ska bjuda in tentaångesten ska jag ta tillvara på helgen med mina två härliga 50+are.

RSS 2.0