Förlåt min sköna.

Förlåt Elin...
Förlåt för att jag inte plockade ut maten ur kylen och frysen när de slutade fungera. Förlåt för att jag inte lyckades byta propp. Förlåt för att jag inte ringde Hallbo. Förlåt för att jag inte torkade upp allt smältvatten på golvet. Förlåt för att du fick rensa all mat. Förlåt för att jag gav dig allt ansvar.

Men jag gjorde nog trots allt detta för att du är så himla ansvarsfull Elin, och för att du är så himla händig och mogen.

helg

Den här helgen har jag klarat av både min krogdebut och sammandrabbningen, det är inte fy skam. Bilder från sammandrabbningen bjuder jag på om några dagar.


Lördag

Idag är jag hos jonas och jag har solat mig kräftröd.


Elin

tjoho

idag känner jag mig så himla stor och vuxen. Av Elin (och jonas1) har jag fått ett roligt och finurligt presentkort som det tog typ tjugo minuter innan jag förstod att det ens var ett presenkort. så nu sitter det uppsspikat på min vägg tills det blir förbrukat, mums!


CARIN 18!!

IDAG ÄR DET DAGEN MED STORT D! GRATTIS CCARIN!!

Projektarbetet

Idag är dagen D.


Projektarbete dag 1

Nu är vi igång med projektarbetet, klockan är 9.32 och vi sitter nere i rosanders källare och klipper defenitioner. Saxarna börjar bli slöa redan bara efter några klasser men vi biter ihop och pressar på saxarna mot papprena. Snart är det möte med Uffa som gäller för att pricka av TC därefter blir det nog lunchrast, vi återkommer senare.

cajjissunkis

överlevande och hemkomna

Nu har vi nått vårt slutgiltiga mål denna helg, finspång! Efter en lång helg av tävlingar och norrland avslutade vi denna helg i en ford focus söderut. Imorgon har vi ett projektarbete att sätta tänderna i och vi känner oss redan hungriga. Vi återkommer väl om projektarbetet går åt skogen eller inte. Nej nu är det sent och vi ska sova, lev väl!

cajjissunkis

lördag

Just för tillfället befinner sig Cajjsunk i Sundsvall och idag är vi riktigt trötta. Så trötta att Cajj ligger och sover, precis som Sunks mamma och ena tax. Mysigt.

I torsdags sprang vi sprint, Carin var bra och Elin mindre bra. I fredags gick vi på stan och idag har vi tävlat. Ingen av oss var så särskilt bra idag..


Adjö
Cajjsunk

Onsdag

Gårdagens träning slutade i gråt och tandagnisslan. Detta eftersom jag skulle spurta ifrån den mellersta av fröknarna Persson på slutet av en intervall och lyckades trampa snett. Så snett att det gjorde väldigt ont och att jag fick avbryta. Jag har nu självdiagnostiserat mig med en vrickning/mindre allvarlig stukning. Så här sitter jag med lindad fot och sörjer.

Dock är sorgen kortvarig eftersom jag snart får åka upp till Sundsvall, och vem gillar inte långa bilturer? Fantastico!

Innan detta sker måste jag dock packa klart och fixa lite grejer.


Elin

onsdag

då var skolveckan slut för denna gång, nu har jag packat klart min väska och ska snart hoppa på tåget till stockholm där elin och anna-karin ska hämta upp mig för en mysig biltur upp till sundsvall. det är nämligen orientering som står på schemat för dessa ledighetsdagar. jag har dock lite beslutsångest om vad jag ska packa ner för kläder, något säger mig att det kommer vara regnigt och kallt där uppe? känns som att vi ska jätte långt upp i landet, men jag tror att det finns lite värme där också och ändå kanske bara packar med mig det vanliga i en väska, för tar jag två väskor kommer nog elin titta på mig med en bitchblick. nej nu är det dags att springa och äta lite innan tåget lämnar stationen.

/ carut

ps: jag fyller om en vecka!

