snopp

Förlåt, jag lovar att inte blogga så mycket mer.
Men jag måste bara avsluta förra inlägget med ytterligare ett citat; svar på tal bitches, som Kissie skulle sagt. HAHAHAH

Tiosdaggggg

Detta är helt fantastiskt, inte nog med att vi får kommentarer numera. Vi får roliga sånna. Det jag under de senaste timmarna börjat tänka på är dock vad den hemliga människa som sa att jag skulle ta det öga mot öga tänkte när den var anoonym. Detta har jag funderat och vänt in och ut på. Men icke, inget svar.

Sen har vi ju då min syster. Du är faktiskt fruktansvärt rolig ibalnd måste jag erkänna. Alla dessa (ja okej då, typ fyra) himla fyndiga kommentarer är kul. Det är roligt att läsa. Tänk om du var så live hela tiden. Det skulle vara som två jag! Fantastiskt! Eller som Ebba von Sydow skulle sagt, F A N T A S T I S K T !

Nog om detta. Eftermiddagen spenderades i fåtöljen där jag efter mycket om och men somnade till Tyra Banks show och sedan vaknade till Top model. Sen togs beslutet att dra oss mot Ica, där vi bestämde oss för taco till middag. Föreställ er vår förvåning och ilska när vi inser att det finns ingen, INGEN, taco krydda. Ingen alls. Inte Icas, inte den vanliga, inte den starkare. Inte ens på lagret!! WHAAAT?

Men eftersom vi är två mogna kvinnor köpte vi fajita mix krydda istället. Smakade helt okej faktiskt. Efter inköpet promenadade och jag Ribban till Kupan och hittade inget. Sen hem igen, via Netto.

Nu har vi ätit och jag har duschat en andra gång och måste snart städa för det ser ut som en stor bajskorv här inne. Jävla oflyt hela tin, som Pölsa sa.

Elin

tisdag

nu är det så att jag är mätt och ska snart göra ett fotbad, förövrigt har min dag varit jättebra. det började med att jag vaknade upp i askersund sen vidare till skolan för en kort skoldag senare tillbringade jag 4 timmar på fiket med klara och elina, och det bästa av allt var idag att när jag och elin var på ica och skulle handla kvällsmat, då behövde jag inte ens be elin om att få äta tacos, hon kom med förslaget själv, YES ! så nu fick jag äntligen äta tacos mitt i veckan igen, efter veckor av tystnad på tacostjatet. efter vårt kvällsmål bläddrade vi blad i kalendern för imorgon är det första april, och denna månad kommer en riktigt fin bild pryda vår köksvägg, inte sant?
/ carut


Tisdag

Har nu kommit åter från skolan och Örebro universitet där jag och Marrebus gjorde våra max puls test. Det gick väl rätt bra, är dock lite misstänksam mot mitt reslutat då jag är rätt säker på att jag har lite högre puls från det första testet. Men det är kanske fel. Jag har inte så bra koll.

Frankrike/Danmark var hur som haver riktigt roligt. Bussresan gick bra, så det var skönt. Stället vi bodde på i Danmark var lite läskigt, men frukosten var himelriket. Det var rena rama hotell frukosten. Sen bodde vi ju ca 200 meter från kunga familjens sommarslott  också, så det vägde ju rätt tungt så att säga.

Nu är det som återstår av resan att packa upp väskan och städa rummet. Jag borde även duscha efter testet, eftersom jag svettades som ett vattenspridare.


Elut

Ett mindre ps till den anonyma kommentaren; det råkar vara så att jag är lite för mesig för det, så jag gömmer mig hellre bakom det trygga skyddet som internet erbjuder mig.

hemma

Nu är vi hemma igen efter en hård resa. Danmark var hårt platt och mycket löpning.

Nu gäller sömn och eventuell uppdatering imorn.

Elin

Frankrike dag 4

Nu är snart sista dagen här nere avverkad och vi har packat ihop alla väskor och sitter intryckta i ett samlingsrum som luktar svett och kakor. Idag har vi på förmiddagen klarat av en medeldistans, för Cajj gick det bra och hon lärde sig väldigt mycket då hon hade uppföljning och för Sunk gick det också ganska bra, förutom att hon inte alltid såg kontrollerna, kanske behövs linser trots allt? Nu på eftermiddagen var det den avgörande sprinten i Tour De France, Cajj deltog inte då hennes knä har börjat göra ont men Sunk var stark och deltog, senare får vi veta hur det sammanlagda resultatet i touren blev. Nu ska vi sitta här och svälta tills klockan blir 19.00 för då äter vi den sista måltiden, sen trycker vi in oss i en buss för en 19 timmars lång bussresa mot Danmark, fööer i hilvede! Vi får se hur det blir med internet resten av resan men om vi inte finner något nät i Danmark skriver vi när vi kommer hem.

