hoho

veckans fråga:
vad gör man med en tvättmaskin som äter upp ens kläder? både jag och elin har förlorat x antal kläder och det är mindre roligt. hans största aptitretare är ullmax-linnen och trosor. usch, vi blir allt fattigare på kläder och vår tvättmaskin blir fetare.

dessutom så bör det påpekas att dagens outfit is back next week. lite bättre och lite snyggare än innan.


carin


Elevhems-skvaller

Vi har denna veckan lyckats snubbla över ett riktigt smaskigt skvaller.

Det är nämligen så att en ung fröken K, som är ett hett byte på marknaden, setts bli uppflirtad av en ung herr JÅ. Är detta det nya IT-paret? Eller är det bara skvaller?

Vi har även sett skymtar av en skinhead här uppe på olgy. Är det vår kära A, och vad säger hans bättre hälft om förändringen?


Cajjsunk

Torsdag

Nu har vi varit på gymmet med Malin och Ellen och 2/3 av skolans kuratorer. Mycket trevligt.

Snart ska vi äta middag och innan dess duscha. Men sen jäklar kommer elevhemsskvallret upp. YEAH

Elin

torsdag

Det har varit lite glest med inlägg nu på ett par dagar. Men vi försöker åtgärda detta. Tyvärr har ni inte fått någon dagens outfit än, men vi ska nog kunna fixa något roligt. Det är ju faktiskt elevhemsskvaller ikväll också.

Idag är både jag och Carin glada, jag för att jag fick vg på matten som jag trodde skulle vara ett lågt g pga en mindre panikattack och Carin för att skiddamerna kom 3a.

Vi ska snart iväg och träna och det blir mitt första pass på denna vecka. Skönt, nej. Men jag sov lite förut så det var bra. Dock blev jag lite väckt av två unga damers hetsiga tjut när Kalla låg tvåa men det är kanske smällar man får ta.

Elin

tisdag

ja då är tisdagen avverkad. tisdagar innehåller nästan varje vecka samma sak för mig och elin, det blir väldigt ofta örebro med shopping och sen en härlig middag som inte består av allt från kostcirkeln. jag tror att vi kan döpa vår tisdagsmiddag till vitlöksbröd-med pasta-och vitlökssås-middag. helt enkelt väldigt mycket vitlök, men det är ju bara härligt. nu ska jag snart leka lite med elin, sen ska jag bädda ner mig i min säng och be en bön till gud så elin blir frisk, för det är tråkigt att träna själv kom jag på.

Gårdagens brev

Igår hände en sak jag blev mycket arg över. Jag och Klara skulle gå till ICA och jag råkade få med mig ström adaptern till min gamin klocka. Då jag låst dörren till lägenheten så tänkte jag(smart som jag är) att jag lägger den utanför dörren till lägenheten, eftersom vi bara är olgy på denna våning. Ingen annan har något här att göra. Vi åker ner till ICA och jag tänker, "det vore jobbigt om någon skulle ta den, men vem gör det?!".

Vi kommer ner på ICA, köper vindruvor och åker upp igen. När vi kliver ut ur hissen så visar det sig att någon uppenbarligen visst haft något att göra på vår våning och att denne någon har tagit med sig min laddare. Jag tänker, det är säkert någon som kommit hem från styrkan och tagit in den till lägenheten. Den ligger inte i min lägenhet, så jag plingar på hos Rune. Han har inte tagit den, den finns inte hos etta tjejerna. Jag går då ner till ettan för att kolla hurvida någon av etta killarna bestämt sig för att jävlas med mig. Men det är ingen hemma. Jag blir då riktigt arg och frustrerad och går upp igen. Väl uppe författar jag en lapp i hissen, nedan syns den.För er som inte kan se på lappen står det följande: Hej! Jag bor på våning två här och blev idag av med en laddare till min löparklocka som låg utanför min dörr mellan klockan 20.30-20.40. Du som känner dig träffad av denna lapp för väldigt gärna komma tillbaks med laddaren, annars kommer mina föräldrar och skjuter dig med sina jägar-gevär. Tack. PS. Jag är ledsen och saknar den. DS


Tyvärr gav denna lapp inget resultat och jag har ännu inte återfått min laddare. Dock har jag en mycket vänlig granne vid namn vi inte ska nämna då detta är en hemlis som jag inte kan hålla, som genom magi har fixat en ny till mig. TACK.


