Tisdag

Sitter nu ochmyser under en filt med Win a date with Tad Hamilton på tvn och Gossip Girl på datorn. Himlarns roligt alltså. Idag har jag varit heltidsstudent och varit i skolan mellan elva och fem.. Länge för att vara jag.

Har faktiskt tränat en snutt också.. Med betoning på snutt. Var ute i ungefär 35 minuer med Julia och Johanna och körde järnet. Hahah not.

Imorn är det också fullt upp i skolan, trots att jag är ledig. GUUUUUUD va duktigt.


Lite så här känner jag mig nu.


Elin

Helg is over

Nu är helgen slut och jag kan sammanfatta den som asbra! En mycket trevlig helg med bruuschan och Jonas, där vi hunnit med både utgång och Köpenhamn. Idag har vi dessutom hälsat på Jannicke och alla hästar och katter. Till och med eric och jonas var duktiga i stallet. På tal om idag så fyller faktiskt mamma lena år idag, fyrtio år tror jag bestämt. Så grattis mamma. Nej nu måste jag fortsätta kolla på ensam mamma söker, det är ju final och det slutgiltiga valet idag. Iiiiiiiiiih!

Lördag på söndag

Igår bakade jag lussebullar, det var himlarns gott. Men Det blev inga bilder på dem, eftersom jag direkt efter att jag blivit klar begav mig hem till mamma och pappa för lite fika och sen en taxprommenad i skogen. Himlarns mysigt.

Idag ska jag hem till Lönnkvist för lite bakning och adventsfika. Dock är detta inte förän i eftermiddag, så jag måste hitta något att göra tills dess.. Klurigt.









Elin

Torsdag

Idag har jag varit i skolan igen. Från nio till fyra, kände mig himla duktig. Speciellt med tanke på att seminariet bara var mellan tio och tolv. Men det var kul, speciellt när Malin berättade att hon först förra veckan fick veta att Afrika var en kontinent. Hon har alltså i 19 år trott att det var ett land. Det hade vi mycket, mycket kul åt. Jag fnissade så mycket att jag var rädd att kissa på mig, men det gick bra.

Dessutom har jag tränat ikväll. Det var nattuggla vid Flottsbro som gällde, och det var mycket kul. Dock funderade jag ett tag på vad fan jag håller på med för sport. Ut mitt i skogen när det är minus grader och snöar jätte mycket. När man dessutom badar i diverse frusna kärr, så blir man ännu mer fundersam. Jonas var i alla fall väldigt duktig, han slogs mot Lundanes och Nordi. Jag vet inte vem som vann, men jag tror att det var Jonas.

Så här kul var det att springa tyckte Jonas. Redan innan faktiskt.


Elin

tudelilulu

Jaha då har man gått och blivit sjuk igen, rackarns! Jag har verkligen inte tid med sjukdom nu.
Tentahetsen börjar närma sig samtidigt som broder Eric kommer och hälsar på i helgen, så jag hoppas
iallafall att det inte bli värre i halsen och näsan. Idag har jag varit i skolan och pluggat flitigt och konstaterat
att differentialekvationer kan gå och dö ungefär. Nu väntar jag på att Jonas ska ropa att maten är klar, himla händig man det där. Dessutom har han lovat att städa nästan hela lägenheten imorgon, ja ni läste rätt.
Den där Jonas är himla duktig han. Nej nu hörde jag ropet, vi hörs!

Carin


Onsdag

Wohoo. Idag har jag fått reda på resultatet på min omtenta, och jag fick g! YES! Dessutom var jag bara ett poäng ifrån vg. Fett nöjd.


Typ såhär glad blir man när man både får g, och får ta bild på sig själv i badrumsspegeln! YEAH!



Nu ska jag snart iväg och möta mamma för vi ska shoppa mat. Gotte. Ska försöka hitta på någon trevlig rätt att äta till middag också, är sjukt kyckling sugen, så det blir väl något i den stilen.


Elin

 


Måndag

Sitter nu och dör lite i soffan, har nämligen varit på väääärldens jobbigaste gympa-pass. Sjukt trött är jag. Men det hindrar mig inte från att titta på top model (vilket i och för sig inte är så himlarns jobbigt) och laga mat till lille Jonas som är kvar och spelar innebandy. Galet alltså.


