Måndag

Sitter och firar dagens namnsdag med DUBBELAVSNITT AV TOP MODEL! Jag är i himlen, medan Jonas är lite mer skeptisk. Han väljer datorn och diverse aftonbladetklipp. Men inte jag inte.

Dessutom är jag lite smått hyper efter gympan, och det faktum att Jonas hade min bästa gympa låt på iTunes. Detta innebär att jag nu kan tagga NÄR JAG VILL. Och det är NUUUUU!!!



Elin

Söndag

Idag har jag skrapat ytterligare vuxenpoäng till fredagens samling. Jag har diskat och varit på visning. Yeah, give me som more poäng!

Dessutom har jag följt Karros vasalopp, vilket var mycket spännande. Hon tog sig runt på 6.55.55, himla bra. Jag är impad. Jag väljer att tro att hon fick så bra tid bara för att jag skickade tagg-sms mitt under loppet.

Nu måste jag återvända till Solsidan.



Elin

Fredag

Idag har jag samlat vuxen poäng för fullt. Först gick jag upp när väckarklockan ringde, vilket kanske inte ger så mycket poäng egentligen men jag väljer att ta med det ändå. Sen åkte vi och storhandlade, ganska många poäng. Och till sist har jag precis sagt upp vårt bredband, mest poäng. Vi får se om jag tar tag i disken också, men just nu känns det som överkurs.

I helgen får jag se vad vi hittar på, men jag vill göra något kul. Helst av allt skulle jag vilja åka till Skansen, men det är ju vinter nu och jag vill att det ska vara sommar eller i alla fall vår när jag åker dit. Och så vill jag att det ska finnas massa nya djur, och de kommer ju inte förän i typ april så.. Lyckas kanske lura med Jonas på något äventyr ändå.




Vi kör en bild på Felix idag, så blir Malin kanske glad.


Elin

 


Torsdag

Nu sitter jag och är glad för att tentan är skriven och Jonas är hemma. Dock behöver jag göra om tentan om en månad ungefär, men inte Jonas. Honom kan jag behålla som han är.

För övrigt är hans varande väldigt brunt nu om ni förstår vad jag menar. Han har ju varit på Grand Canaria i en vecka, så det kanske inte är så konstigt att han är brun. Dock är han fläckigare än en ko på ryggen och bröstet, så lite nöjd kan jag vara i alla fall. Så här ser han ut.






Elin


SKID-VM

Idag är dagen med stort D, det är nämligen Skid-VM premiär. Äntligen! Jag har väntat hela vintern på denna vecka (bortsett från att någon har lyckats boka in tentavecka på samma vecka). Men bortsett från det är det alldeles underbart! Så ikväll är det sprint, missa inte det!

Innan jag ska bänka mig framför Vm ska jag till skolan och blanda ihop lite asfalt. Hårt va?
Carin

Onsdag

Just nu sitter jag och väntar på Jonas. Istället för att låta detta bli en stor hög med ordbajs, nöjer jag mig med att göra som Carin gjorde igår (tänka positivt alltså) och ge er dessa bilder för att beskriva mitt nuvarande tillstånd.









Over and out
Elin

PS. Mitt fina nagellack fick jag av Carin i julis, färgen heter Paula och är från Make Up Store.

Tänk positivt!

Just nu känns livet orättvist. Min tandvärk drar ner både mitt humör och min ät-förmåga. Plugget tar all min tid, skoltid som ledig tid. Dessutom tvingas jag att kolla på Champions League. Eller jag kan i och för sig byta rum så jag slipper se på det, men jag är för trött för att resa på mig. Jag kanske gnäller för mycket, men det är mest för att all tid bara försvinner samtidigt som nya uträkningar, formler, metoder och tal i Linjär Algebra gör det motsatta.

