Torsdag

Hej och hå! Just nu sitter jag på mitt rum och äter co-co choklad, godast just nu! Jag är helt slut just nu, tre pass idag har verkligen tagit kål på mig inklusive dagens diverse aktiviteter. Så snart ska jag bädda ner mig i sängen och titta på andra avenyn och efter det sova ut tills min första sovmorgon på väldigt länge går av stapeln. Jag har nämligen sovmorgon till 11.20 imorgon, sug på den ni! Detta är väldigt behövligt, då jag även kan skriva klart min bildanalys som ska in imorgon. Ikväll har jag pratat med Sara som har varit här och hälsat på, så nu är jag ännu lite mer taggad på Lund i höst. Får se hur det blir, men det är iallafall dags att göra sina val snart, läskigt!

Nej dags att varva down. Ciao! Carin

Onsdag

Jag har idag haft en mycket ansträngande samhälls-dag. Först hade jag en jobbig sovmorgon till 10.25, usch. Sen slutade jag 11.25 efter en lektion. Till råga på allt så fick jag påsklunch med påskmust i skolan. Stackars stackars mig.

Sen dess har jag varit hemma och hängt. Ett tag var jag sur och hatade världen, men sen ringde Jonas och då blev jag glad igen. Nu är jag rätt nöjd, Armand vann Mästarnas mästare och nu är det CSI och jag har digistive kex i min ägo. Niiiice.





Elin

Tisdag

Jag märker att huvudet inte är rätt inställt än, men jag jobbar hårt på det. Idag har jag hur som helst vandrat fram och tillbaka mellan skolan, hemmet och syven. Dock har det visat sig att det minsann inte alls är syven jag letar efter för att fråga om lån och grejer, det är KURATORN. Självklart. Hur kunde jag vara så dum att jag trodde att skolans studie och yrkesvägledare skulle kunna grejer om STUDIElån. Det är ju heeeelt självklart att det är kuratorn som vet mest om detta. Skämmes på mig.

Jag har dessutom tränat lite, det blev tyvärr bara vattenlöpning eftersom jag av någon anledning har haft ont i knäet sen igår efter långpasset. Jag är lite orolig, men jag behandlar med Voltaren-gel och alternativa pass denna vecka. Jag tänker nämligen inte bli skadad. Jag total vägrar.

Imorn får jag en skön sovmorgon ända tills klockan blir 10.25. Detta är lyxigare än lyxigast. Så himla gött.


Ett rådjur, passande nog



Elin


Söndag

Jag kan ju nu konstatera att mitt blogghuvud fortfarande är inställt på Ungern-mode, vilket resluterar i en sk bloggtorka. För min del. Carin däremot verkar ha bytt till Blondinbella-mode direkt nu, så jag får fråga hur hon gjort.

I helgen har jag varit hemma och tränat lite. Sen har jag även hängt lite och fikat lite. Och just nu tittar jag på Svenska Hollywood fruar. Det är trevligt.



Elin


Buu

Hemma i Fimpen och snart dags för träning nummer ett. Det är bara därför jag är uppe så här tidigt. Igår kom jag hem och fick se min balklänning som Evelina fixat från Thailand. Himla snällt av henne! Dock blev det inte riktigt som jag tänkt mig, och den är för kort! Vilket gjorde att jag blev lite besviken, men å andra sidan vad hade jag tänkt mig när jag inte hade provat den och bara skickat med mått? Jag älskar i alla fall färgen. Och tack ändå Evelina! :)

Nej dags att torka våtsockorna så jag kan ge mig ut snart. Adjöken.

FETDISS och HISS

DEN HÄR VECKAN FETDISSAR SUNK (OCH TILL VISS DEL CAJJ OCKSÅ) SJ! SJ ÄR NU OFFICIELLT VÄRLDENS MEST VÄRDELÖSA FÖRETAG!

VI HISSAR ÄVEN TROLLES TRAFIKSKOLA.

