Söndag

Fick precis sms från pappa som undrade vad som hänt med bloggen. Svaret fick bli det uppenbara ingenting, eftersom jag varit borta sen i tisdags. Då åkte jag ner till Halmstad och O-ringen för att hänga lite i skogen. Själva skogshängadet var väl ingen direkt succe, då jag på torsdagen missade ungefär sju minuter i början och sen blev lite sur och då jag på fredagen gick ut så hårt i början att jag inte orkade hela vägen. Orutinerat kan man tycka.

Onsdagen var däremot en hit, eftersom det då var vilodag. Jag och familjen Rosander cyklade ner till havet och badade lite, sen hängde vi inne i stan för att shoppa lite och kolla på sprinten som Jonas sprang. Han vann och var duktig som vanligt, så det kanske var därför som jag gick dåligt. Det måste finnas någon storts balans i ett förhållande liksom.

Fredagskvällen bestod av sjätte etappen och spenderades i kadettbyn för diverse häng. Mesta dels var det riktigt kul, och ett väldigt bra arrangemang. Lite högt ljud på ena dansgolvet, men det kanske bara är jag som är gammal. Lördagen spenderades i en bil och idag har vi tvättat och rensat lite papper. Ikväll är det middag hos mamma och pappa, och imorn ska jag jobba,

Så här hade Jonas kunnat sett ut när han körde hem, om det inte varit så varmt
Elin

Fredag

Idag var det födelsedagsfirande av Johanna med Karro, Klara, Malin och, uppenbarligen, Johanna. Även Eva var också med och hängde, och det bjöds på sallad, nybakt bröd och tårta. Tårta!! Väldigt mysigt var det hur som helst.

Har även varit nere i Lausanne och kollat på VM-sprinten. Sjukt varmt och sjukt fint var det. Vattnet var turkost och bergen i bakgrunden maffiga. Sen var det så klart tråkigt att det inte gick så bra för varken Jonas eller någon annan av svenskarna, men det kommer ju fler VM.

Imorn ska jag jobba, precis som i onsdags. Känns lite segt då Ica i onsdags var folktomt under nästan hela dagen. Det är ju inte superkul att bara sitta och dra. Men det är ju lördag imorn, och jag tänker mig att folk handlar mer på lördagar av någon anledning. Vi kan ju i alla fall hoppas det.

Nu är det Gossip girl innan jag ska gå och lägga mig, vilket denna afton kommer att ske tidigt så att jag får tillräckligt mycket skönhetssömn inför morgondagen.


Elin


Måndag

I torsdags var jag hos Karro för att fota lite silver igen. Denna gång var det dock inte hennes grejer som låg i fokus, utan lite av Olles blandade grejer. Malin var också där och vi fikade och hängde lite. Sedan åkte jag hem, för att duscha och sedan ta med mig Jonas in till stan för bio och middag med Karro och Martin. Himla bra dag. Här kommer dessutom en bild på en av Karros nya flugor!

 

I fredags sprang jag tävling i Eskilstuna, likaså i lördags. Det gick helt okej, med inga supermissar men inte heller någon superspeed. Efter lördagens bravader i Etuna (som vi insatta säger) åkte jag till Örebro och Marre för lite klassferre i Kumla. Fett kul att träffa alla från gymnasieklassen som man inte sett på två år, och kvällen var på det stora hela sjukt lyckad.

I söndags var det dags att åka hem, men innan det lunchade jag och Martin med Johan. Också kul! Något som inte var så kul var själva hemresan. Den började i Örebro 14.56 och skulle sluta 16.53 i Stockholm. Det gick dock inte riktigt som planerat. 15.45 klev jag av i Västerås för att åka ersättningsbuss till Enköping. Dit kom jag efter tre timmars väntan, och väl där fanns inte det utlovade tåget. Väntade en dryg timme till och SEN åkte jag vidare. Fyra timmar sen kom jag fram till centralen. Dras jag till tågtrassel eller?!!


Det var allt för nu,
Elin

Fortsätt simma...

Då var även simningen avklarad. Måste erkänna att det kändes lite tomt att simma utan Elin, då vi brukar sällskapa i vattnet ungefär 100 m bakom alla andra. Men hittade andra bra kvinnor att simma med denna gång. Så nu är det bara löpningen kvar!

Tisdag

Idag hänger jag hos mamma och pappa för att försöka jobba lite på brännan. Det går sådär, och igår när jag skulle visa mamma frågade hon vad det var hon skulle kolla på. Skönt är det hur som helst och jag gillar läget.

Igår inledde jag för övrigt min egna femdagars vecka. Kan ju bara vara med på tvådagars i år, så jag kör fem etapper denna vecka istället. De första tre består av Ravinens trekvällars medan de avslutande två är del av Eskilstuna weekend. Gårdagens bana mätte 6,8 och segrartiden var 52 minuter. Jag sprang ca 9,5 km på 97 minuter. Revansch idag.

Fick trots allt ett pris bestående v en cola och äran att framföra bilen hem till Tullinge. Ägde alla trafikanter (speciellt hon som stod bakom mig i en korsning när jag fick motorstopp) och det gick muchos bra. Ska se om jag kan lura mamma till passagerarsätet idag igen.


Nu återgår jag till mitt solande, adjö
Elin


RSS 2.0