Elin


Söndag

Idag har jag varit inne i stan och fikat med Malin, Ellen och Klara. Mycket trevligt. Jag kan låta bilderna tala.




Lukta äckligt?


Nej det gör det ju inte




Elin

Lördag

Nu är vi tillbaka från julmarknaden. Himla spännande var det. Är dock lite besviken eftersom de getter som jag hittade utanför precis fått mat och inte alls var intresserade av att agera modeller för mig. Inte heller hästarna som befann sig sjuukt lång bort var sugna på att rymma till en närmre hage, så de blev det inga bilder på alls.

Efter Hågelby tog vi ett stopp i Tumba centrum för lite fika, och shopping. Jag fick en bulle, mycket gott. Vi lyckades få med oss en dator sladd till skrivaren, eftersom man tydligen var tvungen att köpa det själv, och en liten kasse med diverse mat. Wohooo!










Elin

Vinterstudion <3

Först och främst vill jag bara meddela att Shout out louds var äckligt bra igår på sin spelning. Helt crazy banana! Nu har jag suttit bänkad i soffan från klockan tio imorse, då äntligen Vinterstudion har dragit igång. Jag är så jädrans lycklig för det, nu kommer de älskade timmarna i soffan på helgerna tillbaka. Jag älskar verkligen vinterstudion, nu väntar jag bara på att skidskyttet ska komma igång också. Idag är det längdskidor för damerna och herrarna, och Kalla har precis kommit tvåa. Heja Sverige!

Ikväll är det förövrigt L-sittning på ÖGs, vilket kommer bli hur kul som helst. Så nu är sångboken nedpackad i handväskan och klockan halv tre styr vi kosan mot Maggans place för att böra föra inför kvällen- och nattensäventyr. Jag hoppas nog mest av allt att jag ska slippa gå upp på bordet och dansa, hoppas att Peter och Jakob glömt bort det.

Vi hörs!  / Carin

Dagens outfit

Lägger in en dagens outfit så här på morgonen innan vi åker iväg till Hågelby för julmarknad. Dock har Jonas inte riktigt koll på det där med otufit foton, och tvingar mig att titta in i kameran hela tiden, men jag ska lära honom...



Elin

Fredag

Idag har jag varit i skolan, hör och häpna. Men man måste väl vara det någon gång nu och då om man pluggar heltid.

När aftonen stundade så var det dags för pizza! Dock insåg vi att man var tvungen att jäsa degen i ungefär 45 minuter innan man kunde laga, så vi hamnade lite efter i tidsschemat. Men trots detta har vi nu hunnit äta mat, popcorn och tittat på film! Dock var filmen dålig, något som man kan ana på Jonas min på bilderna nedan...














Elin

 


trött

Nu är jag äntligen klar med det där förbaskade PM:et. Idag klockan tio fick vi instruktioner till ett pm som skulle skrivas och vara inlämnat imorgon lunch. Väldigt stressigt! Speciellt då rättsfallet var på 100 sidor och då man skulle få ner allt det väsentliga i ett pm. Men nu efter sisodär åtta timmar är jag äntligen klar! Jonas ligger redan och sussar, för en gångs skull är jag vaken längre. Nu kom jag på att jag glömt att äta middag, woops inte konstigt att magen kurrar. Får nog bli en nattmacka innan jag hälsar John Blund välkommen.

Carin

Torsdag

Sitter nu hemma efter en halv dag nere hos taxarna. Mycket glada har de varit. Jag med, för jag har fått en ny kamera av mig själv. Den fungerar jätte fint och jag är superduper nöjd.

Här har vi två nytagna bilder





Har som synes inte riktigt fått pejl på det där med hjärtan, men jag jobbar på't!

Elin


Min stora kärlek

DEN ÄR MIN!!!



Jag lämnar nu över min röda, fina trotjänare till min ömma moders vård och inleder en ny kärleksaffär med min 500d.


Elin

Jag lever

Hej allihopa! Nu var det så länge sedan jag skrev här så kommer knappt ihåg vad jag har berättat.
Just nu för tiden går min hjärna på högvarv med massor av plugg och andra studenttankar. Jag har iallafall
klarat min livs första riktiga tenta, YIHA! Känns riktigt skönt att vara en av de 65 % som kirrade den. Så nu kan jag lämna B1an bakom mig och blicka fram till nästa tentaperiod då B2an och juridiken ska skrivas.