TACK OCH HEJ
ELIN

Hoho

Känner att jag varit väldigt inaktiv ett tag, tur att ni läsare har Elin som är lite mer aktiv än mig. Den här veckan har varit fullspäckad med allt ifrån fysikprov till hämtning av studentmössor. Ni kan bara förstå hur fullt upp jag haft. Fysikprovet gick över förväntan väldigt bra, tror jag, det är lite det som är grejen med fysikprov. Det kan gå hur som helst, jag hoppas att känslan av att det gick bra visar sig vara sann. Det vore himla härligt! Även min studentmössa var väldigt fin, dock lite tajt. Men när jag nu sitter i den och skriver kom jag på att den inte alls är så jätte tajt, bara lite och om jag tvingar på någon med stort huvud den (läs elin) så kommer den töjas lite.

Jag fick förresten också reda på att jag fick mvg på min uppsats om fetma i samhällskunskap B, vilket var skönare än skönast. Jag behöver inte komplettera och kan lägga detta bakom mig just nu och pusta ut.

Idag har jag och Elin sprungit långpass, eller i början sprang vi inte. Vi mer staplade oss fram efter den gigantiska träningsvärken från gårdagen. Men efter några kilometer försvann den och vi kunde kämpa på utan att behöva släpa benen framåt. Dock är vi lite stela nu och ser ut som äldre kvinnor på 90+ så fort vi ska böja oss eller ens röra på oss. Så det är lite kämpigt. Men nu ska jag dricka upp mitt goda te, sedan bädda ned mig i sängen och vakna upp utvilad på en fredagsmorgon. Adjö! / Carin


Onsdag

Idag var lyckan fullständig då vi fick våra STUDENTMÖSSOR! Jag skrev det med stora bokstäver för att alla våra läsare ska förstå hur stort detta är. Jag tar studenten om TRE månader. TRE! Sen måste jag bli något sånär vuxen. Attans. Men jäklar va gött det ska bli.

Idag har jag tränat lite och varit i skolan lite. Nice. Nu ligger jag i sängen och ska snart sussa gott som en klubbad spädgris. Skönt ska det bli.




Elin


Tisdag

Har precis tittat på lite utbildningar som jag placerat i min korg hos studera.nu. Det känns faktiskt bra, och roligt. Har hittat ett par jag kan tänka mig och två jag faktiskt är rätt sugen på. Nu är bara kruxet att besluta vad jag ska bli. Det kan ju vara lite svårt.

Idag har jag fått massage av herr Åsman, och det var inte roligt. Det var smärta. Ren smärta i en knapp timma. Herregud va mör jag är nu. Men jag fick lite kramar av Jonas efteråt så det känns lite bättre nu, haha.

Snart, när Carin är färdig hos mörbultaren så ska vi ner på badet och springa lite i vatten. Någon sorts intervall ska jag försöka mig på, men jag vet inte riktigt hur det ska gå till. Men jag lär mig nog, Carin vet säkert.



Elin

Biiiilder

Jag märker att bloggen fallit i glömska nu när vi återanpassar oss till vardagen igen. För att söka lite förståelse så lägger jag upp lite bilder från Ungern och Slovakien

Glädje över en lyckad flygresa

Carin mit rüblistyck

Das haus

Obligatorisk blombild

Hihi va kul med träning

Lägrets bästa pankis

Kärlek i bussen

Yellow danger

Denna vackra bild får avsluta dagen


Elin, och säkert Carin + lite Jonas1

Vi lever

Vi är tillbaka i Sverige och lever! Vi ursäktar den dåliga uppdateringen, men vi har haft fullt upp. För att kunna ta igen alla missade inlägg bjuder vi på en bildbomb senare, kanske rent av imorgon. En bild säger faktiskt mer än tusen ord.


Slovakien

Hejhopp. Nu har vi klarat av en och en halv dag här i Slovakien. Gårdagen bestod av två träningspass, samt ett shoppingstopp på LIDL. Passen gick, så även shoppingen.

Det har här på lägret blivit en inofficiell tävling om att vara först tillbaka. Denna tävling pågår mellan bussarna Gula Faran(vi) och Silverporren(pojkarna). Vi har nu en säker plats i toppen, efter gårdagens fenomenala kartläsning och teamwork. Dessutom tog vi hem segern idag eftersom att Silverporrens medlemmar stannade vid gränsen mellan Ungern och Slovakien för att klä av sig kläderna. Så när vi kom dit möttes vi av sju halvnakna killar som dansade på vägen.

