Söndag

Idag var det uppstigning kvart över fem för pannkakslagning. Klockan sex sminkade jag mig (hade ögonbryn på mig idag!!), och tio över sex hämtade Malin upp mig på pizza-parkeringen och sen bar det av till stallet. Där parkerades bilen på parkeringen och jag i en stuga i en soffa. Där hängde jag med taxarna i en timme innan jag gav upp på skön inomhussömn och begav mig till bilen där jag sov en timma till.

Vid halv tio lastades bilen med utrustning och på dragkroken sattes en trailer som senare fylldes med häst. Till Runsten bar det av efter det, där Malins P&J tävling gick av stapeln. Det gick helt okej för henne och hästen (OBS ej Poison), och jag lyckades fota henne, fast inte i rätt ögonblick.. Efteråt fick vi efter lite om och men in hästen i trailern och åkte och allt var fridens liljor. MEN. När vi kommer fram till första korsningen har vi stopp-plikt och stannar därför när det kommer en bil. Till saken hör att Forden vi åkte i är bakhjulsdriven (??) och det var isväg under oss. Så när vi skulle starta igen kom vi ingenstans. Att backa var inget alternativ, i och med att trailern stod snett och då skulle åka ner i diket. INGEN stannade för att fråga om vi behövde hjälp, och efter att vi fått det föreslaget för oss vi borde lasta ur hästen ur trailern så jag fick springa tillbaka till Runsten för att hämta folk (FU alla som åkte förbi). En bil stannade och hjälpte oss efter det, och plus de fyra jag samlat ihop lyckades vi senare komma iväg.

Kom till slut hem och sov en timme, har nu ätit mat(rester från gårdagens trerätters), kollat på tv och nu ska jag återvända till min säng för skönhetssömn. Kul dag...


Elin


Tisdag

Hänger i soffan efter en sjukt ineffektiv dag. Har pluggat/försökt plugga/hängt i soffan fram till det att Jonas kom hem vid fyra då vi mellisfikade. Sedan kollade vi på gårdagens avsnitt av Får vi följa med, som förövrig är fett  bra. Alltså hur kul skulle det inte vara att vara Filip och Fredrik? De verkar ha så sjuuukt kul.

Aftonen spenderades i klubbstugan it jag tog mig med buss i och med ATT JAG INTE KAN TRÄNA FÖR ATT JAG ÄR FÖRKYLD. Palla den liksom. Nu när jag köpt ett gymkort och till och med tränat och allt! Känner mig aningen bitter i nuläget, vilket säger en del eftersom jag sedan jag tog studenten snittat på ett träningspass i veckan. Kanppt. Nu skulle jag liksom komma igång igen, och så blev jag förkyld. Kan dock vara universums som säger att jag inte borde träna....

Nu ska jag riva lite morrötter eftersom jag itne får några semlor idag, trots att det är semeldagen. Sad puppy eyes på berget nu alltså.

Elin

Lördag

Det tycks vara standard nu för tiden att vi bloggar väldigt, väldigt sällan. Det måste ju innebära att Cajjsunks sällskap är väldigt efterfrågat och att vi därför inte hinner. Så måste det vara.

Jag och Jonas har precis kommit hem från middag och lite mello hos mamma och pappa. Det blev tomat och mozzarella till förrätt, lax och potatis till huvudrätt och så festade vi till det med kladdkaka till efterrätt. Den blev faktiskt väldigt lyckad den där kladdkakan; kladdig över hela och god. Lite mer kakao så skulle den vara perfekt. Ett mirakel, som Björn Ranelid skulle sagt.


Nu återgår jag till skämskudden och väntar på Sherlock.
Elin

Så här såg kladdisen ut efter att jag pyntat den med ett hjärta, också där med tanke på Björnis. Myse!!!!!


Torsdag

Efter en kul snabb-helg i Linköping där vi hälsade på Johanna och gick på kravall, och en hel halv vecka har jag nu funnit vägen tillbaka igen.

Inledde dagen med att gå på seminarium och bli minimalt överkörd av seminarieläraren. Kul att man gjort mer rätt än fel liksom. Efter detta åkte jag till Karro på verkstaden för att fota lite mer silver. Blev så inspirerad sist, och idag var ljuset min bästa vän. ASNICE!

Imorgon är det hard work work på eftermiddagen och sen hem till min älskade soffa igen. Vi har sån fantastisk kontakt, även om jag känner hur vi glider ifrån varandra när jag inte är hemma för att kolla på Days och Top model. Men än är det inte för sent!

Här kommer lite smakprov från dagens bravaderElin

Torsdag

Sitter på föreläsning och ikväll ska jag och Jonas gå på bio. Först skulle vi gå för att fira Jonas, men sen kidnappade jag biobesöket för att fira att JAG KLARADE MIN STATISTIK TENTA!!!!!!!! Och fick vg på ena delen. VG!!!!! WOHOO!!!!!


Elin


RSS 2.0