Söndag

Idag har jag träningsvärk. Detta är en direkt följd av träning, tydligen. Har i alla fall åkt skidor alla dagar denna vecka (om man räknar tisdagens slalom) så idag har jag vilodag. Ska plugga lite och chilla omkring innan vi åker mot födelsedagsfika i Åsvallen. Har till och med tänkt ta på mig riktiga kläder dagen till ära, istället för superställ. Ett litet steg för människan, men ett stort steg för mänskligheten, om man så säger.
 
Igår var vi ute och gick runt byn också, och jag hade med mig kameran för att inviga mitt nya batterigrepp. Känner mig som ett proffs eftersom kameran blir nästan dubbelt så stor med det på. Så himla ballt.
 
 
Elin
 

Torsdag

Eftersom det är torsdag idag så är det också fika-med-Karro dag. Har precis fixat klart några bilder som jag skulle skickat för ungefär jättelänge sen men inte fått iväg av diverse anledningar (slöhet m.m.). Jag passar på att lägga in en bild här uppe så jag inte glömmer det också.
 
 
Imorgon är det sista föreläsningen innan jul, och sen har jag lov! Wohoo! HAr därför packat lite idag så jag ska bli klar. Men det är alltid så svårt. Har inte med mig närapå så mycket som jag vill, men vi får inte plats i bilen om jag packar mer än så här. Det är inte ens säkert att vi får plats nu. Dagens i-landsproblem.
 
Jobbar dessutom på formen så jag ska kunna slå mamma på något mer i vår eftersom jag nu fått mersmak efter Mila. Skidåkning ligger jag nog lite efter på, eftersom hon har fått träna mycket längre än vad jag har fått¨. Där vill jag inte tävla ens. Det är för jobbigt. Plus att det är ju inte min riktiga sport. Jag tävlar bara i min riktiga sport.
 
Nu: mot sminket!
 
 
Elin

Torsdag

Igår var det onsdag, eftersom det idag är torsdag. Aftonen spenderades inte som vanliga onsdagar på Ica, utan jag spexade till det lite med Mila Stockholm by night. Detta eftersom motståndet skulle vara "episkt", som min mor sa. Detta uttalande var basera på det faktum att Malin, som inte sprungit sen i maj förra året, var med. Dessutom var revanschlustan stor efter både Golden rings förlusten och total ägningen i Karlberg.

Vi hoppade alltså in i Audimobilen och körde ut mot Lidingö. Minus fem och ungefär en halv meter snö, vilket innebar att taggnivån var lite sisådär. Att Malin inte lät mig lyssna på taggmusik gjorde ju inte saken bättre. Men, efter att ha hånat mina motståndare en stund så kändes det bättre. Ute i skogen var det snöpuls som gällde eftersom jag låg först i ledet, som en riktig vinnare gör. Pulsade på och slet som ett as. Och sen slog jag mamma, Malin och alla andra. Ha!! Det hade de inte räknat med!!

Idag har jag varit i skolan och gjort mer lussebullar. Denna gång kom jag dessutom ihåg att ägga alla!


Elin


Tisdag

 
I helgen lyckades jag ta mig ner till Lund med endast en kvarts försening och hem kom jag bara tre minuter sent. Ett mirakel! Helgen var väldigt kul. Vi åt middag hos Sara på fredagen med Malin och Klara, och det var kul. Trots att mitt lag fetförlorade när vi spelade plump. Fattar inte, hur kan det vara så att jag alltid förlorar?! Buhuuu
 
På lördagen åkte vi in till Malmö igen för att shoppa. Blev sjukt mycket prommenerande fram och tillbaka, men det var också kul. Annars hade vi nog inte gjort det tror jag. Man vill ju bara göra roliga (och svåra) saker. När vi kom hem kollade vi på Harry Potter 1 och 2 till Carins stora lycka! För att inte bara sitta still sprang vi en sväng söndag morgon, och sen satt vi stilla igen när vi gick på sista Twilight filmen. Och så kollade vi så klart på den tredje Harry Potter filmen också (win!).
 
Nu ska jag snart åka till jobbet, eftersom jag är en så kallad "star worker". Hehehe
 
Cajjsunk!
Elin

Onsdag

Sitter i skolan och hänger. Varför undrar ni? Ja inte är det för att jag har föreläsning i alla fall. Det är för att jag gymmade imorse och sedan inte kunde ta mig hem. Väntade en timme på buss och/eller tåg men inget kom och då gav jag upp och gick hit.. Har fått lite skol-grejs gjort så det var väl bra, men tanken var ju att göra matte idag och det misslyckades rätt brutalt eftersom alla mina grejer är hemma.
 
Ska åka till jobbet och är tveksam på hur det kommer gå. Inga bussar och inget tåg = inget jobb? Om jag inte hittar en taxi som kan ta mig dit jag vill. Det blir en överraskning. Kanske inte en glad sådan dock. Men en överraskning ändå.
 
 På fredag är det dags att åka till Lund, något jag är tveksam till om det kommer att ske med det nuvarande vädret men vi får se. Det blir kanske också en överraskning. Eller inte. Jag hoppas att det slutat snöa och blåsa tills dess för om tågen inte går blir jag sur. Riktigt sur. FETT SUR! Men man ska inte ta ut förlusten i förskott som det heter.
 
 
Nu är det dags att lämna tillbaka datorn jag lånat och gå mot tåget eftersom jag börjar jobba om en timma och femtio minuter.
 
Elin

Lördag

I tisdags kväll efter intervallerna i 2 grader och regn började det snöa. Det snöade hela onsdagen och när jag vaknade på torsdag möttes jag av ett vykorts-fint snölandskap, som naturligtvis inte blev lika fint på bild som i verkligheten men jag var nöjd ändå. Och är fortfarande för övrigt.

Igår var det matte igen, och jag fattade. Win på det. Sen åkte jag hem för att fixa klart kvällens maskeradoutfit innan jag åkte till jobbet. Jobbandet gick bra, bortsett från min totala oförmåga att använda hjärnan under stress. Det fanns säkert en miljon paket i posten plus en bur som jag var tvungen att ankomstregistrera också. Fasar inför julen!!

Men det gick bra till sist och jag åkte hem till mamma och pappa med tåget som var i tid (!!!) och fick i mig lite föda. Lammfile, klyftpotatis och någon sorts sås bjöds det på. Hade inte kunnat vara bättre! När förtärandet var klart fick jag sällskap av mamma och männen till bussen och så åkte jag på maskeradferre i klubbstugan. Svinkul, och det var bara jag som var utklädd till en klase vindruvor - win på den! Inte lika kul vAr det dock imorse när jag var tvungen att gå upp efter fyra timmars sömn för att åka upp och bidra till städningen. Men nu är jag nöjd igen.

Nu ska jag fortsätta mitt aktiva vilande i soffan.
Elin


RSS 2.0