Söndag

I fredags var det midsommarafton och familjen Sundqvist tog sitt pick och pack och åkte till Lidköping där det vankades bröllop. Det var vår kusin Teddy som gifte sig och det var sjukt fint. Jättemysig (och tydligen väldigt gamal) kyrka. Det var bara extrem självbehärskning som gjorde att jag inte grät som ett barn. Sagda självbehärskning slängde jag sedan åt sidan när det vankades dans på kvällen. Eftersom jag inte kände allt för många i sällskapet kunde jag fuldansa grymt mycket med mamma och pappa.

Idag var tanken att jag skulle gå ner till huset och sola lite, men eftersom solen tydligen har gått i moln får vi se hur det går med den saken. Ska hur som helst hålla mig inne vid klockan tre när Jonas springer världscups sprint i Sankt Gallen. Håller tummarna och förbereder mig på samma puls som jag vanligvis får när jag tränar.


Typ så här ser det ut ute nu


Elin


Torsdag

Eftersom Carin bloggat om cykling kan ju inte jag vara sämre. I helgen var det Lida Loop ute vid Lida (no shit?) och jag hängde i kansliet och ute i skogen som banvakt. Vaktade en övergång och var helt awesome med min lilla flagga och vackra reflexväst.

Fick sommarlov i fredags också, och firade detta med dubbelpass i tisdags. Styrka på morgonen och intervaller på kvällen. Jävligt orutinerat kan man tycka, med tanke på att jag inte tränat så här hårt sen i mars 2010. Kroppen tackade mig genom att skicka på mig en förkylning som jag med alla tillgängliga medel så jag är frisk till helgens bravader i Finland.

En annan som är sjuk är the master in the lägenhet, och för att han ska kunna känna sig glad hade vi en liten photoshoot i måndags. Så här glad var han över detElin

 


Del 2 av 4 gjord

Idag har jag och tjejerna varit duktiga och avverkat delmoment två i tjejklassikern. Idag stod Tjejvättern på schemat, och det gick bra. Dock var det himlans jobbigt i benen, inte så jobbigt för kondisen. Så gött att det är gjort nu iallafall, cyklade runt på 3,45 så jag ska vara nöjd då cyklingen inte är min starka sida. Nu ligger jag halvdöd i sängen och benen värker, känns som en bra uppladdning för flygresan imorgon. För imorgon åker jag och Jonas till MALAYSIA. Äntligen! Mitt mål med resan är ge min albinohy lite bränna samt undvika ormar, just ja jag vill se en sköldpadda också.

/ CARIN

Tisdag

Har återvänt från the land of the skolarbete. Lämnade in slutgiltig version av B-uppsatsen och skrev tenta idag. Uppsatsen är nog inte det jag producerat under mitt 20 åriga liv som jag är mest stolt över, men den är ju inne i alla fall. Tentan hade nog gått bättre utan inlämningen, men om jag var grym klarar jag den.

I helgen var jag och Jonas nere i Karlstad och hälsade på lite. Vi fikade, spelade kort, fick spö i kort (hälften av oss i alla fall) och funderade på att shoppa. Vid två helt separata tillfällen blev jag arg på två andra vuxna människor som var puckade, men det löste sig eftersom jag är konflikträdd. 

Imorgon blir det tydligen hästtävling i Enskede, eftersom jag är för feg för att låna ut kameran till min syster. Puckat av mig, men det tänkte jag inte på. Ska sörja det nu, och äta lite mer vitlöksbröd. Lägger in en bild på en blomma eftersom det varit klent med det på sista tiden här.
Elin 

RSS 2.0