Söndag

Nu är jag hemma och är död efter två dagars träning. Att det är så sjukt jobbigt att vara aktiv hade jag glömt. Igår sprang jag intervaller och en extra bit innan, sammanlagt blev det 14 km. Sjukt jobbigt. Låg som ett kolli i sängen igår efter det. Idag körde jag långpass med mamma, fast dagens pass blev bara 9 km. Helt okej.

Har jobbat onsdag, torsdag och fredag också och jag verkar hittills inte vara inkompetent. Jag hoppas i alla fall att det inte är så att jag lurar mig själv, men det känns som att det går bra.

Nu har jag tänkt ta tag i lite städande och eventuellt putsande av det glögg-kit som jag fick av farmor när hon var här för ett tag sen. Just putsandet känns mer lockande för där får man ett mer synligt resultat än med städandet, men det är så sjukt pilligt och jag är inte så himla bra på sånt. Men här kommer i alla fall tre bilder från när jag putsade kopparna.
Elin

Hejhej

Hej! Jag lever, hoppas ni också gör det. I Måndags bokade jag och Jonas äntligen resan till Malaysia, vilket känns grymt! Längtar så himla mycket. Dessutom blev jag igår utsedd till V-sektionens nya Informationschef, så nu blir det styrelsen istället för sexmästeriet i ett år. Himla härligt!
Nu ska jag fortsätta hänga med Jonas och Champions Leauge, dö kul! :)

Tisdag

Idag har varit en bra dag på många sätt. För det första hämtade jag ut tentan som jag igår fick g på, och hör och häpna: jag hade fortfarande g. Tänkte att det var bäst att passa på att hämta ut snabbt så att de inte kan ångra sig.

För det andra kände jag mig någorlunda pigg på träningen. I början i alla fall. Men det kanske är allt som räknas. Om man är pigg på slutet så måste ju det innebära att jag inte tagit i, eller hur? Tror att så var fallet för mina träningskamrater (40+ gänget) som ALLTID på slutet drar på. Det är som att de inser att de snart är tillbaka och vill skynda sig till soppan. Mycket märkligt fenomen.

Hur som helst. Det tredje roliga som hände var att jag fick ett telefonsamtal som ledde till att jag imorn ska provjobba på ICA. ASGÖTT. Tur att man har en syster med kontakter som gärna delar med sig. TACK MALIN!!!

Nu ska jag vara nervös och fortsätta oroa mig över att jag kommer vara inkompetent imorn...


Elin

Den här har jag nog använt minst 10 gånger, men jag tar den en gång till.


Lördag

Har från igårkväll tills idag hängt i Nynäshamn på träningshelg/dag. Såg två vildsvin idag på träningen, typ tio meter bort. Fett coolt, fast man eftersom man fick se farten på dem när de springer var jag lite försiktig när vi sprang ner i sänkor och in i tätare skog. Taktiken var att låta någon av de andra jag sprang med springa först på dessa ställen. så.jävla.smart.

Har förresten sett massor med djur i veckan. Fyra rådjur och tre harar i måndags och två vildsvin idag. Känns som om jag varit på Skansen typ....


Elin

Torsdag

Igår var vi iväg och sprang Mila i Täby. Det gick väl inte så fruktansvärt bra, eftersom jag missade både ettan och sexan rätt mycket. Men det var ganska kul ändå. Både för att jag kände mig snabb och för att det hände en kul grej vid starten.

Vid starten var det nämligen så att det låg ett bostadsområde. Man sprang följaktligen på en väg framför kanske sju-åtta hus. En husägare med tillhörande son verkade väldigt måna om att vi inte skulle repa bilar, eller springa i gruset på deras uppfart och därigenom göra gruset okrattat osv. Helt okej att vara känslig kan jag tycka, om det hade stannat där. Men, ungefär en minut innan vi gick fram till kartorna så ser jag en av funktionärerna torka spott från gatan (ja, spott från gatan) med lite papper medan husägaren noggrant övervakar. Han har alltså blivit arg över att vi ondskefulla orienterare spottat på backen. MAJ GAD alltså. Snacka om hysterisk människa.Här är en rolig orkidé som vi fick av farmor


Elin

Måndag

Idag har jag tränat järnet. Först sprang jag åtta km med Elin och Frida, och sen för att fira att det var så kul att springa körde jag gympa. Den var fett jobbig idag, men det har den ju varit alla gånger hittills. Får se om jag kan ta mig upp ur sängen imorn.

