Dagens tips

Idag har jag äran att bjuda er kära läsare på dagens tips, läs och lär!

Dagens tips: Töm dammsugarpåsen för hand och släng innehållet i en soppåse. Detta är både miljövänligt och billigt. Dessutom är det ett ypperligt tillfälle att undersöka så att ingenting viktigt råkat sugas upp under alla städningar.

Carin


Fredag

Sitter hemma på hål nu och tittar på Days of our lives. Det är ganska roligt, mitt bästa program ju. Hihi.

Senare ska jag ta tag i livet och städa rummet och packa och fixa lite här, för det ser ut som en soptipp som min kära far skulle sagt. Men det är bara klädernas fel. Åtgärdas ska det dock, men inte nu.
Elin

Torsdag

Jag ser att Carin bloggat så bra att jag slipper skriva värsta bästa inlägget, så jag skiter i det. Imorn ska vi som sagt var hem till Carin och det ska bli kul.

Idag hade jag mitt nationella tal på svenskan och det gick bra med undantag för då jag sa "när riven murs" istället för "när muren rivs". Men både jag, mina klasskamrater och min lärare fnissade lite och sen var allt bra igen. Skönt.

Nu ska jag sussa, hihihiElin

Torsdag

Nu har jag tränat, duschat och ätit. Det sistnämnda blev en besvikelse då jag och Elin skulle prova en ny tacokrydda som var allt annat än god. Jag fick inte alls i mig så mycket tacos som jag brukar få så det kändes lite sorgligt. Jag fick lov att äta upp Elins chips istället för att bli helt mätt. Nu sitter jag i mit rum iallafall och försöker knopa ihop ett svenskatal till nationella proven nästa vecka. Det är väldigt klurigt, temat är oss emellan, alltså typ relationer. Först hade jag bestämt mig för vänskap men nu har jag övergått till "elevhemsrelationer och elevhemsliv", tänkte att jag ska dela med mig hur det är att bo på ett elevhem och hur ickeroligt det kan vara. Kan nog bli bra det här, blir mer ett roligt än djupt tal. Men det kanske uppskattas, vem vet?

Imorgon är det valborg och bror Eric fyller år, vilket jag såklart ska hem och fira. Dessutom ska Elin och Jonas1 bo hos Rosanders den här veckan, Elin är snart bundis i vårt hus, mysigt värre! Nej nu ska jag benne mig återgå till plugget och till min brainstorming kring elevhemmet.
Adjö/ Carin


hihi

Dagen har förövrigt spenderats i Örebro, och det var så här kul. Hihihi


Elon

Tisdag

Jag inser nu att vi glömt att fira att vi tagit oss över den magiska gränsen med 1000 inlägg. Detta måste göras, och det gör jag (vi) genom att lägga upp ett gammalt inlägg. Och inte vilket gammalt inlägg som helst, utan bloggens första!!!

Där stod det följande:

nu har även vi som alla andra individer som lever på 2000-talet, en blogg där vi kommer att blogga
om alla våra djupa tankar och känslor.   
/ sunken & cajjan


Prick så stod det, och det är ju precis så det är. Här kommer alltså en djup tanke från mig; varför får man alltid stora, röda, göra ont finnar där de syns som mest? Det undrar jag fan. Carin har tydligen en i pannan och jag har en mitt på hakan. Inte okej.Elin


Och nej, det är inte en sån här finne.


Måndag

Nu har jag återhämtat mig från helgens hårda tävlingar. Jag slog ju mamma igår, så jag firade med att göra bacon i lägenheten. Eller, det gjorde jag bara för att jag inte ville vara i köket då det numera bor ett par människor som tisaren dumpat i vårt vardagsrum. Me no like.

Idag har jag varit i skolan och hängt, sen har jag tränat med Carin och nu sitter jag och väntar på att jag ska få gå och fixa mat för jag är huuuuungrig.
Elin

Sunday

Idag har jag, mamma, pappa och marcus bökat runt på ikea nästan halva dagen. Många ärenden blev gjorda och marcus nya lägenhet har nog nästan allt den behöver nu. Efer ikeaturen gick jag och mamma och köpte mig min studentklänning! Så nu är den inhandlad vilket känns himla skönt. Jag passade även på att skaffa mig två nya baslinnen som tack för att jag var så gullig och effektiv på ikea. Nu sitter jag iallafall i Hallsberg och ska snart bädda ner mig i sängen med en kopp te och kolla på Wallander, det har jag gjort mig förtjänt av :)

Imorgon är en ny vecka, och vi tar nya tag och betar av en till vecka. Snart bara sex veckor kvar till studenten!

