Lördag

Idag väntar uppvisningen av håret för första gången på stan, läskigt. Vi ska in och titta på Valkyria och äta middag/lunch/något annat någonstans.
Nu är det tvins på tv och jag ska försöka kirra mitt hår så att det inte lägger sig ner så jag ser ut som min mamma och inte kan använda mitt leg om jag ska handla för folk tror att jag inte är jag.

Elin

asdadad

Japp japp. Då har jag avslutat min prao. Eller, för två timmar avslutade jag min prao. Och det var trevligt, jag fick idag lyssna på när han som  chef berättade om företaget. Det var bra, för han svarade på frågor jag tänkt ställa innan jag ställt dem.

Nu har jag ätit spaghetti med bröderna Leandersson och hänger mest.

Elin

elevhemsskvaller

ja då var det dags igen för en torsdag och som tidigare nämt är det dagen då vi bjuder på lite
elevhemsskaller. idag bjuder jag (inte elin) på ett saftigt skvaller att en viss person (undrar vem) har klippt av sig
nästan allt hår, denna person är så grymt cool och häftig. så detta inlägg blir både elevhemsskvaller och dagens stjärna-inlägg.

mjua

JAG ÄR SÅ JÄVLA BALL!

Idag när jag åkte från praktiken så svängde jag inte höger som vanligt utan till vänster. Jag följde cykelvägen och svängde hit och dit på gatorna. Tills jag kom in till stan och Duvan-huset.
Där parkerade jag min cykel och gick in. Jag gick därifrån ca 1 timma senare och med ca 20 ton mindre hår. Jag har nu pälsmössa. Jag är kanske inte jätte snygg, men det gör inget för jag är så sjukt häftig.!!

Elin

Posdt

Dagen börjades med att jag nästan, men bara nästan, somnade på min rast när jag läste tidningen. Sen kom min, ehh chef? och meddelade att idag skulle jag minsann inte vara med honom utan istället få göra något annat, jag skulle få cykla med en annan snubbe. Detta gick jag in i med lätt sinne, det är ju inte så jobbigt att cykla.

Så tänkte jag ända tills jag kände vikten på min cykel. Den vägde minst ett ton och hade inte gått att rubba om jag inte varit så stark. Dessutom var den nog lite schleten och röten i kanterna, för sadeln gick att snurra på när man satt på och steg på. Styret var inte det mest fasta styre jag träffat heller. Det var också sladdrigt. Men jag lyckades bemästra cykeln, och till och med genomföra utdelningen felfritt. Nästan.

Jag hittade även en kul skylt på en brevlåda, det stog ingen reklam. Fast så här: Nejk! Ignen reclam takk! Jag tog en bild, men eftersom min man är på arbetet så vet jag inte vart sladden som man kan sätta mellan datorn och mobilen befinner sig. Ni får nöja er än så länge.

Elin

tisdag

today har jag varit i skolan som inte vissa andra är denna vecka och efter skolan pluggade jag biologi med klara i tre timmar, förstå tre timmar det är galet. ikväll har jag istället tillbringat på korridorgolvet utanför hissen för att titta på anton och alex experiment med att få hissen att åka utan dörr, de hade tillverkat någon magnetgrej och sen typ ett spjut med taggar av en gaffel som skulle få det att fungera, det fungerade nästan men jag var iallafall väldigt imponerad :)
nej nu ska jag duscha innan träningssvetten torkar in det är inte mysigt.
carin

snopp

Nu har jag duschat och mitt hår är blött. Detta för att jag sprang 4minutrare, FRIVILLIGT och SJÄLV. Helt ensam. Det är duktigt. Jag ska försöka hålla mig vaken till minst nio idag, utan att sova. Sen har jag varit tillräckligt duktig.

Idag på praoen åt jag pasta och köttfärssås.

