Tisdag

Spenderade gårdagens afton i stallet med syster och hästen för att ta lite bilder. Lite dåligt ljus i stallet, och lite för sent för att ta såna där jättefina bilder när hästarna hoppar iväg i hagen efteråt, men vi fick ett par bra bilder ändå. Orkar dock bara lägga upp två just nu, för det pågår en mindre härdsmälta i mitt huvud efter en dag med aktivt studerande.





Elin

Söndag

Är ledsen att jag inte bloggat så mycket som jag borde på sista tiden. Men det tar ju sån himla tid, konstaterade jag och min kära syster och numera medbloggerska. Man måste logga in, trycka på tangenterna och sen använda musen OCKSÅ! Till detta måste man finna en bild och lägga upp den. Herregud, vilket liv.

Har idag agerat fotograf för att föreviga mammas svart/lila tulpaner innan de blir uppätna av rådjuren som smyger i knutarna. Dessutom har jag, å mammas vägnar, räknat hur många pelargoner hon äger, och det preliminära svaret blev 27. Det kan nämligen finnas fler undangömda säger mamma. Årets nyförvärv var sex stycken rosa/vita samt rosa, och resten är övervintrade sedan tidigare säsonger. Imponerande....



För att göra min kära syster glad så lägger jag upp en bild på Felix också. Såg här såg han ut igår:



Elin

Lördag

Har idag varit ute på stan och kollat på Stockholm marathon med Johanna, Ellen, Klara och Malin. Himla kul, men ack så kallt. Löparna verkade dock inte märka av kylan så mycket, men det blir väl så när man sprungit ca 25 km. Hittade ett par riktiga glada typer också. Här är två av dem





Fullt ös var det i alla fall vid Djurgårdsbron, där vi var stationerade.



Klara och Johanna gillade trots kylan läget



Elin

GRATTIS

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR CARINS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!!!
GRATTIS CARIN!!

Onsdag

Sitter nu och håller på att komma över sorgen efter mammas jätteseger idag. Kände mig lite ledsen i början, men nu känner jag att det är bara att erkänna att mamma är världens mest vältränade 50-åring. Eller i alla fall en av de bättre.

Insåg idag att jag, även om jag inte är lika bra som mamma på att springa, är en av de roligare människor jag känner. Detta måste vara grymt roligt för mina medmänniskor, även om jag inte alltid är jättekul. Men när det väl kommer fram, då är det riktigt kul.


Såhär såg jag ut när jag upptäckte att jag är kul!

Elin

Tentaplugg

Roterande värmeväxlare, träkonstruktion, värmekapacitet, fukthalt, självdragssystem, U-värde, ja just nu snurrar allt runt i mitt huvud. Nu ska jag ta en kopp te och sätta orden och begreppen på plats så jag är fit for fight imorgon på Husbyggnadstentan.


Tisdag

Sitter och taggar till lite cykelträning, som i och för sig inte kommer att ske förrän vid sex ändå, men det gäller att tagga ändå. Försökte få med mig sällskap, men det verkar vara svårt. Karro har biken i Vårsta och sig själv i stan (jobbigt läge) och Johanna är eventuellt bortlovad till någon annan. Så det lutar mot en ensam cykling, men jag är så ball att jag klarar det ändå.

Eftersom det mest spännande jag fotat på senaste tiden är Karros silver och Johanna, så lägger jag upp Johanna här. Silvret ligger nämligen inte på datorn, och det är inte heller fixat. Ajabaja på mig.




Nehej, så blev det föreläsningsdax igen...

Elin

Måndag

Har idag pluggat lite och varit på berget på äventyr med min kära moder. Väldigt roligt må jag säga. Fick dessutom fika när vi kom hem, så det var ju kanoners!

Nu på eftermiddagen har jag dessutom kollat igenom bilderna som jag tog på Johanna när vi var ute igår. Första gången jag gjorde ett försök på någon sorts porträtt bild-försök, och jag är ganska nöjd. Lite svårt att agera Tyra Banks, men jag tycker vi gjorde ett bra jobb trots allt.





Elin

Det var min helg

Idag har det varit hemskt väder här nere i Lund. Helt grått, nästan som att någon släckt lampan utomhus, spöregn plus massa åska och blixtar. Så nu har jag tänt nästan alla värmeljus jag har här hemma och kurrat ihop mig i filten i soffan. Till detta har det blivit Premier League, sockerkaka ocht te. Självfallet har jag hunnit med ganska mycket plugg också.

