Måndag

Idag har jag skolat mig, pluggat (fett duktigt), varit på visning och tränat. Träningen var kul och inte bara jobbig, men det var mest för att jag tävlade med mamma(som var mer eller mindre medveten om tävlningen som pågick).

Nu är det top model och pannkakor som Jonas får laga. Det är nog första gången han är tillåten framför spisen, men jag känner mig lite orolig. Inte för att jag itne tror att det kommer bli bra, utan mest för att han kanske inte kommer göra prick som jag gör. Det är skrämmande.

Nu ska jag göra lite grädde till pannkisarna, gotte.

ElinSöndag

Just nu befinner jag mig i soffan på vila efter en hård dag. Började med att gå upp(bara det liksom!), och sen sticka ut och springa lite efter mycket om och men. Väl hemkommen var det lunchlagning som gällde. Sen tog vi en prommenad till centrum för att lämna tillbaka filmen vi hyrde igår (Salt med Angelina Jolie, rätt bra)(fail dock eftersom vi råkade hyra blueray först och det funkar ju inte så bra på dvdspelare).

När vi kommit hem så gjorde jag en sats pizza deg, och sen städade vi klart lägenheten. Nu är det fint, men apa va tråkigt det är att städa alltså. Men det kanske är värt det.

Nu har vi precis klämt pizzan, och sitter och väntar på bättre tider. Trött är jag i alla fall. Dagen var jobbigare än det lät som att den var.


Vill ha lite sånt här väder, är less på halkan och snögeggan nu.


Elin


Lördag

Igår var det jobb på Helsingkrona som gällde, där blev det allt ifrån garderoben till serveringen. Efter jobbet blev det även utgång där, innan jag styrde min röda cykel hem. Idag har vi varit i Malmö och shoppat lite dessutom har vi fikat med Rasmus och Magda, vilket var himlans trevligt. Nu sitter vi i soffan och kollar på solsidan och laddar upp inför imorgon då vi ska på lägenhetsvisning, lite vuxenpoäng där. Efter lägenhetsvisningen imorgon kväll är det också dags för lite tjejmiddag inklusive pojkvänner, det ser ut att bli en bra söndag.
/ Carin

Lördag

Idag har jag varit så sjukt jävla duktig. Dagen började med att jag gick upp klockan åtta, vilket är ett åstakommande i sig då vi kom hem från Karro och Martin och monopolspel igår klockan halv ett och jag gärna sover hur länge som helst. Hur som helst, jag gick upp, dressade på mig, gick till bilen, blev körd till klubbstugan och var med på skidkurs. Träning, check!

Sedan åkte vi hem och åt lunch. Det bjöds på gårdagens middag, som bestod av köttfärsbiffar med fetaost. Till detta fick vi klyftpotatis och tzatsiki. Gotte.

Efter lunchen lyckades jag få Jonas att kolla på Den tibetanska mumiens gåta i ungefär 20 minuter. Sedan var det dags för det vi alla fasat; undanplockning inför städning. Wääää! Och som jag har plockat och donat. Jag lyckades plocka in skrivbordet i sovrummet, och den feta fåtöljen hjälpte Jonas mig att plocka in i vardagsrummet. Detta och lite till har tagit ungefär tre timmar. Trist, men jag lyckades göra det lite kul genom att köra musik på järnet och sjunga och dansa till detta samtidigt som jag plockade.

Men det var fett värt, för nu har jag bästa bloggplatsen i hela lägenheten.


Nu väntar IKEA som belöning. Life is SWEET!

Elin

 

 


Dagens outfit


Dagens outfit består av
Klänning från Monki
Klocka från Ur&Penn
Tights BikBokElin

En mycket produktiv onsdag

Idag har jag varit på en mycket, mycket givande föreläsning. En oherhört spännande doktrinhistorisk genomgång på ca tre timmar. Jag tycker att det är så kul med denna sortens föreläsning att jag nu genomlidit tre näst intill identiska föreläsningar.

