Fjälltripp

Vi gör ett nytt försök med fjällbilderna. Detta är alltså gårdagens äventyr.
Elin som nu har tränat styrka


Onsdag, Bruksvallarna

Idag är det nyårsafton, och det tänker vi fira med lite bilder från gårdagens hård fjälltur som visade sig vara apkall. Men trevligt var det.

(Eller inte, eftersom det är någon bugg i uppladdningen)


Elin

Askersund

Hej och hå nu är jag hos Jonas. Innan jag kom hit var jag i Hallsberg och tittade till rummet och tränade på gymmet. Det blev OLGY spinninpasset och snabbstyrka, riktigt gött. Efter det begav jag mig mot Askersund och nu sitter jag och väntar på att min man (Jonas) ska laga klart maten. Känns skönt att kunna sitta här medan han lagat mat :) Medan han lagar mat sitter jag och spanar igenom hans bilder på datorn. Det är ganska kul. Förövrigt är det väldigt kallt ute så det är bäst att hålla sig inne dessa dagar när istiden har återvänt.

Carin


Tisdag, Bruksvallarna

Idag har det återigen varit en strävsam dag i skidspåret. Det blev uppför till där man svänger av till Djupdalsvallen, och sammanlagt var det 13 km uppför och nedför. Mycket jobbigt. Jonas åkte ifrån mig på vägen upp, och mamma på vägen ner.

Sen var det dags för bastu, taxpromenad, och lite snabb spel av Scotland Yard innan Dan kom med sin familj för att fika. Fikat var gott, men det tog musten ur mig så jag var tvungen att sova en och en halv timme efter det.

Nu sitter jag och väntar på middagen, stekt torsk med spenatsås och potaits. Smaskens.
Elin


Hej hej

Jao då har jag återigen klämt 1,5 mil på skidor i den klassiska stilen. Känner mig riktigt het nu på skidor. Imorgon bär det av till Askersund där jag ska umgås med Jonas över nyår. Efter nyår ska vi upp till Östersund och spana runt lite. Kallt kallt. Jag kanske ska vara en snäll flickvän och uppmärksamma här på bloggen att Jonas och hans fotbollslag vann julcupen igår i fotboll. Grattis.

Nej dags att hoppa ned i badkaret nu efter det köttiga skidpasset så jag tinar upp lite.

Carin

Måndag, Bruksvallarna

Jag känner medlidande till Carin, eftersom jag ofta upplever samma sak i Hallsberg. Det är ofta någon som använder mitt rum som dumpningsplats, vilket är mycket märkligt eftersom det bara är jag som har nycklarna dit. Det är sällan någon som städar efter sig, och det slutar ALLTID med att jag måste ta upp efter alla andra som sprider sina smutsiga träningskläder på mitt hallgolv. Ajabaja.

Idag var det så kallt att det var skidvägran för hela familjen. Dock blev det för egen del en liten snöpulsrunda runt huset med kameran i högsta hugg. Solen sken och det var himla fint ute. Taxarna tyckde dock inte samma när de en timme senare blev utsläpade på pulsning. De frös och var inte glada.
Elin


Arg som ett bi

Idag har jag hunnit med mycket. Jag har hunnit plugga, slå nytt rekord på Yatzy (333 poäng), tränat, bastat, varit i sommatstugan och städat mitt rum. Det var under rumsstädningen som jag insåg hur litet mitt rum är. Jag har vetat om det förut eftersom jag haft detta rum i 18 år, men det var när jag skulle rensa bland kläder och papper och jag inte visste vart jag skulle lägga allt som det slog mig. Mycket orättvist!

Varför ska jag ha det minsta rummet? Är det inte dags att byta? Mamma försökte förklara för mig att det kan ha att göra med att jag har så mycket saker som gör att mitt rum känns så litet, men icke. Jag har inte mer grejer än någon annan (nästan). Jag förklarade för mamma att jag inte har en enda kompis som har mindre rum än mig, och att jag ska göra revolution! Jag ska nog snart byta rum med någon broder när den minst anar det. För att förklara för mamma hur litet mitt rum var tog jag fram ett måttband och mätte mitt rum, och konstaterade att mitt rum nästan är mindre än hälften av mamma och pappas. Visst de är två men det godtages ej som en ursäkt då även Essy brukar sova här inne hos mig, och hon har dessutom fyra ben.