Au revoir/ cajjsunk

Frankrike dag 3

Dagen började med träning, del två i tour de france långdistans. Lagom roligt, då det regnade och var superställskallt. Efter detta var sunk väldigt trött, så hon hoppade över eftermiddas passet som Cajj strävsamt travade sig runt. Starkt jobbat, och detta belönas så klart med Dagens stjärna.

Eftermiddagen och kvällen har spenderats i Paris, där vi besökte Triumfbågen och Eiffeltornet. Muchos trevligt. Vi besökte en vykortsaffär, en pizzeria samt ett post kontor där vi köpte frimärken. Sedan tog vi den långa promenaden tillbaka till triumfbågen där vi tog metron till stationen och sedan tåget. Dock kommer vi till tåget som tar oss tillbaka hit, och ettan tjejerna, Albin och Sara fattas. Detta innebar att Anders och Crister fick stanna kvar och vänta, inte så farligt för oss andra. Trodde vi ja. När vi närmar oss vandrarhemmet kommer frågan, vem har nyckeln. Det visar sig att rumsnycklarna till Cajjsunks två rum är fortfarande i Paris. Kul kul. Tur hade sunkrummet eftersom fröken Hall lämnat fönstret öppet så de kune klättra in och öppna. Nu sitter vi alltså och vänta på Cajjs nycklar.. Ettorna ska ha straff det är ett som är säkert.

Imorn ska vi vidare till Danmark, kul. 19 timmars resa.

Cajjsunk


Frankrike dag 2

Japp det är lunchvila här i Frankrike och massage står högst upp på schemat. En trupp på ungefär åtta muskulös orienterare ligger utvräkta i sängarna i pojkrummet och luktar hästlinement på såväl ryggar som vader. Innan vi hamnade här har vi självklart varit ute och tränat i den underbara franska terrängen, smaskigt värre. Elin var grymt duktig idag, hon får dagens stjärna och Carin var inte lika duktig men hon är nog iallafall värd en halv stjärna. Snart är det dags för pass nummer två denna dag, en långdistans som kommer suga i benen. Vi ska även stanna på en affär idag så vi kan fylla på våra förråd med godis, frukt och lite frukost. Alltså vi får frukost här men ska man träna flera pass per dag kanske inte coco pops och en vit baguette räcker? Ikväll kanske även det prestigefulla matchen mellan BK TOTO och FCCC går av stapeln, denna gång på fransk plan. Hoppas ni har det bra hemma i snöstormen.

Au revoir / cajjsunk


frankrike dag 1 ½

här i frankrike är det över 15 grader och sol, och när det är sol brukar man sola. så nu har vi (några tappra och
solgalna) tjejer bänkat oss ute på gården i solskenet. där ligger vi och blottar våra vita magar för den sköna solen som ska måla oss alldeles bruna. förhoppningsvis tittar även några fräknar fram. nej nu är det dags för första passet,
gaaah svetten kommer rinna i värmen, pjuu.

cajjsunk


Frankrike dag 1

Dagen av lycka är här.
Vi har nu anlänt till Fontianbleue i France. Bussresan gick över förväntan, och vi lyckades få varsitt dubbelsäte så vår skönhetssömn var räddad.
Vi har även lyckats hitta internet så nu kan vi blogga MASSSOR!! Shite. Vi vill även pusha för frankrikenollnioganget.blogg.se som är vår gemensamma olgyblogg. Där finns lite allt möjligt.

Vi ska snart äta lite lunch (om ca två timmar) och sen ut och köra hårt i skogen, eller le foret som det heter på franska.

Vi ska göra vårt bästa för att få upp bilder också på hur det ser ut och hur söta vi är.

