Torsdag

Alltså vad händer? Här är det ju totaldött. Det kan ha berott på förra veckans tentahets, helgens SM-hets eller denna veckas snygghets. Får nog drista mig till att säga att det där med snyggheten går bäst. Av tentorna tror jag bara att jag klarade en, och SM behöver nog ett eget stycke.
 
Det var alltså natt i fredagas och jag ställde med gott mod upp. Hur dåligt kan det gå, tänkte jag och stack iväg till starten. Som på skämt sa jag att jag nog kommer ta mig runt på 140 minuter, då Johanna snällt beräknade segertiden till 70. Tänkte mig att nöjd kanske man kan vara om man springer på någonstans mellan 80 och 100. När jag sedan, 143 minuter efter starten, krälar i mål var sista platsen ett faktum. Har aldrig i hela mitt liv varit så trött förut. Eller jo, en gång. Ultralång DM i D14 och jag svimmade i duschen. Stabilt.
 
Inför sprinten var föjlaktligen uppladdningen lite dålig, sov sex och en halv timme och vaknade med vad jag endast kan likna vid universums värsta bakfylla. Åt lite mat, sov lite mer, och sen åkte vi. Lagom till starten vid 17.10 vaknade jag till liv lite. Gjorde ett hyfsat lopp, men eftersom sprint inte riktigt är min grej och eftersom jag varit ute rätt länge på natten så var det föga förvånande att jag än en gång tog hem en hedersvärd sista plats i mitt heat. För att toppa helgen slog jag till med att komma sist i finalen också. Men Jonas var tvåa, så det var ju kul!
 
Det är alltså därför det har tagit mig en halv vecka att återhämta mig, och ta mig till datorn. Men som man säger, tålamod är en dygd.
 

Foto: Henrik Persson
 
 
Elin

Onsdag

I torsdags förra veckan var jag och Jonas på Stadion för att springa 10 000 meter. Jonas skulle alltså springa, inte jag. Jag springer inte längre än 6 kilometer frivilligt. Kanske på stafett, men det är bara för att det är så gräsligt jobbigt att få någon annan att springa de längsta sträckorna. Hur som helst, det gick bra för Jonas och han vann. För mig gick det helt okej, var typ 10 grader och jag var utomhus, men helt okej.I fredags och lördags jobbade jag heltid typ, och i söndags var det tävlingsdags. Jag var nästan pinsamt dålig och fick skämmas lite när jag kom i mål, men det var mycket fin terräng. Svårt och jävligt, men fint i skogen. Rubbat mycket kantareller på sina ställen och eftersom jag var så dålig funderade jag på att ge upp och plocka men så sansade jag mig. Jag körde i alla fall hem sen och det gick hyfsat bra tyckte jag. Hoppas att mina med passagerare kände samma.Nu har Jonas kommit hem efter en tuff kväll som tävlingsarrangör och jag får äntligen gå och lägga mig. Imorgon vankas sprint träning i stan, och jag måste ju få lite skönhetssömn innan.

Elin

 

 


Tisdag

Dagens mission var att plocka blåbär uppe vid Brantan. Eller, dagens egentliga mission var ju att ta mig till gymmet. Var så sjukt oinspirerad och pallade verkligen inte, men till sist beslutade jag mig för att det är bättre att åka dit än att sitta hemma. HUR SOM HELST, blåbär. Vi plockade ihop en och en halv liter och nu ligger ungefär en liter i min mage och vilar. Gotte!

Igår var jag inne i stan och fikade smootihe med Karro, Johanna, Klara och Malin. Alltså vi delade ju inte, men det var det som jag fikade. Vi satt på kajkanten vid gamla stan och det var himla trevligt.

På eftermiddagen upplevde jag ett av de mest tragikomiska (yes, fick in ett svårt ord!!) ögonblicken i hela mitt liv när Eric Börjeskog kom hem och hälsade på med en bruten käke och en mun som inte får öppnas på de närmsta två veckorna. Såg sjukt kul ut, men det kändes lite taskigt att skratta eftersom han bara får äta soppa och eftersom käken var bruten(fnissar lite när jag tänker på det, ondskefull som jag är)..

Imorgon är det dags för lite mer träning och på torsdag ska Jonas springa något långt lopp som jag ska kolla på, full fart!


Elin

Torsdag

Jag borde verkligen inte vara uppe så här sent, och detta av två anledningar:
1. Jag jobbar 10.50-20.20 imorgon och för att palla det behöver jag min skönhetssömn, för man kan faktiskt inte jobba så långa Ica-pass utan att vara snygg
2. Jag är stört trött? Gick och la mig den här tiden igår också, och allt är Jonas fel. När han inte är hemma glömmer jag bort att gå och lägga mig, och så bara sitter jag i vardagsrummet och gräver efter navelludd. Dåligt

Har i alla fall varit lite produktiv idag. Plockade upp min Oringen väska (ja, ja skämmes på mig som inte packat upp tidigare osv. osv.) och sedan följde jag med syster min till Skärholmen och Hööks. I omvänd ordning dock, eftersom Hööks ligger i Kungens kurva. I Skärholmen var vi på Telia och fixade ett nytt sim-kort till henne och spanade på en tjurig klimakteriekärring.

Till middag blev det grillad korv hos mamma och pappa (och syster och taxar). Vi firade mammas namnsdag som (tydligen) är idag och min som var i tisdags (men som nästan alla, inklusive jag, glömde) med lite jordgubbar och sen gick jag hem. OCH, slutligen, apropå jordgubbar: här är en bild på Karros äggkopp i silver som jag fotade innan jag åkte till HalmstadElin

RSS 2.0