Fredag

Har varit en märklig vecka här på berget. Jag har jobbat måndag och onsdag (och ska iväg idag igen) och i tisdags var jag i skolan. Eftersom Jonas går i skolan fram till tre-fyra på dagarna har vårt umgänge bestått av "hej-hej då-hej-godnatt". Det kanske är så det är att ses vuxen.

Apropå skolan nailade jag talet jag höll i tisdags. Var engagerad och hade koll på grejena. Hade 10 mila styrelsen varit där så de varit övertygade. Hade sånt flyt att jag när jag träffade Karro igår började komma med tips från "en som vet". Kommer följaktligen bli sjukt jobbig från och med nu.

I helgen var det SM (medel och stafett). Jag var bäst av alla Tullinges D21or på medeln, 5a i D-finalen. Man kan kanske tycka att detta säger mer om uppslutningen än om mig, men i min onyanserade värld väljer jag att inte se det så. Jag var bäst, punkt. Dessutom såg jag och Jossan en björn. En livs levande riktig utomhus björn. Så sjukt häftigt. Jag var som en fjortonårig tjej som träffade Justin Bieber, men det var så vansinnigt ballt.Det var allt för denna gång
Elin


Tisdag

Är som bekant stolt ägare av ett körkort numera, vilket innebär att bloggtiden istället är körabiltid. Senast detta hände var förra onsdagen när jag ambitiöst nog skulle ut till Trollbäckens IP för att köra Luffarligan. Inledde turen sjukt bra, genom att ta reda på hur jag skulle åka och hur lång tid det skulle ta (35 minuter enligt Google Maps). Sedan började jag åka. Tog mig så nära som till avfarten där man svänger mot Flaten och Älta, och in på en mack för lite uttag av pengar. So far so good.
 
Sen började det gå snett. Eller redan innan jag tagit ut pengar faktiskt. Fick bråka med parkeringsplatsen och parkera om tre gånger innan jag befann mig i rutan. Sen hittade jag ingen utfart åt det hållet som det var skyltat med Utfart. Körde tre varv runt macken och sen ut där man åkte in och inte fick åka ut. Blev lite sur, men ändrade mig sen. Hittade inte avfarten och istället för nätta 35 minuter tog resan i slutänden 70. Tack för kaffet. Till råga på allt kom jag helt fel på vägen hem och körde vilse i ett bostadsområde. Win på den liksom. Sitter nu och överväger  huruvida jag verkligen ska våga mig ut imorn till Fisksätra, men det återstår att se.
 
I helgen har jag varit kulturell och varit på museum och glasutställning. Har även ätit middag med två japaner (vilket kanske inte var så kulturellt, men en liten kulturkrock blev det nog så same same). Idag är det retorik-dags, och imorgon jobbar jag (om jag tar mig hem från Fisksätra). Ack ett så aktivt liv jag lever.
 
 
Nu, mot TVn!!
 
Elin

Kort för att köra bil

Så att ingen ska ha missat det: JAG HAR KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hohohhihihihihihihi
 
Eller okej, jag har ett papper där det står att jag får köra bil själv. Det faktiska körkortet kommer inte förrän typ nästa vecka, but still. Sinnesslött nöjd. Bestämde mig i tordsdags när jag gick och la mig att det bara fanns ett möjligt utslag och det var att gå från uppkörningen med ett godkänt prov. Kirrade biffen, som det heter.
 
 
Elin

RSS 2.0