Elin

tisdag

idag är jag så ledsen, för jag har redan slutat. Hahaha. Fast jag har matteprov sen klockan ett. Mindre haha. Och det obehagliga är att jag inte är nervös. Jag borde vara det. Jätte nervös. Men det känns som om jag kan det, och det är lite skrämmande.

På allmän begäran kommer vi förmodligen återuppta dagens outfit, och har ni tur redan idag.

Elin

Måndag

Just nu är Carin ute och tränar och jag sitter hemma och vaktar lägenheten. Sen ska vi äta middag, och jag ska plugga matte med Lollop. 4 av 5 toasters.

Jag har även städat mitt rum också. Duktigt.


Elin


Söndag

Nu befinner jag mig i härliga Hallsberg och väntar på min kvinna. Hon anländer nog snart hoppas jag på. Då skall vi titta på television tillsammans och hänga lite. Det är Bridget Jones.

Idag är det synd om mig, jag har ont i halsen. Jag misstänker att det är min mor som är smittospridaren då jag varit hemma i henns sällskap hela veckan och hon klagat på ont i hals.. Hmm..

En glad nyhet är dock att Sunken fortfarande lever. Still going strong liksom.

Elin

lördag

nu har jag bloggpausat klart och fått andas frisk fjällluft, kempegreat! jag tackar även för bilden i förra inlägget, formidable! tomorrow är det avslutning i skidkytte VM för alla vettiga människor som följer det. mjau dags att packa upp resten av alla smutskläder, typ svettiga strumpor liksom. dessutom har vi kommit fram till att håret inte blir svettigt, så det så, eller hur elin?

/caaaaaaarin


Oj då

Jag vill bara meddela att pga utbrändhet som ett resultat så är jag sjukskriven och har bloggpaus tills imorn. Herregud!!
Jag hoppas att Carin inte är för busy och kan hålla ställningarna.

Elin


Fredag5

En hård dag framför tvn lider mot sitt slut.

Godnatt.

Elin

Fredag4

Nu sitter jag här i soffan med min kära moder och tittar på Lets Dance. Mycket bra program. Men de tär ju bar en och en halv timme kvar till hjälp. Haha.

Och till Jossan vill jag bara säga, ja det var det. Jag var jätte bra hela första varvet, och bröt bara för att jag inte skulle vinna.

Elin

Fredag3

Herregud, jag har nog inte bloggat så här mycket i bloggens historia. Det verkar vara bra för inläggs-mängden att ha lov. Dock kanske kvalitet är bättre än kvantitet. Eller? Nej, jag satsar på kvantitet.

Till min stora lycka är det till och med Days of our lives på trean just nu. Kanonkul. Måste vänta till pausen för att göra lunch dock, inte lika kul.

Elin


Världsnyhet

Nu har alltså cajjsunk.blogg.se fått en mindre systerblogg. Jasså varför det undrar då ni? Jo för att det var roligt heltenkelt. Här kommer en massa spännande saker hända. Kanske.

cajjsunk2.blogspot.com


fredag2

Och precis efter förra inlägget inser jag att jag vet. Jag ska ju så klart kolla på film. Frågan är nu bara, Bring it on eller Mean girls? SVårt val.. Vi jobbar vidare.

Elon

fredag

Min skönhetssömn var välbehövlig, men så värd. Nu sitter jag här och är så snygg att jag skulle vinna Americas next top model lätt. Shit alltså.

Funderar på ad jag ska göra idag, och kommer inte fram till något alls. Attans

Elin

Kick ass

Jag har idag brytit träningen, typ andra gången i mitt liv jag byter en tävling, även om det bara är en träningstävling.
Dock var jag mycket duktig nyss när jag listade ut hur man använder QuickRoute och OCAD och min Garmin tillsammans! Resultatet syns nedan.


nu behöver jag min skönhets sömn.

Adios amigos.
Elin

senare

Idag är dagen av korta inlägg.

Vi ska snart iväg och köra nattträning. Det är kallt ute, jag kommer frysa och säkert komma vilse. Men det gör inget. Jag är glad ändå. Eller nej, det är jag ju inte. Jag lämnade Jonas vid tåget förut, det var inte så kul. Sen kom jag hem och då hade Felix ätit lite på en pärm, två böcker och en vattenflaska.