Cajjsunk

hiiihi

nu är det bara ungefär 9 timmar kvar till bussen startar sin motot och börjar rulla söder ut mot frankrike. en bussresa som kommer vara fylld av: svett, skratt, matsäck, tidningar, musik, sovande, äcklighet, sittsår och lekar. vi kan ju iallafall bara be till gud att bussen är lite fräschare än sist och att inte fläktarna går sönder som förra året. men de kommer säkert bli kul, sedan när vi väl har överlevt bussen blir det en härlig vecka nere i frankrike, vi återkommer om en vecka med a lot of bilder. ha det så bra nordbor!

carin (elin)

RIP Viggo

Jag kan nu meddela att Sunken tagit livet av ännu en av sina kamrater. Denna gång var det nyförvärvet Viggo som det gällde. Viggo som var en guppi på ca 2 cm kom från ett akvarium på skolan där han levt med sina guppi vänner. Men Viggo ville ha ut mer av livet och flyttade hit. Vilket visade sig vara ett misstag.

Misstankarna är riktade direkt mot Sunken denna gången. Detta eftersom inga spår av Viggo hittats. Inte ens i pumpen där vi hittade Cajjan.

Idag har i alla fall Jonas anlänt och snart ska vi laga mat.Elin

Mindre glad

Nu ska jag uttrycka min ilska till min lata pucko klass.

Vi har sen i början av den här terminen haft en ny lärare i engelska. Hon kommer från Kanda och kan därför inte så mycket svenska och pratar engelska med fransk brytning. De första två lektionerna var hon något förvirrad när det gällde vilka tider vi slutade och det slutade med att vi fick sluta efter 20 minuter båda gångerna. Detta ledde i sin tur till att klassen insåg att Sylvianne, som hon heter, var lätt att utnyttja på det sättet att man kunde be att få inställda lektioner mot att vi läste text hemma osv.

Det har nu gått ca tre månader och vi har haft väldigt väldigt många inställda lektioner när någon kännt att  de inte orkat gå och istället pratat med Sylvianne så vi fått gå hem istället.

Igår satt jag på en av lektionerna och tjuvlyssnade helt fräckt när ett par av mina klasskamrater satt och disskuterade detta med vår andra lärare. Där sitter de och har mage att säga det är så dåligt att vi aldrig har lektioner och att vi får alldels för lång tid på oss att göra saker (här är det en uppsats som större delen av klassen bestämt när vi ska lämna in) och att man inte förstår vad hon säger. Nej det är självklart att du inte förstår om du sitter och pratar samtidigt. Jag tycker det är dåligt att de sitter där och gnäller när det är de som tagit besluten att be om inställda lektioner och lång tid till uppsats. 

Men jag tänkte att detta ska minsann jag inte bry mig om( efter mycket om och men, lollop var tvungen att nästan binda mig för att jag inte skulle gå till attack). Men idag hände något som fick det att rinna över. 

Vi har engelska och  någon säger att vi börjar 20 minuter innan. Vi kommer dit till tio i men Sylivanne är inte där. När klockan är hel kommer en annan lärare och släpper in oss i klassrummet. Dock sitter jag och lollop en bit bort så vi märker inte förän efter ett tag att de gått in så vi kommer lite efter, och därför har jag inte all fakta på detta. Men när vi kommer in i klassrummet är lamporna släckta gardinerna nerdragna och alla knäpp tysta för att låtsas att de inte är där. Allt detta för att slippa lektionen.

Men, tänker ni då, var det inte just dessa elever som igår satt och tjöt om att vi inte hade några lektioner? Jo, just dem. Aj aj, "gör inte som jag gör, gör som jag säger" där.

När klockan är tio över kommer vår lärare in i klassrummet och tror att det är en annan klass där eftersom det är mörkt. Hon går ut och det börjar finssas och tisslas och tasslas. Jag hör saker som "nu kan vi gå" och "vi går om några minuter". Då blir jag arg och det är detta som är anledningen till det här inlägget.

Efter någon minut kommer vår  lärare in igen och inser då att det visst är vi. Hon låter lite sur, och det med rätt. Hela klassen, men speciell de som igår pratade med vår andra lärare och funderade på att gå till rektorn, är ett gäng jävla barnrumpor. Fan att man orkar hålla på det sättet. Jag säger inte att hon är den bästa läraren, men ge henne en jävla chans.


Elin

Torsdag

Befinner mig nu på Info layout och Företagsekonomi B lektionen. Skönt, två timmar slapp eftersom jag är en naturbegåvning på allt vi gör.