Nu ska vi snart gå till lunchen som består av tre rätter, vilket vi uppskattar mycket. Här kommer lite bilder att titta på.

GULA FARAN

Pannkisar

Cajjan och Jullan

Silverporrens besättning

Gula Farans besättning



CAJJSUNK

ADJÖ

Imorn åker vi till Ungern så det kan då bli lite sisådär med bloggningen från vårt håll. Ni får gärna blogga vidare på era bloggar. Höhö.

För att fira detta åkte Cajjsunk in till stan med livetenligtKlara och Malin (som är blogglös). Det var trevligt. Med i bilen in fanns även herr Marremus. Kul.









Detta var dagens bilder.


Elin, och förmodligen lite Carin

Hoho

Veckans om inte månadens bild. Eller nej jag ångrade mig, årets bild!


Torsdag

Igår var vi som sagt var på Pengabrodern, och det var trevligt. Dock fick jag inte med mig kameran, så det blev inga snajdiga bilder.

Idag har det varit en hård dag på riktigt. Det började med att jag inte kom i säng förän vid två när vi kom hem (TVÅ liksom, går jag och lägger mig elva är det sent) och sen var det uppstigning vid sju igen. Herregud va trött jag var. Men överlevde gjorde jag. Sen matematikerade jag mig, och sen gick jag hem för att bli snyggfixad till Agnes modevisning som gick av stapeln.

Sen tränade vi massor på vår gång, och sen var det dags att vara snygg. Jag tror jag var fett snygg. Ja det gör jag.

På eftermiddagen köpte jag skor på Löpex för 300 pix, naaaajs.



Så här såg vi ut


Elin


Underbar kväll

Gaah, nu sitter jag på mitt rum och har typ överskottsenergi gånger fem. Moneybrother var grymma! Väntan innan var lite seg och jag trodde att jag skulle somna men när de började på scenen släppte all trötthet och det var full fart. Så himla bra! Jag sitter fortfarande och är helt uppspelt! Som grädde på moset tog jag och klara kort med Peter Wahlbäck, ni vet Henrik i Heja Björn! Jag lovar att bilder kommer imorgon :)

Nu ska jga försöka lugna mig för att sedan sova så jag är pigg på modevisningen imorgon.
God natt/ Carin


Måndag

Jag har inte riktigt varit lika aktiv som Elin idag men jag har roat mig på andra sätt. Först avverkade jag mitt sista svenska c tal i skolan vilket gick fenomenalt. Efter skolan åkte jag till Askersund för att ta hand om min kära pojkvän som skadat foten på hans fotbollsmatch igår. Väl i Askersund blev jag även bjuden på fika av Jonas pappa Lars eftersom att det är internationella kvinnodagen idag, mycket trevligt! Den fikan var välbehövlig för efter den blev det tretimmars sjukhus besök med Jonas och hans fot. Röntgen visade till slut efter många turer hit och dit att foten inte var bruten, vilket kändes skönt.

Efter denna innehållsrika dag sitter jag nu och tittar på Boston Tea Party. Mycket bra program. God natt!

Carin

Måndag

Nu befinner jag mig på min datorplats i sängen framför både datorn (no shit sherlock?) och tvn. Datorn visar mitt mentala träningsprogram som jag jobbar på, och tvn visar Svenska Hollywood fruar. Dock funderar jag på att byta bort dessa kvinnor mot lite döda människor på CSI.

Idag kan jag stolt meddela att jag lyckades scora in ett MVG på, hör och häpna, Naturkunskap B provet. Jag är helt jävla fantastiskt bra kan jag berätta. Påpekas bör också att jag i nian fick g i fyra ämnen; de fyra NO-ämnena. Så detta är på sätt och vis en vinst för mig. Eller det är det alltid när jag är grym. Hela tiden alltså. HAHA.

Idag har jag tränat tills jag nästan avled, och tvättat nästan lika mycket. Det har med andra ord varit en mycket aktiv dag.

