Åter bil

Nu sitter jag, precis som rubriken indikerar, återigen i bilen. På väg mot älvdalen. Idag har vi åkt skidor i takt med att solen gick upp. Det tar fint, och hade varit mysigt om jag kunnat åka skidor. Vilket jag inte kan. Inte fullt ut i alla fall. Det slutade med att jag fick skejta, och trots att det säkert såg kul ut så gick det mycket bättre. Sjukt härligt väder här i norr. En halv meter snö, sol och biltermometern visar minus 13. Riktigt härligt. Elin

slut

nu är årets juldagar slut och jag är både nöjdare och tjockare än innan, underbart! :)
med det vill jag ungefär säga att min jul har varit perfekt. nu är jag nyss hemkommen från
havets vindar alltså skärgården, där annandagen + lördagen har spenderats mycket mysigt.
jag är även lite extra glad idag för nu börjar min ögoninflammation försvinna och mina väldigt trevliga
utslag är borta, tack vare mamma lenas ultrasalva, tjoho! snart helt frisk. så nu ska jag göra mig en kopp
chai-te och börja fundera över mina nyårslöften, som jag ska hålla bättre i år än vad jag lyckades med förra året.
mjau.

carin

Bilen

Nu sitter jag här i bilen med min mamma och pappa. Vi ska upp till funäs/bruksvallarna för att kolla på huset och åka lite skidor. Imorn kommer vi dock åka vidare till älvdalen där jag blir avsläppt för lite nyårs firande med familjen leandersson. Trevligt. Just nu står vi på en bensinmack någonstans. Elin

Can't get it out of my head

Idag belv vann jag åter en luffarliga över mamma OCH pappa. Detta innebär att nu kommer jag få välja starttid hela nästa år, yeeeees.
Snart lunch, och efter det bör jag packa tills vi åker upp till farfar/bruksvallarna/älvdalen imorn. Härligt med snö och ingen växthuseffekt. Hahaha.

Elin

Elda

Igår kom tomten och jag fick en garmin, det var kul. Så idag har jag och mamma lekt runt med dem i skogen när vi eldade. Hon fick nämligen också en.
Dock har jag glömt grejen till datorn där man stoppar i cd skivor eftersom jag satt in det andra icke fungerande batteriet istället. Så jag kan inte installera programmet som hör till. Jag är inte så glad.


Elim

god jul

GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA!
 
ÖNSKAR CAJJAN OCH SUNKEN

lultomten

Idag har vi pyntat granen, den blev fin. Den kommer från norrland, farfar har sågat den själv och anlände med den i högsta hugg för ett antal timmar sen. Det luktar jul nu. Mysigt.

Det blev inget pepparkaksbak, men väl städning efter att Felix rest sig upp ur köksoffan och ställt sig i dörröppningen för att kissa. Helt fräckt när hela familjen tittar på, och ca 15 minuter efter den senaste promenaden. Jag undrar varför han börjat göra det igen? Han slutade nämligen ett tag mellan att han inte kunde lyfta på benet och tills han kunde det. Eller, han har nog mest börjat nu typ förra veckan. Är det för att han inte tycker om mig mån tro? Hmmm....

Snart ska jag sussa, för imorn ska vi grilla och sen kommer tomten. Jag tycker om tomten. Det gör inte Bosse.
Förra julen blev han så arg när tomten kom att jag fick hålla i honom, sen när han märkte att tomten i själva verket var pappa så blev han så lättad att han kissade på sig (läs: mig). Men jag lever och frodas ändå. Kanske just därför.


Elin

kväll

denna kväll spenderas framför bingolottos uppesittarkväll med lotta engberg inklusive massa julgodis, tjoho.

cr

PS

Som ett ps till förra inlägget vill jag snabbt att det ska bli morgondag, då jag vill ha mina grillade korvar, mina köttbullar och prinskorvar och framförallt få använda min nya klänning. Det är synd att jag aldrig går på grejer där man ska vara fin, hade jag gjort det hade jag kunnat använda den oftare.

elof

Ingen träning ...

