Fredag nr2

Träningen är nu avklarad och jag var helt okej bra. I alla fall på slutet, för i början förstod jag inte vad jag tittade på när jag såg kartan. Men det löste jag genom att springa D90 fart. Men det är ju i alla fall snabbare än mamma och pappa sprang idag. Ja, för dessa två mesar sprang inte alls. Fy skämms på er!

När jag kom på en stig började jag fundera på ett samtal som ägde rum igår. Detta samtal kommer ni nu få återberättat här nedan:
Plats: Jonas säng
Tid: ca 00.00
Medverkande: Jag, assisterad av Jonas
Jag börjar av någon anledning fundera på tolvans multiplikationstabell, och har problem med att komma fram till vad 5 gånger tolv är och därför frågar jag Jonas detta. Jonas upplyser mig att detta blir minsann 60. Sen funderar vi ytterligare och kommer fram till följande; 2*12 blir 24, 3*12 blir 36, 4*12 blir 48 osv. Jag funderar länge över detta för att försöka hitta ett samband, för jag känner på mig att ett sådant finns. Efter ca 10 minuters funderande utbrister jag: "MEN! Det är ju tolv mellan alla! Det ökar med tolv varje gång!!!"
Jonas tittar på mig i mökret och svarar: Ja, det är ju klart. Det är ju tolvans tabell vi räknat med.Elin

Fredag

Oj oj så glest med uppdateringar det blir. Men vi har ju som sagt var semester. Idag ska vi träna och försöka lista ut hur jag ska komma ner till Ultralång SM. Dock blir träningen förmodligen det som sker först. Snart om Jonas får sin vilja igenom.

Idag är det även grattis på mig eftersom det är min namnsdag. Hittills är det bara Jonas syster Johanna som kommit ihåg det, och Jonas efter viss påminnelse. (Erkännas bör dock att jag inte heller minndes det förän Johanna sa grattis, haha)


Elin

Onsdag 2

Dagen har spenderats i Karlstad city och här i huset. Inhandlat blev ett nytt svart nagellack samt en bok. Äntligen.

Ikväll blir det antingen Miss Marple eller så skulle vi kanske hem till Öströms. Men vilket visar sig nog när klockan närmar sig efter-middags-tid.

Nu väntar The Hills i soffan med Joppe:)
Elin

Onsdag

Trots att jag gjorde mitt bästa på sprint SM blev jag inte den oväntade helt från ingenstans segraren, utan slutade tunga 8 minuter efter. I kvalet. Dock hade jag väl kunnat gjort ett lopp där dessa 8 bara hade varit 3. Fast det borde inte ha räckt det heller. Men jag gråter inte, för snart är det Ultralång SM och jag är hård på denna distans! GÖÖTT!

Idag vet jag inte vad som väntar, frukost först förmodligen. Om jag och min kära kan få arslet ur och flytta oss från datorerna. Detta känns dock tveksamt. Hoho.


Elin


Söndag

Idag har vi plockat blåbär till paj som förmodligen ska göras senare. För tillfället har jag paus i mitt läsande för att jag itne ska falla in i dvala igen. Risken är dock relativt stor.

När klockan sedan närmar sig halv fem kommer vi att ta oss ner till Sprint SM och något som är mycket praktiskt som vi upptäckte igår är att Tullinge och Tyr bor på samma ställe så jag måste inte hålla på och transportera mig mellan ställen. Gött å va go. Detta kommer också vara en av anledningarna till att uppdateringar kommer vara mycket sällsynta igen. Men vi kanske har lite bloggpaus nu eller?Elin

Lördag

Oj oj. Det blev lite glest på slutet men kanske kan jag inte enbart skylla på Carin eftersom jag inte dragit mitt strå till stacken heller.

Nu är vi i alla fall hemma hos Joonas i Karlstad och jag sov i ca 3 timmar när vi kom hit. Det är något med detta hus som gör att jag känner ett starkt behov av att sova middag. Mycket mystiskt, med tanke på att det nästan ALDRIG händer annars.

Dock är vilan kort, för imorn drar vi oss ner till Strömstad för sprint SM på Nord-Koster. Förhoppningsvis blir det svårt så att det gynnar mig som är alldeles för dålig på att pina mig själv för att vara bra på sprint.

Nu gäller sömn, jag är inte van att vara uppe så här länge. Har sovit eller i alla fall legat i sängen runt halv tio nästan varje dag denna vecka. Herregud, jag börjar bli gammal.