En annan sak som är väldigt irriterande med mitt rum är att badrummet är mittemot. I badrummet brukar man göra sina långa toalettbesök och vi vet väl allihop att långa toalettbesök kräver läsning. I vår familj är skogssport den mest attraktiva läsningen där inne. Problemet med detta är att mitt rum används som en avlastningsplats eller pappersinsamling. När man läst klart en tidning (i detta fall oftast skogssport) läggs dessa på mitt rum. Jag är mycket trött på det här, det är inte okej. Mitt rum är varken ett väntrum med tidningar eller ett tidningsställ. Jag har två av kvarvarande fyra familjemedlemmar som är mest misstänkta.

Detta var nog dagens problem för mig. Jag är lite sur och bitter, kanske borde jag ha gjrot revolution tidigare i mitt liv? Det är ju trots allt snart dags att flytta hemifrån någon gång. Aja, bättre sent än aldrig.

Carin

Söndag, Bruksvallarna

Idag har jag återigen åkt skidor, och detta var sjukt tungt. Jag höll på att avlida och detta efter bara 15 minuter. Eller okej, det var efter 5. Trots denna tugnhet släpade jag mig uppför tills jag varit ute i 45 minuter då det var nerfärd och jag äntligen kunde pusta ut.

Nu sitter jag och försöker komma på bra frågor att ställa till två olika chefer, och det går riktigt dåligt. Hittills har jag kommit på 9 till den ena och 10 till den andra. Jag måste ha mer, men jag har ingen aning om vad jag ska fråga.

Sen kan jag också meddela att här uppe finns inga blommor att fota, så jag har tagit minst en miljon bilder av julgranspyntet. Vilket i och för sig har varit ganska roligt.Elin

Lördag, Bruksvallarna

I denna outfit spenderar jag alla mina dagar.Som Miranda Priestly i boken Djävulen bär Prada skulle sagt; det var allt.

Elin


Hoho

Ja man ska väl inte få njuta alltför länge av julledighet och julmys. Julaftonskvällen avslutades med att jag låg nedbäddad i min säng emd en spyhink på golvet. Vilken jag lyckades fylla. Efter den härliga kvällen följde febern mig hela natten och har hängt med mig hela dagen. Så nu har jag feber så här på juldagen, usch! Som tur är fick jag ju Prison Break 4 av tomten igår så den har hjälpt mig genom dagen då jag legat nedbäddad i dödsbädden. Jag har även lyckats få fast mamma i Prison Break nu, så nu är vi två framför tvn. 

Ciao/ Carin 

Fredag, Bruksvallarna

Ja här i Bruksvallarna är vi inte så aktiva att vi bloggar på självaste julafton men eftersom Carin gjorde det så spelar det ingen roll känner jag.

Idag så har jag varit ute och åkt skidor, 17 km blev det så nu är jag redigt trött. Jag hade tänkt sova, men sen skulle pappa ha hjälp med att sitta på en planka som skulle sågas. Jag var sjukt bra på att sitta, så bra att jag fick ha på mig en hjälm. Den var orange.

Igår var det jul och vi firade med att åka ut med taxarna och grilla i öppna spisen. Sen drack vi glögg och öppnade julklappar. Det var trevligt, och jag fick en himla massa fina grejer.

(Här ska vara en bild på Bosse när han sover på rygg, men eftersom blogg.se tydligen inte vill samarbeta så kan ni istället läsa denna text)


Elin

God Jul

Hoppas ni alla haft en riktigt mysig jul. Jag har nu lyckats äta mig proppmätt på julgodis och öppnat mina julklappar. Jag har tydligen varit väldigt snäll i år, då jag fick flest julklappar av barnen Rosander. Så nu är min julklappsbänk fylld av öppna julklappar, där står tillexempel en Lupine pannlampa, en locktång, Prison Break 4, pengar, kläder, Body Butter m.m. Nu ska jag strax tralla iväg upp igen och äta julkvällsmat, mums. Imorgon bär det av till sommarstugan där det är 70 cm snö. Blir nog kanske lite skidåkning där också, trots att mina ljumskar skriker efter fyra dagars skidåkning.