Ingen träning idag, skönt skönt. Istället städade jag min garderob och har nu gett bort större delen av innehållet till bättre behövande. Tror jag. Någonstans ska vi skicka allt i alla fall. Det ser nu så tomt ut i den att jag funderar på att lägga in grejerna från hallsberg som ligger på ett bord i den, men det verkar bara jobbigt.

Det luktar skinka i hela huset, vilket jag inte uppskattar något vidare eftersom jag tycker att skinka är överskattat och mindre gott. Men de gör köttbullar också, mmmmmm:) Lyckan är fullständig när det finns köttbullar.

Imorn väntar den traditionella julgrillningen. Pappa har redan förberett och köpt korv. Detta är nämligen något vi gör varje jul, vi går ut och grillar korv till lunch någonstans i skogen. Det är så man gör om man är orienterare, eller jägare. Eller kanske norrlänning.

Nu väntar eventuellt pepparkaksbak, för jag vill inte vara sämre än min bättre hälft som uppenbarligen redan bakat fina pepparkakor. Men jag är mer för grisarna när jag gör. De får roligast form nrä man misslyckas.

Elin

dan före dan..

pepparkakorna är bakade och idag är det dan före dopparedan!
/ carin

mjau

pju, för nästan första gången i mitt liv har jag jobbat på ett lov. idag bestod arbetet av att dela ut ullmax-jackor till alla anställda på siemens i finspång, vilket ungefär innebär 2500 jackor! men det är ju bara härligt! efter jobbet inhandlade jag min sista julklapp, så nu är allting fixat och klart. dagen har rullat på och jag har ätit mig rund på skumtomtar också, för det är gott. nej nu ska jag återgå till mamma lena i soffan för att fortsätta titta på barnfilmer från unga nittiotalet då barnen rosander var små och busiga. vill bara påpeka att jag har filmbevis på att jag haft en hård uppväxt beroende på min kära bror eric som inte alltid har varit änglabarnet mot mig, men här sitter jag idag 17 år senare och har överlevt smååren. ha en fortsatt trevlig afton.

carinnn

22 december

Dagen har bestått av träning med pappa uppe på brantan, Luffarligan. Numera är jag stolt familjemästare, detta med mycket stor marginal hela 2 minuter. 4 av 5, 4 av 5.
Efter träningen åt jag mat, läste min bok som saknar de 104 första sidorna då Bosse och Felix gjort ett fint arbete och ätit upp den, sen gick jag och sov, vaknade läste mer, tittade på tv och åt mer mat. Sen hamnade jag här efter dubbelavnsitt av sweet 16 på mtv.

Frågan är nu om det är för tidigt för att gå och lägga sig, jag tror tyvärr det. Fast sängen lockar.

Elin

Dum

Jag är dum. Inte dum elak, utan dum som i riktigt korkad. Igår hade jag problem med att gå i trappen tills mamma masserade och smörjde in med kräm så att det brännde som i helvete. Idag kunde jag gå igen.

Men, då ger jag mig ut på distanspass för att springa. När jag sprungit i en halvtimme så inser jag att jag inte kan ta mig nerför. Dumt val. Med tanke på att det var 25 minuter hem. Men jag fick pina mig och sprang som en gamal gubbe den sista biten. Nu har jag återigen samma benont. BAJS.

Dock är jag stolt för idag har jag bakat en kaka som alla tyckte var god. Förutom jag då, men det var inte oväntat för jag gillar inte mjukapepparkaks-kakor. Det är äckligt. Fsat jag borde kanske ha ätit lite, för nu håller jag på at dö i hunger då jag itne ätit något sen nio. Lunchen är kanske, kanske på g snart. Om jag har tur.