Imorse gjorde jag en insats för världsfreden då jag gick upp på första ringningen. Bra jobbat Elin. Dock har det medfört att jag är mycket trött nu. Vilket kommer medföra att jag efter skolan kommer däcka i sängen istället för att packa min väska och städa mitt golv vilket är en nödvändigt ont eftersom Jonas kommer imorn.

För ca 40 minuter sedan hände en mycket sorglig sak. Jag råkade fastna i stolen med min kjol så när jag vickade bakåt med den så gick kjolen sönder. Jag blev mindre glad och svor ett antal gånger. Så många gånger att mina datorgrannar började skratta åt detta plötsliga känsloutsläpp.

Men, sorgen var kort. Strax efter så hittade vi Lilian som hade natur-miniräknaren. Jasså, det hade hon tänker ni då? Ja det hade hon. Här är det så att natur har en bättre miniräknare än oss som går sam som har den vanliga blå Texas miniräknaren. På den svarta natur räknaren kan man ha spel. Och Lilian hade bilspel på sin! Wonderful! Detta var nog dagens bästa. I alla fall hittills.

Jag ger er också Dagens outfit, dock en gammal bild. Linnet är idag vitt.


Elin


BILDER

För att fira våran soon to be Frankrike resa kommer här fina bilder från Italy

Lycka innan vi visste vad som väntade på Mörderberge

Men Carin!

Men Carin2!

sunkcajj

Här kommer en av fem(FEM) bilder där vi skulle få Carin att byta ut sin standard min. Vi lyckades inte.

Här gör jag ett försök

Venedig

Homies

Who to pick?

He's our man

Trötte

Oj då..

Lyckliga familjenElin+lite Carin

onsdag

Jag kan ju nu börja med att meddela att jag känner en enorm press på mig här i bloggen att vara på topp när det gäller fyndiga formuleringar nu när min syster har börjat läsa bloggen och faktiskt erkännt att jag är rolig. HA!

Men för att komma tillbaka till ämnet, idag är det alltså onsdag. Denna onsdag börjades med idrott, redskap=mindre kul. Det hade varit kul om vi fått leka lite, men nej. Här var det sten-hård, precis som den bantningskur vi hade hemma för x antal år sedan, löpning runt runt. Efteråt gjorde jag en fantastisk upptäckt; jag hade ingen bh med mig. Detta var anledningen till att jag fick sätta på mig min gamla svettiga och använda denna på psykologin innan jag han gå hem och byta.

Vid halv tre snåret tog vi de söta små bussarna och åkte till Kassmyra, kanske. Där var det träning och jag var redigt trött i benen, dock gick tekinken bra för jag missade bara ettan lite. JVM VM here I come.

Jag har nu även börjat packa till Frankrike, för att rummet skulle bli mindre stökigt. Dock visade det sig att packningen hade motsatt effekt på renheten. Det är nu grejer överallt. Attans. Jag har även disk att ta hand om.


Men för att inte deppa ihop helt visar jag denna vackra bild på den heting jag och carin hittade i hissen för ett tag sen.


Elin

efter

nu har även jag fixat spotify, jag vet typ hundra år efter alla andra men nu har jag det iallfall. jag har även lärt
mig att spela "alla vägar bär till rom" typ bara en dag efter alla andra.

carin


muu

ja då var det dags igen för ännu en omgång sjukdom, usch och fy. hoppas det går över fortis för nästa vecka är det la france som gäller, tjoho tres bien! ska nog finslipa på min franska innan också, så jag kan imponera på elin. på tal om elin så hittade jag en gammal bild på oss två, då vi knappt kände varandra, tänk vad jag gått miste om saker och vad tråkigt mitt liv var innan jag lärde känna denna kvinna. liksom utan oss skulle ju trots allt inte cajjsunk finnas, och inte snikk, t-stämpel eller blåtand heller för den delen. för mig känns det som att vi har känt varandra i evigheter men så är icke fallet, nej dags att packa, för imorgon blir det avresa tidigt mot hallsberg.
/carin


taxPå begäran av min syster kommer här Bo och Felix hund

måndag

mjau, nu är jag inte orangehårig och uppriven som sist jag försökte mig på en färgning av mitt hår, nu kan jag till och med ha mittbena utan att se ut som en tiger på huvudet,  är helt enkelt ganska nöjd denna gång ändå finns det lite saker att slipa på, dock syns det nästan ingen skillnad trots att 6 cm klipptes av. jag vet, ingenting mot elins radikala hårklippning men för mig räcker det, jag är en mes i know!