Sen är jag lite orolig för hur jag ska få ihop tentapluggvecka med skid-vm på tv? Detta känns som en dålig kombination, då skidorna kommer överta min pluggtid. Just nu känner jag att mina problem är enorma.
Nej men för att vara lite positiv så har iallafall min grupp klarat av alla projekt i skolan! Himla bra kämpat. Förresten så kommer Ercan hit på Torsdag, det är ju också en liten ljusglimpt i dessa tider.
Dessutom ger jag er en himla fin bild också.

Papapapapapapapaniiiiiiiiik

Idag känner jag ett stort hat till makroekonomi. Eller nej, jag känner ett enormt hat. Ett så stort hat att jag inte klarar av att kolla på det jag ska göra, för det leder till diverse panikutbrott. Så istället för att få panik gör jag som Robyn. Alltså dancing on my own och inte keep this fire burning. Det ser fruktansvärt ut, men det känns bättre.

Jag ska snart ta tag i övning tre, eftersom övning två fick mig till panikutbrott nummer ett. Hoppas på lite vänligare frågor, men jag vet att så är inte fallet. Tur att vi gjort dessa i grupp tidigare så jag har något att kolla på när paniken bryter ut. Inte för att det har hjälpt hittills, men det sista som dör är ju som bekant hoppet (ehhh?).


Elin


Måndag

Idag är en vanlig dag, och jag har varit i skolan. Det var inte superkul, och jag hajjade inte allt som vi gjorde men det har förhoppningsvis löst sig tills på torsdag. Dagen D. Jag kan bara hoppas att jag fattat när Ms/P ökar och när det inte gör det.

Jag har även hängt med taxarna. Dock var Felix inte så happy över mitt vaktande då han hellre ville vara ute och hänga. Detta tog sig i form genom mer eller mindre konstant pipande från halv sju till nio. Sisådär roligt tyckte jag att det var. Felix däremot verkade inte ha några som helst problem med sina ljud, så han fortsatte glatt.

Satt och läste igenom gamla inlägg i bloggen igår, och insåg sorligt nog att jag faktiskt var mycket mycket roligare förut. Detta känns hemskt, så jag måste försöka jobba bort min tråkighet. Fast inte än, för nu ska jag  fundera på en grej. Ni kan nöja er med lite bilder så länge.








Elin

Måndag

Jaha då var det ännu en ny vecka, vilket innebär att tentaveckan närmar sig ännu mera. Detta medför att tentaångesten börjar smyga sig på. Så i veckan väntar mest mysiga pluggkvällar och där emellan ska det blandas lite asfalt i labbet. Kan bli kul!
Tyvärr mår jag icke så bra i dessa tider, då mina visdomständer ställer till det för mig. Jag har återigen fått ont i en av de rackarns tänderna så det blir rinnande föda och värktabletter för hela slanten. Så om ni har några tips på rinnande föda är det bara att höra av er, Klara du kanske har något bra? ;)
Jag kom på att på lördag är det ju förresten Håkan som gäller i Malmö så det ska jag längta till och tänka på i veckan när plugget känns för jobbigt. Nej nu är det dags att fixa frillan sen cykla till skolan och E-huset där största delen av dagen kommer tillbringas.
Lev väl! /Carin

Lördag

Idag har jag pluggat, fett kul. Jag har nu lärt mig vad valutamarknaden heter på engelska. Är dock inte helt säker eftersom jag inte orkat slå upp det än, men rätt säker på vad currency market är är jag. Imorn ska jag lära mig något mer svårt, typ som monetary base multiplier eller bank. (Moahaha, jag kan redan båda!)

Sitter och kollar på någon dålig film nu, funderar nästan på att lära mig de där svåra engelska orden. Men bara nästan. Det får vara någon måtta på den nytta man gör per dag. Och idag har jag faktiskt både pluggat, diskat och köpt potatis så nu får det vara nog.

Så här ser Jonas ut i mössa, halsduk och blå jacka.



