Överraskning!

Idag överraskade Magdalena mig med en present från London, närmare bestämt från Harrods. Jag fick ett härligt jordgubbste, mums! I en jättefin burk. Jag gillar små överraskningar som denna, och detta gjorde helt klart min dag. Nu har jag placerat in teburken i min te-samling. Magdalena är ju bara alldeles för härlig!

Dagens outfit

Idag har jag gjort tenta och det gick så där. Jag är i alla fall väldigt bra på att göra historier, sen om det är bra eller dåligt det visar sig när vi får reslutatet.

Kör en dagens outfit, för jag har inget mer vettigt att säga (när har jag någonsin det?)



Kofta: Jonas
Klänning: H&M
Kjol: H&M
Papperskasse: Coop forum


Elin

Kalta

Eftersom vi idag haft 56 läsare, för att Carin bloggat och för att vi fått tre kommentarer i samma inlägg (måttligt intressanta sådana dock) så firar vi med en gamal favvo!



Jag went crazy i P3 arkivet och hittade bland annat denna. F A N T A S T I S K T!


Elin

Min onsdag

Idag har jag suttit i skolan hela dagen och ritat fasadritningar för hand. Hade egentligen velat ha större fönster, men då vi ska tänka miljösmart och hela faderullan så fick det bli små tråkiga fönster. Efter skolan har jag varit ute på en löparrunda i Lund, blev hela 50 minuter vilket nu för tiden nästan är rekord.

Annars rullar livet på som vanligt och sexmästeri-sittningen i Lördags var grym och hur kul som helst. Nej nu ska jag käka upp min ananas och börja längta efter påsklovet! Ha det bra mina vänner!

Onsdag

Sitter hemma och har paus i mitt studerande. Det sägs ju att man ska pausa lite då och då för att man ska fatta mer. Är osäker på om jag verkligen förstår mer, men det är kul med paus! Har lekt lite med en bild på mig i photoshop, och såhär ser jag ut nu. Typ.




Borde väl återgå till att aktivt studera igen, eftersom jag nu haft paus på typ en halvtimme men det är inte lika spänannde! När jag pausar kan jag lära mig så mycket mer, som typ att jag är lite skev i fejjan.. Fast det visste jag redan, så det är väl dags att gå mot mörkret igen..

Elin

Måndag

Idag har jag pluggat lite och handlat mat med Jonas. Har även haft ett snabbhäng med taxarna och läst ut en bok jag läst flera gånger förut trots att den inte är så bra. Det har med andra ord varit en väldigt festlig dag.

Dessutom har vi bestämt oss för att åka till Karlstad i helgen, så det ska bli spännande. Får se vad vi hittar på för kul grejer där. Kanske ska jag få med Joppe på bio eller göra stan, men det lutar mer åt en lugn helg. Tror jag, men jag vet inte alls vad som är planerat.

Och apropå kul grejer så är här en kul bild på Felix som jag tog i helgen.




Elin

Doh!

Jonas satt och läste gamla inlägg på bloggen, och blev inspirerad av Carins läpp. Det blev dock lite fel och istället för att lägga botoxet i läppen la han det i foten. Oooops!





Elin


Söndag

Sitter och är svettig i soffan, eftersom jag inte duschat efter dagens tävling. Men no worries, jag har bytt kläder så jag sitter i alla fall inte här med leriga kläder. Jag vet att jag borde duscha men jag ORKAR INTE. Är helt slut efter dagens 74 minuters pass.

Dagens tråkigaste var dock att mamma slog mig med 16 minuter. Men trots detta så är jag nöjd med mitt lopp, eftersom jag körde superorienterings-mode. Fast att mamma vann kanske inte var dagens tråkigaste, utan det var nog att Jonas stukade foten. Så nu sitter han (också svettig och oduschad) med foten i högläge och är ledsen.

Taggar att det strax är dags för Location, location, location och kanske för en dusch i pausen. Men vi får se om jag är så ambitiös.

