Måndag

Var hos Karro i fredags och fotade hennes kompass och käkade lite lunch också. Jag har insett att silver är kul att fota, när det blir bra. Det är lite som att räkna matte, när det blir rätt blir man sjukt nöjd men det är mest för att man gjort fe så många gånger innan. Här är i alla fall bild på kompassen jag fotade

Elin

Söndag

Sitter hemma hos mamma och pappa och har precis klämt en middag och en semla. Väldigt trevligt må jag säga. Speciellt semlan. Känns skönt att den säsongen är igång igen.

I förmiddags körde vi långpass vid Broängsskolan och det var sjukt mysigt. Alldeles vitt i hela skogen, solen lös och så mycket fåglar att jag ett tag trodde att det var vår. Men sen kom jag på att det var åtta grader minus och att jag var ute och att jag faktiskt var ute och tränade. Då ångrade jag mig lite.

Nu är det snart dags att ta och lyfta min häck från soffan och gå till bussen. För vem orkar egentligen gå 500 meter uppför en backe?

Elin


Måndag

I fredags åkte jag alltså till Lund. Väl framme agerade jag shoppingråd åt Andreas som skulle ha LMFAO-kläder. Blev asbra, mest för att jag är shoppingexpert. Sedan blev jag upphämtad av Carin som körde mig till hem till henne och Jonas, där vi dumpade mina grejer. Efter det vankades det Hamilton på bio, en film som var över förväntan faktiskt.

Lördagen spenderades inne i Malmö för lite mer shopping, och mina expertkunskaper fick åter komma till användning. Det blev ett par brallor, en tröja, ett linne och lite mat och fika. Himla trevlig dag, om man inte tänker på vädret som var helt kasst. Aftonen spenderades på Orkestervägen med spel och vighetstävling.

För att fira att min hemresa skulle ta sju timmar så gick jag och Carin ut och promenerade. Det kändes mycket aktivt. En timme och tjugo minuter lyckades vi skrapa ihop, och ett antal blöta fötter (typ fyra). Sen väntade min hemresa som innefattade tre tågmöten, ett signalfel och ett entimmes stopp i Hässleholm. Men blev curlad av mamma när jag kom till Tullinge så kändes det värt.

Idag har jag sålt fyra böcker för 750 kronor, och det firade vi med lövbiffs"gryta" med senap. En Leanderssonsk specialitet som var sinnesjukt svårt att fånga på bild, men det såg ut ungefär så här



Elin

Torsdag

IMORN ÅKER JAG TILL LUUUUUUUUND!!!!! WOHOOOO


Idag har jag fixat nya hörlurar till iPhonen eftersom de gamal bara funkade på ena sidan och det var lite tråkigt. Eller de la ner i förrgår. Då var det sad puppy eyes här, det kan jag lova. Passade även på att inhandla en ny väska så jag ska vara snygg när jag är ute och åker. Det är viktigt för mig.

Skrev tenta igår också. Det gick (nog) bra. Jag svarade på alla och använde rätt formel på nästan alla uppgifter. Vissa var jag ute och cyklade på, men det måste ju vara kul för den som rättar också..


Nu ska jag fortsätta hänga och tagga tåg.
Elin

Måndag

Chillar galet framför Idrottsgalan hemma i soffan. Blev sjukt hetsig under en kort stund då jag såg Jonas på tvn. ASBALLT. Sen slutade det i princip att vara intressant igen och jag återgick till att hänga och till att kolla läget i min kalender. Fick planera in en hundutställning idag, och det kändes bra att få skriva något. Är ju lite glest annars.

Vad händer i veckan då? Jo imorn ska jag plugga inför tentan jag skriver på onsdag och sen ska jag ut och bli piskad runt någon jobbig runda med mamma. På fredag åker jag till Lund för att hälsa på Carin, aka Cajjan aka första delen av Cajjsunk. Ska bli asnice, förutom att tågresan hem kommer ta sju timmar pga spårarbete. Hoppas Carin är snäll så det väger upp den tråkiga tågturen. hon brukar ju vara det, men man vet aldrig!

Nu är det time to hit the shower, eftersom jag ännu inte gjort det efter träningen som var slut åtta. Ooooooops.

Elin


Torsdag

Idag har jag en rätt bra dag. Började med att sortera kläder i sovrummet (något som i och för sig fick Jonas att fråga om jag haft bråttom när jag gick för det var så stökigt) och fixade lite. Sedan åkte jag in till stan och gjorde ett ultraljud på hjärtat tillsammans med ett arbetsekg. Inga fel, förutom ett eventuellt skönhetsfel av det mindre slaget. Gött å veta.

Efter det åkte jag den korta biten från Folkungagatan till Slussen för att träffa Karro. Vi gick och köpte lite fika och sen fikade vi. Det var nice, och innebar att jag fick sällis från Södra till Huddinge där Karro hoppade av för lite träning.

Nu har vi ätit middag och jag har lyckats få dator, iTunes och iPhone att samarbeta (peppar peppar) och så har jag fått lite glass också. Imorn ska jag på eftermiddagen och så får vi se vad som sker innan det. Kanske ska jag ut och inviga min nya sportbh som jag fick av min kära moder idag (TACK). Vi får se.


ADIOS Elin

Lördag

Nu har vi alldeles nyss ätit frukost och jag väntar på skidorna. När herrarna har åkt ska vi till Ikea och Skärholmen för lite minishopping. Sen ska jag förhoppningsvis byta knopparna på köksluckorna och kanske städa lite.

Igår var jag, Karro, Johanna, Linnea och Klara hos Ellen och åt brunch. Himla mysigt! Efteråt åkte jag till stan med Johanna och köpte en kjol (höll på att skriva stol av någon anledning) och när jag kom hem gjorde jag och Jonas chili- och vitlöksräkor med tomat, paprika och risnudlar. Blev asgött, och eftersom kameran är hos mamma och pappa så langar jag bara en mobilbild igen.



Elin


Tisdag

Min käre far verkar ha gjort det till en vana att undra (läs:klaga) över varför bloggen inte uppdateras så ofta så nu måste jag göra ett inlägg där det står exakt vad jag gjort idag (typ).

Började dagen klockan nio med uppstigning. Sedan aktiverade jag mitt studentkort och åt frukost(yoghurt med müsli). När jag gjort detta kollade jag på lyxfällan i fem minuter innan jag sminkade mig och borstade tänderna. Sedan gick jag hemifrån ner till stationen där jag fyllde på mitt sl kort och åkte till skolan. I skolan träffade jag Malin och sen pluggade/tjurade vi tills klockan blev fyra och jag gick ut för att möta Jonas. Jonas anlände med bil och tillsammans åkte vi till Ica maxi i Alby. Sen kom jag hem och hängde lite och nu har jag lagat mat. Det såg ut som bilderna nedan.

Tack och hej
Elin


Måndag

Nu har jag precis fått middag tillagad av Jonas, så nu är jag himla lycklig. Har åkt nio timmar buss idag så det kändes inte mer än rätt att man fick middag idag också.

Nu kollar vi på Sommaren med Göran och sen planerar jag att göra ASmycket popcorn. Sen ska jag äta alla dessa popcorn och efter det ska jag kanske kräkas lite av all mat jag fått i mig.


Elin


RSS 2.0