Onsdag

Trodde visst att den fjärde dagen på veckan heter onsdag och inte torsdag, men det är alltså IMORGON jag ska till Karro och fota. Inte idag. Jag ljög!!!!

Idag har jag pumpat hårt på gymmet en snabbis, hängt hemma med Jonas och Erik, jobbat lite och UKat lite. Ägde alla fett på jobbet och på gymmet OCH i skolan. Nu funderar jag på att äga vidare till sängen för lite skönhetssömn, så mitt nyfönade hår inte hinner börja locka sig i nacken. Det tycks nämligen ha fått någon knäpp, så halva håret är numera lockigt och det ser lite ut som att jag glömt platta mig i nacken om jag inte fönar (läs:alla dagar förutom idag). I-LANDSPROBLEM OMG!!!

Här är en random bild (10mila starten 2012) som fanns på Jonas dator där jag nu sitter eftersom att tvn är upptagen (gråter lite tårar av blod igen, gör det ofta nuför tiden)(gillar parenteser!(stavas det ens så? Parentes?))
Elin

Tisdag

Sitter och lyssnar på Snoop Dogg och tror att jag är fett cool. Eller, vet att jag är fett cool kanske... Idag har  jag pluggat, fullgjort lite UK-plikter, bakat och tvättat lite med Jonas. Rätt chill dag, men man får ju inte ta ut sig för mycket innan träningen ikväll. Vill ju inte vara trött liksom...

I övrigt ska jag till Karro på onsdag och fota lite. Är ledig så vi passade på att boka in en dejt i mitt annars så upptagna schema (hehe). Ska bli kul, hoppas jag kommer ihåg att tömma minneskortet och ladda batterierna bara. Att glömma ladda är annars ett av mina expertområden.

Annars taggar vi sommar här på bergetElin


Söndag

Idag var det dags för Stigtomtakavlen, och jag körde sista. Det var så fruktansvärt jobbigt att jag ett tag efter varvningen bara ville lägga mig ner och dö. Eller kanske inte dö, men i alla fall gråta lite (läs:mycket). Men jag valde att inte göra det, utan sprang glatt vidare. Tog mig i mål också. Sjukt nöjd med det, men inte med loppet. Jonas lag vann dock, så det vägde upp min dålighet.

Igår var jag på tjejdag med Tullingegänget, väldigt kul. Vi körde lite träning, lite möte och lite random dans. Efter detta åkte jag med Jonas till Heron city för att se Hunger games. Tyckte det var en bra film, ingen Kill Bill men bättre än typ The perfect man (som jag tittade på i fredags).

Nu är det snart dags för den vanliga söndagsmiddagen hos mamma och pappa, ryktas om lasagne. GOTTTT!!!Elin

Tisdag

Helgens premiär gick helt okej. Lördagen var väl inte så himla rolig, då det snöat under natten och när vi åkte låg det en dryg decimeter med snö i skogen och på vägarna. Detta i kombination med att vi hade sommardäck på bilen gjorde det lite tveksamt om vi ens skulle ta oss ut till tävlingen, men efter att ha skapat kö och åkt i 50 km/h hela vägen så var vi framme. Hängde i bilen en stund innan vi fick reda på att det var fri start. Själva springandet gick rätt okej, hade lite svårt för avståndsuppfattningen vilket gjorde att jag tappade en del tid på vissa sträckor men jag är ganska nöjd ändå.

I söndags var vädret betydligt roligare, och så även skogen. Ingen snö (okej lite, men inte alls lika mycket som under lördagen) och det gjorde mig rätt munter. Tyckte att jag sprang på relativt fort och bommade inget, men blev lite besviken när jag kom i mål och såg att "relativt fort" egentligen betydde "inte alls så fort". Men ett par till intervall träningar och sen är jag fit for fight och kommer vinna allt!!ElinSå här taggad är jag nu!!


Fredag

Sitter och kollar på The Hills och är allmänt nöjd. Fick kallelse till hudläkare idag, efter tre besök på vårdcentralen, tre samtal till vårdgarantikansliet, ett samtal med vårdcentralen, två med Hudläkartjänst och miljontals obesvarade hos Serafen. Allt detta för att få en tid två veckor tidigare än originaltiden. Borde få gå senast på måndag om vårdgarantin funkat som den skulle men nu blir det 2 maj istället.

I helgen blir det individuell tävlingspremiär (tror jag). Har kört Måsen och Kolmården hittills men inget inidviduellt lopp så det ska bli kul. Jag hoppas på att kunna jaga lite ranking, så jag kör hemmatävlingar istället för Silva Leauge i Göteborg. Ska ladda genom att dricka lite juice och jobba, awesome!!JUUUUUICE!!!


Elin


Tisdag

Har ägnat mig och bloggpaus och tenta under dessa två veckor. Tentan gick bra, vilket inte var så konstigt i och med att hela tentan med uträkningar fanns med i vårt kurskompendie. Alltså exakt samma. Så det gick rätt okej..

Efter mycket om och men har jag även valt kurser till i höst. Det blev engelska, matte och socialrätt. Sjukt svårt att välja sista kursen dock, för det fanns inte något som jag verkligen ville läsa eller som verkade vettigt. Ett tag lutade jag åt retorik, men den gick på kvällstid och bara i slutet av terminen så då blev det inte så.

Nu är det hockey på tv för Jonas, och AT-läkarna samt Naturens drivkrafter för mig på datorn. ADIOS


Elin


RSS 2.0