Typ så här såg jag ut idag. COOL


Elin

Lördag

Kommer precis från en HCHF middag hos mamma och pappa. HCHF tänker ni, vad är det? Menar hon kanske LCHF? But no, HCHF ska det stå och detta står för High Carb High Fat. Det är nämligen så vi jobbar i vår familj. Körde en liknande lunch också.

Lunchen intogs dock inte hos mamma och pappa, utan på taxutställning. Bosse och Felix var inte så väldigt vackra idag utan kom trea och fyra. Tilläggas bör kanske också att det bara var fyra med i klassen. Men det var trevligt, trots att det var lite segt. Det som var tråkigast var att jag inte fick några superbilder, både beroende på att jag var tvungen att köra megaISO och på att jag och Sigma-objektivet inte lärt oss hantera varandra.

Här är i alla fall en bild på manstax Felix.



Och en på båda fluffarna in action, som man säger.




Nu ska jag tagga till morgondagens Måsenstaffet. Wohoo!

Elin

Fredag

Idag har jag varit riktigt bra. Först kollade jag på Days, som om det fanns något annat val liksom. Haha.. Sen gick jag hem till da house för att hämta min bike. Det var ett mindre projekt, men nu står den här på balkongen nypumpad och premiärkörd.

När cykeln var hämtad och jag bytt jacka, eftersom det var pisskallt ute, så åkte jag till skolan. Grym rulle på vägen dit, och jag gissar på medvind. I skolan kollade jag hur länge man fick låna boken Projektledning, som Jossan ville låna men inte fick. Sen åkte jag hem. Trevlig friend jag är liksom.

Väl hemma pustade jag ut lite, sen diskade jag all disk och städade nästan hela lägenheten (här kan man tänka lite i samma banor som tidigare, trevlig girlfriend liksom). Jag hann inte med sovrummet innan jag var tvungen att gå iväg för att möta Jonas i centrum. Där hyrde vi Beck och köpte lite godis, mjölk och annat jox. Sen åt vi varsin våffla som Svenska kyrkan bjöd oss på (trevlig church liksom).

Nu är vi hemma, och Jonas verkar rätt nöjd med att lägenheten är ren. Jag är i alla fall det. Det enda som fattades nu är bara mattan som vi tycks ha förlagt någonstans. Kan inte hajja var den befinner sig. Den som har tips får gärna ringa och berätta.

Här är en bild på lite snödroppar jag tog i helgen. Bilden såg ut så här när jag tog den, har inte kört i photoshop alls. Promise alltså!




Elin
PS. Anledningen till de engelska orden är så att alla våra utländska läsare ska förstå (läs: Johanna, Malin och just för tillfället Klara)

Det rullar på nu..

Hej allihopa!
Gårdagskvällen och natten på Lunds var riktigt kul! Ibland är människorna i klassen bara alldeles för sköna. Jag stormtrivs verkligen. Som grädde på moset fick jag även reda på igår att jag fick en 4a i Linjär Algebra. Hur bra är inte det liksom? Det gjorde min kväll lite extra. Nu sitter jag och dricker varmt te för att lindra halsen som tyvärr har börjat värka lite. Snart ska jag svira om för att dra ner till stan och bränna lite pengar.
Jag har ju som sagt några JF-dagar nu (Jonasfriadagar), så ikväll blir det en riktig ta-hand-om-sig-själv kväll med allt ifrån ansiktsmask till fotbad.

Torsdag afton

Blev förvånad när jag gick in på bloggen och såg att jag redan bloggat. Sen kom jag på att jag inte alls bor i Lund och heter Carin, så det var bara till att logga in och köra på.

Imorn, liksom Carin, så är jag ledig. Får se vad jag ska göra då. Hade varit praktiskt om Karro varit hemma, för då hade jag kunnat hänga med henne. Men nej, hon är i Polen. Alltså landet Polen och inte swimingpoolen. Paus för skratt, höhöhö.