Här kommer ännu en bild på en tulpan, för de är så himla roliga att titta på.



Elin

Söndag

Det har varit en hård dag idag. Först vaknade jag klockan åtta efter att en viss fröken Rosander  skickat tre sms, och sedan låg jag vaken i en timme och kollade på Vasaloppet. Sen när klockan ringde nio somnade jag om och sov till tio. Då gick jag upp och åt frukost och la mig i soffan med resten av familjen Leandersson. Sen somnade jag igen och sov tills det var dags för målgången, och sen var jag tvungen att gå upp.

När jag vaknat till liv tillräckligt, ca tio minuter senare, var det dags för dagens träning med Malin. Vi sprang lite i det fina vädret, och sen dog jag lite när vi kom hem för att jag var så trött i mina stackars ben.

Nu har jag fått massa god lunch, och lite dator häng, så nu är jag nog redo för att sova lite mer. Haha.



Elin

Lördag

Jag hade precis skrivit ett jätte fint inlägg om hur duktig jag var på att träna och lägga bana, men så försvann allt för att datorn blev arg på mig. Så nu berättar jag bara att jag hr varit inne i stan med Malin idag, och sen så har jag vilat lite.

 



Så här såg det ut i Karlstad idag. Jag skulle lagt upp en bild på Malin också, men det fick jag inte.



Elin

Lördag

Nu är pass nummer ett avklarat för dagen. Det blev ett skidpass till Sonstorp och tillbaka. Trots att det var jobbigt var det himla skönt i det fina vädret, jag har faktiskt fått lite nya fräknar. Dessutom fick jag ju sällskap med mamma hem från Sonstorp när pappa åkt ifrån oss. Det var nog tur att jag hade sällskap på vägen hem annars hade det tagit ännu längre tid hem. Dock saknade jag saften som pappa alltid brukar ha med sig, men idag hade han glömt den, ajabaja. Snart väntas lite mat och efter det bär det av till Medley för att köra Flowing och spinning. Tagga! Känslan av att jag kommer vara seg ikväll när jag ska plugga finns.


Essy på vår stora snöhög.


Friday

Hemma på Kapplandsvägen 8 igen. Denna gången är jag ensamt barn hemma vilket är ganska skönt då man blir lite extra ompysslad. Mamma har varit mycket snäll idag, för när jag kom hem låg ett paket på min säng. I paketet fanns tre par nya trosor! Så himla bra, tänk att mamma vet precis vad sin dotter behöver. Tack mamma! Ikväll har jag som Elin kollat på Skavlan, då kom jag på att han Torsten Flinck är en konstig typ. Imorgon väntar ett flowingpass och a lot of plugg :( Men det är lika bra att få det gjort. Nej dags att hoppa upp en våning, ciao!



Carin

Fredag

Märker att vi bloggare denna vecka har varit himla dåliga på att blogga. Så nu tar jag tag i mig och gört!

Jag sitter nu hos familjen Leandersson i Karlstad och tittar på Skavlan med Andreas. Jonas springer runt och tvättar eftersom han av någon anledning inte gjort det i vårt hus. Jag tror att han inte törs, men han säger att det inte är så. Jag vet.

Idag har det varit en trevlig dag, jag fick titta på lite Days och fika två gånger. Det var inte fy skam minsann.

Imorn ska jag dra med mig någon medlem i familjen in på stan, så jag slipper gå dit själv. Men in ska jag banne mig. Kanske, om jag orkar. Men vi får se.

Nu ska jag återgå till Skavlan och sluta sluddra här i bloggen.

Elin, Elut

Onsdag

Nu ligger jag och ömkar mig själv i sängen, jag har nämligen apaont i höger visdomstand. Den vänstra kändes knappt när den växte upp men den här känns som att den gör nästan lika ont som Carins gjorde. Hon kunde typ bara äta flytande. Det är skönt när jag dricker vatten, för det svalkar men jag kan ju inte hälla i mig vatten bara. Då kommer jag kissa på mig.

Idag var vi hur som helst helt grymma på Nattcupen, vi vann typ. Och även om vi inte gjorde det så tror jag att vi var i segerkrokarna i alla fall. Awesome!