Stress och hets, med a lot of plugg i dagarna, men det är väl så det är om man nu någon gång ska bli civilingenjör. Men jag ska försöka blogga lite mera. Trots mina stressiga dagar har jag hunnit springa en sväng idag och tro det eller ej men det gick faktiskt sjukt bra, jag sprang som aldrig förr. Det var både roligt och gick skitfort. Så nu ska jag nog ta mig tid att börja springa lite så jag snart kan kuta ifrån Jonas.

Nej nu är det dags att hoppa in i dushen, och efter det tänkte jag kolla på tv, men nu kom jag på att det är tisdag idag vilket innebär "dålig-tvdag", så det blir nog ytterligare två timmars juridikplugg idag. Då kan jag somna ikväll och vara nöjd med en elvatimmars pluggdag. Underbart!

Ciao/ Carin


Måndag

Sitter här i soffan med hjärtat i halsgropen och försöker lugna ner mig. Anledningen till detta är att Eklid ringde för ungefär en kvart sen och undrade om jag kunde jobba imorn, förmodligen SJÄLV med en fyra. Okej sa jag och fick svettningar. Nyss ringde de upp igen och sa att jag skulle få hjälp. Tack och lov, säger jag bara.

Hur som helst, nu tittar jag på tv och senare ska jag iväg och träna lite. Det blir en himla aktiv vecka för mig, träning både idag, imorn och på onsdag. Sjukt duktigt av mig.

Nu ska jag kolla klart på tvn, och försöka få ner pulsen till vanlig takt...

Här är en blomma...

Elin

Söndag

Just nu tvättar vi för första gången sen vi flyttat in i tvättstugan (på inrådan från mamma). Det kändes mycket bra, tills vi upptäckte att det finns två stycken nummer 98 (vår lägenhet) och att en av dem stått på den 14 VARJE månad förmodligen sen i maj. Sorry för detta alla grannar som förmodligen inte läser bloggen.

Tidigare idag sprang vi Golden Rings vid Hellas klubbstuga. Jag och pappa, team Spik på, mötte mamma och hennes lagmedlem i team Mer ol. Tyvärr kan jag meddela att Spik på inte vann, men detta tror jag berodde på det åldersförsprång som Mer ol hade (man fick bounssekunder för antal år under 21 och över 35).  Jag är i alla fall nöjd med mitt lopp.

Någon som inte var så nöjd var Bosse. Han uppskattade inte riktigt att det var ungefär 10 grader.



Elin

 


Lördag

Idag har familjen Sundqvist/Leandersson varit mycket aktiva. Vi började dagen med en tripp till IKEA och Kungens Kurva för att köpa lite skålar och kolla på diverse elektronik. Sedan åkte vi hem och kollade på hockey och åt lunch.

På eftermiddagen bestämde vi oss för att kolla på Sex and the city (alltså filmen, inte serien) och när Nordi ringde blev det liv i luckan och vi körde en räser-städning. Nu har jag rensat mitt skrivbord och diskat(hör och häpna!) och firar med lite luktljus och tvtittande. Wihooo




Elin

Fredag

Sitter nu i soffan och lyssnar på det förmodade musikkriget som pågår en och två våningar ner. Som vi har uppfattat det har våning två valt att använda opera/klassisk musik som vapen, medan våning ett kör på något mer dunkigt. Spännande att se vem som går segrande ur striden(nu lutar det dock mot våning ett).

I mina funderingar sitter jag också och smygtittar på kameror. Jag misstänker (haha nej, jag vet) att Jonas börjar lessna lite på min besatthet, men jag kan liksom inte hålla mig. Är sjuuuukt sugen på att införskaffa en ny, fin Canon, men jag törs liksom inte riktigt. (Dagens I-landsproblem, PLING!)




Elin

Torsdag

För det första: JAG KLARADE REDOVISNINGSTENTAN! WOHOOOO! Dock vet jag inget om metodläran än så länge, men det visar sig väl. Fett nöjd nu i alla fall.

För det andra: jag har bakat fett gott bröd. Blev lite fail då jag glömde jäsa det andra gången, men det blev mycket gott ändå. YEAH.