Elin

Dagens tips

Och nu när vi ändå pratar om kul hemsidor, så kom jag just på att jag missat en. Detta får alltså bli en bonus, och även dagens tips: 

Denna hemsida är mycket bra för alla som då och då reser inom Euro området, och är osäker på hur mycket svenska kronor det verkligen går på en euro. Här finns svaret!


Allt för nu
Elin

Helg

För någon dag sedan kom äntligen mamma och pappa hem från Afrika. Så nu är det lite rutin på det hela igen, då man kan prata med dem när man vill. Annars är det mest bara helgmys här nere i Lund just nu. Imorgon ska jag och Jonas åka och kolla på två fotbollsmatcher här i Lund så Jonas kan få en insyn om i vilket lag han kanske ska börja spela i. Sen på aftonen blir det middag med Maggan och Rasmus, det låter helt enkelt som en toppendag!
Hoppas ni får en bra helg! / Carin

Fredag

Sitter och väntar på James Bond ska börja. Idag har det varit en skön dag, jag har mest slappat. Imorn är det dock dags att ta tag i mitt studerande aktivt. Men inte idag inte.

Utanför fönstret är det en helt awesome fullmåne, men jag har inte tillräckligt med tålamod för att få en trevlig bild. Men mest har jag inte tillräckligt med underhudsfett för att göra det (förvånande nog, höhö). Det är typ minus 15 här, och för att få en någorlunda bild måste jag ha balkong dörren öppen=minus 15 i lägenheten=not so kul.

Här är i alla fall en som jag tyckte var lite kul, för det ser ju ut som att den är tagen på dagen.



Så kul har jag nu...


Elin

 


Kul grej

Jossan fick mig in på tankarna roliga hemsidor, efter att hon kommenterat min facebook-status som löd "tjurigtjej.nu" (vilket var efterspelet efter två bokköpare som inte riktigt gjorde som jag ville).

Hur som helst, detta är min topp-tre-bästa-hemsidor-lista. Dock utan inbördes ordning eftersom jag inte kan bestämma vad som är roligast. But still....

Kul djur

Slutet

Klockren

Nu ska jag återgå till nötandet på soffan, kanske kanske lite makroekonomi (förmodligen inte, men jag måste ju låtsas att jag pluggar när jag går i skolan) och sen får vi se.


Elin

Onsdag

Har noterat lite klagomål gällande mina fikabilder. Men Klara och Linnea se det så här, alla här på bloggen är som en enda stor familj. Det är som att gå runt hemma när man är med på bloggen; inget att frukta! Så njuuuuut!

Idag funderade jag på att gå upp vid tre med Jonas, men sen tog jag mitt förstånd till fånga och somnade om. Vilket var tur, eftersom jag känner mig rätt trött nu. Jag kan liksom bara tänka mig vad som hänt om jag gått upp tre.

Kan passa på att blogg-gratta Karro också, eftersom hon tog körkort häromdagen! Wohooo!


Som sagt var, en enda stor familj...



Elin


Jädra blåst

Idag fyller Mackan år, så passar på att även här säga grattis! Efter skolan idag drog jag iväg till Gerda för att köra lite Alpingympa, och jag kan säga att jag glömt bort hur jobbigt det var. Shit! Så imorgon kommer nog träningsvärken dunka i hela min kropp. På vägen hem började jag fundera på om jag skulle flytta hem och lämna Skåne.