Nu ska jag ömka mig lite mer, och sen sova

Elin

KALAS

Här kommer massa vackra bilder från Klaras kalas

Klara var glad

Tårta!

Gott?

JA! Jätte gott!

Vi bakom kameran fick bara äta ljus, ingen tårta

Sen tog tårtan och kalaset slut:(




Elin, och lite Carin

PS. Ung pirat var också sämst på debatten, men främst för att de inte kunde något och för att deras parti bara har en fråga. DS


Tisdag, arg

Jag lovar att jag ska lägga upp bilder på kalaset vi hade för Klara idag eftersom hon fyllde år. Men först måste jag få vara lite arg. Bakgrunden till detta ligger i förmiddagens valdebatt i skolan. Debatterade gjorde folk från de olika ungdomsförbunden. Bland dessa fanns ett stolpskott (som är ett ord jag använt frekvent här i bloggen på sista tiden känns det som) från Grön Ungdom. Han var noll förberedd, och när de skulle presentera "sina" partier så sa han bara " Ja, jag vet inte vad jag ska säga. Jag är från Grön Ungdom, vi är bäst". Dessutom kom han dit i mjukisdress, vilket inte känns särskilt seriöst eller respektingivande.

Hur som helst, det disskuterades arbetslöshet och skatter och killen från Grön Ungdom tar upp att det tydligen skall byggas en ringled runt Stockholm. Han säger att varför ska vi lägga ut pengar på detta, bilar är inte "gröna" och det gynnar bara de som bor i Stockholm bla bla bla. Summan var att det var vansinne att bygga denna ringled.

Detta är vad som retar mig, och det retar mig något så in i norden. Har denna människa, som för övrigt kom från Kumla, har han försökt ta sig genom Stockholm till sitt jobb i rusningstid? Har han åkt bil där när det är snökaos, eller olyckor? Nej det kan han fan inte ha gjort. Hade han gjort det hade han fan inte suttit där och snackat om hur vansinne det var.

De hade möjligheten att för ett par år sedan bygga denna ringled, eller införa trängselskatt. Vad valdes? Trängselskatt. Vad hade behövts? Ringled. Nu har någon smart kommit på att det faktiskt behövs en ringled för att leda ut trafiken ur stan, och då sitter det där jävla puckot från KUMLA och snackar om att det är vansinne! DÖÖÖÖÖÖÖ!


Nu ska jag lägga in bilder från kalaset, och sedan kommer de.

Elin

Röstbrevlåda

ETT MEDDELANDE FRÄMST TILL MOR OCH FAR:
JAG HAR NU EN PERSONLIG HÄLSNING TILL MIN RÖSTBREVLÅDA!


Nu ska jag sova för att fira denna triumf
Elin


MONDAY

Idag har jag och min bättre hälft (Elin för er som inte förstår det), varit duktiga och tränat på gymmet. Vilket vi i och för sig är varje måndag, men idag var vi också duktiga. Efter träningspasset drog vi ett shoppingvarv i Hallsberg där affärer som Konsum, Lindex, God smak och Stigs bokhandel ingick. På vår shoppingsväng lyckades vi även med ett nytt shoppingrekord, tidsmässigt. Vi spenderade nästan en hel halvtimma på konsum, det ni! Så länge har vi nog aldrig handlat mat förut. Maten bjöd senare på sataykyckling och ris, dock en äckligare satay än vanligt då vår riktiga satay var slut. Nu sitter jag och väntar på att Familjen Annorlunda ska börja på tvn, det är ett av mina bästa program. Jag tycker det är väldigt intressant, och det påminner mig hela tiden om att jag ska ha långt ifrån tio barn.

Sen ska jag även ta tag  i Samhällsarbetet som kommer döda mig den här veckan imorgon, inte lika kul! Men jag har faktiskt gjort lite idag, så nu är jag snart på gång. Förresten jag har hört rykten om att det är någon som fyller år imorgon, någon viss tjej som börjar på K och slutar på lara. Hihi. Nej dags att hoppa in i duschen sen förbereda morötter och dip inför Familjen Annorlunda.

Au revoir

RSS 2.0