Jul. 28, 2013

Så har ännu ett par veckor passerat och den senaste spenderades i Boden med Jonas och hans SNO-bihang. Åkte upp på fredag eftermiddag och kom hem igår kväll. Som brukligt under Oringenveckan var jag fett trött. Det visade sig att tre veckor i Flottsbro är för lite för att bli superstar, men orienteringen gick i alla fall rätt bra.

Ligger för tillfället hemma hos männen och glassar i trädgården. Funderar över viktiga frågor i livet så som huruvida jag borde ta bort nagellacket från tårna och måla på nytt, och varför humlor egentligen kan flyga. En mycket upptagen dag med andra ord.


Elin (och Jonas som just nu inte springer backe som bilden indikerar utan sitter inne(??) och hänger vid datorn)


VMtorsdag

Ja alltså. Det är VM tider. Därför var jag i måndags klistrad framför tvn (!!!) från kvart i fem till halv åtta. Svt sände direkt och bara det gjorde ju att det var värt att se. Dessutom sprang Jonas, vilket för en fanatisk supporter som jag själv innebar att jag inte inte kunde titta. Körde dubbelt med tv och dator, och satt som på nålar. När Jonas gick ut vid 18.52 kändes det därför lite krisigt att hans gps (precis som de andra svenskarnas) inte riktigt fungerade som den skulle. Liveresultaten svek och han visades inte på tvn förrän vid tolfte kontrollen.

Men, skulle det visa sig, var loppet inget att vara orolig över. Det såg lugnt och fokuserat ut. Vilket inte behöver betyda något, men det kändes bättre. I ungefär fem sekunder. Sen satt jag en decimeter ovanför soffan tills sista löparen kom i mål. Sen var det klart. Det blev brons! Så jävla kul, grät nästan men höll emot eftersom jag tycker att jag är för ball för sånt. Känner mig så där fjantigt stolt, och var tvungen att köpa både Expressen och Aftonbladet för att klippa ut artiklarna från VM.

Annars är Flottsbrobacken just nu min största hatkärlek i livet. Imorgon är det dags att möta den igen, och på något konstigt sätt ser jag fram emot det. Vet ej varför, eftersom det är dödsjobbigt. Får fundera över det tillsammans med männen...


Elin


Så här kul var det för övrigt att fira midsommar


RSS 2.0