Carin


Födelsedag

Grattis Pappa!


Utkast: April 24, 2010

Japp som sagt igår var det natt-sm som gällde. Jag är stolt över mig själv att jag överlevde och kom i mål utan att bryta eller ha varit helt vilse. Efter nattäventyret var det bara att bädda ned sig i sängen för att ge sig upp idag för att springa tävling igen, pust. Idag på tävlingen var jag väldigt trött och väldigt långsam men jag bommade knappt någonting så det kändes riktigt skönt. Sen slog ju jag och Annika vad om vem som skulle vinna av oss, och så vann hon över mig också så nu är jag skyldig henne en bulle.

Idag har jag även hunnit med att fira grillningspremiären hos grannen på andra sidan gatan, riktigt mysigt och gott. Nej nu ska jag nog snart bädda ned mig i sängen för att ladda till imorgon då pappas födelsedag och IKEA väntar, tjoho!Carin


Lördag

Jag får skäll för att vi inte bloggar tillräckligt mycket, men om ni fortsätter skälla på mig så slutar jag blogga helt. Tänk på hur det gick med elevhemsskvallret..

Igår kväll sprang jag Natt Sm och det gick riktigt bra. Jag är väldigt nöjd med min insats så det var gött. Dock fick jag inga bilder för min mor tog bara en på mig, och där missade hon lite. Men det gör inget, för jag är inte bitter jag.

Idag har jag sovit länge, tills Karro väckte mig. Lite pinsamt att bli väckt av henne för hon är ju sju sovaren nummer ett, men det gjorde inget. Efter en skön morgon åkte jag med Johanna, Karro och Josefin till Skärholmen där vi hängde jätte länge bland allt folk.

Sen kom jag hem och då åkte jag, mamma och Malin upp till Riksten för att köra lite bil. Det gick bra tyckte jag, och jag brummade en himla massa fram och tillbaka. Kul kul.


Här kommer lite bilder som jag tagit idag


Elin

Torsdag

Har nu dränkt klart min matteångest då jag fick veta att jag faktiskt visst klarade provet som vi hade. Det kändes riktigt skönt. Är nöjd som fan nu.

Dock är jag sjukt trött då jag hade uppstigning 05.45 imorse för att ladda ur pannlampan. Den slocknade dock efter en timma och tio minuter vilket innebar att jag kunnat sova en timme extra och ändå laddat ur den. Attans bananer som Carin skulle sagt. Men nu är den urladdad i alla fall.

Imorn är det dags för Natt Sm och jag taggar genom att titta på det asbra programmet Förhäxad som tydligen går på femman. Trodde det var treans program, men tji fick jag. Oerhört bra. Jag gillar det nästan lika mycket som jag gillar att det snöade igår. Nästan.

Snart, om typ en timme ska jag ta mig ett snack med Carin och sen blir det middags lagning. Potatis och purjolöks soppa står på menyn. GÖÖÖTTElin


Familjen Rosanders trapp-blomma


PRISON BREAK

Nu ska jag och Elin dränka våra sorger framför Prison Break. Elins matematiksorger och mina natt-smsorger.


Måndag

Nu sitter jag i skolan och undrar vad vi ska göra på marknadsföringen. Vi har fått ett papper med massa grejer men ingen information. Vi ska hålla i en lektion, och vi får typ två och en halv lektion på oss. Det är lite tråkigt eftersom hälften av tiden kommer att gå åt att fråga vad vi ska göra. No like på den.

I helgen har jag varit hos Carin och det har varit jätte roligt. Himla snällt av familjen Rosander att ge mig och min kära moder boende över helgen. Vi blev väldigt glada för det.

Nu ska jag återgå till att undra vad jag ska göra.


Elin

Läppen
Detta är dagens bildskörd och Carins snygga läpp

Elin

Fredag

Igår ägnade jag mig återigen åt så kallad vardagslyx. Jag duschade länge och sen smörjde jag in mig med bygg-på-brun-utan-sol. Det var gött. Sen åt jag äckligt många satsumas. Det var riktigt smaskigt.