Elin

hej

just nu borde jag verkligen sova men sitter och lyssnar på håkan hellström istället, det var länge sen jag gjorde det nu.
så nu innan läggdags tänkte jag bjuda på en riktig höjdarbild! bara för att cajjsunk är sååååååå tajta med håkan./ carin mararin

NY IDE

jag har en ny grym,spännande och intressantidé för vår blogg, ni kommer älska den. jag måste bara få tag på elin nu, lite bloggmöte på telefonis. om nu min nya idé sätts i verk kommer ni kunna ta del av den efter jullovet :)

carin

Trappen

Jag har fortfarande riktiga problem att ta mig upp och ner för trapporna här hemma. Det är hemskt, för i köket finns det polkagrisar som jag vill åt. Men, jag vet inte om jag vill resa mig upp.
Jag måste även kissa desperat, men då måste jag sätta mig ner och resa mig upp från toastolen vilket är en riktig smärta. Herregud, varför tränar jag? Och varför tränade jag idag och byggde på den grymma träningsvärken jag redan hade. När jag skulle hem från träningen såg jag ut som en gamal, seg motionär som blivit stelopererad. Det var och är inte kul. Det är så fruktansvärt synd om mig.

Dock har jag idag på mig mina nya sockor som jag fick i julklapp av Carin och Lena. De är riktigt sköna. Och fina. Jag trodde inte att det fanns fina sockor men det var fel.

Nu ylar pappa på övervåningen så båda taxarna blir galna, jag måste upp och skälla lite.

Elion


jullov och ögoninflammation

som sagt jullov, och medan elin är hurtig och tränar på som en banan så ligger jag hemma i soffan halvdöd med ögoninflammation, underbart! speciellt de där stunderna då man endast ser en suddig gul sörja i ögonen, eller då det svider och kliar i ögonen så man helst av allt bara vill riva ut sina ögon, jag kanske håller på att bli blind? nej nu ska jag inte beklaga mig mera, det kunde ju ha varit värre, kunde ju ha haft munsår också. förövrigt så har min familj lämnat mig hemma ikväll då de själva trippade iväg på middag hemma hos tha familyy järvinen. så ikväll är det tacos, polly och dansbandskampen med mig själv i soffan som gäller, puss på den.

mina ögon liknar just nu väldigt mycket quasimodos ena öga, love it !


carin

sfa

Nu håller jag på att återhämta mig hemma i Tullinge efter en mycket aktiv termin. Eller återhämta vet jag inte, har varit ute och kört sex minuters intervaller och kan numera inte ta mig ner för trappen på ett vettigt sätt vilket är lite jobbigt.

Igår var det hursomhelst julavvslutning. Våran grupp+4 grupper till sjöng sånger, och jag kan garantera att det var Cajjsunk som hördes mest. Det var lite pinsamt, men eftersom vi verkade vara de enda som tog i ända från tårna så fick det vara som det var. Det är i alla fall över nu.

Imorn väntar långpass, sista en och en halv timmen som jag ska få ihop denna vecka. Om jag kan ta mig ner för trappen det vill säga, vilket är högst otroligt i mitt nuvarande tillstånd. Jag måste gå ett trappsteg med ena foten och sen sätta upp andra foten på samma trappsteg innan jag kan gå vidare, lite som en gamal tant.
Elin

dgfdsfdsfhgfnh

Idag har jag slutat klockan 10 och gjort klart matte läxan som vi hade över lovet. Sköönt säger jag.

Nu vill jag bara sova och få någon att packa grejer till mig som jag ska ha med mig hem. Men icke icke. Jag ska träna och packa själv. Jobbigt jobbigt. Jag kommer dö. Kanske.Nej.

Jag måste slå in paket till min hemliga kompis också, vilket innebär att jag måste ta mig till ica för att skaffa papper. Blä på allt som innebär att ta mig från min fåtölj och utanför rummet.

ELIN

s

Japp japp. Som väntat överlevde bara vi två. Tyvärr består nu alltså Hallsbergs olgy av  Cajjsunk. Men det kan bli kul..

farväl

klockan är slagen och det är dags för terminens sista distans, idag är det hemlängtan som gäller.
idag är det bara de starkaste och hårdaste som överlever, och vi ska vara två av dem.
farväl

c och e

Titanic

Nu sitter vi i mitt rum och tittar på min nya tv. Den är ny, har jag sagt det?
Shopping turen gick bra. vi var duktiga.