jag har även provat på att förstå lite fysik idag, vilket jag kanske inte lyckades så där jättebra med men jag småsmå framsteg, tror jag. förövrigt var det konstigt att vakna upp en vardag på kapplandsvägen 8 och äta frukost med sin familj, men det är himla skönt. och imorgon är det en till studiedag, underbart! så nu kan jag vara vaken hur länge som helst ikväll utan att behöva gå upp tidigt, yes ! nej nu ska jag lindra min hals som börjat bli sjuk.

carin

till rebecca

Här sitter jag för att införliva Rebeccas förväntningar om ett inlägg om det tv-tittande jag ägnat mig åt idag. Idag har jag sett på Days of our lives. Syster kom upp och skrattade åt mig för detta. Men det är inte mitt fel. Det är ett roligt program.

Nu är det sex and the city som är på, och det är pinsamt. Jag skäms åt dem. Tänk om man var så som de är i verkligheten. Herregud. Snacka om att göra en höna av en fjäder. Jag funderar nästan på att stänga av tvn. Så illa är det. Men bara nästan.

Elin

måndag

Igår var jag mycket busy, först tränade jag med klubben. Sen satt jag i soffan. Sen följde jag med syster till ikea som extra man där jag fick rulla hennes vagn och spänna fast hennes grejer i bakluckan. Jag var en riktig man alltså.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att sitta i soffan.

Hallsberg imorn, och då hoppas jag att Carin är fin i håret. Hon har varit hos frisören idag och jag hoppas att hon inte är lika arg som sist.

Elin

Dagens tips

Dagens tips: Ta aldrig ut segern i förskott.

Melodifestivalen

Min lördagskväll är nu förgylld. Jag trodde ett tag, precis som Måns, att han skulle vinna. Och han ledde ju länge, så vi hann alla börja skaka av rädsla.

Tills rösterna från svenska folket kom in. Och gissa vad vi skrattade här i tullinge när vi upptäckte att han inte skulle vinna. HA! Snacka om att bli snuvad på konfekten. Hahaha. När 144an delades ut började pappa finssa på ett ondskefullt sätt och själv kände jag hur ett leende spreds i mitt ansikte. Jag kan tänka mig att Måns reaktion när han fick sin poäng var motsatta, och vad skulle  Jag inte ge för att få se Måns min när det gick upp för honom att han inte skulle vinna. Hehe.

Något annat som också var väldigt roligt var att varken det grekiska bidraget eller hon Molly fick några poäng förutom de som de fick av den internationella juryn. Piiiinsamt.


Moahahaha
Elin

PS.

Under detta halv år av aktivitet har vi lyckats åstakomma inte mindre än 338 inlägg med detta. Detta innebär alltså att vi producerat ca 1.84699454 inlägg per dag. Om räkneskapet står rätt till.

Lördag

Som sagt var är det alltså melodifestival om endast 80 minuter som min bättre hälft räknat ut. Oj oj va vi är taggade.

Dagen har spenderats, efter tiomila test, i soffan sovandes. Jag har varit vaken i en timme dock, så nu är jag vaken och mycket allert. Ska väl ta mig i kragen och rulla bort från datorn och upp till min mor för att sätta press på middag.

Nu när vi ändå talar om henne, idag fick jag ytterligare två va lik du är din mamma kommentarer ("men gud va lik du är Anna-Karin, jag trodde det var hon som stod där" och "Men oj va lik du är din mamma, jag tänkte ja titta där kommer Anna-Karin, men sen såg jag att det var du"). Min fundering är, är jag verkligen så lik min moder? Det är inget jag ser själv, mer än håret då. Fast där är vi ändå inte helt lika, hennes hårfärg är ju blond och min mer råtta. Mysitskt mystiskt. För de kan ju inte tro att hon frivilligt färgat håret råtta? Hmm.. Jag ligger i alla fall uppe i ca 10 nu. Det tar sig.Elin

melodifestivalen

kilometrarna är sprungna, maten är snart klar och lördagsstämningen är på topp, nu återstår endast 80 minuters väntan tills melodifestivalen går av stapeln. i år ska jag ge programmet en chans, det kan bli kul :)lev väl/ cajjisbajjis

grattis

GRATTIS

idag är dagen då vår blogg fyller ett halvt år.