På tvn står hockeyn på, och jag törs egentligen inte skriva att jag tittar eftersom jag fick äta skit sist jag sa att jag hejade på AIK. Anledningen var att Karro, Klara och Linnea tyckte att man inte kunde heja på ett lag om man aldrig sett live. Jag tyckte annorlunda, och nu kommer vi aldrig mer att umgås eftersom detta skapade en enorm klyfta mellan oss. Tråkigt på så bra kompisar, men sånt är livet och jag har ju så många andra. Eller?

Fick dessutom hem ett brev i veckan, med frimärke från Kanada. Tack!





Elin

Torsdag

Äntligen lite torsdag, vilket innebär att jag är ledig imorgon, yes! Idag har jag varit i skolan en sväng på morgonen på miljöföreläsning och därefter har jag jobbat på lunchföredrag med sexet. Igår var det för övrigt också jobb med sexet, då fixade vi en sittning för "Flickor på Teknis", då gymnasietjejer kommer till LTH och tittar runt. Så grabbarna serverade flickorna i inoljade överkroppar med bara kilt som klädesplagg, tror det var uppskattat.

Nu sitter jag och slöar i soffan och väntar på att Anna ska dyka upp så vi kan börja fixa till oss lite för ikväll blir det utgång på Lunds! Kommer bli grymt. Idag har jag förresten hunnit med att springa en sväng ute i det fina vårvädret, blev endast tights och t-shirt idag. Så himla härligt att våren är här på riktigt!
Nej nu ska klädångesten komma fram, funderar starkt på jeansjacka!

Tisdag

Om jag skulle göra en söndagsstatus igen på min sjukdom så är den idag muchos bättre. Nu är det nästan inget ont i halsen alls, nästan ingen hosta utan bara vääääldigt mycket snor. Gårdagens förmodade feberattack tycks ha gett resultat. Tillsammans har vi nu drivit ut min förkylning, och segern är snart min. Moahahaha.

Sitter på föreläsningen själv och är produktiv. Väldigt produktiv för att vara mer specifik. Jag har på en timme lyckats lyssna på nästan allt föreläsaren pratar om (jag kan bara anta att jag bara hört det viktigaste), hunnit göra hela övning 3 inför omtentan imorn OCH så har jag hunnit läsa bloggar och smsa med Malin om hur kul den här kursen är. Ack produktivitet, ditt namn är Elin.

Sen ska jag gå ut och taxa taxarna i det fina vädret (ett ord som tydligen var svårt att stava till då jag fick försöka ungefär fem gånger innan det blev rätt). Hoppas solen inte hunnit gå ner, men den borde hålla sig uppe. Annars går jag tidigare.

Nu återinträder jag i mitt produktivitets-mode

Elin



Glada sommartaxar


Måndag

Idag har jag legat hemma som en annan döing. Gick upp tio och tog mig raka vägen till soffan, där jag låg tills Jonas kom hem halv fyra. Ja eller jag var ju i köket ett par gånger och på toan, men annars har jag och soffan haft en skön dag.

Jag har haft något som skulle kunna vara feber, och huvudvärk hela dagen så någon skola blev det inte. Istället har jag vilat/sovit/tyckt synd om mig själv.

Men den goda nyheten är att jag inte har lika ont i halsen längre. Wohooo! Hostan är fortfarande kvar dock. En annan god nyhet är att Jonas fårr Catching features till datorn igen, så nu kan jag återigen njuta av ljuden som spelet ger ifrån sig. Härligt.



Elin

 


Söndagsstatus

Sjukdomsstatus: samma som igår
Vanlig status: rätt nöjd, har varit på IKEA och i Kungens kurva med mamma idag
Kamerastatus: också rätt nöjd, har varit på taxprommenad med mamma och taxarna
Blomstatus: helt ok, har fotat både mammas och pappas spexiga tulpaner och lite snödroppar
Antal-vårtecken-status: måste väl säga rätt bra där, med tanke på snödropparna
Hungerstatus: dödshungrig
Slutgiltig status: bra



Elin

Lördag

Sitter hemma i soffan och ömkar mig. Jag har nu haft ont i halsen sen i lördags förra veckan. I tisdags var jag nöjd, för då trodde jag att det skulle bli bättre men tji fick jag. Nu är det jättesynd om mig. Verkligen jättesynd om mig.