Ni ska inte tolka detta drastiskt, dessa tankar kom endast in i mitt huvud eftersom att det typ blåste orkan ute (så som det bara kan blåsa här nere) rakt emot mig när jag försökte trampa hem på min cykel. Det är ännu mer ovärt att jag bara har en växel på min cykel nu mer, och att det är trean. Detta gör ju inte cykling i motvind lättare. Jag tog i hur mycket som helst men kom verkligen inte framåt. Ett tag funderade jag på om jag skulle sätta mig på marken och börja gråta men sen kom jag på att sånt gör bara mesar så det var bara att kötta vidare hemåt.
Väl hemma sitter jag nu och kollar på bygglov, och vart är de idag och bygger? Jo i Kumla. Och vart var de på utflykt? Jo på Kvarntorpshögen. Hur många gånger har man inte varit där uppe liksom? Jag förstår inte charmen med att ha utflykt där uppe, då jag endast förknippar den högen med illaluktande rök, mjölksyra, svett, sega distanspass och såklart snoppmannen som man stannat och spanat på x antal gånger där uppe.
Det var nog allt för idag, tjarrå/Carin

Tisdag

På berget är det How I Met Your Mother-maraton som gäller, det är askul. Kanske inte för våra grannar då jag asgarvar ungefär var femte minut.

Idag har jag varit i skolan bla bla bla.. Imorn bla bla bla. Nu återgår jag till tvn.


Elin


Alla hj...

Jag antar att ingen utav er har missat att det idag är Alla Hjärtans Dag! Så glad Alla Hjärtans Dag på er! Kändes konstigt att inte skicka rosor, skriva snälla saker till varandra och äta chokladhjärtan i skolan som man gjort tidigare år.
Liksom alla andra Måndagar har jag piskats i skolan till klockan fem idag. Nu sitter jag bredvid min boyfriend Mr J i soffan och myser. Funderar snart på att gå och fixa lite kärlekste, det låter väl passande?


Måndag

Igår var jag inne i stan och fikade med Klara och Linnea. Det var mycket trevligt. Enda failet var kaffegrejset jag drack som inte smakade så himla roligt. Men som sagt var, trevligt ändå.

Idag har jag skolat mig och tränat mig. Träningen var jobbig, och vansinnigt svettig. Jag skyller på tröjvalet och kör en annan variant nästa vecka.

När jag kom hem från träningen väntade middag som Jonas gjort. Det var gott och mysigt, eftersom han hade tänt ljus också. Hade jag varit Alex Schulman hade jag delat ut det mycket ovanliga betyget fem plus till Jonas. Eller om jag varit Brun Mars och om Jonas varit en tjej hade jag sagt sagt "'Cause girl you're amazing!"

Hur som helst, så här såg det ut när vi fikade. Dock får det bara bli bilder på Klara och Linnea, eftersom jag såg ut, som Linnea så vackert beskrev det, som en "whitewale"...








Elin

Sunday

Nu sitter jag bänkad i soffan och ska snart titta på Alpint, och hoppas på att Anja åker bra. Efter det blir det lite matteplugg innan jag ska fortsätta min tvsöndag med skidskytte och allt vad söndagen erbjuder. Jag ska även iväg till Gerda idag och träna Gympaxstång, så jag kan träna bort alla chokladbollar jag åt igår. Förövrigt är allt bra här nere i Lund, och det är barmark vilket jag har förstått att det inte är uppåt i landet.
/Carin

Lördag

Idag har jag varit ute med Jonas och prommenerat, varit på besök hos mamma och pappa, tittat på halva Forest Gump med Malin, lekt massa med kameran och nu kollar jag på hockey. Eftersom jag inte har så mycket mer att tillägga, och inte känner för att slöskriva mer så kommer här lite random bilder från dagen.
























Elin

Fredag kväll



Det är nice att bo på berget ibland. Så här ser det ut utanför fönstret.


Elin


Fredag

Dagens första höjdpunkt var när jag var på Skärholmen och sedan fick fika på IKEA med Martin och Karro. Det var gotte, eftersom jag både fick lunch och chokladmousse. Smaskens!

Dagens andra höjdpunkt var när jag bakade muffins. Ska försöka spara ett par till söndagens förmodade fika med Klara och Karro, men det kan bli klurigt eftersom jag bakar så gott. Slänger in receptet om någon annan också vill baka gott.