Tisdag

Efter ett mindre uppehåll efter lördagens något sådär förvirrade inlägg är jag BACK.

Idag åkte klassen till stora staden Stockholm, det var jätte häftigt. Jag har nog aldrig varit med om något så spännande. Som grädde på moset fick jag gå på Älsjö mässan, det var stort. Wow alltså. Första gången.

Sen har jag sammanställt en lång lista på anmälda från vissa klubbar till vårt projektarbete som händer nästa tisdag. AAAAAH!


Elin

dagens tips

dagens tips:
drick aldrig mjölk som är mer än en månad gammal även fast den står i kylen.

cajjis


Lördag

JAg har nu gett upp på Norge vinner och någon annan kommer två. Dock måste jag säga att den svenske kommentatorn är helt fantastiskt. Helt! Fruktansvärt bra.

Nu väntar sängen och imorn är det time to hitt the road för att åka till Vikingträffen och kirra lite vakansranking så jag också får springa på fusk. GÖTT!!


Elin

Fredag

När jag ser veckans veckans babe blir jag glad. Det är få saker som lyser upp så som en söt veckans babe.
Nog om detta. Nu befinner jag mig i Karlstad, och hit tog jag mig på alldeles egen hand. Inte nog med detta, jag tog mig även till Jonas1 på egen hand. Eller ja, Malin fick hjälpa till genom att agera vägvisare men annars gjorde jag allt själv. Lyckan av att se mig fyra istället för halv sex kan dock disskuteras, jag möttes nämligen av ett "Va fan gör du här!?". Men detta ignorerade jag snabbt. Ingen skada gjort.friday

äntligen helg, och denna helg bär det av ner till snäckevarp (sommarstuga) med jonas2 mycket trevligt. förövrigt har nog denna fredag varit den mest ovärda i skolan på åratal, först mattelektion då vi åt tårta, sen biologlektion med kortspel och skratt, vidare sen till brändåsen för att köpa glass och sist men inte minst film på engelskan, kan inte alla dagar vara såhär slappa i skolan?

det var länge sen nu vi bjöd på veckans babe här på bloggen så idag tar jag mig friheten och lägger upp veckans babe här, denna babe finner man på alléskolan och bilden är tagen idag.
/carut


dagen av intressanta inlägg

Här får ni myggbett och även skavsårsblåsa som jag fick när jag gick till konsum i mina (läs:Carins) för små skor.

myggbett

skavsår


elin

myggisbettis

ÅRETS FÖRSTA MYGGBETT SITTER PÅ MIN VÄNSTER FOT OCH KLIAR UTAV BARA HELVETE!!
Jag ska försöka kirra en bild om jag hittar kamera batterierna

Elun

Torsdagskväll

Jaja, här hänger jag i ett par jeans som är insydda till någon som är mycket mindre än jag. Jag kan inte sitta ner om de inte är öppna, och då snackar vi inte bara en knapp, utan alla fyra knappar. Det är tajt mina damer och herrar.

Jag har nyss gjort en upptäckt; det är nämligen någon klippt/sågat ner trädet som växt i ett stuprör i CC delen av huset. Mystiskt, vem har varit på taket?


Skeppåhoj!


Elin


matteprov

idag har jag nog gjort mitt hittills svåraste prov genom tiderna. kursprov för matte D stod på schemat. usch och fy, jag trodde jag kunde det mesta när jag försökte sova igår vilket jag inte heller lyckades särskilt bra med, sen idag när jag fick provet gick det inte alls som jag tänkt mig, svårt var det helt enkelt. men nu ska vi inte deppa sönder för det, det är ju torsdag och imorgon är det fredag sen helg :)

carin

Torsdag

Jag kan ju börja med att svara till snabbköpskassörskan: ja, men det svarade hon ju också. Tränar man olika muskelgrupper är det ju ingen fara, men annars ojojoj! Du har för övrigt inte hämtat ut ditt pris från tävlingen heller. Kontakta mig för det.