Som en julklapp till er läsare bjuder jag på dagens outfit. Outfitarna är från i morse och användes inte hela dagen. Dessutom som ett litet plus bjuder jag på broder Erics outfit.

 

Eric: Svarta jeans från okänd affär, rutig julskjorta också från okänd affär, rånarluva från Ullmax, solbrillor från peace and loves campingen 2008. (ursäkta den dåliga kollen på affärer, eric är inte här och kan meddela, men om ni är intresserade går det bra att höra av sig)

Carin: Svarta trasiga strumpbyxor från HM, lång blå tröja från Gina, mammas armband från SNÖ och avslutningsvis Erics studentmössa från Alleskolan Sp3c.

Onsdag, Bruksvallarna

Idag har vi haft en innesittar dag, då temperaturen utomhus har legat runt minus 23 hela dagen. Köldrekordet var minus 28 och detta rekord uppnåddes när vi åkte förbi korna (för er som vet var detta är). De stog och trängdes i sin koja.

Trots denna kyla har vi varit mycket produktiva och hunnit med både det ena och det andra. Vi har bakat klart alla pepparkakor och vi har gjort knäck (läs: mamma har gjort knäck). Dessutom har vi handlat grejer, röstat på Perssons bidrag i pepparkakshus tävlingen som hålls nere på Villan.

Vi har även hunnit med att klä granen som farfar kom med, och detta är slutresultatet:


Nu sitter jag här i soffan med syster och har uppesittar kväll till Love Actually som går på trean. Hon ser ut på detta viset just nu.

Malin i Anna Anka pose


Elin


Tisdag, Bruksvallarna

Nu har jag snart avslutat en hård dag. Vi började med 16.6 km hård skidåkning. Jag var död efter ca 4, men var ändå tvungen att köra vidare för att komma hem. Sen var det lunch och sedan julmarknad. Efter detta man och julpyntning och nu Animal Planet och Jonas i telefonen.

God natt
Elin

Mjau

Nu är alla julklappar inhandlade, känns himla bra. Årets mest otippade julklapp kommer gå till mamma. Nu ska jag bara komma på fyndiga rim också sen är jag fit for fight. Snart tacos!

/ Carin

Måndag

Min dag har varit förvånandsvärt lik Elins dag, fast jag har varit på lite mer sydliga breddgrader. Jag började dagen med lite julgransförsäljning vid Viberga. Jag hade med mig Jonas och vi lyckades sälja hela åtta granar. Efter det blev det lunch framför tvn och Hitta Nemo, Jonas hade faktiskt inte sett den filmen, helt stört. När klockan började närma sig femslaget kom pappa hem och då blev det vallning av skidor. Efter vallningen begav vi oss mot Grosvad och skidspåren, där det blev åka av. Dock är jag nog mer som Anna Haag i skidspåret istället för Kalla, kanske även mer åt Petter Northug hållet, det ni! Efter mina fyra varv blev det varm saft och hemåkning i bilen. Väl hemma var det middagsdags och kvällen har nu avslutats med julgodis-bakning. Det var jag, Jonas och Eric som var tappra bakare. Så nu står det fullt med julgodis ute på altanen, mums!

Nej dags att sleepa snart, och invänta träningsvärken från skidorna. Mjau!

/ Carin

Måndag, Bruksvallarna

Denna dag började med ett strävsamt skidpass, där mamma snurrade upp mig trots att vi bara åkte 50 minuter. Jag skyller på dåligt underlag där det gick allt för trögt eftersom det vad ca 18 minus ute. Jag är egentligen rena rama Kalla när det kommer till skidor.