Igår var jag och hälsade på de nyblivna föräldrarna Appe och Jannicke i Staffanstorp. Mathilde var hur söt som helst, en riktig skönhet. Alldeles len och mjuk med massor av hår. Vilken tur jag har som blir "moster" till denna sötnos. Efter fika och påhälsning av bebis blev det en ridtur på Peia i stallet. Det blev Lördagens träning då jag hört att man inte ska springa när man har varit ute dagen innan. Eller så skyller jag bara på att jag varit ute så jag slipper springa.

Nu börjar snart min fullspäckade söndagskväll med Bachelorette, följt av Mästarnas Mästare för att sedan avsluta med Big Brother. Hoppas ni får en härlig söndagskväll!

Puss/ Carin
(bilden är snodd från Jannickes facebook)


GRATTIS

Idag fyller alls vår Marre år! GRATTIS önskar Cajjsunk!!

Bra bild!!!

Sitter nu och spanar igenom bilderna från torsdagens bravader. Har nog fått ett par bra verkar det som, så jag är rätt nöjd.

Sprang lång km idag och fick en andra plats med mig hem. Jonas knep första, men han var inte med i km så det räknas inte tycker jag. Jag var alltså bäst i familjen. 

Har nu, som grädde på moset, lyckats fixa så att dvdn och tvn är sammankopplade så man får FÄRG TV. Och dessutom är det numera BRA KVALITÉ!! Det är fan.tastiskt!


Nu är det dags för att kolla på film med BRA BILD!



Passar också på att visa en smygis av Karros silverskål.


Elin

Lördag

Eftersom vi på Cajjsunk är väldigt stora här i bloggvärlden, tycker jag att man ska hjälpa de mindre, mer behövande. Därför pushar jag nu för den fantastiska bloggen Malins matchade liv. Bloggen till hör en tjej på 22½ jordsnurr, som gillar hästar (mest snela) och taxar. KUL!
Elin

Torsdag

Har hängt vid Mosebacke idag med Karro och Ellen och min kamera. Har inte hunnit kolla igenom bilderna än, men jag hoppas att det blev ett par snygga. Det borde det ha blivit.

Imorn har jag och Jonas bokat biljetter till nya Pirates filmen, och jag taggar järnet till bio-popcornen. Det är nog det bästa jag vet, näst efter en massa andra saker. ÄLSKAR BIOPOPISAR!!!


Ska nog gå och sussa snart, så jag är snygg till morgondagens date. Men först, lite TV!!!!!


Elin



POPCORN!

Torsdag

Knappt en vecka kvar till min födelsedag! Idag har jag strosat runt på stan en sväng efter skolan, egentligen har jag inte tid med sådana nöjen men hade några ärenden att uträtta så fick offra lite dyrbar pluggtid. Idag redovisade vi hela vårt husprojekt i skolan på 45 sidor och vi slapp kompletteringar så nu kan jag lägga allt detta bakom mig. Känns hur skönt som helst. Imorgon blir det en traditionell pluggdag med tjejerna följt av utgång på Hallands nation. Kan bli riktigt roligt. På Lördag ska jag åka en sväng till Jannicke och hälsa på lilla söta Mathilde som knappt är en vecka gammal, iiih så söt!
Dessutom älskar jag att sommarvädret är tillbaka igen! Lev väl.

Onsdag

Har idag varit i skolan och hemma. Sprang City cup och förlorade mot mamma med 15 sek så jag är bitter. Så bitter att jag förgiftade pannkakorna som jag gav dem. Fast kom på att jag råka äta av pannkisarna själv, så det blir inte så kul ändå.

Ska vara ledig imorn så då ska jag uträtta lite ärenden. Alltså, typ ringa lite samtal. Inte gå på toa eller så (*pinsamt*). Sen ska jag träffa Karro för att tagga till henne till i helgen och få en fika. Mest för fikan, men det säger jag inte för då kommer hon bli så himlarns arg och då måste jag förgifta henne också. Pallar inte det med....

Har kört lite med kameran i det nyfunna monokrom läget också. Spännande sak alltså.



Elin

Tisdag i Lund

Nu sitter jag i soffan och klunkar vatten efter kvällens intervallpass, kommer inte ihåg senast jag tränade så här seriöst. Dock kommer jag ihåg känslan efteråt vilken är riktigt skön. Idag var jag på Ica och handlade och då upptäckte jag att det har kommit Satsumas igen. Detta fick mig genast att tänka på hur jag och Elin kunde sitta och vräka i oss Satsumas i vardagsrummet i Hallsberg. Det var tider det.
Imorgon är jag ledig vilket känns konstigt eftersom det inte händer allt för ofta. Men jag har lovat mig själv att ställa klockan och gå upp och plugga installationsteknik tills jag kan det någorlunda bra. Sen är det bara två veckor kvar tills jag får sommarlov, dock ska två tentor avklaras där emellan men det klarar jag! Just det jag ska ju fylla år också, hihi.