Blir dock lite happy när jag ser solen utanför fönstret, men jag väljer att inte gå ut. Det står nämligen en halv hög med disk i köket och under soffan en hel hög med damm. Är dock lite nöjd eftersom jag tagit den andra halvan av disken förut.

Det var allt jag hade att säga. Betraktelser från soffan typ...



Så här känns det nu




Elin

Friday

Okej, nu kan jag ha varit mer oaktiv här på bloggen än någonsin förut. Jag får nog helt enkelt dra en liten veckoresumé. I Måndags började den nya läsperioden, denna period ska vi läsa Miljökunskap, VA-teknik och Husbyggnadsteknik.
Så efter denna tid kommer jag kunna allt om väggar, tak, byggnadsmaterial, avlopp och vattenteknik. Annars har veckan mest rullat på, och i Onsdags var jag för första gången i mitt liv i Ullared. Mycket spönnande! Får bjuda på en liten bildserie senare. Just nu sitter jag ihoptryckt i en kupé på ett tåg på väg hem, ihoptryckt är jag för att sj har totalfailat med platser. Vilket innebär att vissa platser på tåget inte finns, trångt men trevligt.
Tur att det finns playtv att titta på som Magda skulle ha sagt.
/Carin

Torsdag

Alltså jag blir så glad när jag loggar in på bloggen och ser att någon har KOMMENTERAT! Varje gång det händer är känns det som att det är första gången det händer. Det roligaste är när FLERA har kommenterat. Det kan jag leva på flera dagar. Så nu när Malin kommentera typ varje inlägg så blir jag helt crazy. Sen att jag inte är världens bästa kommentator är en annan grej, men från och med nu önskar jag att alla som läser skriver något i varje inlägg. Det blir så mycket roligare då.

Apropå kul så hände en grej som jag itne tyckte var så kul idag. Jag skulle åka buss hem från centrum där jag snabbhandlat efter en tur med taxarna. Jag inser när jag kommer fram till busshållplatsen att jag är en minut sen, men är envis som en åsna och står ändå kvar i sju minuter till i hopp om att bussen också ska vara sen. Icke icke, så jag börjar gå. När jag gått i ca 25 meter så kommer bussen och åker förbi mig. Jag fick gå hela vägen upp, tråkigt.

Och apropå kul OCH taxarna, så blev de jätteglada när jag kom för att gå ut med dem. Det var som att de varit ensamma i en vecka utan mat och vatten och sällskap, även om så det naturligtvis inte var så. Kul att få känna sig så där sjuuuukt uppskattad två gånger om dagen alltså. Ja, den andra gången var ju när jag kom hem och såg att Malin kommenterat bloggen.

Nu ska jag återgå till mitt = soffan, tvn och kanske en god BOK!

Firar dagens lycka med Picatchu



Elin


Onsdag

Vill först börja med att säga så här: ledsen Malin, det är XOXO. Du får allt ta och plugga lite mer Gossip girl innan du kommer hem ;)

Idag är jag knäckt. Ja alltså bokstavligt talat. Jag har varit hos en naprapat och knakat rygg och nacke, samt fått massage och el. Detta beroende på att min rygg har varit lite ledsen på senaste tiden. För övrigt har jag nu kört knäckt-skämtet hela eftermiddagen men ingen tycks riktigt uppskatta det. Tråkigt tycker jag!

Förutom knäcktheten över knäcktskämtet så är jag glad idag. Det är nästan vår här på berget och jag var ledig idag. Wohoo.

Kan även passa på att gratta mormor igen, som fyller år idag! Grattis!