Elin-Elut

ny vecka

back on track igen i hallsberg efter en mysig och mycket trevlig resa i sälen, där allt från pulkaåkning till "gissa-bröstet"-tävling stod på schemat. det blev mycketmycket härlig skidåkning också, tres bien! så nu är jag i hallsberg och denna vecka har min bättre hälft lämnat mig som ni förstått för en praoplats i karlstad, det känns alltid lika roligt att bli bortprioriterad av en praoplats, men that´s life. jag hoppas iallafall att elin har det bra uppe i karlstad och jag vill påpeka att vår lägenhet är lite extra tom. ingen frukostvän, ingen kasta-potatisvän eller städvän dock har jag ju ribbispibbis så vi kan iallafall skjuta multivitaminkorkar när luster faller in, och för att ensamheten vid matlagningen denna vecka har jag bjudits in till klara och malin, så nu slipper jag svälta det är bra.  nej nu ska jag äta chokladboll/ carin


Posten

Nu har jag kommit hem från en hård dag på min praoplats. Eller nej, nu ljög jag. Den var inte så hård. Jag fick sortera post och åka med bil och dela ut post i lådor och i boxar i hyreshus. Sen fick jag titta på hem till gården(FAVORITPROGRAMMET NUMBER ONE AZZÅ!) när jag åt lunch.

Jag har idag lärt mig en hel massa efternamn på postkoden som slutar med 17. Jag har nämligen skillsen.

Nu sitter jag och funderar på att sova lite eftersm jag gick upp klockan sex imorse för att kunna komma till posten kvart över sju. Dock har jag imorn fått sovmorgon till runt åtta. Jag är mycket glad över detta.


Elin

Söndag

Jaha. Idag har det inte hänt mycke. Jag har träningsvärk överallt. I armarna, i rumpan, i tuttarna, i benen och i ryggen. Det är något fel med mig. Detta av innebandy misstänker.

Nu sitter jag här och tänker på hur stolt jag är över att vara kamrat med Carin. Hon har nämligen inte bara vunnit pokertävlingen i bussen från sälen, utan även kisstävlingen. Jag kan inte beskriva de känslor jag fick när hon berättade det. GRATTIS!!!

Nu sitter jag och lyssnar på Miami Ink, tror jag. Kul kul.

Jag börjar även bli nervös att de ska skicka ut mig på reklamutdelning imorn på posten. Vilket skulle gå riktigt dåligt eftersom jag inte vet vad gatorna heter. Det är läskigt.


Elin

Lördag kväll

Idag har vi alltså spelat innebandy, och efter cirka en timmas spelande så övergick spelandet till Catch the flag. Detta utfördes på ett mycket speciellt sätt, med bara en borg där ena laget stog och kastade bollar på det andra laget. Detta var alltså ungefär som en mix med killerboll.

Detta lekande skulle snart förvanldas till en nära döden upplevelse. Jag stod på en plint och kastade bollar. Då fick två av de unga männen i det andra laget en snilleblixt. Genom att stoppa en av dem i en boll vagn kunde de köra honom hela vägen fram till vår borg. Dock, för att den som körde inte skulle bli träffad så knuffade ha iväg vagnen  min riktning. Jag, som var smart, hade inte ställt fast plinten och när bollvagnen kom i full fart så körde den på min plint och jag föll handlöst framåt.

Jag överlevde. Jag lyckades klamra mig fast vid ett antal rep som hängde fast framför mig. Och jag lever än. Still going strong.

Dagen har nu avlsutats med kalas för min bättre hälft Jonas, där vi fick hembakad(!) prinsesstårta. Det var gotte.

Elin

Lördag

Tyvärr har det blivit tomt med inlägg under de senaste dagarna. Men nu är vi up and running igen. Jag befinner mig numera återigen i Karlstad. Hit åkte jag igår och härifrån åker jag nästa söndag då jag har praktik.

Idag ska vi ha kalas eftersom Joppe fyllde år i torsdags. Det ska bli trevligt, om jag kan bestämma mig för vad jag ska ha på mig. Nu ska vi förmodligen åka på innebandy, 4 av 5 fast jag är dålig på det.