Sen var det dags för lunch och lite vila innan det bar av ut i bilen för lite handling av diverse saker. Vi började på Vävstugan och fortsatte sedan till ICA, Systembolaget och slutligen Konsum. Sen åkte vi hem via familjen Perssons hus där vi dumpade en julklapp.

Och nu har jag bakat pepparkakor och ska snart hjälpa mamma med middagen som idag blir tacopaj. Sen ska jag kanske titta lite på tv, det är ju trots allt CSI ikväll.


Bosse var trött och valde den självklara viloplatsen, en väska.

Ute är det snö.


Elin


Söndag, Bruksvallarna

Nu har jag lyckats ta mig hela den långa vägen upp till Bruksvallarna där julfirandet ska gå av stapeln i år. Dagen började vid halv åtta med uppstigning, för att en timme senare vara på väg.

Så här sitter jag nu i soffan framför brasan och tittar på mammas älghorn som hänger över en dörr. Ja alltså, det var ju inte mamma som hade älghornet utan det satt på en älg som mamma sköt.


Tittar man ut ser det ut på detta vis:


Detta var allt för denna gång, nu väntar mat.

Elin


Jullov

Yes, jullov och allt. Jag började mitt jullov i Motala där det var 20 års kalas igår hos Jonas kusin. Trevligt värre. Idag sitter jag i Askersund och ska snart traska iväg och titta på innebandymatch. Det är ju faktiskt derby idag, Askersund - Åsbro. Heja heja! Tur att jag får med mig Stina och Erik så jag slipper sitta där själv bland alla innebandyfantaster.

Nej nu ska Ferry skjuta på skidskyttet, så måste koncentrera mig på det. Adjöken / Carin


Lusse KM

Kanske lite dålig uppdatering här på sistone, iallafall från mig. Jag får skylla på den fullspäckade vecka som har ägt rum. Men snart snart är det jullov. Jag vill bara uppmärksamma er om att jag och mitt lag vann Lusse-KM i måndags. Jag segrade även för två år sedan, det är något speciellt mellan mig och Lusse-km.

Det vinnande bidraget:


Onsdag

Ja det må hända att elevhems-skvallret saknas men just för tillfället kan vi inte göra något åt saken eftersom vi ska ut och träna om 20 min. MORGONTRÄNING!

Dock jag personligen lite svåra tider just nu. Jag hittar nämligen ingen buff. Jag vet att jag sett den, och så klart lagt den på ett smart ställe. Men var det här smarta stället är tycks jag inte komma på. Jobbigt läge. Men som man säger; the search goes on.

För övrigt fick jag mitt matteprov resultat, och poängmässigt var jag två vg poäng från mvg dock förmodligen utan solar. Hur fan detta hände är ett mysterium. Jag är i chock. Men det känns som om jag lättat från marken eftersom jag slipper gå runt och vara nervös längre.

Nu, buffjakt!

Elin

Måndag

Ja i helgen stundade det alltså tax-tävling och från familjen ställde Bosse och Felix upp. Och det föll sig så väl att unge herr Bo, alltså Bosse, blev champion. Detta innebär att han nu får gå championklass på utställningar, och att folk kommer vilja avla hans valpar.
Grattis Bosse.

Själv har jag haft en strävsam dag. Skola, Lusse KM och träning. Nu är jag S-L-U-T. Slut.


Elin

Nu är det fredagsmys

Då var man hemma igen i Finspång. Jag försökte vara social med mina föräldrar, men till slut blev det lite svårt. Pappa somnade redan till På Spåret och Mamma slocknade i början av Skavlan. Som tur var hade jag Jonas bredvid mig som jag kunde sällskapa och kommuniceramed, jag menar det är ju lite tråkigt att prata med väggar.

Jag älskar fredagskvällar!


Varför jag hatar SJ

Jag har ju ett antal gånger uttryckt mitt, vad man endast kan kalla hat, till företaget SJ. SJ sysslar för de som är födda i farstun eller bara lite bakom flötet med tågresor. Eftersom jag bor i Tullinge egentligen, och gå i skolan i Hallsberg så åker jag ganska mycket med SJs tåg. Detta har dock visat sig vara inte helt problemfritt.