Vi sänder även tankar till Carin som är sjuk. Inte roligt, inte om man ska åka skidor och är i Trysil. Ajaj..

elin

d

Nu har starten gått för mixstaffetten. Mycket spännande. Skidskytte är egentligen ganska roligt, fast jag gör mitt bästa för att ingen ska märka det. Jag är rätt bra på det.

elin

Onsdag

Gårdagens bak blev kladdmuffins, gotte. Vi gjorde ett utmärkt jobb, dock blev det ca tre för mycket innan träningen så de var på väg upp under 100 metersintervallerna. Dessa har jag även funderat mycket på, om man är orienterare vad får man då ut av att springa 20 st 100 metersintervaller? Det kändes lite ovärt, men det är ju inget jag vet något om så därför sprang jag glatt. Efteråt  höll jag på att avlida i soffan, men Jonas räddade mig genom en muffins. Den var muchos god. Sen fick vi även en halv semla var också. Gotte gotte.

Idag har vi inte gjort något vettigt alls, vi lagade mat, skaffade datavirus som tydligen inte finns, och så har vi tittat på tv. Aktivt.

Jag vill också be om ursäkt för alla dessa tråkiga "idag har jag"-inläggen, men jag är itne mer intressant än så. Men frukta icke, trogna läsare, Carin är snart tillbaka och återupprättar ordningen. Jag är bara typ reklamen mitt i programmet. Hahaha 

Elin


Höstislovis

Höstlovet firas med lite film. Igår var det Charlies änglar och A night at the Roxbury och idag är det Charlies änglar som gäller igen. Min bättre  häflt har nämligen aldrig sett den. Så vi spanar på.

Senare ska vi kanske baka en kaka, om min syster köper ägg på vägen hem. Vi åt nämligen upp ca 6 stycken igår till spenatsoppan och plättarna. Men man vet aldrig med Malin. Fast vi får hoppas på det bästa.

Carin är i Trysil, så det är nu jag som måste hålla denna blogg vid liv. Men det får ju som märkbart inte så grymt bra. Jag är ju väldigt busy.

Elin, Jonas, Bosse, Felix

lördag

Gårdagens roligaste var när min syster kommer hem och ser mig och skirker "MEN VAD HAR DU GJORT!? Har du klippt dig?". Ett mycket vaket konstaterande av min kära syster, för ja jag har klippt mig. Lite bara.
Jag inser nu även att här på bloggen finns ingen bild, så detta åtgärdar jag i detta nu.

Så här ser jag ut. Och så ser halva Carin ut.

Jag har idag varit med pappa och tränat, mycket duktigt.


Elin

Dagens trevliga elin

Dagen börjades med ett vackert sångogramfrån min älskade vän Carin. Mycket vackert framfört av evelrådet. O ja.
Sedan blev jag på så bra humör att jag först hjälpte en tant på tåget att ta ner sin jacka eftersom hon frös. Sedan gav jag min plats till en mamma i en familj på fyra så att hela familjen skulle få sitta ner, vilket innebar att jag fick stå. Sen, höll jag upp dörren för en gammal tant på stationen. Jag kände mig mycket trevlig, tills jag insåg att detta inte var så speciellt snällt utan bara vanlig hövlighet. Detta ledde mig till frågan, är jag alldeles för osnäll i min vardag eller är alla så? Hmm. det tål att tänkas på.

Nu har jag börjat lovet med en tripp runt Molly med taxdjuren samt en middag med min mor och far. Jag har även tittat på en liten del av Ronja med pappa. Mycket bra film, speciellt rumpnissarna. Jag skulle vilja skjuta dem.

Nu sitter jag och fryser i källaren eftersom det inte är någon som vill titta på CSI utan istället Lets Dance eller någon grej med mr Cash på tvåan. Not my kind of cup of tea som Ulla Skog(?) i Yrrol skulle sagt.


Elin

allé hjärtans dag

idag är det allé hjärtansdag. cajjsunk önskar puss på alla söta och fula!

elevhemsskvaller

okej vi vet lite sent, men bättre sent än aldrig. denna gång bjuder vi på två skvaller, läs och njut:

folk här på elevhemmet sjuknar in en efter en, nu är frågan vad sjukdomen är? är det bara feber eller har
det förts in andra läskigare sjukdomar, så som hiv på olgyt? kanske låter det orimligt men man vet aldrig. och isåfall, vem är smittlangaren?

vi vill även dela med oss att unge herr JS har haft/har ett väldigt kort och intensivt förhållande med ännu en samhällstjej på skolan. vi har hört rykten om att det kanske gått lite för fort fram. så nu är frågan, har han dumpat henne än? eller håller de ihop?  eller var det kanske bara trots allt ett sånt där veckoförhållande? you never know.

förövrigt skvallras det en hel del här på olgy, det är ju trots allt ett elevhem. och det kommer komma smaskig information inom kort.

cajjsunk

Dagens roligaHär är den roliga bilden jag inte fick upp igår.