Fredag

Idag gick jag ur sängen klockan sju, direkt efter första ringningen. Sen bar det vid kvart i åtta av mot gymmet. Där möttes jag och Klara av Jossan och Anders. Sedan följde ett av de jobbigast(om inte annat svettigaste) spinningpassen i mitt liv. Svetten bokstavligt talat droppade om mig.

Lektionen efter detta pass från helvetet var matte. Fokus var inte på topp men jag klarade mig bra eftersom vi bara gick igenom uppgifterna på provet som jag klarat. Skönt.

Hem för packning och lite häng. Sen svenska och redovisning.

På tåget var det fullt som på ett nyöppnat IKEA i Ryssland. Det var mindre kul, jag fick stå till Katrineholm när en människa gick av och jag kunde sätta mig ner. Tur att jag hade sällskap av min spinning vän Klara annars hade det varit tråkigt då jag glömde såväl iPod som hörlurar till mobilen.

Helgen ska bestå av träning och jag ska vara bäst. Det låter bra.

Elin


Christer: Ja det är vi, speciellt över kaloridelen.


hihihi

Vi överlevde. Det var skönt. 14.8 km. 1 timma och 40 minuter. 977 kilo kalorier. Nice.

Cajjsunk

hihihi

Vi överlevde. Det var skönt. 14.8 km. 1 timma och 40 minuter. 977 kilo kalorier. Nice.

Cajjsunk

Dagens Outfit


Carin: jeans leggins från Vila, vit stor tröja från hemlig garderob, mogna Hello kitty tofflor från HM genom mamma LenaElin: trasiga strumpbyxor hm, svart kjol från Zzzzara,svensk norsk-luströja

onsdag

alltså man blir ju inte klok på snön, vi vill inte ha snö i mars och absolut inte när vi ska ut och springa distans i snöblask och kyla. som tur är har vi varandra så nu om cirkus 25 min bär det av på smekrundan x2 , kommer vi hem levandes så bjuder vi på dagens outfit ikväll, det ni.

cajj o sunk

borta?

det enda jag vill med denna dag är att efterlysa min äppeljuice som kommit bort. antingen har jag slarvat bort den eller så har den fått fötter, dock tror jag mer på alternativ ett av någon konstig anledning. den var inte alls gammal och hade precis startat sitt liv i vår kyl, så om någon på elevhemmet ser en grön stor förpackning med ett äpple på och med stora bokstäver där det står BRAVO på så får ni gärna tipsa mig.

jag vill bara tillägga att dagen har varit bra förutom att jag har pain i mina ryggfilér. sov gott !

carin

Dagens tips

Dagens tips: Vänta inte med att städa tills det är absolut nödvändigt, det är mindre kul

tisdag

Ja ja, det är inte så aktivt bloggande som det kunde varit, men det är för att vi är två mycket upptagna kvinnor. Idag har jag varit i skolan i en timme, fått mvg på företagsekonomiprovet samt varit på uf mässa i örebro i en kvart. Allt som allt var jag fram och tillbaka på en timma drygt. Skönt, jag hann precis hem till Days of our lives. Skönt.

Sen fick jag i alla fall mitt straff när benen bar mig till Hok stugan för, wait for it, testlopp. 4 km. Snö. Fallarundan. Tre rakor. Två kvinnor. Jag och Klara fajten var på liv och död, ända till slutet på den första rakan då hon körde ifrån mig. På den andra såg jag bara avståndet öka, trots att min fart inte tycktes minska. På väg in mot tredje rakan bedömde jag avståndet till ca 1 minut. Jag fick bevisat för mig att mina skills på avståndsbedömming i minuter är bra, klara slog mig med 1.15. Det var schysst jobbat.

Jag kom hem till lagad middag, ris och bouef borgblablabla som min ömma moder gjort någon gång i forn tiden och som vi haft i frysen så länge att den när vi tog ut den såg ut som en snöboll. Men gott var det.

Nu har vi kollat på Mästarnas mästare och haft ta-hand-om-sig-själv stund samt spelat kort.