Har precis ätit pannkakor (eller precis och precis, för en halvtimme sen ungefär) och nu ska jag snart gå och lägga mig om jag orkar resa mig ur soffan. Den som lever får se...

Lägger upp en bild på kaka, så jag kan drömma lite om att äta såna eftersom jag inte kan äta dem i vaket tillstånd. De tog nämligen slut igår innan vi åkte till IKEA.Elin

Lördag

Sitter och jäser i soffan efter förmiddagens träningspass. Veckans sista. Imorn ska jag bara fika och chilla. ASNICE. Det blev hur som helst fyra stycken fyra minuters intervaller vid brantan. Försökte tagga igång lite fler men Tullinges hemsida vill inte funka och ingen nappade på Facebook. Men jag och Jonas körde järnet ändå.

Ikväll ska vi hem till mamma och pappa för diplomeringsmiddag för Malin som nu officiellt har en färdig kandidatutbildning. Grattis. Kul grej också. Ska hälsa på männen också!


 

 

Elin


Onsdag

Är död.

Nej då! Bara skojja. Jag känner mig dock lite mörbultad efter tre dagars träning. Idag blev det en löptur med lite styrka och lite trapplöpning. Känner redan nu av passet i benen, och hade stora svårigheter med att tvätta håret eftersom jag var så trött av strykeinslaget.

Idag har för övrigt varit en aktiv dag. Vi började med att handla mat i Alby och sedan bakade jag kärleksmums (inspirerad av Malin som skulle göra ett försök också). Efter lunch kom farmor på besök och fika, och sen tränade jag som sagt var. Kollade lite på någon ball dokumentär om Helixnebulosan, så sjukt ballt. Hann inte se färigt allt, men det jag såg var sjuuuuukt coolt.

Skulle kunna ha sett ut så här i dokumentären, men det var så mycket häftigare.Elin

Måndag

Sitter i soffan efter lite middag och en del träning. Har även varit i skolan, och åkt en massa buss idag. Lite drygt fem timmar, om man räknar med turen fram och tillbaka från skolan som tog lite mer än en halv timme. Den övriga tiden spenderades på bussen från Karlstad till hit. Fyra och en halv timme. Asnice. Gick upp fem. Också asnice.

Sov i och för sig tre av timmarna på bussen, så jag ska väl inte klaga. Har dessutom hunnit lyssna på två nya P3 dokumentärer och en gamal. Den gamla sov jag i och för sig mest till, men den vet jag ju vad den handlar om ändå.

Ska se om jag kan lyckas fixa fram lite varm Oboy också. Det passar så himlarns bra så här på kvällskvisten. Speciellt när man måste dränka sorgen efter dagens första statistik föreläsning som inte var så himla bra alls. Ganska trist faktiskt...Så här skulle varm Oboy kunna se ut, men det gör det inte...


Elin

Lördag

Sitter nu vid Mr Joppssons dator och lyssnar på när Malin och Sten stämmer en gitarr. Det verkar gå bra, men jag har ju ingen aning om vad skillnaden är på en stämd och en ostämd gitarr så jag håller mig utanför.

Igår var vi på bio och såg, till Jonas och Andreas lycka, Tintin i 3D. Den var väl ganska bra, men jag är lite besviken på 3D funktionen. Det var liksom inte så mycket 3D och texten blev helt konstigt flera gånger. Hade nog klarat mig bra utan det eftersom jag ändå går runt med bättre 3D syn hela dagarna.

Hittade den här söta bilden på Jonas dator, så den får representera hur jag ser ut idag!Elin

RSS 2.0