Nu ska jag återgå till Location, location, location på nian. TVkväll i mitt hjärta!!!


Elin

Tisdag

Mamma undrar vad som händer på bloggen, och kära mamma jag vet inte. Vad exakt menar du? Anledningen till att jag väljer att kommunicera via bloggen är att min ömma moder inte svarar på sms. Typiskt alltså!

Igår bakade vi nytt bröd, så idag blev det en brak frukost. Sjukt nice var det. Jag blev även undersökt för eventuella knäskador som jag inte misstänkte att jag hade. Känns skönt att veta att jag, precis som väntat, var helt fri från skador även om jag gjorde mitt bästa för att simulera. Jonas var dock så pass bra att han såg igenom mina "aj aj aj va ont det gör" och "åh nej jag tror jag har löparknä!".

Idag har jag skolat mig och snart väntar en undersökning av min axel. Ska försöka lura i Jonas att det gör jätte ont överallt, men jag vet inte hur det kommer gå.

Elin


Detta var inte vad vi bakade igår, men det såg gott ut


Söndag

Det har varit en craaaazy helg. Igår vaknade jag upp med halsont, vilket ledde till att jag, istället för att springa, var med som fotograf ute på träningen. Något oaktiv var jag dock, så jag har itne så många bilder. Eller jo, ungefär 30 på mig och Elin som Linus tog. Väldigt fina är de.

Efter träningen bar det av in till stan där jag träffade Karro och Linnea för lite shopping. Efter mycket om och men, och många promenader fram och tillbaka så lyckades vi ta oss ut till gärdet för klädbyte. När vi var omstassade och supersnygga så åkte vi till Sickla där det vankades fest för Klara hos Linnea. Det var himla lyckat, men jag har inga egna bilder så jag hänvisar vidare till Klara för det. Istället kan jag visa upp ett vårtecken från träningen. KUL!

 




Elin

 


Fredag

Jag märker att Malin börjat kommentera massa i bloggen, trevligt! Speciellt det där om att mitt bak såg gott ut, det gillar vi. När du kommer hem kan jag bjussa på bröd!

Idag har jag varit ledig, och detta har inneburit att jag passat på att hänga en stund med syster och taxarna. De var glada. Ja taxarna alltså. Malin var väl likgiltig, fast jag tror att jag lyckades muntra upp henne lite när jag manade henne till semla.

Jag har även hunnit med att dela ut lite reklam om mig själv, aka mitt cv. Lite jobbigt var det dock när några av ställena jag var på sa att de bara tar ansökningar via internet, men jag muntrade snabbt upp mig själv genom att köpa ett paket smörgåsrån. GOTT!

Dessutom har jag nu vågat mig lite utanför min vanliga låda och kört ögonbrynspenna TVÅ DAGAR I RAD. För att bevisa detta satsar jag på en bild. För er som har vanliga ögonbryn ser detta förmodlige inte annorlunda ut men för såna utan (som jag och syster som direkt såg att något hänt med mina) så är detta helt sjukt.




Elin


Onsdag, bakdag

Nu har jag gjort mitt på hemmafrufronten och både tvättat, städat och bakat. Idag blev det småfrallor med vallmofrö på. Det blev riktigt gott och gick dessutom relativt fort att göra, så nu åker receptet upp här:

50 g smör
5 dl mjölk
50 g jäst
1 tsk salt
1 msk socker
12-13 dl mjöl

När du smält smöret i en kastrull tillsätter du mjölken och väntar tills den blir fingervarm. Samtidigt som du väntar kan du smula jästen i en bunke, sen rör du ut den med smöret och mjölken (när det blivit fingervarmt alltså). Efter det är det bara att köra ner resten, och blanda ihop. Jäs i 30 minuter i bunken och sen kan du baka ut! Jag gjorde små knutar, som sedan fick jäsa i ytterligare 30 minuter. Här någonstans kan du sätta på ugnen på 225 grader.