Elin

måndag

klockan är 21.35 och ännu en dag är avverkad här i hallsberg. okej iallafall senare dagen är avverkad i hallsberg, jag vaknade ju faktiskt upp i askersund i morse och tog tidiga bussen hem, jättetidigt. ibland tycker jag faktiskt synd om alla  som bor på ute i ingenstans och måste åka buss i typ 10000 år bara för att komma till skolan. idag har både jag och elin varit duktiga och tränat, först klämde vi en backrunda och nu är styrkan även avklarad, pjuu vi var helt döda på styrkan men vi tog oss igenom det tillsammans. jag har kommit på att jag verkligen tycker om min och elins nyinköpta ost, hushållsost från ica, det är verkligen kärlek och respekt över den osten. nog om idag,
sleep well cykelställ  /carin


Måndag

Nej på rikigt. Nu måste vi ta tag i detta. Bloggen har fått lida under helgen och detta kan endast skyllas på vår lathet.

Idag har jag varit i skolan. Lollop gjorde bort oss en gång var, det var lite kul. Hon gjorde bort sig mest.

Snart ska vi ha träning och innan-träning-möte. Det ska bli kul. Not. Men det duger nog. Och imorn så slutar jag tidigt och ska till örebro på uf-mässa.

Kan för övrigt berätta att Viggo(nya fisken) trivs fin fint i akvariet och nu simmar han runt där inne. Dock är han lite blyg än, inte lika mycket som Och var kanskse. Men ändå ganska blyg. Han syns sällan.

Elin

Lördag

Som synes har uppdateringarna varit lite sämre under slutet av veckan. Detta beror enbart på att vi fått ett tillskott i familjen, nämligen en ny guppi. Han gör numera Sunken sällskap i det vackra akvarielandskapet.

Det har varit mycket jobb med att få honom att lära sig hitta i akvariet och liknande saker. Men nu trivs han som fisken i vattnet (oj ordvits). Detta är en skön känsla för oss alla. För Sunken eftersom hon inte längre är ensam och behver gråta, och för Cajjsunk.blogg.se eftersom vi inte behöver oroa oss över vem som ska ta hand om Sunken.

Jag befinner mig för tillfället i Karlstad, efter mycket om och men, och idag har jag tränat, handlat och läst ut min bok. Den var bra. Nu är det hockey på tv, så jag måste skynda iväg.


HEJ DÅ!
Elin

Dagens outfit, onsdag

Igår skulle jag få upp Dagens outift men eftersom mitt internet var lite argt så gick det inte. Här kommer den istället.


Carin: Jeans från Gul och Blå, tröja från något flashigt dyrt märke, sjal från hm.


Elin: kjol från någon kedjas barnavdelning, linne från konfat, kofta från Zara och strumpbyxor från Hm.

Cajjsunk

dagens tips

nu inviger vi en ny kategori här på bloggen och idag är det carins tur att tipsa, tipse kommer från egen erfarenhet som hon varit med om idag:

dagens tips: titta alltid upp när du promenerar utomhus så slipper du gå in i stolpar med vägskyltar på och få en stor bula på huvudet. det är varken skönt eller fint bara väldigt klantigt.

/carin

fishyy

som ni tidigare läst och förstått på bloggen har våra tre fiskar blivit en fisk, den enda som levde i akvariumet i morse var Sunken, just nu lever det två styckna fiskar där. då kanske ni tänker har sunken klonat sig själv? men icke sa nicke, fallet är nämligen så att hon har fått förstärkning av en helt ny fisksort, en guppy som heter Viggo. jag (med hjälp av malin och klara) kidnappade honom idag från ett akvarium på hemlig ort och lät honom bo i en plastburk tills vi kom hem, för då  släppte vi ihop honom med sunken. läget och stämningen mellan dem just nu är mycket god, de simmar tätt inpå varandra och ger inga bitchblickar till varandra.

kanske kan deras relation ge oss fler små fiskar, det återstår nu att se, men nu slipper iallafall sunken leva sitt liv ensam i en claes ohlsson låda, det är huvudsaken.


/carin

onsadag

Nu sitter jag med Lollop i en datasal i skolan och 'arbetar' men vår kullager grej. Det går mycket bra. Fast vi är nästan klara så det gör inget.

Sen ska vi hem och dagens outfita och sen träna lite linje ol. Misstanken är att Cajjsunk aldrig kommer ta sig hem men man vet aldrig. Men som Suzzie Tapper från förra årets Melodifestival skulle sagt, visst finns mirakel.