Det har, främst de fyra senaste veckorna, hänt att biljetter inte går att boka. Knappt vanliga, och absolut inte sista minuten. Detta är för mig som måste ta mig mellan hem och skola och vise versa rätt frustrerande. För ungefär två veckor sedan, fick jag(läs: mamma) betala knappt 400 kronor för att ta mig tillbaka till min skola. Vanligtvis kostar det 147, max 200. Detta var alltså dubbla mot vanligt pris. Vad fick jag då för dessa knappa 400 kronor? Jag fick åka till Flempan (för er som återigen är födda i farstun, Flemingsberg) för att hämta ut biljett. Detta kostade mig ca 25 kronor utöver dessa knappa 400, och endast för att man var tvungen att ta ut biljetten.

Efter denna tripp fick jag ta pendeltåget tillbaka förbi Tullinge, vidare mot Södertälje hamn. Väl framme fick jag vänta en stund för att åka buss vidare till Södertälje syd. Där återstod 20 minuters väntan innan mitt tåg kom. Denna resa tog plus-minus 2 timmar. Alltså ca 30 min längre än vanligt, och betydligt mycket krångligare.

Utöver dessa stundtals hutlösa priser har jag upplevt SJs bästa del, nämligen förseningar. När man åker med dem, är risken att vara sen med plus-minus 30 min STOR. Väldigt stor. Detta har hänt mig ett antal gånger, främst om tåget kommer från Olso.

Idag kom droppen som återigen fick bägaren att rinna över (tro mig, den gör det rätt ofta i tågsituationer). Jag har ett SJ Prio kort som jag samlar poäng med, för att sedan kunna utnyttja dessa poäng till resköp. Idag tänkte jag att jag skulle använda dessa poäng till min resa så jag loggade in på SJs hemsida för att göra detta. Dock fick jag i 20 minuters tid leta efter rätt ställe, innan jag gav upp vill säga.

Det visade sig vara skvatt omöjligt att boka med poäng på deras hemsida. Jaja tänkte jag och tittade på klockan. Om jag går nu hinner jag handla från någon SJ människa i deras shop som finns i Hallsberg. När jag kom ner var det kö och efter en stunds väntan var det min tur. Jag framförde mitt ärende och sa att "jag vill betala med mitt Prio kort". Då fick jag svaret att man inte kunde betala med Priokortet utan bara ta poäng. Notera TA som i TA FRÅN. Detta var precis vad jag ville, trodde jag. Ända tills damen i kassan berättade för mig att jag nu kan dra mitt betalkort. Där knäppte det till för mig.

Jag hade ingen tid att argumentera eftersom tåget var på g in, så jag betalade 20 kronor extra för nåogt jag kunnat göra på internet utan den korkade tantens hjälp.

Ni inser nu att hela min eftermiddag gått åt till att uttrycka mitt SJ hat, och jag undrar varför det inte är någon som startat ett konkurrerande bolag till dem? Snälla gör det, för alla pendlares skull!Jag ber om ursäkt för ett hatiskt och tråkigt och långt inlägg, men som hon med fönen sa; det var bara lite saker jag var tvungen att få ur mig.

Elin

Skidskytte

Sjukt grymma tjejer!


Torsdag

Nu är det torsdag vilket egentligen innebär elevhemsskvaller. Men vi väljer att dra ut på er ivriga väntan och sparar skvallret tills måndagkväll, det blir helt enkelt en skön start på nästa vecka.

Idag har jag förövrigt sprungit distans med brudarna. Det var faktiskt riktigt roligt och trevligt, och jag var inte alls så trött som jag trodde jag skulle vara efter sjukdom. Nu ikväll är Jonas här och han har varit lite hängig och trött så jag har matat honom med Bridge Blandning så nu börjar han repa sig. Snart kommer väl sockerhumöret igång.
Franceska åkte ur Paradise Hotel vilket var väldigt bra. Nu är dagen nästan helt fulländad.

