Söndag

Ligger här rätt mör i soffan. Träning fredag, träning lördag och träning söndag. Dagens träning blev dessutom ett riktigt långpass, körde knappa 13 km från klubbstugan. Var inte allt för trött när jag kom i mål, vilket måste ses som en bra sak. Till lunch, för att fira, fick jag pannkakor, vilket var fetttttt gott. Middagen väntar och består av kyckling wok med nudlar. Ser fram emot det eftersom jag börjar bli rätt hungrig.

Fredag afton spenderades inte bara ute i skogen vid vinkelkurvan, utan också i klubbstugan där pizza förtärdes. Jag tog kebabpizza, och det var rätt gott faktiskt. Bättre än jag tänkt, men mer paprika och tomat hade gjort det till en supermåltid. Efter middagen packade vi in oss i två bilar och åkte ut till en scoutstuga mitt i skogen (hej Sveaborg-feeling) där el saknades. Vi brassade en rejäl brasa och spelade maffia och drack glögg. På det hela en mycket angenäm kväll med andra ord.

En annan bra sak som jag lärde mig i helgen var logaritmer(nästan i alla fall). Eftersom det var tre år sedan jag sysslade med matte mer avancerad än plus och gånger så går det lite trögt men som tur är har jag en syster som är begåvad med ett någorlunda bra långtidsminne som kunde hjälpa mig. Är nästan helt säker på att jag fattar nu. Ska göra lite fler uppgifter bara, men det är torsdagens uppgift.

Nu: mot micron och maten!

Elin


Torsdag

Jag lyckades ta mig till träningen i tisdags, och jag lyckades dessutom genomföra hela passet. Var skapligt trött när jag kom tillbaka till klubbstugan efteråt. Och detta trots att jag (efter speciellt godkännande) fick tillåtelse att fuska på samma ställe som juniortjejerna och därför inte ens sprang 2 km, utan mer 1,5. Men det räckte gott och väl för träningsvärk i mina stackars hamstrings och i revbenen. Precis som det ska vara efter ett bra intervallpass med andra ord!

Igår gymmade jag dessutom, men eftersom mina ben var rätt möra blev det mest överkropp. Jag vill ju gärna ha den där uppochnervända julgrans-looken. Men det verkar inte som att jag tog i så mycket som jag trodde igår eftersom träningsvärken idag är närmare obefintlig än dödsjobbig. Dock kanske det är bra att spara sig lite eftersom vi har hemmaplansläger med Tullinge i helgen.

Idag har jag en, i min mening, välförtjänt vilodag. Denna spenderas med männen och min organisationsbok. Och nu också min syster. Trevligt!


Elin


Tisdag

Tydligen verkar det som att antalet inlägg direkt korrelerar till antalet kommentarer, och alla vet ju att det är därför man bloggar. Känner därför pressen att producera ännu ett mästerverk!

I torsdags var jag på Karros vernissage på Mosebacke. Var där på officiellt uppdrag som fotograf, men det inofficiella uppdraget (som så klart var det viktigaste) var att äta salta pinnar. Och som jag åt salta pinnar!! Man hade kunnat tro att det var tävling, men ingen ställde upp mot mig. Kan ha berott på att tävlingen behandlade ätande av salta pinnar.

Ikväll ser jag fram emot intervaller. Eller nej, vem försöker jag lura. Tydligen ska det vara 4 gånger en minut och sen 4 gånger två kilometer. TVÅ KILOMETER?!! Det kommer alltså innebära ungefär 45 minuter intervalltid för mig. Gräsligt jobbigt kommer det att bli. Jag tränar liksom inte intervaller på riktigt. Men innan klockan är slagen och aftonen kommen ska jag ha ändrat min inställning. Det är dagens mål. Dagens inställning till intervallerna återspeglas i bilden nedan.


Elin


Måndag

Eftersom bio är ett specialområde för mig och Jonas var vi på Taken 2 igår. Vi köpte nämligen Taken när vi var och handlade eftersom Jonas tycker att den är himla bra. Jag gillade den också, så sagt och gjort: bio igår. Tvåan var som vad man kunde förvänta av en uppföljare. Den får inte lika bra betyg som Bond förra veckan, men den var ändå bra.

För att träna upp mig inför nästa års Pampas så va jag ute och sprang igår. 8 km, vilket är typ 4 gånger Pampas-banorna. Watch out mamma!! Ska även träna nu igen, så jag blir biffig. Mot gymmet!!!


Elin


Tisdaggggg

 
Ytterligare en förlust mot mamma på Pampas tog hårt på självförtroendet. Jag har varit tvungen att slicka mina sår, och det blev inte bättre förrän i söndags när jag fick tillbaka omdömmet från mitt examinationstal. Skulle jag sammanfattad det så var väl innebörden typ att jag var grym, hehe. Det var vad jag behövde för att bli odräglig igen.
 
Apropå söndag så var vi på bio då. Jag och Jonas lyckades lura med mamma och pappa på nya Bond, och det var ett bra val måste jag säga. Har inte riktigt uppskattat de senaste, men den här var riktigt bra. Helt klart godkänd med ett litet plus i kanten. Mycket pang pang men det är det ju alltid i såna filmer.
 
I lördags så var Jossan här för att få en bild till sitt CV och jag kirrade förhoppningsvis biffen. Vi tog i alla fall stört många bilder. Fick mjölksyra i armen för att objektivet var så tungt, men det kanske är värt det när man får 2,8 i bländare. Jag tror nästan det. Har dessutom bestämt mig att om jag klarar onsdagens tenta så är ett fast 85 mitt! Kanske. Jag vet inte riktigt.
 
Jag har även bokat tågbiljetter ner till Lund och CAJJAN (:D:D:D:D:D) i början av december! Ska bli fett roligt! (!!!) Hoppas Lund levererar denna gång också. Sist fick jag asnice thai för typ 20 spänn = lätt värt fem timmars tågresa.
 
Här är en bild från lördagens Top Model, och nu ska jag sluuuuuuuuta
 
 
 
Elin
 

RSS 2.0