Lite såhär känns det nu


Elin

Etapp 4

Etappen innan det stora jaktstarten gick av stapeln idag. Denna dag hade vi båda två tidig start vilket innebär spårning i skogen, vilket i sin tur leder till lite längre tider än sent startande. Det var enbart därför som vi var x antal minuter efter de bästa. I våra matcher står det nu 3-1 till mig när vi ska ladda inför morgondagen.

Idag har jag sprängt min inflamerade då med en vass nål och ut kom en grön härlig tjock korv, flera centimeter lång. Det är mysigt och gör ont, så nu har jag bandagerat in tån med linda och sprit. Dessutom har jag även idag hunnit med att ha samtal med Håkis för att muntra upp mig lite och få lite tips inför min framtid och summera de senaste veckorna i träning. Jag hann även med att leka med Elin och Joppe på c-orten det var mycket roligt och de hälsar så mycket till bloggen.

Nej dags att "ladda" för imorgon, vi kommer vinna.

/carin

Sunk gästbloggar

Wohoo! Elin is vid datorn och kan nu redogöra för veckansbommar. Eller inte, för det är inte så spännande och jag antar att Carin redan jobbat på detta.

Idag har vi gjort Eksjö, och jag har fått brännskada på ryggen av dagens solsken. Men vi klagar inte.

Nu väntar falukorv och makaroner hos Rosander familjen där vi firar Essys födelsedag.

Detta är förmodligen det enda ni får från mig denna vecka eftersom jag lever campingliv. Nästa vecka är det sprint SM och ultralång SM och häng i Karlstad.

ADJÖ
Elin

Vilodag

Hittills har vilodagen det här oringen varit väldigt slapp, precis som det ska vara. Jag har spelat kort, ätit choklad, varit en sväng inne i Eksjö "city" och sovit i min säng. Men ikväll blir det full rulle, Elin och Jonas kommer nämligen hit och äter och spelar kort. Full fart! De lånar säkerligen datorn också, så då kanske även Elin bloggar lite :)

Förövrigt mår Cajjsunk bra och har inte dött än av de etapper som variit. Klart man är lite sliten men det är då vilodagen känns som bäst. Imorgon har vi tidig start vilket innebär nada sovmorgon och spårning i skogen (nackdel). Nej nu var det dags att leka taxi och hämta paret Leandersson/Sundqvist.

Adjö så länge/ Carin

Etapp 3

Frågeställning: 
- Varför är vi så dåliga?
- Varför är det så bökigt?
- Vart är formen?

Dessa frågor kan vi ställa oss och fundera på ett tag. Varken jag eller Elin får ihop det. Jag är lite mer nöjd än föregående dagar då jag inte sprungit bort mig lika mycket idag som de tidigare dagarna men jag var ändå dålig idag, Elin var väl i stort sett lika bra hon och sprang också lite extra svängar vid kontroll två som mig.  Idag svek inte bara orienteringstekniken oss utan även kroppen. Det gick knappt att springa idag, antingen var det syret och andningen eller så var det våra muskler. Jobbigt var det iallafall och sakta gick det.

Idag drog jag igen det längsta strået och piskade Elin i skogen, så nu står det 2-1 i matcher och jag har även gått om i totalen och leder nu i totalen med 6 minuter över Elin. Men det är inte över förrän det är över. Imorgon väntar en vilodag sen är det medeldistans och etapp 4 på torsdag igen. Då ska vi vara på hugget och springa riktigt bra.

Cajjis (och Sunkis på distans)

Etapp 2

Okej åter igen en dag av ett misslyckande i skogen. Idag har jag bommat bort mig rejält i skogen, bomtiden rör sig väl om 8 minuter för mig idag och för Elin något liknande skulle jag tro. Den enda ljusglimten för mig denna dag var att jag slog fröken Elin med 40 sekunder så nu står det 1-1 i våra matcher. En tung och efterlängtad kvittering. Totalt i detta oringen är vi riktigt pissdåliga och det är nästan pinsamt att titta i resultatlistorna.Nu finns det bara en väg för oss och det är uppåt vi kan inte ligga där nere i resultatet och dega vi ska upp till Cajjsunks nivå. Kämpa på!  

Sammanfattningsvist har dagen varit bättre än igår då vädret har bjudit på solsken och lite värme. Och med några ord kan vi beskriva dagarna ur orienteringsyn: we dont like the forrest in Oaklake.

Nej nu ska jag avrunda denna dag framför tvn för att ladda om till imorgon. Då ska jag inte äta gröt till frukost för det har visat sig att gröt inte ger något vidare resultat.