När sista jäsningen var klar så vispade jag ett ägg som jag penslade på och innan det åkte in i ugnen så hällde jag på lite vallmofrön. Någon speciellt tid i ugnen hade jag inte, men säg mellan fem och tio minuter eller tills frallorna är gyllenbruna.

När du sedan fikar dina frallor kan jag tipsa om att ha ett glas smootihe till, det passade himlarns bra.






Elin

Tenta...

Jag lever, dock lever jag tenalivet just nu vilket trots allt kanske inte är mycket till liv. Just nu längtar jag mest tills Fredagkväll då det blir maskeradsittning med klassen, tjoho! Idag ska jag även försöka klara av min andra tenta av tre. I Måndags gjorde jag LinAlgen och så hemsk tyckte jag inte att det var, hoppas på att resultatet säger detsamma :)
Nej dags att hoppa in i duschen och välja tenta-outfit.
/Carin

Tisdag afton

Efter hemkomsten från den mycket givande föreläsningen så var det snart dags att åka iväg igen. Kvart i sex kom mamma och plockade upp oss, och efter att vi lämnat av henne vid klubbträningen så bar det av mot Willys i Tumba. Där körde vi en storfräsare innan det bar av hemåt igen.

Väl hemma plockade vi upp och efter en stunds väntan satt vi i bilen på g till klubbstugan igen för hämtning av min ömma moder. Efter att hon dumpat oss så kastade vi oss in i matlagandet. Det blev tvårätters bestående av en smoothie till förrätt och ugnspannkaka till huvudrätt. Lite skeptisk var jag eftersom den såg lite skum ut. Men gott blev det!

Imorn är det fullt hemmafruande som gäller här, jag ska tvätta och baka och förmodligen träna. YEAH!


Elin


Dagens middag!


Tisdag

Idag är det både fettisdag OCH pannkaksdag (årets nyhet!) OCH kvinnodag. Vilken fest alltså. Detta ska jag och Jonas fira med ugnspannkaka till middag, och just nu firar vi med föreläsning. Det är Malin som coachar inlägget, och just nu sitter hon och säger att jag gör FEL. Fel!!

Hon vill istället att jag ska skriva om att det är så trevligt med pannkaksdag. Något annat hon tycker är trevligt är den bukiga, långsiktiga Philipskurvan. Den är spännande den, mina damer och herrar!

Sen när jag tagit mig hem från detta ska jag och Jonas göra ett försök på Willys, för lite mat. Detta är ett nödvändigt ont, då kylen nu ekar ondskefullt. Den är tom med stora bokstäver. TOM.

Nu återgår jag till Philipskurvan. KUL!



Elin

Måndag kväll

Som synes så har lite förändringar skett här, och förhoppningsvis till det bättre. Jag vet dock att det såg lite konstigt ut på mammas iPhone, så det finns risk för att det ser konstigt ut för andra också. För mig ser det vettigt ut. Det ser liksom ut som det är planerat.

Nu har jag ätit middag och kollat på Top model efter dagens träningspass. Livet knallar och går, med andra ord. Just nu är det Oceans twelve på nian som gäller! Guten nacht!


Elin


Måndag

Idag har vi haft en jätte intressant föreläsning som handlade om något. Okej, jag ljög. Det var APtråkigt. Det enda som var spännande var när brandlarmet gick. Föreläsaren reagerade helt som man brukar reagera vid brandlarm; genom att säga "Ja ja om det brinner på riktigt så blir vi väl lite grillade". Kul prick.

Apropå kul, så hade jag riktigt kul i ungefär en kvart av föreläsningen när jag ritade i paint. Självklart valde jag att rita av Malin och Jasmine, eftersom porträtt är min bästa gren! Nedanför syns resultatet.





Elin


Vasalopps-söndag

Ligger och taggar till vasan här i soffan just nu. Den ni! Gick upp kvart i åtta för att kolla på starten. Det kändes sjukt, men sen tänkte jag på att Jonas lovat mig en ryggmassage om jag kollar så sagt och gjort. Nu ska jag bara samla in min vinst här. Fast frukost innan verkar som en kul grej.