Elin_carin

sdasfgds

Här sitter jag i mitt rum och tittar på det. Det känns bra. Tv på rummet. Cajjjan, Sunken och Och är också nöjda. De hänger på kanten hela tiden för att de är så nöjda.

Snart ska jag gå till skolan, men innan hoppas jag att det kommer upp det senaste gossip girl avsnittet i annat format än i rar. Sen när jag kommer hem är det city med CARIN. 4 av 5.

Elin

Min nya älskling

Jag sitter här i min soffa och tittar på min fina Philips tv. Den kommer från början från före detta elvan, och nu står den här. Love!

Elin

veckans babe

denna vecka har tomten klättrat upp på listan och slagit ut all konkurrens och sitter just nu som veckans babe vecka 51. grattis.  / carin o lite elintv

nu har jag gjort dagens insats och varit med elin nere i förrådet och hämtat en tv åt henne. tvn är av bästa årgång och nu är elin glad för nu kan hon sova bredvid en tv. nu är det dags för lite kvällsfika sen dusch och lite plugg. imorgon är det en skön skoldag då vi börjar klockan 10 och slutar 12. efter det blir det en intensiv julhandling med elin i örebro.

carin

Guten abend

Det var en hård kväll/natt. Mycket hård. Vi anlände till stan vid halv tolv, då var jag trött. Efter att ha trägt oss i kön fick vi hyfsade platser typ i mitten. Jag tror dock att jag aldrig i hela mitt liv sett så många översminkade fjortisar på samma ställe, av publiken var de 9/10. Det var sjukt.

Började med att hänga runt lite, sen kom en man och börjde berätta vad vi skulle göra. Sen hade Cubus "modevisning", 4 av 5. Verklingen. Inte. Jag hittade grejer att klaga på på varje tjej/kille/barn som kom in. Var det inte fula kläder så var det att ingen av dem kunde gå, eller såg töntig ut. Som vanligt när jag ser människor.

Första filmen var Allt flyter, svensk film och rätt bra faktiskt. Den handlar om ett gänng 40+are som börjar konstsimma när deras innebandy lokal blir uthyrd till någon annan. Det var en av de bättre svenska filmer jag sett. Ingen Smala Sussie precis, men den dög.

Sen var det rast i 45 minuter, då fick man tunbrödrulle med någon äcklig röra i (eller, det vet jag inget om eftersom jag inte prövar nya grejer. Speciellt inte sånna som ser äckliga ut) och lite glögg och pepparkakor och clementiner. Jag var hungrig så jag klämde ett av våra medhavda päron och ett av äpplena också. Det var gott. I salong två fanns förövrigt typ xbox där man spelade på bio skärm, hade det inte varit ett så töntigt spel hade det varit rätt coolt.

Sen gick vi in och satte oss igen, och så kom mannen som styrde det hela fram och snackade lite och höll sång tävling. Det var rätt kul, för de som sjöng sjöng så konstiga låtar.

Andra filmen börjar rulla och det visar sig vara Yes man med Jim Carrey, precis som Johanna sagt till mig precis innan första filmen. Det var bara den sista hon inte prickade rätt på, för den sa hon inget om. Filmen var helt okej, handlade om att han skulle säga Yes till allt om det var en sån fråga. Väldigt förutsägbar, men vilken film är inte det?

Rast igen, och vi går ut och får frukost, fralla och drick yoghurt som smakade lite som kräks. Men mackan var god och jag blev rätt mätt. Mmmmm.

Sen var det dags för den sista filmen, och då blev det fel på projektorn som visar filmerna. Lampan i slutade tydligen fungera. Så vi fick sitta i en halvtimme och vänta. Eller, jag sov i 15-20 så jag behövde inte vänta så länge. Det räckte relativt bra för att jag skulle piggna till någorlunda tills när de fick igång sista filmen, Zack and Miri make a porno. Som namnet säger skulle en tjock kille och hans snygga tjejkompis som var jätte panka göra en porrfilm för att få pengar. Det påminnde lite om våran babysitters afton, rätt grovt på sina ställen. Den var väl helt okej den också, jag har inte rikitgt bestämt mig för om den var sämre eller bättre än Yes man. Sämre än Allt flyter var båda.