2 ägg
2,5 dl socker
100 g smör
4 msk kakao
1,5 tsk vaniljsocker
1 krm salt
3 dl mjöl
(Ev. någon sorts choklad att lägga i mitten. Vi körde vit och Dumle)
175 grader i x minuter





Elin

 


En nästan helt vanlig Torsdag

Hej och hå. Nu sitter jag utslagen i soffan efter en hård dag fylld med teknisk geologi, teknisk geologi och ännu lite mer teknisk geologi. Jag blev till och med så uttråkad på föreläsningarna idag att jag ritade och kladdade ner i stort sett allt jag kunde i min almanacka. Så vad ska jag nu göra på tråkiga föreläsningar i framtiden? En annan bidragande orsak till att dagen varit hård kan bero på bristande sömn. Det var nämligen så att kylskåpet började pipa igår kväll, det började pipa ungefär var 45 minut och slutade inte förrän man tryckte på en knapp. Så när vi skulle gå och lägga oss började det pipa och så fortsatte det på natten. Så i natt har jag och Jonas jobbat skift med att stänga av ett pipande kylskåp. Eller så kan man säga att vi har förberett oss på hur det är att ha en skrikande unge på nätterna som man måste natta om hela tiden. Så nu är vi förberedda på den punkten också, när det nu blir dags för det.
Nu piper iallafall inte kylen längre då vi fixat till den lite. Det var också frustrerande att inte kunna ringa pappa och fråga varför kylen piper, eftersom de är i Afrika. Men denna gång klarade jag det utan mina föräldrars hjälp. Riktigt stolt.
Nej nu ska jag kanske plugga en liten sväng innan jag ska falla ner i koma vid åttatiden då det är Landskampen på tv, det vill man inte missa.
/Carin

Torsdag

Idag har jag återigen varit i skolan. Nu sitter jag hemma och funderar på att dra igång middagen, som för övrigt kommer att bli potatis och purjolöks soppa. Blev så inspirerad igår när Carin smsade och frågade efter receptet att jag lyckades övertala Jonas till det idag.

Igår ja. Då var vi ute och sprang Mila by night. Det var kallt uta bara den(minus sju) och mörkt. Ja klart som korvspad att det var mörkt, eftersom det heter Mila BY NIGHT. Liksom night, det borde man ju hajja. Det gick väl helt okej för mig. Är ju inte riktigt i samma form som de andra i klassen, vilket resulterade i en mycket hedersvärd sista plats. Trots detta är jag nöjd, eftersom jag inte vek ner mig trots att jag sprang själv hela vägen.

Jaja, nu är det tvtittande och matfunderande.

Elin


Så här såg jag typ ut när jag kom hem, det blåser någon sorts storm här...


Tisdag

Sitter nu i mitt hem och tittar inte på Days. Det är ju tråkigt, men jag vet inte om jag törs koppla in tvn när det är folk här som jobbar med våra fönster. Vi får se, det har  ju precis hunnit börja.

Idag gick jag upp tio i sju för att fönster människorna skulle komma. Det var inte så trevligt. Dessutom har jag tvättat sedan klockan sju, så jag är lagom happy nu. Tvätta är en av mina sämsta sysslor här i huset. Tänk då tvätt plus att gå upp helt vansinnigt tidigt. Inte alls min grej. Men men, nu är det nästan gjort. Två maskiner kvar att hänga när jag fått upp dem till lägenheten. Yeah!

Ikväll blir det träning, men vi får se vad jag vågar mig ut på. Kanske intervaller, kanske inte. Just nu känns det som inte men det är för tidigt att säga något.



Elin

Måndag kväll

Carin tycks vara den av oss som har mest att säga idag. Så jag lägger bara upp en till bild. Dock en mycket fin sådan på Jonas.





Träningen gick för övrigt bra, men jag måste tyvärr erkänna att segern nog gick till mamma idag. Det känns lite bittert, men jag tar igen det nästa måndag! LOOK OUT (he's a spiderpig)!