Adjö.

Elin

Elevhemsskvaller

Nu är det äntligen dags för elevhemsskvaller igen, till allas lycka. Denna vecka kan vi rapportera att en viss R har kommit ut på marknaden igen. En av våra hemliga källor, låt oss kalla den x, har viskat i våra öron att denna händelse ska har varit ett faktum redan i måndags. Varför, käre r? Och sen när? Vi är tacksamma för all information om denna plötsliga break up. Och för all annan info om era grannar. Cajjsunk

KAsDfadsa

TOP MODEL NU!!!!

Vi var i öret och köpte nya skor på löpex båda två. Det var trevligt.
Sen körde vi snabbdistans med Ribban. Det var trevligt.

Vi ger idag dagens ros, och denna går till kassörskan på apoteket i örebro. Hon var så sjukt trevlig och service-minded. Det är så kassörskor ska vara. Vi blev mycket glada efter henne.

Cajjsunk

Funderingar

Funderingarna går nu mot städning av rummet och lägenheten dock vet jag inte om jag orkar. Det är ju repris av Oprah avsnittet jag såg igår. Och min kamera lever så jag kan ta kul bilder på mig själv när jag  tror att jag ser ut som någon från Top model när jag egentligen ser ut som en tönt lite. Men det är kul.

Jag börjar även bli hungrig, snabbmakaronerna lockar mycket mycket. Och kasnke ett stekt ägg. Det vore gott. Hmm..
Funderingarna fortsätter

Elin

tisdag

Japp japp. Då har jag klarat av en grymt jobbig skoldag. Slutade för 45 minuter sen och nu är det top model på TV. Jag trodde aldrig att det skulle vara så här jobbigt att gå gymnasiet.

Sen ska jag och Carin till öret för att göra gatorna. Hoppas det slutar snöa bara. Annars smälter jag.

Elin

måndag

JAG HAR PRAO!! YEEEEES!

elin

heeeeeeelg

jag har överlevt även denna helg på annan ort än där veckorna utspelar sig, en fin helg med träning och fika dock inte lika fint att jag offrat bort nästan två timmar av helgen på matte, men nu är den gjord och jag ligger inte efter längre det är skönt!  idag har pappa lärt mig att valla längdskidor eftersom att jag måste göra det själv när jag och x antal tjejer från olgy åker till fjällen i veckan, så nu kan jag allt från blåextra till klistervalla, grymt! ikväll kröner vi även veckans babe vecka 4. hmm, nomineringarna är många och konkurrensen är stenhård. nej nu ska jag fortsätta packa alla varma kläder jag hittar till fjällen. favoritklädesplagget i packningen blir absolut mammas stickade långsockar som går upp till låren, varmt och gott.
tjingling!

carin

IGÅR

hade vi världens lyft i vår statistik. Hur många är hemligt, men det var en trejdedel mer än vad det brukar var!VI ÄR STORA!

IDAG

skulle jag åkt till stan men fick dissen av mina två kamrater, så jag sitter hemma istället.

Sen får jag min nya bikini när mamma kommer hem, och då även strömming till lunch. Det är gott.

Senare åker jag till Hallsberg för att mysa med mina andra kamrater. Och kanske gå till Ica för att inviga mitt nya kort. Det ska bli spännande. Då ska jag även ladda min mobil eftersom jag glömt laddaren där och nu måste ladda via datorn och det går segare än segt. Segt.

Sen kanske jag ska titta på tv också. Med Rebecca. Hon tycker om att titta på tv. Något hon gillar ännu mer är att jag bloggar om att titta på tv. Detta inlägg dedikeras därför till henne. Till Rebecca, i kväll tittar vi på tv.

Kan även meddela att denna vecka har vi tagit bort våran lite ledsna gran. Den befinner sig just nu med soporna i kulverten och en annan gran. Vi tyckte att det skulle vara bäst för den, att få spendera tid med någon av sin egna sort. Den andra var dock lite tätare, men den är med all säkerhet köpt och inte stulen.
Elin

IDAG

har jag tränat backe med min kära fader. Det gick bra men var sjuuukt jobbigt. Och kallt.