Sen fick vi skjuts hem av Jonas kompis Rassmus tjej Carros mamma. Det var snällt. Vi kom innanför dörren strax efter kvart i åtta imorse och då blev det direkt till sängen. Vi sov till precis innan ett då vi gick upp och åt frukost och åkte iväg på innebandy. Jag spelade dock bara i en timme innan jag började må illa och bli trött, så jag vilade de sista två timmarna. Sov en på golvet med Andreas jacka som kudde. Sen åkte vi hem och vilade lite och sov lite till i soffan och sen åt vi middag. Taco igen. Nu tittar vi på Ett fall för Frost och hänger lite.

Bajs bajs,
Elin och Joppesnopp


Match referat

Även senaste matchen förlorades. Sopor

"Ta han i röven!!!"

42 minuter har gått. Jag är tröttare än innan. Konstigt nog.

Fifa spelas nu i soffan, Jonas och Rassmus sitter och börjar närma sig den lätt hysteriska nivån. Hittills har de hållit sig rätt lugna, men det börjar sakta men säkert trappas upp. De har ännu inte vunnit en match, men denna är den bästa 2-2. Och nu är det förläning.

Elin +fifa-n00bs

TAGGA!

Idag skulle vi ha tränat med Walters, men sen var det så mycket snö att vi inte kunde parkera. Detta resuterade i 20 minuter jogg och sedan 30 minuter catch the flag, som avslutades med en pungkross.

Sen har vi varit inne i stan och shoppat lite. Madagaskar 2 har vi sett på också.

Nu sitter jag i soffan och försöker komma på ett sätt att hålla mig vaken på i ca 9 timmar till. Om två så tar vi bussen ner till city och SF bio. Där är det lussevaka med tre förhandsvisningar plus mat och överraskning (förmodligen en happy meal eller ett kinder ägg). Detta kan bli svårt, så jag funderar på att vila upp mig lite nu och dricka kaffe som en penis innan vi åker.


Elin+Joppe


sfdas

Då jag och Lovisa, aka Lollo P aka Olgy slut, ligger före i företagsekonomin och har gjort färgit matten så är vi lediga från skolan imorn! Wohoo!
Detta innebar alltså att jag slank på tåget till Karlstad en dag tidigare. Så här sitter jag alltså nu i familjen Leanderssons soffa och tillar på A shot at love with Tila Tequila. Himla bra program det här. Samtidigt hjälper jag Andreas att skriva om abort.

Elij

mjaaaau

nu har jag raggat upp söta karin från min klass och kidnappat henne i biblioteket, alltså är det k(c)arin x2 i ett litet mysigt rum. hon har nyss lovat bort mig till en annan man, vi kan kalla honom mr x så ingen blir upprörd eller avundssjuk. nu ska vi gå och äta mumsig skolmat, pussis.

carin


INFO OCH LAYOUT

ELIN SUNDQVIST
Västra Skolan
Hallsberg 

Vi gör anbud och anbudsförfrågan grejer på info layouten. Jag är klar och i behov av bengt just nu. För han är iväg med Sirkku.

Imorn ingen företagsekonomi för vi är så bra. Ja alltså, jag och Lovisa. Alla andra måste gå. MUahahahahaha. Så vi ska simma istället.

Eln

blalbalba

som ni tidigare sett gick julgransjakten mycket bra, granen är perfekt. välbyggd, vacker och alldeles alldeles underbar. idag har jag tillbringat min tid med att leta efter mina nycklar, jag förstår inte hur de alltid kan komma bort? denna gång hittade jag dem i papperskorgen, så nu lovar jag mig själv och min letarkompis elin att alltid hänga mina nycklar på spiken. för övrigt så fick vi reda på idag att vi inte ska få baka lussebullar med våra kökskamrater, utan i julspelsgrupperna, förtvivlan och ilskan är enorm hos vissa parter. nu målar jag mina naglar alldeles julröda och ska snart gå och diska min yoghurtskål och säga hej till elin. au revoir / carin

Julgran

Eftersom jag har en dålig kamera och ett trött humör är detta det enda som kommer att synas av våran gran idag. Mer bilder och kanske en historia bakom kommer KANSKE imorn.