Adjöken / Carin

Torsdag

Nu sitter jag pinsamt nog och tittar på Paradise Hotel, något jag i smyg skäms över men just nu inte låtsas om. Jag har varit så sjukt busy, eller nästan, med att träna och plugga matte C att jag inte haft tid att sitta här och slö kolla så mycket som vanligt vilket lett till skräpserie abstinens.

Imorn har jag alltså kursprov i matte C, något som inte lockar så sjukt mycket. Dock är det något som jag måste göra för att få plugga vidare. Eller kanske för att få vinna 25 000 kronor i månaden. Det skulle sitta riktigt fint som avslut på kursen matte C.

För att väga upp för min tråkighet ger jag er detta klipp, som Jonas hittat åt mig och som jag tycker är ganska kul.
Elin

Muuuu

Jag har varit sjuk, sjuk och sjuk. Men idag är jag nästan helt frisk som en nötkärna. Jag klassar mitt tillstånd idag som frisk iallafall. Så idag ska jag nog träna, vilket är ett dilemma för jag kan inte bestämma om jag ska springa natt eller springa något hemma? Snart ska jag traska till skolan för lite fysik, samhällskunskap och en extra inlagd mattelektion, yes!

I natt har jag nog slagit nytt rekord på sovtimmar här i Hallsberg. Jag har sovit hela 11 timmar och tio minuter. Mycket skönt. Dock drömde jag mardrömmar om mitt fysikprov mestadelen av natten. Tusan också att det gick så dåligt igår på provet :(

Nej nu har jag annat att göra, tjingeling.

Carin

Tisdag

Nu sitter jag och häckar på mitt rum och väntar på att jag ska orka ut och träna. Det lockar inte jätte mycket just nu, men det är bara att tagga till så fixar det sig alltid.

Idag har jag varit i skolan och det var kul. Vi mässade och sjöng, dock tror jag att detta var föga uppskattat av våra medmänniskor. Men vad gör man inte för att få känna sig lite estetig?

Nu är jag även på g med mina julklappsköp, och det kommer förhoppningsvis bara rulla på framåt efter idag. Kanske. Dock är jag lite osäker på vad som skall ges till vissa, men det brukar alltid fixa sig det med.

Elin


Måndag

Jag är idag sjukt trött då jag spenderat två och en halv timma nere på gymmet för att bli grym till våren. Detta var dock tungt, speciellt som jag bara hade sällis under intervallerna första timman och var helt lämnad åt mitt öde efter det. Men jag pallrade mig igenom Jonas håra styrka och sedan gick jag hem och åt mat. Nu sitter jag i sängen, och ska snart sova. Det var allt.

ElinSöndag

Eftersom bloggen blivit försummad under helgen av diverse anledningar (Carin har förmodligen tittat på skidor, och jag har typ sovit) så väger jag nu upp för detta genom att blogga när jag, håll i er; befinner mig på toa.

Som jag för några minuter sen skrev till Jonas, detta är livet. Att få sitta i lugn och ro på toan och samtidigt ha datorn på för att göra olika saker är fantastiskt. Nästan lika avslappnande som Unesthål som vi ska lyssna på varje kväll i sju veckors tid. Alltså väldigt avslappnande.

Snart ska jag nog sova, är sjukt trött efter dagens långpass som dock bara blev en och en halv timme. Men det dög bra ändå.


Nu skall jag återgå till mina förehavanden

Elin


Lördag

Idag har jag varit himla busy. Vi började dagen med lite intervallträning i skogen och efter det var det lunch och taxpromenad. Sedan bar det av in till stan för lite julshopping. Dock hittade vi inget som vi kunde ge bort till våra nära och kära så vi fick ge upp och bara glida istället.

Sen tittade vi på bio, det var Luftslottet som sprängdes och även den var faktiskt över förväntan. Ja alltså, böcker som blir filmer blir aldrig riktigt bra, men med Stieg Larsson böckerna har de faktiskt lyckats mycket bra. Kul för dem.