Grädde

I familjen Sundqvist gillar vi grädde...

Söndag

Har fått tillsägelse av syster min att lägga ut en bild där hästen inte är ful. Nehej, tänkte jag och tar gör ett nytt försök nu.




Idag har jag tagit lite kort på Jonas också, och försökt lära mig reflexandets ädla konst. Det gick sådär, men jag fick ett par söta bilder på honom..




Till middag fick vi hamburgare




Och nu kollar vi på Brottet och Straffet på ettan. Rätt bra serie det där. Imorn är det skola med Malin, vi ska grupparbeta oss. Kul grej!



Elin

Lördag

Här i Tullinge tippar vi på Azerbadjan eller former judoslavian republic of macedonian. Fast mest Azerbadjan. Vi är ju såndära medgångshejare här i tullpan!
Var och hälsa på Malins ponny idag, den såg ut så här tydligen
Elin

En helt vanlig torsdagskväll?

Hej! Kul att Elin är duktig och står i och tränar. Snart är hon tillbaks i Hallsbergslivet. Själv roar jag mig med andra betydligt onyttigare tillställningar. Igår kväll var det grillning och födelsedagsfirande hemma hos Filip. Där efter styrdes kosan ner mot Lunds nation. Och som alla andra gånger när man åker till Lunds så cyklar man förbi Challes pizzeria, och eftersom både jag och Magda var hungriga så svängde vi in där. Vi lyckades komma in backstage på pizzerian, göra vår EGEN pizza och snacka med Challe och Sadd. En helt sjuk kväll. Är bara tvungen att dela av mig av denna händelse eftersom jag aldrig fått knåda pizzadeg förut med riktiga pizzabagare, förresten har jag aldrig gjort en egen pizza på en pizzeria. Jag tycker det är lite ballt.
Idag är det Fredag och imorgon Paintball, akta er väg och vatten teknologer! Tyvärr är jag inte så teknisk så jag vet inte hur man lägger ut filmer, annars hade ni lätt fått se det från pizzerian.

Onsdag

Var i skolan. Fick gratisfika. Körde City Cup. Insåg att jag tränat fem dagar i rad. Kom på att senast jag gjorde det var i maj. Förra året. Åt pizza. Drack vatten. Är oduschad. Luktar äckligt. Vill ha massage fast vet inte om Jonas vill ge. Vill sova.
Elin

Tisdag

Jag har överlevt de två första dagarna i skolan efter lovet, även fast jag redan börjat få tentaångest samtidigt som jag försöker tackla paniken över det sista husprojektet. Ge mig bara sommarlov, kanske min födelsedag också. Men sen räcker det. Denna vecka är väldigt fullspäckat för min del men allt ifrån sektionspaintball till phadderkamp, dessutom ska jag snart iväg på "Halv åtta hos mig" ikväll. Jag, Magda, Adam och Adrian har dragit igång detta och ikväll är det Adrian som är först ut, så snart blir det trerätters på Helsingkrona!
Nej nu är det dags att svira om börja dra ut och plocka blommar till Adrian. Ha det bra mina vänner!

Tisdag

Sitter i skolan nu med Malin. Det är hur kul som helst, fast vi är sugna på att skolka sista kvarten(läs: halvtimmen). Men eftersom vi numera är riktiga studenter så måste vi sitta kvar hela föreläsningen plus minst en timme efter. I die!!

Igår var jag ute och sprang på Lida med Johanna, och det var riktigt roligt. Ett chillpass i rätt trevlig skog var precis vad jag behövde.

Funderar på om jag ska träna ikväll eller vara busig och bara äta soppan. Vet inte vad jag skulle träna i såna fall, och det är ju lite jobbigt. Vill inte köra intervaller med alla andra, och funderar på att cykla men vet inte hur långt eller hur fort jag törs åka. Dagens I-landsproblem typ.

Nu är föreläsaren tillbaka från sitt telefonsamtal, och jag måste återgå till att "lyssna". ADJÖ

Lägger upp en bild på systers häst också...