Ovan ser ni sagd julgran samt en mycket sne julstjärna. Pyntet är inte helt slutfört, men det kommer nog.

Elin med Carin som mentalt stöd på avstånd

Eva dör

"Ja, det blev ju mer och mer, som jag minns det.
Speciellt efter att hon hade blivit hotad va"

Eva dricker och förnimmer lycka.
Eva drar ett roligt skämt om en pudel.
Eva drar ett roligt skämt om en Schäfer.
Men se'n drar hon ett tråkigt skämt om en Jack Russel.

Refräng:
Alkoholen kommer, kommer. Alkoholen kommer nu.
Alkoholen kommer, kommer. Alkoholen kommer nu.

Eva kallar en tjej för lill-mesen.
Eva kallar en kille för fitt-läpp.
Eva nuffar med en äcklig gubbe.
Och se'n sparkar hon ner en gullig hund.

Refräng

Eva får nya vänner som ine använder schampoo,
Eva börjar prata för högt på offentliga platser.
Eva lyfter benen exta högt vid promenader,
Evas föräldrar börjar tycka hon är dryg.

Eva skiter i att gå och rösta.
Eva får ett religöst behov.
Eva dör! Eva dör! Eva dör! Eva dör!

Refräng

Alkoholen Alkoholen Alkoholen Alkoholen
Alkoholen Alkoholen Alkoholen Alkoholen
Alkoholen Alkoholen Alkoholen kommer nu!


Elin, fortfarande hos rebeca

Nu sitter jag hos Rebecca

och vi ska snart till gymmet. Vi ska vara duktiga och jag ska samla min sista gymtimme denna vecka eftersom jag utnyttjade idrottslektionen som jag och Martin hade till den första. Eller ja, 45 min var det bara. Men det duger det med. Vi var för övrigt jätte duktiga.

Ikväll blir det nog något till middag och kanske något att göra. Fast bara kanske.

Vi har även huggit en julgran, men mer om den senare. Då kommer även en fin och vacker bild.

Elin

15 kvar

en kvart kvar tills carin kommer.

För övrigt

Har precis hängt inne på facebook/wikipedia och nu äntligen har jag lyckats lista ut vad en av Tullinges kändisar ( Tommy Zethraeus )  har gjort. Det är nämligen något jag undrat över länge.

Anledningen till dessa funderingar är att ingen tycks veta vad han gjort när jag ska skryta om att han och Mijailovic kommer här ifrån. Men nu har jag alltså löst detta problem. Han har skjutit massa människor på Stureplan, aka Stureplans morden. Kul kille.

Elin

Slut helgat

Nu sitter jag åter här efter en mycket trevlig helg. Helt ensam då både Johanna och Karro åkt, och varken Cajjan eller Pdadb har kommit. Lite tråkigt har jag allt.

Funderar på vad det blir till middag. Svårt val, mackor låter gott. Men jag kan inte ta mig till ica förän om en timme när Carin kommer från Fin-spång. Jobbigt läge.

Jag måste även bestämma morgondagens outfit, det är så jobbigt att göra på morgonen för jag är aldrig riktigt nöjd då. Får se hur det löser sig.

Elin

tv

Nu ska vi snart bort till Marregås och kolla lte skidor, sen ska vi ut och promenera. Eventuellt baka också, det verkar gott.

Elin, med sällis

priser

igår natt vann jag 3 kg julskinka och en gråtande flicka.

cariin

Karro

sitter i min stol och vickar med min innebandyklubba och vi väntar på att Johanna ska komma med tåget.