Idag har jag varit i skolan ett tag och sen tog jag tåget hem till Tullinge där jag nu befinner mig. Här har jag hunnit vara ute och fota lite i trädgården. Dessutom har jag krattat lite och flyttat en hög med pinnar till en ny hög.

Nu ska jag äta middag, sen kanske jag lägger in lite fina bilder från idag inklusive Carins läpp från igår.


Elin

Onsdag

Nu sitter jag framför Anna Anka på tvn och mumsar på mina ny köpta satsumas. Det är mycket trevligt, men jag önskar att jag köpt mer än fyra satsumas eftersom de snart snart är slut och det gör mig lite ledsen.

Idag har jag tränat och varit i skolan för att utbilda mig. Det gick bra, och jag blev väldigt utbildad i flera olika ämnen. Det mest värdefulla jag fick lära mig idag var nog det vi fick lära oss på Naturkunskapen. Det handlade om matspjälkning och vi fick titta på en film från magsäcken. Det var brutaläckligt, men inte lika äckligt som när vi fick se filmen på hjärtan som opereras och höll på. Blä verkligen.

Det jag lärde mig av detta var i alla fall att det är jätte äckligt i magen och att jag aldrig skulle vilja vara i någons mage. Det skulle vara superskabbigt.

Hur som helst, nu ska jag återgå till mitt mumsande


Elin

Tisdag

Denna dag har varit en mycket angenäm dag. Jag vaknade inte av något borrande (som igår, tack Handelsbanken), utan fick sova ända tills klockan visade 7.18. Lyxigt. Vardagslyx kanske jag som bloggerska ska kalla det.

Efter denna sovmorgon gick jag till skolan och hem. Vi firade våren med att sola lite på taket, precis som igår. Riktigt skönt då det är varmt och vindstilla där vi ligger. Det är som på en lagom varm sommar strand. Gött.

Sen hade vi teori och efter detta gick jag och Carin som sagt var ut på promenad. Det såg ut ungefär så här

Elin


gå gå gå

Cajjsunk beger sig nu ut på en promenad.

Måndag

Nu är även jag tillbaks i bloggen och jag instämmer helt och hållet med elin i föregående inlägg. Idag har varit en arg dag känner jag, då jag har varit arg på det mesta. Men nu är snart dagen över och jag ska varva ner nu med lite top model, brabra! Imorgon ska jag satsa på en gladdag! Nej nu måste jag förbereda mig inför tvn, adjöken.

Carin


Till dig som hantverksarbetar klockan sex

DU ÄR EN JÄVLA IDIOT. VEM FAN DRAR IGÅNG OCH BORRAR I BETONGVÄGGAR KLOCKAN SEX PÅ MORGONEN I ETT HYRESHUS DÄR DET BOR ANDRA? GÖR MAN DET ÄR MAN HELT JÄVLA BORTA I HUVUDET OCH FÖRTJÄNAR ATT DÖ EN SMÄRTSAM OCH UTDRAGEN DÖD. TACK FÖR ATT JAG FÅR SOVA UT, JAG BÖRJAR 10.40 EN GÅNG. EN ENDA JÄVLA GÅNG HAR JAG SOVMORGON OCH DU DITT JÄVLA NÖT BÖRJAR BORRA! JAG HOPPAS DU BLIR TAGEN AV POLISEN FÖR ATT DU ÄR SÅ KORKAD! PULVERHUVUD!


ELIN

Fredag kväll

Bullarna blev riktigt lyckade måste jag säga. Vi gjorde ett himla bra jobb, och när fikat väl stundade åt vi (i alla fall jag) tills kräket var nära. Men det var ett himla trevligt kalas, jag vaktade till och med kalasbarnet i två minuter tills han bestämde sig för att jag inte var en bra vaktare och snabbt kröp iväg.

Den senaste timmen har spenderats med telefonen tryckt mot örat och ögonen klistrade vid startlistan till Ultralång SM. Jag har nämligen försökt hitta resa därifrån på söndag men utan resultat. Så nu får jag åka med Tullinge hem och sedan tillbaka till Hallsberg på måndagmorgon. Tacka Leffe NA för sovisen som jag ska tågresa bort.

Nu är det Austin Powers på tv och sen ska jag sova gott hela långa natten.