För er som är intresserade kan jag också komma med ett dagens tips och det är att istället för att gå in på vasaloppet.se så kan man söka på vasaloppet på google och gena in på resultatsidan därifrån. Fiffigt Elin (läs:Jonas).



Elin

Lördag

Igår firade vi Klara med middag hos Linnea i Sickla. Tyckte att det var riktigt lyckat faktiskt. Vi köpte mat på något pasta ställe och sen ägnade vi tre timmar åt mat och apgod kladdkaka. Precis som det ska vara.

Idag har jag kollat på skidorna och blev, som Klara skulle sagt, glad i hjärtat när Johaug vann. Hon var så glad och det kändes som att hon var värd den segern efter det grymma loppet. Härlig start på dagen. Jag har även hunnit med en taxtur, och precis som Johaug var de också jätte glada.










Elin

Död?

Nu ska jag verkligen jättemycket sova! Det är jag värd efter en hård dag då jag tränade klockan åtta på morgonen och har efter det bara pluggat matte hela dagen. Tentaplugget dödar mig långsamt. Tur att jag har trevligt pluggsällskap. God natt!
Carin

Fredag

Idag tar jag hand om Jonas som är sjuk sedan igår. Själv är jag frisk (peppar peppar) men helt vansinnigt trött, eftersom Jonas legat hela natten och låtit som en ledsen tax. Men nu är han mer som en glad tax. Fast trött. Han sover.

Senare ska jag dock överge Jonas för lite tjejmiddag för att fira Klara. Det ska bli kul. Hoppas bara Jonas inte blir ledsen tax då igen, för det skulle vara tråkigt. Men jag tror han klarar sig.


Så här såg det ut i stan i onsdags när jag hängde med Karro


Elin


Torsdag

Tur att Carin skrev ett grattis inlägg till Klara igår, och att Klara trodde att det var ett gemensamt beslut att skriva det och tackade oss båda. Alltså inte för att jag inte önskar grattis till Klara, men det var ju inte jag som bloggade.
Nu sitter jag på föreläsning med Malin. Vi har varit mycket aktiva, speciellt första timmen då vi kollade på skidorna på datorn. Undra vad vi missade då egentligen? Den här timmen har vi lyssnat på nästan allt, förutom på slutet då vi kollade på pinky. Wohoo, hälsar Malin.

Nu ska jag återgå till att vara en aktiv student(här säger Malin: "du behöver ju inte ljuga för alla") och detta firar vi med en babytax.



Elin

KLARA 20 ÅR

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Klaras födelsedag! Hurra Hurra Hurra!
Grattis på tjugoårsdagen vår snygga, underbara, söta, rara, roliga, trevliga, galna, charmiga och bästa Klara. Hoppas din dag blir alldeles underbar.

Vad är det som händer?

Skid-VM går absolut inte som planerat. Jag blir bara mer och mer upprörd för varje dag som går. Det som började så bra, vart ska det sluta nu? Kan det verkligen vara vallningen som förstör allting? Oh, jag blir så besviken. Hoppas de tar nya tag nu och kommer igen. För annars vet jag inte vad jag tar mig till. Jag tycker att allt känns orättvist och trist nu. Jag spelar iallafall skidvm-appen på telefonen flitigt där det går ut på att åka ifrån norrmän i skidspåret. Tänkte att jag ska försöka väga upp det som tyvärr inte händer i verkligheten.
Så för att lätta upp mitt något nedstämde humör under vägbyggnadsföreläsningen idag så lekte jag och Magda iallafall håriga kvinnan. Det är en rolig lek, kan absolut rekommenderas. Nej nu ska jag återgå till plugget och påminnas om att tre tentor väntar nästa vecka. Käre gode Gud hjälp mig.

RSS 2.0