Cajis

Etapp 1

Ja då var första dagens lopp överstökat. Etappen gick av stapeln på Rännesslätt i närheten av Eksjö. Dagens bana var relativt lätt med lite bushigt och slyigt på vissa ställen med en lång stor fet falukorv till ås som man skulle över på slutet, med höjdkurvor liknande väggar.

Då till resultatet som jag egentligen inte vill skriva ut men jag blir väl illa tvungen. Jag var dålig idag och bommade bort mig och hade inte alls huvudet med mig, icke full kontroll idag och jag skulle kunna avrunda mina extra svängar i skogen till 8 minuter. Efter min prestation landade jag på en 88 plats, inte okej. Två minuter längre fram i resultatlistan hittar vi Elin Sundqvist som drog det vassare strået av oss två idag. Hon hade lagt en krokis på den elfte kontrollen som befann sig på den höga åsen. Så nu står det 1-0 till Elin i interna "etappsegrar". Men hon får nog akta sig resterade dagar.

Vi sammanfattar dagen hittills som regnig, tråkig och dålig.Och vi blickar framåt mot imorgon då vi har senare start och ska ta en redig revansch.

/ Carin

Dagen innan...

Nu är dagen innan det stora äventyret börjar snart över. Idag har jag åkt bil och befinner mig just nu i Eksjö i en liten mysig stuga vid en badplats. Familjen Rosander har nämligen trotsat campinglivet detta år och bor i stuga. Tyvärr hann jag inte träffa Elin idag så får ta det imorgon. Elin har det nog bra på c-orten i sitt tält med sin Joppe just nu. Som sagt imorgon drar det stora äventyret igång fyllt av svett, blod och tårar där vi avrundar veckan med den sista och omtalade 6e etappen. Nu lockar chokladkakan och jag (kanske elin) återkommer imorgon med mer info, vilket betyder resultat, händelser och mycket mycket mer.

Carin


Hejdå

Magen är fylld vilket även en väska är, nu återstår bara en. Nu ska jag duscha sen sova för att vara pigg imorgon då jag ska träffa alla tjejer! Tjoho.

Carin


Hej och hå

Uppgång tidigt i morse för att styra kosan mot Hallsberg där flyttning av rummet stod på schemat. Flyttningen gick under omständigheterna bra och nya möbler har inhandlats, så nu är mitt nya rum mysigt och fint igen. Så nu bor jag alltså en trappa ner, mittemot Elin. Så nu kommer jag och Elin kunna vinka till varandra hela tiden mellan våra rum, och diskutera  om vi ska äta vitlöksbröd, chips, ben&jerry eller pasta till middag utan att gå ut från våra rum, toppen!

Nu har jag varit med mamma och handlat mat och diverse saker till oringen där vi tillbringar nästa vecka. Så snart är alla förberedelser färdiga, jag har bara två feta väskor att packa men det ska jag nog klara upp under kvällningen. Nej nu ska jag springa till köket och laga mat.

Carin

Fredag

På det stora hela har jag haft en rätt kul dag. Jag blev misstagen för en kille och har sett på bruno. Det sista var nog snäppet värre. Herregud. Jag vet inte om det var en film eller en massa löst ihop satta filmklipp som handlar om bögar? Den kvalificerar hur som haver lätt som sämsta film någonsin. Det värsta är dessutom att detta var en timme och 20 minuter jag ALDRIG kommer få igen. /Elin

Torsdag nr 5

Dagens tillfälliga förvirring ägde som bekant rum i förra inlägget. Det är ju för guds skull torsdag idag. Haha vilken grm sopa jag är.

Hur som haver, nu ska vi i alla fall kvällsfika och sedan ska vi sussa som två klubbade spädgrisar.


elin

Onsdag nr något

Veckans längsta blogguppehåll under dagatid månne? Jag har i alla fall anlänt till Karlstad nu och vi har varit hemma hos Johanna för att fira henne också. Mycket trevligt, god mat. Dock var det lite varmt ett tag men det gjorde inte så mycket. Man kunde vara på toaletten, som sagt var.

Jag har även fått Marianne av Jonas, så det ska jag smaska på hela veckan. Om mamma och pappa är riktigt snälla så kanske jag sparar lite till dem. Men man vet aldrig.


