Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

Jag börjar gilla den här mannen mer och mer, snart är han till och med bättre än herr Linnros. Nu ska jag bara inte lyssna sönder honom, det är han inte värd.



Carin


Fredag

Igår var det fullt drag. Jag började morgonen med att möta upp Karro och Martin (och Martins kamera som jag blev lite förälskad i) för att ta lite flashiga bilder på dem. Detta ledde oss upp på Örnberget där vi hängde tills batterierna på kameran dog. Det var fett kul, och jag vet nu vad jag ska jobba med om P3 är tråkigt.

Nu ska jag snart ivägt till skolan, så det blir bara en snabbis här med en bild som jag snodde från Karro.




Elin

Tisdag

Idag har jag för första gången gett blod. Det var lite nervöst innan, och under trodde jag ett tag att de skulle tömma mig helt på blod eftersom nålen såg så stor ut. Men det tog sju minuter plus lite festisdrickande efteråt, och sen fick jag gå hem. Himla bra gjort, tycker jag. Jag är väldigt stolt över mig själv nu, och tycker att detta är något som de som kan borde göra.

När jag gick hem sen hade jag kameran, och då fann jag denna nyponbuske. Spännande med frost ute.




Elin

Söndag

Igår var det 50års ferre för pappa, och jag och Jonas var där för att dra ner medelåldern och hjälpa till lite. Det gick oerhört bra, och jag funderar nu på att skaffa en sån skolköksdiskmaskin till mitt hem. Det bästa på  kvällen var dock när det blev liveband och festdeltagarna drog igång att dansa. Det var helt fantastiskt. Måste vara den bästa gammeldans jag sett!

Idag är det mysdag och jag ska försöka ta hand om min stackars hals som är lite ledsen i ögat just för tillfället. Men det löser sig säkert tror jag.


Elin

TENTAPERIODEN IS OVER

Idag har jag klarat av min livs första tenta. Nu är första perioden i endimensionell analys förhoppningsvis avklarad, om det inte blir omtenta. Vilket jag innerligt hoppas att det inte blir. Det är iallafall skönt att ha tentan överstökad, trots att huvudet är heltrött. Snart ska jag iväg till Anna på tjejmiddag för att senare dra vidare till Jennie där vi får se vad kvällen erbjuder, och imorgon kväll mina vänner blir det tentafest! Här ska firas att tentaperioden är slut.


Lycka

DEN ÄR TILLBAKA I MIN ÄGO, OCH NU LÄMNAR VI ALDRIG VARANDRA!





Elin

 


SNÖ

Vakanar upp på morgonen, ska precis gå ut i köket när jag blir stående i hallen med hakan nere vid knäna ungefär. Vad är det jag möts av? Jo, följande



Inte okej, ska vi ha snö tills i april nu eller?


Elin

Torsdag

Hade precis skrivit ett inlägg men jävla blogg.se som ska ha ett jävla homepage takeover tog bort det. Inte okej.

Snabba drag; idag kuggad tenta, igår natt dm (jag var bra förutom en, mamma vann), imorn jobba




Elin

Måndag

Idag har jag jobbat på Eklid och sedan tränat med Karro. Vi sprang faktiskt i hela en och en halv timme, så jag är mycket nöjd (även om första halvtimmen bara var uppvärmning och löpskolning). Så nu sitter jag och njuter i soffan framför Desperate Housewifes. Kul.

Imorn är det skola och sedan Natt DM. Jag taggar järnet redan nu.




Elin

Taxå mycket!

Sitter här och kollar på lite bilder från hårddisken. Mycket roligt, och jag hittade två fina taxbilder som jag tänkte bjuda min syster på





Elin

Söndag

Det har varit en fullproppad helg, och jag har varit mycket aktiv. Nästan i alla fall. Idag har jag nog varit det.

Igår var jag hur som helst ute i Saltis hos Malin på middag med brudarna. Det var mycket trevligt och vi bjöd oss själva på trerätters! Inte dåligt inte.

Idag har jag varit i Sickla och shoppat. För min del blev det bara nagellack, men de andra went crazy! Oerhört trevligt det också.

Nu ska vi snart hem till mamma och pappa på tacoafton, eftersom de inte kom till oss i fredags på samma sorts afton. GOOTT!

Så här såg det ut igår








Elin


HemHem


Nu är jag äntligen hemma på min gata. Mamma och pappa ser faktiskt ut som vanligt och huset står kvar där det stod när jag lämnade det i Augusti. Det känns lite konstigt att vara hemma, det är ovant att kylskåpet är proppfullt och att tvätten tvättas "automatiskt". Dock har mina föräldrar ägnat sig åt lite förändring i huset när alla barnen flyttat ut, Marcus rum har tillexempel förvandlats till tvrum och mitt rum har blivit sovrum/arbetsrum, jag får se vad som ändras här näst.

Jag ska vara hemma i Fimpen tills på onsdag då jag drar ner till Lund igen för tenta och ännu mera studier. Så dessa dagar blir det mycket plugg men även massor av mys med familjen. Jag ska nog försöka väcka liv i pappas gamla mattekunskaper så jag kan få hjälp med min endimensionella analys. Jag ska klara tentan!