Så här trött kommer jag vara på söndag


EEEEEELIN


Fredag

Nu när jag ändå är igång med det här hetsiga bloggandet som omfattar två inlägg per dag kan jag ju passa på nu.
Just nu bakar jag och Malin bullar till kvällens kalas. Det går bra, degen är god så det är ju ett gott tecken. Detta firar vi med lite Cat Stevens och annat smått och gott som jag hittar på Spotify.

Jag återkommer när vi bränt bullarna.


Elin

Torsdag afton

Sitter nu och tittar på film medan hela familjen Leandersson vandrar runt omkring mig. Men det är trevligt ändå, för jag har sällis av mina brillor. De funkar kanoners, tackar som frågar.

Jag var riktigt duktig idag och tränade trots att jag var själv och trots att det regnade ute. Fyra minuters intervaller på okänd mark. De andra, som var lite smarta, tränade inne i hallen. Men inte jag inte. Jag sprang i piskande regn och åskovädersstorm. Nästan. Det regnade i alla fall.

Imorn är det bullbak som står högst på min lista, det vankas nämligen kalas. Pressen på bra bullar är med andra ord stor. Men jag tror att Malin är befälhavare i köket under bullbaket så jag borde kunna vara lung. Jag behöver förhoppningsvis bara lyda order. Nice.

Nu ska jag återgå till filmen. Tjolahopp


Elin

Torsdag

Precis som jag lovade igår kommer här dagens inlägg. Om vi har tur så kommer kanske till och med ett andra framåt kvällen.

Idag har jag ägnat mig åt att skriva nationella i svenska lite, vilket har varit sjuuuukt svårt. Helt vansinnigt alltså. Nu slutade det med att jag suttit ett tag och bara skrivit en massa snack, men det blir kanske bra ändå. Förutom detta har jag kollat på Top Model, insett att jag missat Days och sett på Oprah lite. En ganska aktiv dag med andra ord.

Nu vet jag itne vad vi ska göra resten av dagen innan träningen, men det visar sig. Lite lunch kanske?
Elin


Onsdag

Ja nu är det inte annat än att man får skämmas. Bloggen tycks ha legat nere i tre dagar, och idag ringde min far för att påpeka detta. Smäll på fingrarna ska vi ha, och det lovar jag att dela ut senare.

I helgen har jag hur som helst varit i Blekinge för tävlingspremiär genom Sliva Junior Cup, och det gick rätt bra. En liten miss på lördagen och en och en halv på måndagen. Sammanlagt en lyckad helg då jag trots en och en halv miss lyckades slå en av de bättre tjejerna i klassen. Dock berodde detta på att en kontroll satt fel i början av tävlingen, och hon fick leta efter den i typ fem minuter men ändå. Jag kom i alla fall 28, inte fy skam.

Nu befinner jag mig på lov hos Jonas och igår var vi inne i stan på snabb runda. Jag fick med mig ett par skor hem, så nu är jag nästan helt kirrad till studenten. Det är bara mitt långa hårsvall som fattas. Men det kommer nog också om något år.

Nu är det dags att sova och imorn lovar jag att uppdatera i alla fall en gång, annars så får jag skämmas ännu mer.Elin

Trysil

Nu drar Cajj delen av Cajjsunk till Trysil och åker skidor i en vecka. Jag har uppenbarligen inte fått nog av all snö, he.

Carin


Fredag

Idag har jag åtnjutigt en tung samhällsdag. Jag började åtta, vilket i och för sig var sjukt tungt, och slutade kvart över tio. Det var sjuuuuuuukt jobbigt. Det har varit en sjukt jobbig vecka. Sov morgon två dagar till 10.25 och så idag slutade jag 10.15. Stackars stackars mig.

Himla glad blev jag dock när jag kom hem och och insåg att jag hann titta på Days of our lives. LYCKA! Efter detta städade jag och packade, och sen gick jag ner på Stigs Bokhandel för att fira påsken. Det gjorde jag genom att köpa tre nya böcker så jag har något att läsa på lovet. Jag firade även med nya tofsar från ICA.

Nu väntar jag på att Malin ska komma hem för hon är iväg och jobbar. Funderar på att laga middag, men jag vet inte vad hon vill ha eller om Dan kommer så det blir nog inget med det.JättehandenElin


RSS 2.0