Nu sitter jag i skolan och hänger. Snar, eller om 40 minuter, så öppnar lunchen och då ska jag äta lite. Pannkakakor idag, så lyckan är fullstädndig.

I helgen kommer jag befinna mig i Karlstad och där väntar en go helg.


Elin


Onsdag

Nu borde jag egentligen städa, men jag kom av mig så pass att jag satte mig ner för att läsa Blondinbella. Och detta mina kära vänner var kul. Riktigt kul. Hon har svarat på massa läsarkommentarer, och något jävla pucko har skrivit "Håller du på att bli träningsnarkoman? Man ska ju egentligen inte träna två dagar i rad." HAHAHAHA! Jag tyckte detta var mycket underhållande. Är det bara puckon som läser Blondinbella eller? JA och så jag då, men det är ju en annan femma. HAHAHAHA


Elin


´tisdag

Idag hände det som jag aldrig mer trodde skulle hända under vår kvarlevande tid här i Hallsberg. Jag och Elin gick ner till ica för att handla middag, och väl där nere föreslår Elin att vi ska äta tacos, jag dog nästan av förvåning. Det brukar alltid vara jag som tvingar Elin att äta tacos men idag behövde jag inte ens klia henne på ryggen för att få henne med på tacos. Så våra magar blev mätta och vi trippade iväg på träning, dock blev inte träningen särskilt lång för oss, då det fanns för lite kartor så vi tränade själva istället jag och Elin, vi tog en av våra favoritträningar ur arkivet och körde loss.
/cajjis

Förresten har fröken Hall klarat av uppskrivningen idag, grattis! :)

dagens outfit

Nu ska jag blogga igen för ovanlighetens skull, och idag slår jag på stort och lägger in dagens outfit. 
/carin


ELIN: (juice och melon), tights, svettiga strumpor, sveaskog-pannband, ullmax linne och sist men inte minst den turkosa galonjackan.
CARIN: (juice och melon), tights, lortiga strumpor, fett hår och den klassiska och urtvättade Finspångs AIK tröjan.

Lördag

Idag var det alltså J-cup som jag ej fick springa men jag gjrode trots den ilska som följde mig efter att jag upptäckt att jag inte fick vara med. Jag gjorde det bästa av situationen och vann i lång klassen vilket inte bara resulterar i en plats i elit imorn, utan även en bra ranking poäng som beräknas landa på ca 26. Gött å va go.

Dagen var dock inte utan komplikationer, när jag kommer in och ska ta min defenition så kommer en man som frågar om jag springer D18 Lång. Samtalet går ungefär såhär:
Man: Springer du D18 Lång?
Jag: Ja det gör jag.
Man: Det finns inga defenitioner kvar i din klass, men jag skulle kunna klippa ut en om du vill ha?
Jag: Det är väl självklart att jag vill ha det.

När klockan piper tio sekunder kvar till nästa fålla får jag min defenition och det är med stigande irritation som jag springer iväg. När jag sedan utan alltför stora problem tagit mig till kontroll nummer två blir jag mycket besvärad. Där på kontrollen jag är bergsäker på är min, står det inte 60 utan 119. Vad är nu detta tänker jag? Sedan ser jag en liten orange lapp som hänger vid kontrollen som säger 60. Jag blir mycket konfunderad och tänker ett bra tag samt frågar en D21a om det är 60 innan jag stämplar och springer vidare.

Väl i mål får jag veta att detta hänt på mer än en kontroll och att elitklasserna kommer strykas förmodligen. Återigen, gött å va go. Jag får min ranking vilket jag inte fått om jag haft tur och sprungit Elit. Tur i oturen som någon sa.


elin elut

bajs malin

Jag befinner mig just nu i  vackra tullinge och har precis efter en vild match lyckats döda svåger Jonas. Han var även det rätta svaret på gårdagens fråga. Detta innebär att vinsten går till svankvinnan/taxkorven/snabbköpskassörskan. Priset är en kväll i soffan med Elin och Jonas. GRATTIS!Elin och joppe(som är död)


bajs o bra

+ jag ska åka tåg med tjejerna
- jag är bajssjuk och missar j-cupen i helgen


/carin

Mustaschkampen


Gör som vi, stöd mustaschkampen.