Elin

dasd

Måste bara säga att jag är grymt besviken på top model resultatet för Analeigh skulle Fan ha vunnit, vilken grym besvikelse. Ungefär som att vi inte kan bli lika stora som blondinbella. Det är sorgligt. Hon är min största idol, nästan lika bra som Amy Diamond eller Darin. Love them!!<3<3<3<3

Igår hittade vi en kul bild på Milano, ska föröska få upp den när mobilen och datorn samarbetar.

Elin


onsdag i ditt hjärta

idag stod kvarntorp på schemat och det var inte nådigt. innan vi började springa var jag lite sur och tänkte inte springa med någon (eftersom inte elin var med) och defenitivt inte springa uppför, men tji fick jag. krabban och olpestolpe tvingade med mig runt, så jag sprang runt på den där illaluktande högen i evigheter, både upp och ner typ hundra meter snö, sjukt jobbigt  jag tvekar på om jag kommer kunna gå imorgon. dock var olpis och krabbis ganska snälla och peppade mig, puttade på mig och pratade med mig så jag överlevde :) när vi sedan skulle åka hem från träningen rungde jag min sambo och bad henne ha maten på bordet när jag kom hem, och vad har man när man kommer hem sen då? jo en romantisk middag nästan helt klar, min sambo är allt bra!

och nu till dagens höjdpunkt: man skulle ju kunna tro att jag ska nämna lilloskars födelsedag, han fyller ju trots allt 17 år, men icke sa nicke. dagens höjdpunkt är utan tvekan finalen i top model 11, omg vi är såååå bänkade framför tvn.

nej dags att kila ner en sväng till ica för att ladda upp födoförrådet. tjingeling/carin

bajsinternet

Japp japp, igår fungerade inte internet halva dagen. Mycket frustrerande då vi precis bytt rauter(? haha), men vi överlevde kvällen och tittade på topmodel.

Nu ska jag snart pilla iväg mig till skolan, där vi ska ha snöfotboll vilket jag misstänker är lika med snöpuls i 45 min.Men det blir nog kul, nu kan man slåss mer, vilket sorgligt nog är min bästa fotbollsgren trots all BK Toto träning.

ElinSå här tyckte vi om inget internet igår.

tisdag


Idag slutatde jag klockan nio och har inte gjort något vettigt. Eller kanske mitt tränings möte, men det är det enda. Jag måste egentligen verkligen städa mitt rum, det ser ut som en stor bajskorv. Men jag orkar inte. Jag vill sova, fast jag orkar inte gå till sängen eller stänga dörren. Eller så vill jag ha godis. Helst vill jag nog att Jonas ska komma hit igen.

Elin


Sluta och tjut.

Detta har varit en dålig blogghelg. Vi har varit väldigt busy, med en himla massa träning. I fredags ägnade vi aftonen åt att spela fotboll, tyvärr vann Carins lag över mitt då de hade FiskarN Lollop vid målet. I lördags sprang vi en bajsig bana i snön och missade rätt friskt till en och sen var det spinning och The Illusionist. Igår bangade Carin och lämnade mig och Klara att klara oss själva.  Vi tog oss fram på en ca 8 km lång bana i en knapp halvmeter nysnö ovanpå hyggen och andra kul saker. Det gick dock bra, vi skötte oss exemplariskt.

Idag har jag hängt i skolan och varit sur på en tjock tjej i maten som vägrade flytta från bordet vi ville ha och bara skrattade åt oss istället. Det slutade med att vi inte bara fick sitta i den äckliga äckliga matsalen, alltså det lilla rummet där sär sitter på den äckliga bf/bygg/fordon sida, utan att vi också märkte att blodpuddingen var så äcklig så vi fick äta fil istället. När jag säger vi refererar jag alltså till mig och Lollop.

Sedan hoppade jag över träningen och sov samt spelade kort med Carin, Jonas och Klara istället. Sen åt vi mat och sen bar det iväg till styrkan där jag kände mig som en tjock mask som höll på att dö.