Eftersom jag redan innan föreläsningen visste vad som väntade mig så förberedde jag mig för 45 väldigt kreativa minuter. Jag plockade fram tre pennor, en för överskriften, en för det som föreläsaren skriver upp och en för egna anteckningar. Sedan tog jag fram blocket och satte mig till rätta samtidigt som jag tog på mig glasögonen.

Jag tittade på klockan, och insåg till min fasa att den var tre minuter över ett. Fasa därför att föreläsningen ska börja ett och föreläsaren inte var där. Fasa för att jag blev osäker på om vi skulle hinna med allt vi skulle göra idag. Samtidigt som min puls steg så knuffar Malin mig i sidan och meddelar att föreläsaren är på väg. Jag andas ut.

Han börjar förbereda uppe på scenen och jag väntar med spänning på vad som komma skall. Istället för OH-slides eller en powerpoint presentation så använder just denna föreläsare sig av whiteboard tavlor. Så klassiskt, så genialt!

När vi äntligen kommer igång så greppar jag min tredje penna, en svart blyertsstiftpenna från någon hotellkedja, och börjar göra streck i mitt rutade block. Ett streck för varje "eh" som föreläsaren säger. Det är ett svårt jobb, då jag samtidigt måste skriva det som skrivs på whiteboardsen, men jag klarar det. Efter 45 minuter, när första rasten börjar, räknar jag ihop alla mina små blyertsstreck. 197. Etthundranittiosju. Ett. Hundra. Nittio. Sju.

Jag är stum. Etthundranittiosju "eh" på 45 minuter. Han kan hela föreläsningen utantill och citerar saker han sa i måndags ord för ord, men lyckas trots detta slänga in nästan tvåhundra eh. HELT. JÄVLA. SJUKT. Det är ungefär 4,4 eh i minuten.

Resten av föreläsningen var jag inte fullt lika produktiv, men jag ska se om jag kan åtgärda det imorn.Elin


Tisdag

Ja nu var då tanken att jag skulle lägga upp en liten film på min nya tax som jag fått. Klippet skulle föreställa taxen när den diggar till låten Barbra Streisand. Anledningen till att jag hade just den låten on my mind som man säger, var att den enligt Johanna är Evas nya favvolåt. Och taxen kom ju från dem(alltså Eva, Johanna och Jossan) så det kändes ju både naturligt och rätt kul.

Men eftersom det enda filmprogram jag har är MovieMaker och det inte riktigt ville samarbeta så blir det bara en bild på min diggande tax. Den står på hedersplatsen(mitt på tvn).Elin

Måndag 2, hysteri

Sitter just nu och hänger på Hemnet. Bra sida det där alltså, smart grej. Blir lite sugen på att köpa lägenhet när jag ser de hutlösa priser som finns överallt förutom i Stockholm. Alltså hutlöst på det bra sättet. Vill man så kan man köpa en lägenhet i Örebro för 50 000. Inte helt illa alltså.

Jonas känner lite såhär(alltså som på bilden) nu när jag är helt hysterisk över alla billiga lägenheter, så nu måste jag hålla mig på mattan ett tag.
Elin


Måndag

Idag börjar jag med NekA och makroekonomi. Ska bli spännande, tror jag. Just nu sitter jag dock och spanar på Rachel Ray i väntan på Days of our lives. Det är det bästa med NekA, jag kommer kunna kolla på Days varje dag om jag vill (YES!).

Igår firade vi Jonas här på berget. Eftersom han inte var hemma i lördags när han fyllde år så fick det bli så. Han fick en trevlig skjorta av sin bror (som fått experthjälp att välja och köpa), och säsong ett av How I met your mother och Big bang theory från mig. Dock har han inte fått dessa än eftersom de är påväg i posten. Hur som helst, vi firade med muffins, eller ja, nu är jag ju bloggare så jag kanske måste skriva cupcakes.. Ja det gör jag. Vi firade med cupcakes och Jonas med lite tårta. Sjuuuuukt trevligt.