Ein

Måndag

Sitter och är lite lack över att inlägget jag skrev igår inte verkar komma upp. Men om man väljer att se det från den ljusa sidan så innebär ju detta att jag kan använda bilderna från det inlägget i andra inlägg utan att det blir sån där pinsam stämning.
Har hämtat ut min tenta, och är tjurig idag igen. Fick ett poäng ifrån godkänt. Blä på det. Funderar på att begära omprövning, men vet inte riktigt om det hjälper. För att vara på den säkra sidan så hämtade jag i alla fall ut en kopia istället för originalet. Kändes klokt.
Passar på att återanvända en av bilderna från gårdagens misslyckade inlägg. KUUL!
Elin

Söndag

Igår var vi på Långbro Värdshus och åt middag för att fira mamma som fyller år på onsdag. Himla trevligt, och riktigt god mat. Åt för första gången i mitt liv Carpaccio och imponerade stort på mig själv. Klapp på axeln för det, liksom.
Idag har jag tävlat och hängt på gräsmattan.
Nu ska jag vila för jag är så här trött
Elin

Fredag

Har varit mycket inaktiv på bloggfronten, men Carin har ju gjort ett bra jobb ser jag!
Idag har jag varit ute och lekt i trädgården med kameran för att dränka mina sorger. Kuggade nämligen en tenta, och fick dessutom inte hämta ut den. Tjurigt värre, med andra ord.
Apropå tenta, så skrev jag en igår och när jag skulle lämna in fick jag knappt göra det för tentavakten trodde inte att jag var jag. Det kändes lite skumt, eftersom jag faktiskt är jag. Hade ju varit konstigt om jag varit du typ. Hmm...
Imorn ska vi köra tävling, så jag hoppas på att jag är grym men det visar sig..
Detta var dagens skörd.
Elin

Bantning?

Hur är det egentligen med det där att komma i form till sommaren? Här hemma diskuterar vi att Essy ska banta, trots detta kan det se ut såhär. Här representerar hon en hungrig knähund.

 



Evelina på besök

Under lovet här hemma har jag börjat träffa Evelina igen, vilket har varit hur härligt som helst. Hon är en av mina bästa vänner som har varit ute i världen och rest runt. Igår kväll kom hon hem hit och vi fikade och återupplevde gamla minnen och hade spelkväll. Det blev alla möjliga spel med allt ifrån Kalaha till Byggcasino. Vi fick till och med med mamma på lite kastrullhäxa. Så även Mamma blev aktiverad och fick vara med och hänga.

Evelina berättade att i Kina kostar converseskor 40 SPÄNN, är inte detta helt sjukt? Visserligen fejk, men jag jämförde skorna och man ser knappt någon skillnad. Bara att det är ett till snörningshål i fejkmodellen men det syns ju knappt. Jag ångrade mig så mycket att jag inte skickade med Lina en beställning på converseskor ner till Kina. Jag ska banne mig köpa hem flera hundra converseskor från Kina sen göra grymma affärer här hemma!


Tisdag

Har pluggat med Bosse och Felix idag. Bosse tyckte att det var ganska intressant ett tag, men gick och la sig efter en stund. Felix bet däremot i det sura äpplet och fortsatte med studierna, trots trötthet. Men för ungefär fem minuter så somnade han in i nationalekonomins fantastiska värld.

Nu blev det ju så att jag inte kan fortsätta med läsandet av boken, av uppenbara skäl, så jag får titta på Top model istället. Lite tråkigt kan man ju tycka, men vem är jag att väcka Fillebuff?
Elin

Pannkaka

Eftersom jag inte vill vara sämre än Carin så måste jag väl göra ett ordentligt blogginlägg idag. Jag har varit hemma med taxarna, lekt lite i trädgården med kameran och gjort apamycket pannkakor. Tänkte att jag om jag nu var tvungen att göra pannkakor och blogga så kan jag ju i alla fall dokumentera det. Resultatet blev sådär.

Det ser i alla fall lite spännande ut med elden i gasspisen tycker jag. Så himla cOoLt. Verkligen....
Elin

Måndag

Nu inleds den sista lediga veckan för min del, känns både och. Tråkigt att åka hemifrån men samtidigt jädrigt kul att komma ner igen till alla härliga människor, jag saknar faktikt Lundlivet. Tyvärr saknar jag ju inte själva plugget lika mycket. Men ska kämpa på i de tre veckorna som sen återstår i skolan innan sommaren!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Lite matlagning, hundpromenad och tvtittande har det blivit av. Sen har jag fått stränga direktiv av mamma att min önskelista tills jag fyller år ska vara klar denna vecka, så där har jag lite att jobba med.



10mila

Eftersom jag inte pallar skriva ett lååångt meningsfullt inlägg så kör jag en mindre bildbomb från helgens bravader.


Mamma var taggad


Jonas också


Dogge besökte karaoketältet


Herrstarten gick


Kvällens teknikfreak visade upp sina posing-skills


Sanna och Malin följde i Dogges fotspår och drog ett par låtar


My och Karro rockade loss...


Fullt pådrag i vårt tält


Karro och Johanna var sådär taggade på aftonens middag


Det var allt för nu
Elin


RSS 2.0