Tisdag mina vänner

Hallå där! Nu bryter jag mig in i Elins härliga blogginlägg och bloggar lite från mig.

Mitt Lundaliv går bra, jag har vant mig lite mer vid skånskan, hittar lite bättre än innan i Lund, har nästan lärt mig hitta i lagboken, förstår iallafall en bråkdel av all endimensionell analys (matematikkursen), betalat min första hyra, manglat lakan för första gången i mitt liv osv. Det går helt enkelt bra nu. Tisdagen har inte bjudit på något höjdarväder, grå himmel med väldigt kalla höstgrader i luften och en förbaskad jädra motvind. Det är helt galet hur mycket det faktiskt blåser här nere.

Idag har jag även förutom skolan mellan åtta och fem hunnit med att följa med Magda på arkitektutställning där hennes boyfriend deltog. Mycket fina och coola grejer! Därefter har jag hunnit hem och se ifatt Superstars avsnitt 4 och sist men inte minst tränat styrka med Jonas i vardagsrummet. Nu ska jag hoppa vidare till soffan och tillbringa resten av kvällen där.

Carin


Min kära lilla matberedare

Jajemen, det gäller att passa på nu innan vi får hem Jonas crew på middag. En middag som kommer att bestå av hemgjord pizza, något som kräver att man gör deg till pizzan. Detta brukar ju vanligtvis vara väldigt tråkigt, men av mamma och pappa fick jag en matberedare i studentpresent. Denna har fram tills idag stått i skåpet oanväd eftersom jag inte bakat något, men idag fick invegs den.

Och jag är frälst! Den är helt fantastisk. Tyst och snäll, ungefär som en My Little Pony (du säger ingenting min kära lilla pony...). Och en sån fin deg det blev (haha, vem försöker jag lura, jag kan inget om degar). Men hur som helst, tack mamma och pappa!


Ahhhh!


Jonas gillar också min matberedare!


Elin

Måndag

Eftersom jag är en så bra bloggare, så blir det två inlägg i rad nu. Det första handlar om igår när jag och mamma var ute och plockade svamp.

Det var helt sjukt, vi hade gått i fem minuter när bi snubblar över en hel jätte koloni mitt på stigen, och efter det fortsatte det. På vägen hem fick vi nästan blunda för att inte se mer svamp vi inte kunde plocka på grund av fulla korgar.

Så här såg det ut


Koloni nummer två


Flugsvamp


Svamp med svamp?


Svamp!


Mer svamp!


Felix


Bosse


Svamp!


Elin

Lördag

Idag ska jag iväg på lite loppis med Johanna (och Eva tror jag) och shoppa lite inför nästa helg. Kuuuuul. Sen kommer det massa brudar hit (Johanna, Ellen, Klara och Malin) för lite middag och sedan en tripp till Debaser. Också kuuuul. Men innan allt detta så måste jag städa klart lägenheten lite, för om det ser ut som det för nu så kommer förmodligen alla dessa brudar säga upp kontakten med mig.

Just nu har jag dock en städ paus, och tittar lite på gossip girl och ansiktsmaskar mig. Hihi




Elin

Tisdag

Eftersom jag fyllde år för ett tag sen, fick jag diverse paket. Dock var det ett par av mina presentgivare inte hemma, och bland dessa fanns två av mina bästisar, Johanna och Eva. Idag fick jag dock min dos av paket, och jag är blev mycket nöjd. Tills jag insåg att detta kräver att jag lär mig baka tårta. Men kladdkaka kanske räcker, eller vad säger ni, bästis-duo?







TACK FÖR PAKETEN!!!!


Elin


Måndag

Idag har jag spenderat min tid i skolan och hemma i lägenheten. Dock var detta jobbigt, så när jag varit och hämtat Jonas vid stationen så tog jag en lur i soffan. Det var mycket skönt tills jag vaknade och insåg att jag leget med huvudet böjt i stil med Felix, vilket ledde till en sjuk nackvärk. Som tur var gick det över när jag gjorde pannkisar.

Imorn ska jag plugga hela dagen. Wohoo. På kvällen blir jag i och för sig fri för träning. Ännu mer wohoo.

Ungefär så här mycket wohoo




Elin

Lördag

Ja vi får sannerligen hoppas på att Carin blir mer bloggaktiv, för jag sköter mig rätt dåligt i nuläget.

Idag har jag i alla fall varit i stan. Först med pappa, som köpte mig en födelsedagspresent i form av en ny mobil. TACK MAMMA OCH PAPPA! Sen med Johanna, Ellen, Klara och Malin. Vi fikade lite och hängde lite.

Igår hade vi finsittning med Söfre, vilket var väldigt trevligt. Var dock lite trött eftersom jag jobbade på fritids från tolv till fyra. De verkar gilla mig av någon anledning. Kanske för att jag kan jobba?

Detta är i alla fall min nya telefon




Nu är det Notting Hill på tv, och jag måste självklart återgå till att säga repliker!
Elin

 


Utkast: Sept. 18, 2010

Igår var det Nollegasque så nu är jag inte nolla längre utan etta! Så nu kanske jag kan bli lite mer aktiv här på bloggen!