Imorse när jag vaknade så hände en sak. Jag reste mig upp och sen blev det svart för ögonen. Sen tänkte jag, vingla inte så mycket Elin stå rakt. Sen vaknade jag på golvet. Det var lite konstigt för jag har inte svimmat sen efter ultralång dm 2007. Och då åt jag en muffin till middag kvällen innan. Nu reste jag mig nog bara för fort, eller så är jag en mes.

Nu har jag firat träningen med kaviar macka. Mmmmmmm.

Imorn hoppas jag på stan, om Johanna slutar tönta sig. Det är bara hästar som pluggar. Och du är ingen häst. Inte så mycket.

Elin


Lets dance

Jag tittar på lets dance.

Tjohoo
elut


Elevhems-skvaller

Hur är det att bo på elevhem egentligen? Vem hånglar med vem? Vilka delar säng när? Vem har varit tillsammans med vem? Mellan vilka blommar intrigerna? Och vem är det egentligen som har fått nya glasögon?

Detta och mycket mer kommer ni att från och med nu ta del av här på bloggen.
Detta är nämligen inte som vilken vanlig torsdag som helst. Denna torsdag är historisk. Från och med nu startar vi en ny kategori här i våran fantastiska blogg. Följ Elevhems-skvaller här på bloggen, varje torsdag efter klockan 20.00.

Vi börjar med två skvaller för att riktigt komma igång.

1. En koltrast har viskat i våra öron att en viss ung herre, vid namn M har sakta men säkert börjat återgå till sin gamla flamma TW. Är detta sant eller bara ett hutlöst rykte? Rykten om nattsällskap för dessa har svävat runt här på 5a.

2. Vår nya manliga olgy-slut har nu blivit alleskolan-slut. Det sägs att denna hoppar över träningen för att släppa lös sina tonårshormoner. Denna hemliga L, som tidigare haft ett antal flirtar, sägs nu ha en ny.

Detta var våra första skvaller. Det är en mjukstart, det kommer att bli mer och mer intimt.

Cajjan och Sunken

Torsdag

Jag gillar att vara häst i skolan. Idag slapp jag och Lollop matten för att vi gjort våran läxa innan lovet så vi fick gå när de andra hade genomgång.

Annars händer det inget. Vi åt taco till middag och innan spelade vi kort med Klara och Filip/Fredrik. JAg var inte sist utan näst sist. Det känns bra.

Om en timme är det sex and the city (förlåt Rebecca) och det ska jag se. Sen ska jag häng min tvätt och städa mitt rum och hänga runt lite.

Elin

lalalalala

Ja, vi har efter många påtryckningar från våra läsare (Rebecca) bestämt oss för att åter satsa på att göra detta till vårat jobb.

idag har jag tränat med sagd kvinna. Det gick bra. Vi åt middag tillsammans, det vart makaroner stekt ägg och kusin. Smaskens.

Jag har även nästan städat mitt rum.

Elin

jshkdbahsfa

Gårdagskvällen spenderades i sängen tittandes på tv. Vi såg film, World Trade Center på fyran. Det var första gången jag grät på riktigt när jag såg en film, och jag gjorde det ordentligt. Två tredjedelar av filmen låg jag och tjöt. Det var en bra film tyckte jag, trots detta.

Idag gick vi upp för en timme sen och åt snabbmakaroner till frukost. Nu sitter vi och tittar på tv. Veronica Mars igen. Hahaha. Senare ska vi kanske träna tror jag. Kanske. Gå till gymmet eventuellt.

Senare kommer Carin, och hon är trevlig.