Nu bör vi återgå till vårt arbete men jag tvivlar på att detta kommer ske.


elin


mmmmh, tisdag..

nu är dagen avverkad och det känns just nu mycket skönt, för är denna tisdag över är även matteprovet över, dock kanske det inte gick så bra som jag önskat, men vad tusan. dessutom har jag inte lika ont i nacken och axeln längre sedan min och klaras cirkuskonst på idrotten i skolan, men imorgon är det idrott och redskap igen så då kanske smärtan återupplivas, vem vet.

just nu är vi tvåantjejer på elevhemmet mycket rena och fina. vi har nämligen haft lite hemmasp framför tvn, mycket mysigt och renligt. allt från ansiktsmask till fotbad stod på schemat, så nu ha vi mycket god hygien till skillnad från min och elins lägenhet, men det ska bli skärpning även där med städning, promise asså. till middag idag åt jag och elin vår specialite (broccoli(L)skinka), och jag måste sorgligt nog meddela att jag ätit mig trött på det, så imorgon står det feta pannkakor på schemat, och vi struntar i yoghurt på pannkakorna och kör med sylt med extra mycket socker, mums.
au revoir/carinDagens Outfit is BACK!

Vi är nu back on track med den gamla doga favoriten Dagens outift. En dag sen dock, men detta kompenserar vi med ett mycket bra första inlägg där vi visar kläder för alla!Carin: Grodvåtsockar från okänd orienteringsshop, tighta tights från Löpex, Ullmaxtröja från Ullmax, väst från Craft, buff från vackra Östergötland.


Elin: Pappas strumpor från Gant, insydda leggins från Gina Tricot, grått långt linne från Billig Måndag, tjocktröja som är längre och tunnare från Monki.


Detta var allt för nu
Cajjsunk

tisdag

Ja som ni kanske märkt så kommer dagens outfit kanske idag. När Carin kommer tillbaka från antagligen backrunda eller skola. Jag vet inte vilket eftersom jag satt hos martin och tittade på tv ett tag. Men jag misstänker det senare. Eller s kanske hon skriver prov.

Jag har i alla fall sprungit gårdagens backrunda alldeles själv på eget bevåg, och är i skrviandets stund sinnessjukt trött. Jag tittar på Ugly Betty samtidigt som jag lider av att någon har stökat ner mitt rum. Någon borde städa, det ser ut som ett skithål. Jag gillar det inte. Men jag vet inte vem som gjort det..

Igår satt jag hela kvällen och försökte boka vaccinations tid men det gick inte och då blev jag riktigt arg. Usch. Men jag ska göra ett nytt försök snart.

Elin

Utkast: tyvärr måste ...

tyvärr måste nog carin och elin meddela att dagens outfit börjar imorgon för just nu är vi båda nyduschade och halvnakna efter vårt hårda träningspass så det blev ingen bild, men imorgon då! :)
idag är det måndag, och inte vilken måndag som helst vår kära lilla vän klara fyller 18 år, nu är hon myndig och får köpa folköl tjoho!

sen vill jag tycka lite synd om mig själv idag, för imorgon har vi matteprov, uschusch. jag är redan jättenervös och kommer inte kunna sova som vanligt inatt, som alla andra nätter innan matteprov, uhhh. sen idag på idrotten hade vi redskap och då skulle jag och klara göra som en volt över varandra då man ska landa på fötterna, och då när klara skulle dra över mig över henne och jag ska volta ett varv så tappar vi greppet om varandra så jag landar rakt på huvudet istället för på fötterna, ajaj. så just nu sitter jag med en insmord nacke och axel som är varm och luktar jenka-tuggummi. det dånar i nacken och det känns som att den typ är 2000 m tjock och att det är en pinne rakt igenom hela nacken så jag inte kan böja den åt höger :( , dessutom har jag varit dimmig i huvudet hela dagen sedan fallet gick av stapeln, vådar inte gott imorgon inför matteprovet. 

menmen, sånt är livet och jag ska vara glad som överlevde och inte bröt nacken. nu ska jag vara positiv och glad. dessutom är elin väldigt söt. 

carin 

söndag

Ja igår var vi på bio och såg Män som hatar kvinnor. Den var riktigt bra, besvikelsen över att den inte var prick likadan som boken fanns dock i bakgrunden. Men som sagt var, den var rätt bra ändå.

Nu sitter vi i soffan med Dan och Malin och tittar på Vasaloppet. Det är en dubbeldejt. Himla trevligt.

Elin

RSS 2.0