Fredag

Nu gäller det att tagga till riktigt ordentligt inför helgens äventyr. Känner mig fett snabb just den här veckan, speciellt efter onsdagens tävling. Lyckades nämligen komma i Tullinges bästa lag, då de andra tre stämplade fel. Vill i mitt dryga, stillasittande tillstånd nämna att jag stäplat fel tre (TRE) gånger i hela min karriär.

Har varit fast övertygad om att denna siffra varit två felstämplingar, men nu får jag alltså krypa till korset. Känns lite tungt, men jag är ändå relativt nöjd med att på 227 tävlingar stämplat fel 3 gånger. Lite mindre än 1% felstämpling. Kul fakta. För alla andra nördar där ute, kan ni kolla själva här. Firar genom att se ut som nedan.Det var allt för nu!

Elin

Tisdag

Hmm. Vet ej vad som hänt med alla de tio inlägg jag publicerat under helgen. De måste ha försvunnit medan jag var i skolan. Rymmt till cyperspace. Eller till elefanthimlen kanske?

Hur som helst, i torsdags var jag på bio med Jonas, i fredags var vi hos Ida och firade födelsedag och i lördags var jag på SM-ferre. På det hela taget en mycket trevlig helg.

Nu är jag äntligen frisk igen, man tackar! Börjar med stt tagga till imorn då det är NattiNatti och fortsätter sedan med Älgdrevet till helgen. Blir nog spännande tror jag.


Detta är vad jag har gjort idag. GISSA VAD???


Elin

LUND

Hej!
En liten update från Lundalivet:
- Pencillinkuren tickar på
- Programmeringsdugga imorgon
- Blommorna på balkongen lever
- Ligger lite mindre efter i matten än vad jag gjorde igår
- Tvättmaskin laddad
- Snart tvhäng (inkluderar scones och te)
Adjöken

Onsdag

Är nu äntligen i dator-läge. Eller, det har jag varit flera gånger sen jag kom hem från SM men eftersom jag drabbades av en synnerligen allvarlig man-cold i lördags kväll så har jag inte kunnat blogga. Först nu börjar jag återhämta mig.

Idag har jag pyntat lite i lägenheten, med magneter på kylen och genom att hänga upp Jonas terräng KM lykta ordentligt i fönstret. Nu ser lägenheten ut på detta visDet var allt för nu


Elin

Nollningen slut, tillbaks till verkligheten.

Oj oj oj vilken dålig uppdatering av mig. Skönt att Elin tagit hand om bloggen.
Nu är nollningen slut, fyra helt underbara veckor. Det känns både väldigt skönt samtidigt som det är riktigt tråkigt. Vemodigt helt enkelt. Nollningen avslutades med Gasquesittningen i Fredags då blev det jobb från 9.30 på Fredag morgon till Lördagmorgon klockan 5.00 sen lite efterfest på det. Så snart har jag nog sovit i kapp alla timmar. Under nollningen har jag ju även lyckats ha konstant ont i halsen och ögoninflammation och nu har jag fått svar på alla tester, så nu blir det pencillin i 10 dagar för att döda streptokockerna i halsen. Sen efter det hoppas jag att jag kan bli lite pigg igen och förhoppningsvis kunna träna litegrann. För det har det ju inte blivit överflöd av den senaste månaden.
I eftermiddag ska jag även försöka ta tag i det jag faktiskt är här för att göra, plugga. Behöver verkligen göra ett pluggryck i både Flerdimmen och Programmeringen så nu jäklar ska det brännas några timmar framför datorn och böckerna. Men först ut och slänga skräp.
Bild på V-sex 11 från Nollelördagen i Lundagård

Grattis Malin

Börjar med att gratta syster så hon blir glad. GRATTIS MALIN!

Fortsätter sen med ett recept på brödet jag bakade som blev gott.