Elin och Joppe.

friday

nu har även jag som går enve avklarat terminens första skoldag, det hela avklarades relativt smärtfritt och snabbt med endast två lektioner, skoldagen avslutades med att jag tillslut fick reda på att jag fick vg i engelska vilket både är helt underbart och helt orealistiskt men gud var med mig idag så nu är jag glad. egentligen tänkte jag först inte åka till skolan idag eftersom att det bara var en dag i skolan sen två resor, en till hallsberg och en hem från hallsberg till finspång och det verkade jobbigt men jag hade turen att min supergranne jannebanan skulle jobba i örebro så han skjutsade mig från dörr till dörr, lite privattaxi är alltid lite vardagslyx.

klockan är snart mycket och jag ligger nu som en död flodhäst i min säng efter all glass jag mosat i mig ikväll under lets dance. nej nu är det dags att somna in och vakna upp för en underbar helg. imorgon ska jag äntligen spendera lite tid med evelina också, det var ju typ bara hundra år sedan, men som sagt bättre sent än aldrig.

carin 


Olika

Japp japp. Så har man överlevt första skolveckan på två dagar. Det gick bra. Speciellt idag när vi inte hade någon sista lektion utan bara matte där vi höll på med miniräknarna. Det var skönt.

Jag och Carin har idag även fixat en skattjakt till Rebecca. Det var trevligt. Hoppas hon hittar den. Annars är allt meningslöst. Men det gör hon nog, hon har ju orienteringsskills.

Imorse städade jag även vid granen, det blev mycket barr. En knapp MQ påse full. Oj oj oj.

Snart kommer Jonas och jag borde packa upp min väska som står på golvet, men det är Days of our lives så jag kollar på det istället. 4 av 5 lätt.Granbarr

Ledsen gran

/Elin och Carin


Kjol+kamera

Igår hittade jag en gammal kjol, och en lite yngre kamera. Då blev jag nörd. Snart ska jag sova.


Elin

RIP

RIP CAJJAN

fy fisken

jag trodde att fiskar var hederliga djur men nu har alltså min vän elin konstaterat att fisken cajjan (jag) har dött, och jag fick inte somna in i döden som alla önskar sig att få göra utan jag har blivit uppäten av två hemska fiskar. nu ska vi alla hålla en tyst minut och knäppa våra händer till minne av cajjan, den krokiga fisken med knarkarögon som alltid var glad.


carin

Till Cajjan

Jag har tagit mig till Hallsberg, och kommer in i mitt rum. Jag går fram till akvariet och ska titta hur mina fiskar mår.
När jag öppnat och bara hittat Sunken går jag ner med händerna och lyckas lokalisera Och bakom pumpen.
Jag letar och letar och letar, men Cajjan går inte att hitta någonstans. En fruktansvärd händelse måste ha skett. Jag konsulterade Johan som gissade på att de andra ätit upp henne.

Detta inlägg är alltså till minne för Cajjan som blev uppäten av sina kanibalvänner.

Elin


robban wellis

idag när jag var och inhandlade en tröja krockade jag nästan med en individ som hade en stor, fet blå dunjacka och långt stripigt brunt hår, denna individ visade sig inte vara vem som helst utan självaste ROBERT WELLS!!!!!!!!!!!!!
fatta lite ballt alltså? så himla söt var han, nu är jag typ jättekänd!

carin


TV

Nu sitter jag och räknar ner. Det är endast fem timmar och tio minuter kvar till NYA AVSNITT AV TOP MODEL. Jag är laddad som få.

Har även sett senaste gossip girl, som vanligt är det härligt med något att glo på. Och nu, för att fullända min dag så tittar jag på Veronica Mars-maraton på tvåan. Why?