Under första jäsningen var jag och Jonas ute på en liten prommis och jag noterade att det gick sjukt fort med snön. I söndags när jag och Klara var ute så var det jätte fint, inte ens i närheten av snö. Och nu, det ligger liksom kvar. Whats up med det?


Ett löv vi hittade


Mitt awesome bröd


Elin


Tisdag

Idag har det varit en mycket mycket kall dag. När jag vaknade slaskade det ute(snöade/regnade slask), och när jag tagit mig till skolan hade detta övergått till renodlat snöande. Nu när jag tittar ut genom fönstret ser det ut som nedan, och jag uppskattar det föga med tanke på att jag ska ut och träna idag.



Frågan lyder nu: kommer det vara såhär till april nu eller?


Elin

 


Måndag

Igår vad jag på utflykt med Klara. Vi gick till Örnberget, mitt bästa utflyktsställe. Hade egentligen tänkt åka till flottsbro eller lida, men det går inga bussar till flottsbro och lida är avlyst inför tiomila. Så det blev Örnis.

Vi hade det himla trevligt, vi hängde ute i tre timmar och fikade och fotade massa. Muchos nice.


Favoritplatsen för fotografering?


En läskig svan


Vattenfall



Elin


Cheerleaders are dancers who have gone retarded..

Jajemen, Bring it on på femman och jag är gald.

Dagen har jag tillbringat i stan med Klara, Karro och Martin. Det var himlarns trevligt. Inget blev dock shoppat, men jag är glad ändå för både Karro och Klara hittade fina grejer.















Elin

Fredag, tentafritt!

Har precis fått strikta order att uppdatera "sidan", som min käre fader så fint uttryckte sig. Självklart ska jag göra det nu när jag är tentafri.

Har sedan på två dagar genomfört två tentor som faktiskt gick rätt bra. Hoppas jag på. Det kändes bra, och jag har inte gråtit något alls efter (i motsats till efter den förra) så jag håller alla tummar jag har. Så för att fira detta har jag tentafest i soffan framför en film och lite disk. Mysigt. Måste nog fira lite mer imorn med diskfest. Kuuuul.

Får se vad som händer i helgen, förutom diskfesten alltså. Hade hoppats på att åka in till stan med någon, men vet inte hur de planerna går. Det visar sig. Skulle även vilja ut i skogen och leka lite med kameran, men jag känner mig så löjlig när jag gör det själv så vi får se hur det går med den delen också...

Här är i alla fall två bilder som jag tog senast jag var ute.






Elin

Onsdag

Det är en fullproppad vecka för min del. Omtenta imorn och riktig tenta på fredag. Är lite nervös, men har bestämt mig för att satsa mest på fredagstentan. Den andra får gå som den går.

Längtar dock fett mycket till fredagskvällen. Då ska jag fira min tentabefrielse med Gossip Girl och kanske lite missade PH avsnitt. Sen blir det kanske lite pizza också, men det visar sig.

Idag har jag pluggat massor i skolan, men även hunnit med att skypea lite med Klara och Johanna. Muchos trevligt alltså.




Elin

hoho

Tjoho! Nu har jag precis kommit hem från skolan och middag hos magdalena. Skoldagen gick bra och middagen hos magdalena var trevlig då vi peppade upp oss för imorgon då vi ska kandidera om att få vara med i V-sex på skolan. Jag har då blivit nominerad som sexslav i V-sex av valberedningen så imorgon ska jag motivera varför jag just ska bli vald. Jag ska alltså vara bättre än alla som motkandiderar, heja Carin! Känns lite halvt pirrigt att prata inför så många människor om sig själv. Nej dags att slipa på vad jag ska säga.
Ciao/ CARIN


Måndag

Idag har jag varit i skolan fett mycket, tio till fem faktiskt. Är riktigt nöjd med mig själv som har varit så aktiv i mitt studerande.

I helgen var jag nere i Tranås och sprang stafett, det var himlarns trevligt. Förutom på natten när vi av någon anledning sov med fönstret öppet vilket självklart ledde till att det var svinkallt för oss golvsovare.

Nu glor jag Paradise, och sen ska jag hem to la familia för att Malin ska lära mig hur man kassaflödesanalysar. Spännande. Om det vill sig väl ska jag även skypea med Karro och Johanna. Wiihooo!




Elin

RSS 2.0