Wohoo, tårta!


Elin


Skola på en lördag?

Nu är snart Lördagen slut som egentligen inte har varit en Lördag då jag tillbringat min lediga dag i kårhusets aula mellan 9.30-16.30. Anledningen till att jag var där är inte att jag älskar skolan så mycket, inte heller att jag skulle plugga utan helt enkelt det att jag har varit på en alkoholutbildning. Då jag ska jobba i V-sexmästeri kommande åt så måste man delta på denna kurs för att få A-cert för att få servera alkhohol.

Föreläsningen var trots den långa tiden väldigt lärorik och intressant. Så nu har jag lärt mig allt ifrån promillehalter, till pubvärldens olika tillstånd och regler. Dagen avslutades med bio med min Jonas, vi såg filmen Love and other drugs, den var en romantisk komedi som var riktigt bra. Nu har vi äntligen kommit hem och kastat oss i soffan. Imorgon är det Söndag och då ska jag inte göra ett skit, bara kolla på skidor och ha det bra.

Lördag

Nu är tenta veckan slut och jag är glad. Mest för att den är över, resultatet vet jag inte än. Idag har jag varit på skidkurs med min mamma och 20 andra Tullinge SK människor. Så nästa vecka på söndag kommer jag vara asbra på att åka skidor.

Igår fick jag även hem min kamerafjärr, så den provkörde jag idag. Det gick rätt bra, speciellt när jag började tänka på top model. Apropå tol model så fick jag idag hem en present från andra sidan havet och Johanna. Ett nummer av Seventeen magazine och en väska från Forever21. Tidningen var för att jag "är det största top model fanet" som Johanna känner. TACK :DSå här såg det ut när jag top modelade mig. Nu ska jag snart till klubbstugan igen för tjejmöte. Adios

Elin

 


Torsdag

Idag har jag suttit sex timmar i samma sal och lyssnat och läst geologi. Så just nu är jag fylld i huvudet med jordarter, sand, morän och massa annat härligt. Efter skolan idag tog jag med mig min käre grabb ut på en springtur vilket var behövligt! Imorgon är det äntligen fredag, och på lördag är det alkoholutbildning för att få alkohol-cert. till sexet så jag får servera alkohol. Nu till kvällen ger jag er en bild på Jonas som är väldigt gullig när han lagar mat, dessutom var han ännu gulligare idag då jag hade glömt min mobil hemma och när jag kommer hem från skolan har jag fått ett sms från Jonas där det står: Hej, du glömde din telefon här hemma. Hahaha, söt!

Tisdag i Lund

Nu har skolan dragit igång på riktigt och de nya kurserna (bortsett från matten) känns faktiskt riktigt roliga och intressanta. I vägbyggnadstekniken ska vi göra ett projektarbete i grupper som går ut på att utforma en motorväg som ska gå över ett område där andra vägar måste skäras av, och hur ska vi lösa det. Ska vi bygga broar, parallellvägar eller leda om trafik. Till detta arbete får man en viss summa pengar, en fet karta och massa annat härligt. Detta känns verkligen skitkul!


Mitt i allt det nya plugget sitter jag och försöker hinna med att lägga över bilder från gamla datorn till den nya, vilket går väldigt segt men är grymt kul! Hittar massa bilder på mig och Elin från ettan då vi springer runt med vapen, och massa gamla festbilder och egobilder, haha.
Jag har dessutom börjar träna på Gerdahallen här i Lund vilket ungefär alla som bor i Lund gör. Så nu jäklar ska jag bli hurtig, har redan sjuka träningsvärken i alla kroppsdelar utom magen. Dessutom tackade jag nyss nej till Jonas som ville ge mig lakritsnappar.
Imorgon mina vänner blir det skola, sen nation med brudarna. Livet leker just nu!
/Carin

Måndag och tentavecka

Nu sitter jag i skolan och lunchar. Taggar till tentan och har precis insett att vi har gjort ett fel i seminarieuppgiften som vi var så nöjda med. Så nu måste vi leta lärare för att rätta till felet, och det är inte kul.