Nu sitter vi i soffan och är lite trötta, i alla fall jag. Så snart är det nog dags för lite sömn i kistan kanske. Vi får se. Först tvätthängning.
Elin


Lördag

Idag har jag klättrat från level 5 till 12 på Fishville, det kallar jag ballt. Förövrigt har jag tittat på skidor idag och den största överraskningen var Hanna Falk som vann sprinten ilängdskidor, mycket nice! Nej nu ska jag fortsätta mata min fiskar. Observera att jag är grymt nära level 13!


Fredag

För x antal minuter sedan fick jag ett sms från Jonas där det stog: "Jag har paxat plats 45 i vagn 14 till dig". Va bra var min första tanke. Min andra var, men vänta lite nu. Tredje var ett stort förvånat utrop i huvudet följt av ett skratt. Jag har ju plats 45 i vagn 14. Vilket jälva sammanträffande liksom?

Nu sitter jag i alla fall och väntar på att få gå ner till tåget, och medans jag gör detta så tittar jag på tv. Det är bra skit på just nu, Project Runway. I like it a lot!

I helgen ska vi träna, och förhoppningsvis åka till stan för att se nya Stieg Larsson. Och kanske ska vi göra något mer, men vad vet jag inte än.


Elin

ELEVHEMS-SKVALLER

Eftersom det idag är torsdag så ger vi er ELEVHEMS-SKVALLER!

Vi inleder med att berätta att unge herr JA, som hittills hållt sig relativt mycket på mattan, har lyckats hitta en flamma bland de svårflirtade orienterar kvinnorna. Detta sägs ha pågått sedan skol SM men på en diskret och lugn nivå och därför har vi missat det. Vi önskar dock att information av detta slag kommer till oss tidigast möjligt för att vi skall kunna rapportera.

Förra veckan nämnde vi fröken AL, som letade efter en livskamrat i äldre årskurser. En fågel har nu viskat i vårt öra att en dejt ägt rum i början av veckan. Vi vet än inga detaljer, men väntar spänt på att någon skall komma ut med dessa. Tills dess är allt vi kan säga: You go girl!


Denna vecka var det som synes lite tunt med skvaller, men vill ni åtgärda detta är det bara att hugga oss för info. Våra källor behandlas självklart anonymt om inget annat önskas.


Cajjsunk

Kul grej

I väntan på elevhemsskvallret ger jag er detta
Elin


Onsdag

Nu har jag varit hurtig och morgontränat i Västra Å. Det var väldigt kallt och marken knastrade när man sprang, mysigt värre. Nu har jag duschat och ska snart bege mig till skolan för att lära mig lite nya kunskaper. Men först ska jag mata mina fiskar på Fishville. Okej jag vet det är nördigt men det är väldigt kul, sen har ju itne jag ett eget "akvarium" som Elin så jag roar mig bäst jag kan. Här får ni en bild på mina fiskar för tillfället, den lilla rosda fisken heter Jonas! Hihiihihihi.

Carin


Onsdag

Jag känner nu att Carin fått dra det tunga lasset att blogga de senaste dagarna, så nu är det väl min tur att få arslet ur vagnen.

Idag har jag tränat lite nu på morgonen, dock kändes det så grymt tungt och pulsen kom aldrig upp att jag faktiskt gav upp. Det kändes som om jag lite sa ifrån till mig själv. Men det är väl så ibland antar jag.

Snart ska jag börja plocka rätt på lite grejer här i hemmet mitt, eftersom jag inser hur förjälvigt det faktiskt ser ut. Men inget att klaga på, jag har mig själv att skylla. Dock ska jag först piffa till mig lite så jag är redo för skolgång senare idag.

Här skulle det nu varit en bild på lussebullsdeg, om inte blogg.se's bilduppladdningstjänst varit upptagen med att mögla.Elin

RÄDDA JULEN

Nu sitter jag i biblioteket i skolan. Jag har precis dragit mitt strå till stacken och röstat i kanske årets viktigaste omröstning. Gör det du också!

Just nu ligger ägglikören och likörtryffeln sämst till! Helt rätt! På en stabil och säker förstaplats ligger den bästa, gräddnougaten såklart!

/carin


RSS 2.0