Elin

Im alive

Jag har överlevt helgens skifte med knapp marginal. Jag har aldrig i hela mitt snart tjugoåriga liv varit så trött och sliten efter en fest som jag var igår. Både kroppen och huvudet skrek och ville bara lagas. Det känns som att det hela hade lite Sveaborgsfeelings fast ännu grisigare. Idag har jag trots min svaga kropp och själ även överlevt en hektisk skoldag. Trots att jag är lite svagare idag har jag lyckats alkoholisera bort min sjukdom som förföljde mig förra veckan. Så nu är jag frisk, typ imorgon då jag har sovit ut ytterligare en dag. Förhoppningsvist ska jag hinna springa en runda imorgon, det kan bli himla trevligt.
HEJDÅ/ Carin

Måndag

Nu ska jag snart iväg på träningen. Taggar en ny fajt mot mamma med min farligaste pose!




Allt för nu
Elin

Lördag

Igår träffade jag Martin inne i stan och åt lunch. Han skulle på någon ledarskapskurs, och jag fick underhålla honom ett tag, eftersom han inte ville sitta i Handen i ett år. Det var himlarns trevligt.

Idag har jag en riktigt slapp dag. Jag firar aktivt det faktum att jag officiellt klarat min första termin. Jag är så.jävla.nöjd. Detta firar vi ikväll med lax och risnudlar(=fett gott).



Så här kul tyckte Martin att det var med isen. Så kul att han ville pröva ställa väskan på.


Elin


WOHOOO

En termin ekonomikandidat klarat. Fick sista tenta resultatet idag, och allt jag har att säga kan sägas med detta klipp




Elin

Torsdag, dagens outfit

Eftersom Carin tycks ha sagt det som sägas bör(förutom att jag är ledig imorn och ska träffa Marremus), så bjussar jag bara på en dagens.



Bolero, H&M
Linne, Weekday
Kjol, H&M
Strumpisar, okänt men förmodligen H&M
Strumpor, som synes Nike


Elin

torsdag

Det är så skönt att vara nyduschad och precis ha tvättat bort ansiktsmasken. Så nu sitter jag här i soffan insnurrad i min rosa "lurvfilt" och känner mig riktigt fräsch, kanske rent av lite nyfödd efter en slitsam vecka. Jag vet att det är en dag kvar av skolveckan men det är ju fredag och den brukar alltid gå snabbt, för då "slipper" man plugga efter skolan. Denna vecka har mest tagits upp av kiltsyning. Men nu äntligen är kilten klar! För mig och Magdalena tog det cirka åtta timmar att fixa våra kiltar med alla flikar, fållor och strykningar. Och på Lördag är det dags att inviga den då det är storskifte. Sen blir det mer intensiva aktiviteter med kilt och hela utstyrseln då vi officiellt tar över som v-sektionens sexmästeri efter helgen, det kommer bli hur kul som helst!
Jag ska försöka visa er en bild sen i framtiden så ni får se hur snygga vi är! Nej nu dör datorn snart och teet kallnar.
Lev väl/Carin

Onsdag

Har liksom inte gjort så mycket idag eller igår. Höjdpunkterna var gårdagens intervaller som jag faktiskt deltog i, och dagens omtenta resultat (g med 20.5 poäng, 3.5 från vg yeah).

Imorn är det skola igen. Ska verkligen anstränga mig för att tycka att makroekonomin är rolig, men jag känner mig lite skeptisk till att det är möjligt.

Gjorde ett försök till lite självporträtt tidigare, men insåg att jag hade samma klänning som senast och blev då genast lite omotiverad. Speciellt när jag inte hittar någon som känns riktigt rolig att lägga upp. Jag får väl göra ett nytt försök imorn antar jag. Måste passa på innan fönsterbytar människorna kommer hit och börjar pilla. Kan roa lite med denna sålänge. 

 




Elin

RSS 2.0