Resten av veckan ska jag plugga tenta, eftersom jag har en till på fredag. Wohoo, superkul. Verkligen. Av den anledningen är nog detta det enda inlägget från min del tills i helgen.


Elin

Dags att dra...

Nu börjar jullovet att lida mot sitt slut och det är idag dags att åka ner till Lund. Denna gång blir vi nerskjutsade av mamma och pappa, plus marcus. De ska vara kvar där hela helgen och få se hur Skåneland ser ut. Sen på måndag drar skolan igång igen, läsperiod tre väntar med kurser som Linjär algebra och Infrastrukturteknik, kom igen Carin det kan bli kul.

Torsdag

Idag har jag, som vissa andra dagar på året, varit i skolan. Vi är nästan klara med seminarieuppgiften som ska redovisas på tisdag, och det har inte ens tagit en femtedel av den tid vi la ner på uppgifterna innan jul. Som jag alltid säger, GÖTT!

När Jonas sen kommit hem så försökte jag få honom att agera modell åt mig, men han var inte vidare sugen på det. Han ville hellre tentaplugga, så jag fick ge med mig. Men en trevlig bild fick jag. Dock lyckades jag vrida bort den fina skärpan på ögonen jag hittat precis innan jag tryckte av, men Jonas blev rätt söt ändå.
Elin

Vet ni?

Förresten, jag satt och funderade på igår varför det inte finns någon bloglovin-app till Iphone. Jag tyckte att det verkade skitsmart och undrade varför ingen kommit på det tidigare då bloglovin är en sjukt bra sida. (För er som inte vet vad det är, är det en sida där man kan lägga till sina favoritbloggar och följa dem och se när de uppdateras, ett tips kan vara att bli medlem där och lägga dit Cajjsunk.)
Till saken, idag när jag gick in på bloglovin visar det sig att en app kommer inom kort, underbart!

Tisdag, eller nej Onsdag är det ju.

Okej, ännu mer snö vad inte vad vi behövde. Jag som trodde att det skulle börja töa bort nu men icke sa nicke. Så idag har jag varit en duktig dotter och varit ute och skottat, plus att jag har hängt tvätt och startat en tvättmaskin. Antingen är jag bara väldigt duktig eller så förbereder jag mig för Lundlivet som börjar nästa vecka. Jag och Jonas har även varit ute med Essy och lunkat fram i all snö, det var mysigt. Nu bär det snart av till stan med Mamma, eller inte stan riktigt men Maxihuset iallafall. Dessutom börjar jag bli sjuk, helt jätte otajmat. Har inte tid att ha ont i halsen nu.
Eran för evigt / Carin

Tisdag

Idag och igår har det varit skola och lite träning. Igår bestod träningen av att släpa upp Jonas massagebänk och en matkasse uppför halva berget. Idag bestod det av stakning på skidor till lilla grusgropen och tillbaka igen. För er som inte vet var lilla grusgropen ligger så... sucks to be you. Anledningen till denna långa färd var is i spåren och fäste som gjorde att jag förmodligen hade kunnat glida hela vägen till tumba, men det orkade jag itne.

Nu tittar vi på Rush hour två och snart ska jag sova. Man blir trött av så himla mycket skidor.Jag träffade taxarna idag också, men de hade inte åkt skidor.Elin

Hey you

Nu har jag klivit upp ur sängen och gjort mig lite frukost. I eftermiddag ska jag åka och hämta Jonas, äntligen! Sen ska jag hämta ut mammas beställda bikini från HM, och sist men inte minst ska jag och mamma på step dans ikväll. Vi får se hur det går.