15 g jäst
3 dl ljummet vatten
2 msk olivolja
1 msk honung
½ msk salt
2,5 dl durum vetemjöl
4 dl vetemjöl special
ca 200 g chevre ost
ca 2 dl soltorkade tomater
ruccola efter behag

Smula jästen i en bunke, och blanda sedan i vattnet, olivoljan, honungen och saltet. Rör tills jästen har löst sig helt, och tillsätt sedan mjölet. Låt sedan degen jäsa i 30 minuter.
Tryck ut degen till en 1 cm tjock rektangel och varva ost, tomater och ruccola i mitten. Rulla sedan ihop och forma efter det som en krans. Låt jäsa i ytterligare 30 minter och ställ sedan in i ugnen i 20-25 minuter i 200 grader. Ät.


Avslutar hela inlägget med två bilder, en på juice och en på brödet.
 

 Elin


Tisdag

Nu hänger jag i soffan återigen efter ett hårt intervallpass. Först fyra enminutrare, sen två sexminuters och avslutningsvis fyra ettor igen. Lyckades fånga upp mamma på de sista tre och var nästan lika snabb som henne hela tiden.

Funderar på huruvida jag ska baka bröd imorn för att fira min syster som FYLLER år då. Men jag vet helt enkelt inte. Det är ju så svårt att fota snygga bilder på bröd. Jag har inte riktigt lärt mig det än. Dock kanske det är dags att ta tag i brödfotandet när man har chansen. Får se. Som Jason i The Hills skulle sagt " Truth and time tells all".


Här är en bild på gegga från helgens upploppElin

Måndag

Har inte varit i födelsedagsrus sedan i torsdag, utan har varit utan internet och dator då jag befunnit mig strax utanfö Alingsås hela helgen. Där sprang jag SM i långdistans och plockade svamp. Svampplockningen var reslutatet av ett inte så snabbt, men i övrigt ganska lyckat, kvalrace på lördagen. Fick alltså följaktligen spendera söndagen svampplockandes och fotandes. Här är en random bild från spurten.

 

 Elin


Grattis mig!

Eeeeehehehehe. Jag fyller år. Grattis Elin! Tack


Onsdag

Firar det härliga vädret idag (regn med en touch av grått) med att ta lite självporträtt. Började ganska seriöst när jag tog på mig ett par rejäla ögonbryn och ställde upp stativet i vardagsrummet. Att Top model gick på tvn samtidigt gjorde det ju inte sämre precis. Jag var ett tag övertygad om att jag såg ut som Tyra Banks. Då såg det ut såhärNär jag sedan insåg att jag inte alls är Tyra, blev bilderna mer av detta slag


Funderar på om jag ska äta lunch nu, men det känns så jobbigt. Kanske kommer Jonas komma hem och finna att jag blivit ett med soffan...


Elin

Tisdag

Har tillbringat dagen i skolan med ett stycke seminarium samt ett stycke aktivt studerande. Fick dessutom både mat och muffins som bakades igår. GOTT.

Sov lite hemma för att förbereda mig mentalt för att träna lite under aftonen. Det blev fyra fyraminuters intervaller vid brantan. Kände mig inte så nöjd med mitt beslut under passet, men när jag fått fundera en stund efteråt så ångrade jag mig.

Nu är det FOTBOLL! Love fotboll alltså. Så himlarns spännande. Förstår inte hur man kan tycka något annat. Det är ju helt fantastisk...


Såg typ ut såhär när jag tränade.


Elin

Söndag

Här råkar man glömma uppdatera på ett par dagar och genast är någon på och hugger. Det känns aningen jobbigt, men nu är jag så trött så jag orkar inte reflektera över det något mer.

Det har varit en mycket händelsefull helg, och jag har inte fått så mycket sömn som jag önskar. Vanligtvis är det 9 timmar per natt som gäller, men i lördags lyckades jag ta mig ur sängen efter endast 5. Kändes hårt, men det var nästan värt det då middagen stod på bordet när jag kom hem halv nio efter en heldag vid Vackstanäs i Södertälje.


Får se om det händer något mer kul under kvällen, men jag misstänker att det förmodligen inte kommer vara något utöver det vanliga som sker. BUT YOU NEVER KNOW!!!! (cliffhanger)


Elin

RSS 2.0