Jag återkommer, lev väl!





Carin

Torsdag

Idag har jag bara två saker att säga, och båda är tillägnade min kära mor:

1. Lär mig stuva morötter

2. Hjälp mig fixa mikrofonen på min dator, eller har vi en lös hemma?


Elin

Onsdag

Sitter nu i soffan och tittar på PH. Mmm, kvalitetstv. Riktigt spännande.

Idag när jag varit hemma ett tag efter skolan så gick jag ner till la familia för att taxa taxarna. Det gick bra, och när jag gick in igen möttes jag av ett litet vykort från Johanna! Snabbt jobbat tänkte jag, tills jag insåg att hon skickat det från Arlanda. Men det var ändå värt ett stort plus i kanten.

Eftersom min kamera är på okänd tysk ort för tillfället, så kör jag lite bilder från Bruksvallarna förra sommaren.








Elin

Tisdag

Sitter och hänger i soffan just nu, rätt så niiice. Ska snart burra in mig i en filt och kolla på Gossip Girl avsnittet som kom någon gång i natt. Spännande.

Igår var det full tv-kväll. Började vid halv åtta med Paradise Hotel, fortsatte sedan med Top Model och avslutades med CSI. Kuuul. Hihi. 

Men som sagt var, Gossip Girl nu.




Elin


Söndag

Nu sitter jag och jäser i soffan. Vi har precis lagat och ätit middag, som bestod av pizza. Den blev riktigt god, och jag tror detta berodde på tomatsåsen som i sig var sjuuuukt god (något som i sin tur berodde på att vi hade krossade tomater med chili).

Idag har jag fikat med Johanna och Karro, eftersom Johanna åker till Kanada imorn! Spännande tycker jag. Dock måste jag fixa skype, och dessutom lära mig det. Fikat var i alla fall trevlig, och vi försåg Johanna med diverse användbar litteratur (bl.a. David Batras lappbok som jag tror heter Det var ju tråkigt).

Igår var det 25-manna, och jag sprang för Tullinges fjärde lag. Kan meddela att trots lite darr i mitten, så var vi det bästa av de fyra jämna Tullingelagen. Vi blev 71, och det är ju 13 platser bättre än förra året (då jag också sprang i fjärdelaget och också vann den interna kampen). Tullinges första lag var 15, vi 71, andralaget var 85, tredje 110 och femte har jag tyvärr ingen koll på eftersom någon inte lagt in detta på Tullinges hemisda.

Nu är det tv som gäller.

Denna tog jag på prommis med Jonas i fredags

Elin

 


Fredag

Idag har jag varit ute på prommis med Jonas och sedan åkt in till stan för att lämna in min stackars kamera. Den är ledsen, och jag med. Dock fick den åka på provtur innan jag lämnade ifrån mig den. Det såg ut såhär på örnberget idag(efter lite försök i photoshop)(här syns också varför både jag och kameran är ledsna):



Efter inlämningen åkte jag hem till Perssons för en fika och sedan bar det av hemmåt igen för att göra middag då hela familjen Leandersson tittade in för knappt två timmar sedan. Det som bjöds var älgfärsbiffar med fetaost, klyftpotatis, tzatsiki och tomatsås. Himla avancerat alltså.

Nu ska jag titta på tv och sedan sova för att ladda inför tredje sträckan imorn. Jag springer för Tullinge lag fyra, och vi ska spöa skiten ur de andra fyra lagen. I alla fall ur tre av dem.


Elin

Onsdag

Ja i helgen var vi på maskerad och så plockade vi svamp och roade oss massor. Nu är det dags för lite olika bilder


En liten blomma


Ett litet löv


Bosse hoppade ner för en kant, och det visade sig att snöret var för kort för denna sortens övningar


Sen blev han räddad av Jonas, då blev han glad
 
När räddningen var färdig gick jag ut för att leka med de manuella inställningarna på kameran, och jag är rätt så nöjd


Här hittade jag en svamp


Utanför Hågelby för middag för Pappa


Sen gick vi på maskis, och där mötte Flint Kalle sina ärkefiender Bröderna Fluff


Och Findus mötte han från This is England som ingen kan namnet på


Detta var alltså min helg, nu måste jag återgå till Days of our lives

Elin


Kanelbulle, mums.

Idag är det kanelbullensdag, vilket innebär massvis med kanelbullar. Jag firar denna härliga dag
med att dra hem till Jennie med brudarna från klassen plus några från väg och vatten där vi ska
äta nybakade bullar. Så kom igen nu kör vi trettio tjejer på fyrtio kvadrat plus en massa bullar.
Yammi!

Carin

GRATTIS PAPPA

IDAG FYLLER PAPPA 50 ÅR! GRATTIS!

Nu, efter födelsedagsmiddag, taggar vi till maskeraden imorn. Förhoppningsvis blir det inte såhär...



Elin

RSS 2.0