Just nu funderar jag starkt på att sätta mig och börja spela the sims, ja det får det bli. Hoppas eran dag blir trivsam.

/Carin


Hej och hå

Hej! Nu sitter jag i Snäckevarp och hänger. Jag har liksom Elin varit ute och sprungit en sväng idag. Jag såg nog inte riktigt ut som Johaug utan jag såg nog mer ut så som Cologna kommer göra i herrarnas lopp. Alltså inte snabb och explosiv utan mer jädrigt stark och grym. Jag sitter just nu och försöker lära mig min nya dator, det går faktiskt framåt, men ska bli skönt att få lite hjälp av Jonas i veckan. Nej nu ska jag skala en apelsin, och imorgon börjar sista veckan på mitt jullov. Ciao!

Söndag

Nu sitter jag och kollar på Tour de ski och kan inte annat än att känna igen mig i Johaug när hon klättrar assnabbt upp för backen. Det var nämligen precis så det var för mig när jag var ute och sprang idag. Jag var sjuuuukt snabb upp för alla backar och jag slog alla som jag sprang mot. YEAH.

Nu ska jag ta mig in till duschen så jag slipper sitta och luta på min egna svett, och sen är det dags för lite mer TV. Min älskade tv..


Elin


Lördag

Som synes har bloggen legat lite på hyllan de senaste dagarna, men det är för att Cajjsunk hängt tillsammans och då har man inte tid för något bloggande.

Himla roligt att ha Carin här, eftersom det var sjuuuuukt länge sen vi sågs. Det var liksom dags nu tyckte vi. Så vi har hängt i soffan på berget, gått på bio, träffat Klara, träffat Karro och Martin, varit i stan och bara chillat lite. Torsdagen bestod av soffhäng, bio och Klara, medan fredagen innehöll stan och Karro och Martin.

Idag har jag sovit tills för en timme sen, vilket var helt insane men väldigt skönt. Ska se vad jag ska hitta på idag.

 Carin tyckte det skulle bli spännande att åka pendeltåg!Elin

 


Tisdag

Här loggar jag in på bloggen för att skriva att imorn kommer Carin hem till mig, men så ser jag att det har hon redan gjort. Vad mer finns det att säga än att det ska bli GÖTT?
Elin

Återträff

Imorgon blir det äntligen återförening av Cajj och Sunk, det blir alltså Cajjsunk! Jag längtar snart ihjäl mig, vi har ju inte setts på typ fem miljoner dagar. Jag känner redan hur vissa traditioner är självklara dessa dagar, nu ska vi uppleva gamla memories.


Irriterad

Just nu är jag lite halvt irriterad. Jag ska boka biljetter till Elin och då står det att man måste ha leg, detta ska inte vara ett problem. Men då Jonas har mitt leg och mitt pass ligger i Lund blir det genast ett problem. Måste man verkligen ha leg? Detta känns ungefär lika jobbigt som när jag fick städa duschen i Hallsberg. Ohhh!


Söndag

Dagens skidåkning bestod av en promenad, fast med skidor på. Med andra ord, jag var ute och diagonalade mig. Det gick sisådär eftersom jag varken hade tekniken eller superfäste i backarna. Och superfäste i backarna är en nödvändighet när man som jag inte riktigt kan åka. Men jag tog mig runt, 15 minuter sämre än de tidigare dagarna och med sämst kilometer tid hittills.

Var ute och taxade taxarna med mamma nyss också, då såg de ut såhär

 Elin

 


Söndag

Nu har jag sprungit och sitter här svettig och ska snart hoppa in i duschen. Ärlig talat minns jag ej när jag sprang senast vilket även kändes idag. Aja, det blev trots allt en liten härlig runda. Och nyss klickade jag hem denna skönhet, så den anländer inom mycket snar framtid till Kapplandsvägen, tack mamma och pappa :)


/ Carin


2011

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!


RSS 2.0