TORSDAG

Idag har vi varit mycket busy. Vi har hängt, spelat kort och klippt mitt hår. Detta gick mycket bra och jag är nu snyggare än snyggast. Så snygg att Carin försökte döda mig ett tag, men jag slapp undan när jag lyckades gömma mig på mitt rum.

Nu glor jag på Pernilla Wahlgren reklamen, hon är himla söt hon den där Pernilla. Och jag tror verkligen på reklamen, jag ska banne mig köpa den där hårfärgen imorn. Leve pernilla färgen!!!

Vi har söta dagens outfit bilder som jag inte lyckas få in i datorn, men jag jobbar på det.


Men så länge får alla våra (fem?) söta läsare nöja sig med denna söta ex-veckans babe. Vem han är skriver vi inte, utan den som gissat rätt vinner en hemlig present!!! Skynda tävla, tävlingen stänger om ett tag.

Elin

blä

ibland är livet himla orättvist. speciellt den dagen ett antal veckor sedan då jag fick reda på att jag var allergisk mot tomat, denna allergi har tagit mycket hårt på mig då jag inte längre kunde ha massvis med ketchup på allt. dessutom insåg jag att jag aldrig mer skulle kunna äta pizza eller den starka goda tacosåsen.

i skolan när det är rätter med tomat får jag oftast ta den andra alternativa rätten men ibland är jag ett specielbarn vilket innebär att köket i skolan har lagat en speciell maträtt enbart för mig, lyx kan man tycka. det kan jag delvis hålla med om, okej jag kan gå med på att köttfärssåsen är godare än en vanliga men dagens måltid var verkligen ett bottenskrap, och det är då man undrar vad man har gjort gud för att förtjäna denna mat? dagens måltid bestod alltså av äcklig rosa kassler med en mindre charmig sås på. konsistensen och färgen säger sitt. 
/carin


Onsdag

Tredje dagen i rad jag stiger upp innan väckarklockan ringer. Har jag blivit morgon pigg månne? Eller beror det på att det blir ljust ute någon gång vid sex och att hålen i min persien är så många och stora att det är som att tända en lampa. Jag misstänker det senare.

Idag ska vi ut och hänga vid Luckebo och snacka projektarbete med Holma. Det ska bli himla kul. 4 av 5.


Elin

mjau

nu har både jag och elin överlevt träningen även om det var väldigt tungt idag, men vi teamade väl när träningen vid namn "duelen" gick av stapeln. efter träningen när vi kom hem insåg vi att inte internet fungerade så vi har trots träningen haft lite energi kvar att lägga på irritation över internet, våra energibubblor var inte tomma än (jonas1 föreläsning om energibubblan).

aja strunt samma, vi har även fått det nya matchstället idag till fotbollen, dock kommer nog inte byxorna användas så flitigt då vi redan har våra BK TOTO shorts, och de är svåra att konkurrera ut, men de kan ju få fungera som bortamatchställ. så idag bjuder vi på ett mycket fint smakprov av det nya stället och det klassas dessutom idag som dagens outfit. /carin

Dagens outfit: Blå adidas strumpor, vita adidas shorts och blåvit adidas tröja. Stilrent och enkelt.

ett två tre jag kan inte se

okej nu står det kanske 10-0 till elin i bloggning, jag ligger verkligen efter. snart kanske elin avskedar mig från bloggen. today har vi tvåangirls varit i örebro och spanat runt lite i affärer, jag fyndade ett par skor så nu är även jag ägare av ett par gladiatorsandaler. just nu sitter jag i mitt rum halvdöd och börjar tyvärr inse att klockan närmar sig sex, vilket innebär träning. usch, är verkligen inte sugen på träning idag, OL-intervaller i en blöt och kall skog, som tur är har jag elin så hon får väl dra med mig :) det som uppmuntar mig lite nu är att efter träningen blir det cancerkorv till mat, yeah!

dessutom är det bara 23 dagar kvar tills jag är 18, den ni!

au revoir/ cajjisbajjis


Tisdag

Ännu en dag, ännu ett liv. Eller vad är det farbror Melker säger? Jag hade nu tänkt recensera några av de arbeten vi fått, men insåg att detta kanske inte är det klokaste jag kan göra. Därför att även om jag inte nämner namn kommer folk bli klämda. Så ingen nämd ingen klämd.