Elin

fredag

denna fredag startade med ett ruskigt härligt teoriprov, yes. kul att vi pluggade stenhårt igår, kul att vi chansade på nästan alal frågor, kul att vi kanske inte klarar det, kul att det var över 100 sidor att läsa, ja det var helt enkelt kul. men nu är det gjort och anders holm är nog överlycklig, för nu har han en anledning till att hata mig och elin.

dagen fortsatte med att jag och klara gick hem och pyntade våran supergoda och snygga tårta som vi (malin också) bakat till klassen, synd att jag inte knäppte en bild på den, för den var verkligen ursnygg och lika underbar var smaken. även fast andra våningen på tårtan var aningen hård. resterande tårta som blev kvar när vi haft vår fikastund på mattelektionen gick vi och skänkte bort till de andra lärarna på skolan så just nu är nog NV2A älskade av alla teachers på hela skolan, loooove.

nu är jag hemma igen, home sweet home. och i helgen är det skidor på tv, så jag tänker bänka mig i soffan hela helgen medan elin lever livet uppe i hallsberg i våran lägenhet då hon ska få sällis.

carin

Tävling

Idag har det inte hänt något, jag och Lovisa gjorde klart kaptiel sex i företagsekonomin när de andra hade repetitionsgenomgång. De hann inte ens börja, och vi tävlingsnördade oss som vanligt. Hahahaha.

Igår fick jag mitt mvg i företagsekonomi a, satt fint. Jag hann samtidigt med att smöra in mig lite framför Sirkku och Bengt.

Om typ tre-fyra timmar kommer Karro och Johanna, så jag ska kanske plocka rätt på lite skit i hallen. Kanske. Soporna borde jag nog slänga i och för sig. De har stått där sen vi städade. Äckligt värre. Hehehe. Mina sopor borde också slängas, de luktar som vanligt ruttna äpplen för att jag är dum nog att slänga de inne här.

Annars har jag tvättat madrassöverdragen till mina kamraters madrasser i fyra timmar, så nu är det rent. Väldigt rent.

Elin

bajs

Nu är vi på info layout och väntar på att jag ska få veta om det blir ett mvg i företagsekonomi eller inte. Hoppas på det. Haha.

Carin har kursprov och vi skickar henne en lyckönskning härgenom.

Nu disskuterar vi vilka som kommer börja nästa år och Agnes säger "bläh, jag hatar orieterare!!" Muahaha.

Elin


Nu är jag lite bitter

därför att jag hatar en människa jätte mycket och för att det inlägget jag skrev igår inte verkar synas. Fast jag har publicerat det två gånger. Mystiskt.

Men glädjen över att psykologiläraren inte kom till psykologin idag hänger över lite. Jag slapp nämligen psykologi, vilket enligt mig är ett sjukt änme.

Gårdagens mest duktiga var när vi städade hela hela hela köket. Det skiner nu. Verkligen. Fortfarande.

Elin


Dagens

Idag var jag och Rebecca och fikade när vi upptäckte att jag har två stycken telefon kort som ska användas för att prata i telefonkiosk. Eftersom Carin var sjuk och låg hemma bestämde vi oss för att pröva ringa henne. När samtalet kommit fram och vi klarat upp att det var jag som ringde, fick vi frågan "var fan ringer du ifrån?" och hela historien klarades upp för Carin inne i Hallsbergs bussstations telefonkiosk. För ca 2 minuter samtal gick det 12 markeringar från kortet. Men det var det värt.

Nu gäller: frukt, samtal med min bättre hälft och sedan sömn.
Elin

träning

nu har vi tränat klart för idag, tack för det. jag tror att oskar tycker lite sämre om oss nu än innan, det är inte lätt
att hamna mellan mig och elin på styrkeövningar, det spårar lätt ur. efter träningen rensade vi syret och promenerade hem till västra storgatan och tog oss en härlig dusch. och nu dagens bästa: glögg, pepparkakor och boston tea party i vårat vardagsrum, puss.

carin och lite elin

akjf

Nu har vi precis ätit middag gjord av lax och micropotatis. En mycket kul uppfinning.

Snart är det dags för styrka, jag är mindre sugen.  Men ser man det från de positiva sidan kanske vi träffar våran favorit fordons brud.

18.45 är det julkalendern på tv, det ska bli trevligt. Så om en knapp halvtimme kommer jag bege mig mot Carins rum.

Elin

RSS 2.0