Elin

im back

jag vill bara berätta för alla som undrar vart jag varit under alla dessa dagar och till er som saknat cajjdelen av cajjsunk så vill jag bara meddela att jag har haft en bloggpaus för att lära mig andas eftersom att jag i vanliga fall är så hiiiiimla upptagen, det händer ju så mycket spännande och viktiga saker i mitt liv, så jag har varit tvungen att prioritera vissa andra saker, ganska tråkigt men nu är jag tillbaka iallafall. och i min comeback vill jag bara uppmärksamma er på att top model börjar imorgon klockan 20.00 ! årets tv-höjdpunkt is back, är det inte underbart? se det för det kommer jag göra, cajjsunk(L)top model!

caaaaaaaaaaaaarin

Måndag

Idag har jag och min moder varit fruktansvärt aktiva. Vi började dagen klockan 8 med uppgång, för att klockan 9 ta oss ut till Vårsta för att kolla i Felix öra och för att vaccinera bägge mot rabies. Sedan bar det av till ICA på våningen över för att skaffa tilläggskort till mammas ICA kort.

Sen hem för lunch, stuvade morötter och bacon och potatis. Mycket gott.
Efter lunchen bar det av till huddinge där vi gick på banken för att skaffa mig kort som man kan betala i affär med, och det gick också bra. Fast Goran som hjälpte oss hade inte alla pommes på tallriken tyvärr.

När klockan sedan närmade sig 12 hade vi tagit oss tvärs över gatan in till synsam för att göra synundersökning. Där försökte mannen som skulle undersöka stjäla mina bankpapper, tills han insåg att jag inte skulle göra körkortstillståndssynundersökning utan en vanlig för att jag inte ser. Då fick vi åka hem igen när han inte hade tid innan lunch, för att sedan komma tillbaka till klockan två.

Dock var det inga större fel på mina ögon, -0.25. Dock anser jag ändå att jag ser dåligt på långt håll. Men det gör kanske inte så mycket. Jag får skaffa mig mptsvarigheten till läsglasögon om det blir jobbigt. Eller sitta längst fram i klassrummet.

Nu tittar jag på tv och äter apelsin. Det är gott.

Elin

Söndag

Jag lever numera inomhus. I alla fall idag, efter gårdagens skridskotur.
Nu är Jonas ute och springer och mamma är ute med taxarna, men de kommer nog hem snart, för de vill titta på skidorna. Själv ska jag nog kolla på the hills på datorn lite. Eller hänga lite. Vi får se.

Elin

Skridskor.

Nu har vi varit ute och åkt långfärdsskridskor och grillat. Det var gotte, men nu är jag sjukt trött. Vi åkte och jämförde puls, jag, Jonas och mamma, jag låg minst 25 över de andra hela tiden. Ett tecken på min sjukdom. Men, kliandet i öronen har gått över. Det är skönt, för  nu är det bara halsen som kliar. Men det hjälper om man äter hårda saker eller inte tuggar så mycket.

Sitter nu i soffan och tittar på skidorna med Joppe och pappa. Det är jätte spännande, jag är nog den av oss som uppskattar skidorna mest. Not. Men snart är  det The hills så jag är glad ändå. Skulle dock önska mer vindruvor och mer apelsiner, för det är gott.

Elin

Yrrol

16.30 på tv4

Monki

Nu är vi återkommna. Det blev en klänning från monkis rea, dock finns ingen bild på monkis hemsida. Men den var fin.  Jonas köpte ett par skor.
Snart väntar något varmt att dricka, eventuellt varm choklad eftersom jag inte dricker te.

Elin

Pauuuuuus

Japp japp. Nu är jag åter efter en mindre viloperiod. Nyår spenderades i Älvdalen, mycket trevligt. Dock var jag tvungen att ta en sov-paus när klockan var halv tio då jag var ovan vid att ha så många barn runt omkring mig, Jonas har nämligen nio kusiner.

Nu har vi tagit oss hem till vackra tullinge där vi idag funderar på att åka till Skärholmen och kolla lite. Fast det blir vid en senare tidpunkt, när pappa har kommit hem med bilen och när vi har varit ute med taxarna.

Jag har även under denna paus lyckats bli förkyld. Det är något mycket stort för mig då jag aldrig blir det. Nu sitter jag här med ont i halsen, en mycket snorig näsa och kli i öron och hals. Det sista är mycket irriterande, eftersom det inte går att klia på något av ställena.

Elin med Jonas

RSS 2.0