Istället kan jag recensera mig själv och dagens åstakommande. Jag har nämligen röjt i min tvättpåse och dragit igång min andra fulla maskin. Så går det när man inte tvättar. Men nu är det på g. Nu tvättar jag i takt till The very best of Cat Stevens.Elin

Måndag

Nu har middagen avslutats och jag befinner mig i mitt rum framför tvn. Jag kollar på Nytt läge och funderar lite över hur de gjort beräkningarna på hur många radhus/villor på obyggden man kan köpa för tyo 2.5mille. Att man kan köpa 14 villor i Värmland, vilket jag tror mig ha snappat upp i lördags, låter jävligt osannoligt. Men icke vet jag, då jag ej är en mäklare utan endast en enkel gymnasist.

Idag har jag hängt runt i skolan och hängt lite i Örebro, dock ska vi in imorn igen efter skolan och shoppa tills vi droppar. Ska bli trevligt.

Dagens outfit idag är som följer: min blåblommiga kjol(bilden nedan) med ett svart linne och mina leggins jag fått från mamma Lena.Elin

Måndag

idag är jag uppe med tuppen. För en gång skull är jag mycket morronpigg, jag gick nämligen upp för 20 minuter sen, och jag ska egentligen sova tills klockan blir i alla fall halv nio. Men detta duger det också, jag måste ju besluta vad jag ska ha på mig sen, vilket kan ta mycket av denna morgons tid. Men jag är glad ändå, titta!Nu säger jag adjö, tills vidare.

Elin

DAgens outfit

Idag bjuder jag även på en dagens outfit, dock är bilden inte super ny utan från förra helgen

JAG: byxor och tröja från TSK, klocka från Garmin, SI pinne från okänt ställe, defenitonshållare gåva från mor, moscow kompass, pannband från Jonas garderob.
NICE


Elin elut

Söndag

Här var det glest. Som vanligt då, möff möff.
Men det är för att jag är så hiiimla busy. Igår sprang vi tävling, bakade kakor till dagens tävling, gjorde glass och tittade på kill bill2 samt robinson.

Idag har vi hängt på tävlingen och jag var ganska dålig och missade ca 5 minuter. Men jag är glad ändå, för jag fick bacon och makaroner till lunch. Som jag för övrigt gjorde själv, men det är en annan femma.

Snart ska jag dra mig åt Hallsbergs hållet, och innan dess ringa Bajscajjan så hon kan köpa frukost till mig.

Detta firar vi med en vacker bild från avslutningen i nian.


ELIN OCH JONAS I SOFFAN

Fredag

Igår var kvällen av väldigt mycket whiskey. Inte för min del, och inte för Jonas del heller. Men vi hade kul, det var roligt att se lite äldre människor än sånna i min ålder ha svårt att gå rakt på en väg och snubbla in i buskar med mera.

Det som inte var så trevligt var när mina smått salongsberusade föräldrar kom hem vid halv två och skulle hitta nyckeln som jag lagt på ett ställe. Mamma letade inte där, eftersom hon trodde den låg vid bilden av någon anledning. Sen ringde hon och jag la på eftersom jag trodde det var ett alarm på mobilen. Sen ringde jag upp, men hon fattade inte att jag ringde och la på. Efter mycket om och med fick jag ta mig upp ur sängen och ner till dörren för att släppa in dem. Detta var ett tillfälle av mindre gladhet.

Idag ska vi baka något, och äta bullar som mor bakar. Inget är som mors bak, som det heter.Elien med Jonas

RSS 2.0