Som om detta inte skulle vara nog har nu, som sagt var, Och också dött. Eller, han var i knappt levande tillstånd när jag hittade honom och det kändes som mest humat att avliva honom genom toaspolning. Jag är nu orolig att jag själv ska dö i ensamhet där i akvariet.. Men jag får göra mitt bästa när det gäller att hålla mig själv vid liv. Något annat jag måste jobba på är att hålla mina blommor vid liv, den ena ser nämligen ut som nedan.
Elin

R.I.P

idag är en dag då vi både vill skratta och gråta. jag vill bara påpeka att varken jag eller elin tror på storyn om jesus eller är särskilt kristna men idag kanske det är dags för oss att tänka om? för jesus uppstår ju när han har dött och idag har även Cajjan (fisken som dog för några veckor sedan) uppstått, dock inte i levande form utan i en mer geleaktig form med små fiskben i. men hon fanns där trots allt och kom idag ur pumpen när elin och jonas skulle städa akvariumet, så nu ligger Cajjan där intorkad på vår diskbänk, och vi ska snart avlägsna henne för gott och då avverka dagens andra begravning. nu kanske ni tänker, andra? vem har mer dött? men då vill vi bara meddela att fisken Och (den svarta fisken "rasisten" som vi aklagade för döden på cajjan) har gått och dött. sorgligt nog har han lämnat oss idag, så dagens första begravning tillägnades till Och. han var innerst inne en mycket trevlig fisk, bara lite annorlunda och blyg men inga fel alls. men tiden rann ut även för honom och nu finns han inte hos oss längre. Och begravdes i elins toalett och så nu flyter han runt i kloakernas härliga vatten och träffar sankte per. så nu skulle vi uppskatta om  vi tillsammans kan hålla en tyst minut och låta dem vila i frid.


här ser ni Och i hans sista sekunder och på andra bilden ser ni Cajjan i en mer flytande form (föremålet i ljuset)

frukost

nu sitter jag här med tandborsten i min mun och ska snart springa iväg till skolan för ännu en ny vecka full av studier, yes! idag förmedlade jag och elin bekantskap med varandra vid frukostbordet då vi avverkade morgonmålet samtidigt. eftersom att vi inte får någon morgontidning stod jag för läsningen ur "att välja yrken 2009" denna morgon då vi även samtalade om vad vi skulle bli och vilka yrken som var helt meningslösa, det blev mycket seriös kvalitétstid idag vid frukosbordet kan vi säga. nej, nu bubblar munnen över av tandkräm. hejdå.

carin

helg i hallsberg

hm, lite dålig uppdatering här på bloggen har det nog allt varit, jag skulle tippa på att detta beror på att vi är två mycket upptagna och framgångsrika kvinnor, och då när de kniper med tid hamnar oftast bloggen i kläm. men nu ska jag iallafall försöka styra upp ett inlägg och berätta om denna helg som just nu pågår. igår tillbringade vi våran fredagskväll i bollhallen med en fotboll och några styckna tappra individer från olgy. där spelade vi tillsammans en saftig fotbollsmatch, det var helt enkelt en hård och besynnerlig match. när all svett, allt blod och alla tårar var slut begav vi oss hem för att köra lite svensk skitgubbe och regardent de la tele.

eftersom att det är träningsläger this helg så blev det en tidig natt, och efter ungefär åtta timmars sömn mötte jag upp min bättre hälft och ploppe vid frukostbordet där vi laddade stenhårt inför lägrets andra pass, vintercup i snö, tillåt mig jubla av lycka. men vi kom iväg och tillochmed hem, vill bara tillägga att det var mycket kallt och varken rolig skog eller bana, helt enkelt sletigt men i mål kom vi. vi var en tapper trio (då även klara ingick i cajjsunks seriösa träning) som kämpade och elin lyckades även visa sin bara stjärt för en viss Mr X, mysigt. nu sitter jag här och har precis duschat av mig all skogsaids och svett och väntar på att mina vänner ska komma hem från film-spinningen som jag stod över pågrund av tidigare sjukdom i veckan. nej, dags att ta tag i den förbaskade tvättmaskinen för det lär väl ingen annan göra?carin

Elevhems-skvaller

Ryktena florerar uppe på Olgy om att en viss O har tillbringat denna dag endast i sin säng. Vadan detta O? Är det influensan eller bara lite bakfylla som slagit i? Och vem är det egentligen som kräkts nere i kulverten?
Vi vet inte. Eller, gör vi?'

Cajjsunk

Veckans babeMina damer och herrar, we give you- ADDE P!!!

veckans superbabe

japp denna vecka vill cajjsunk utse andreas "läderbögisch" petersson till veckans babe. han har gjort en rejäl insats och förtjänar verkligen denna utmärkelse, så han får vara veckans babe två veckor i rad nu för att han är så kunglig just nu! tjoho.  (bild på veckans babe kommer inom snarast)

cajjsunk

RSS 2.0