Torsdag

Idag har jag haft fullt upp, i alla fall halva dagen. Först var jag i skolan i två timmar och hade seminarie där jag opponerade och blev opponerad på. Sedan åkte jag till Huddinge och satte in lite pengar på banken, och sen handlade en bok och en mapp att lägga papper i. Sen åkte jag hem och tittade på top model och tyra show. Efter detta bar det av tillbaka till skolan, nästan i alla fall. Jag mötte upp Jonas på KI och fick göra ett Åhstrands test. Det gick bra, jag hade tydligen sjukt bra värden. Dock tvivlar jag på detta, men är det fel så visar det sig senare.

När detta var gjort körde vi också ett coopertest, där jag sprang 2 km på 9.30. Rent tekniskt sett var det inte ett jätte bra resultat, men när jag räknat med 15 så var det ju ett klart bättre resultat.

Efter att jag kom hem från detta har jag inte gjort så mycket alls, bara lagat lite middag och hängt. Skönt har det varit i alla fall.

Nu ska jag sova

Elin

Onsdag

Idag har jag jobbat på Eklidskolan. Först var jag med en etta, sedan jobbade jag på fritids. Detta var mycket spännande, och jag känner mig mycket duktig.

Sedan har jag pluggat lite och ätit middag hemma, eftersom jag inte orkade laga något själv efter en så hård dag. Dessutom ville jag umgås lite med min kära familj som saknar mig så hemskt mycket nu när jag inte bor hemma. Eller jag hoppas i alla fall att de gör det, annars tänker jag aldrig mer lägga upp taxbilder i bloggen.

Nu sitter jag och roar mig framför efterlyst, och är sjukt sugen på en fet påse godis eller en fet Ben & Jerry. Och jag kan inte få varken eller, eftersom affärerna är stängda och det inte finns B&J i hela Tullinge.  Wääääääääää!




Elin

Hoho

Idag drog den fjärde och sista nollningsveckan igång. På fredag är jag inte nolla längre utan etta. Vilket känns både roligt och tråkigt. Jag har hittills haft en grym nollning, och jag har lyckats träffa grymt sköna och härliga människor samtidigt som jag blivit rejält förkyld och sjuk men vad gör det när alla andra också är det?

Det har varit jätteroliga och galna aktiviteter med allt från sittningar till nollelördag, full rulle varje dag. Min faddergrupp, som förövrigt är den bästa, fick nolleuppdraget att vara cheerleaders under nollningen vilket innebär att vi ska heja på vår sektion, helt enkelt skrika, sjunga och bygga mänskliga pyramider så mycket som möjligt. Nollningsperioden har helt enkelt varit helt galet bra hittills! I love it!

Den översta bilden bjuder på min kära vän Mägdis som varit mig trogen under dessa veckor, sen har ni mig och bredvid mig en av våra underbara faddrar, vid namn Steffi (Stefan).
Den understa bilden bjuder jag på för att visa vad vi är bäst på helt enkelt.



Söndag

Okej, här på bloggen tycks det vara något fel. Det senaste inlägget säger att jag fyller år. Det gör jag ju inte längre. Och det är inte heller onsdag längre, utan söndag (höll på att skriva fredag).

Onsdagen var dock en bra dag, så jag ska inte klaga alls. Först fick jag frukost på sängen av Jonas, sen hade jag födelsedagslunch med farmor och Malin. Sen åt jag middag med Jonas. Det var, som sagt var, en mycket angenäm dag.

Efter onsdagen har det bara rullat på, jag har varit i skolan och haft sittning och kalas för Johanna och sprungit DM. Och idag har jag fikat och spelat spel med Johanna, Karro, Jossan, Martin och Jonas. Jag kan bara meddela att båda Alias omgångerna vann mitt lag överlägset. Frågan är bara om detta säger något om mig, eller mina motståndare?

Nu är det Mamma Mia.
Elin

Onsdag

GRATTIS TILL MIG, IDAG FYLLER JAG ÅR! WOHOO!


Lika glad som jag var en dag i Hallsberg, är jag idag eftersom jag fick frukost på sängen från Jonas. Nu ska jag återgå till Gossip Girl säsong ett som jag fick i födelsedags present!


Elin


Måndag

Har idag haft en hård dag i skolan, vilket innebär två timmar seminarie och sedan uthämtning av insparksband. Jobbigt värre.

Helgen har jag spenderat i Umeå för lite SM. Närmare bestämt medel och stafett SM. Medelkvalet på fredagen började som ett av årets bästa lopp med grymt flyt i orienteringen och en himla lätt känsla i benen. Dock strulade jag till det och missade fem minuter vilket ledde till C final (tillsammans med de som inte startat eller stämplat fel, haha). Finalen var inte ens i närheten av fredagens lopp, eftersom jag inledde med att missa 1an, 2an, 3an och 5an. Men jag var glad ändå, jag fick ju springa final.

Söndagen började bra med parkering nära TC och massa taggning i minibussen och vid tältet. Att min första sträcka Ida sen gjorde ett grymt jobb och kom in som etta gjorde inte saken sämre. Inte heller andra sträckan Linneas lopp och placering som tvåa drog ner mitt humör. Vi slutade på en 15 plats, efter att jag genomfört mitt lopp utan större missar men tyvärr också utan högre fart. Men jag är grymt nöjd med lagets insats ändå, och det kändes bra att visa att även Tullinges tredje lag kan och vill.

Snart ska jag iväg till skolan igen för lite inspark, roligt värre.


Elin

RSS 2.0