Elin


Blogglivet fortsätter i Eksjö

Som sagt eftersom vi nu börjar klättra mot toppen av bloggvärlden tycker jag det r viktigt att vi tar vår bloggning på allvar, därför har jag fixat en bärbar dator med internet till oringen, där vi kommer kunna kombinera orienteringsliv med bloggliv. Mest troligt kommer det vara jag som bloggar då Elin har valt att bo i tältis, men jag kommer absolut erbjuda henne bloggning också då hon kommer få hembjudningar till vår stuga av mig. Så bloggläsare ni kan vara lugna, även nästa vecka är räddad för eran del.

Förövrigt vankas det snart blåbärspaj hemma hos familjen Rosander, mums.

Carin


Torsdag nr4

Nu när jag sitter här på tåget kan jag inte annat än förundras över det nya och förbättrade sj. Jag undrar om det ingår i deras nya policy att göra så mycket puckat som möjligt. Om det gör det går de lyckats. Bokningssystemet är puckat, tågen/konduktörerna är förmodligen också det eftersom de inte klarar av att hålla en tidtabell någonsin. Nu har någon stjärna kopplat in oss på fel spår i Gnesta så vi fick backa tillbaka för att komma in på rätt spår. Grattis sj. 20 min sena redan. Starkt jobbat. /Elin

Torsdag nr2

Nu åker jag snart till Jonas och solens stad. Först ska jag dock titta på halva days innan jag går ut med taxarna och släpar iväg mig till tåget. Elin

Torsdag

Nu har jag precis duschat och packat klart. Nästan. Jag har lite till att göra innan jag är redo för Karlstad, men jag har en lista att följa så det är lugnt. Tror jag i alla fall.

Nu, när jag åkt, kommer jag hur som helst vara borta hela nästa vecka och veckan efter detta. Det är ju nämligen Oringen då och eftersom vi fortfarande inte är storbloggare som äger varsin minidator komplett med internet så kommer det nog bli lite klent med uppdatering då, men det är en annan femma. Dessutom misstänker jag att det kommer vara mycket klent med läsare ändå eftersom merparten av er förmodligen är orienterare.


Detta är ju naturligtvis för att Cajjsunk är stjärnor. HohoElin

506756

Psst. Vi är bara 506756 läsare i veckan från att ta ner Kenza från bloggtoppen! YEEES!

Onsdag nr7(8 om man ränkar med Carin vilket jag förmodligen inte gör.. tror jag)

Ja, nu finns det inte så mycket mer att säga. Jag har tömt ut dagens innehåll och kan därför inte berätta vad jag gjort under dagen i detta inlägg. Det kan ni ju faktiskt läsa själva, för jag antar att alla som läser här inte är hjärndöda.

Så då återstår frågan, vad kommer nu? Ska jag göra som allas vår blonda bella och lägga upp en bild på mig själv i min vackra ansiktsmask (jag vet inte om hennes var just vit, men min är det punkt)? Eller ska jag bara rabbla upp en massa skit som igen får ut något av att läsa som vanligt? Jag tror jag redan gjort mitt val och det är väl rätt uppenbart.

Imorn bär det av till Karlstad
God natt,
Elin

sommar sommar sommar

Som sagt statistiken går uppåt och snart är vi i topp  bloggvärlden. Nu har jag och jonas landat ute i sommarstugan där jag nu sitter med den nya datorn för att kunna blogga. Här ute till havs har vi badat, cruisat runt och plockat blåbär. Imorgon blir det ännu en dag här ute innan där bär av till Hallsberg för flyttning av mitt rum på elevhemmet.

Förresten i morse ska jag lära jonas orientering då det är träningsorientering, 4 av 5.

Onsdag nr6

Sedan jag la till den lilla bloggportalen-knappen i bland länkarna har jag blivit helt besatt av att hela tiden gå in och kolla hur många läsare vi har. Det är nämligen det den är till för. Man kan gå in på bloggportalen och söka på oss och så kommer det upp hur många som läser oss i veckan på något konstigt sätt. Jag har inte lyckats lista ut hur det funkar men jag är som sagt var helt besatt. Precis som jag stundtals är av statistiken. Herregud.

Nu tittar jag och mamma på Miss Marple på fyran, dock har vi precis haft en diskpaus. Men snart är vi back on track igen. Adjö


Elin

Onsdag nr5

 Nu är tåg tittade på och jag måste säga att det går bara tåg på dåliga tider. Antingen åker jag för tidigt eller så kommer jag fram för sent. Jag måste nämligen gå ut med taxarna innan jag ska åka eftersom ingen annan är hemma. Dessutom är det nog bra om jag kommer dit en vettig tid eftersom Johanna fyller år imorn efter vad mina källor säger. Det tåget som går bäst finns det tydligen inte några biljetter till. GAAAH! Jag blir galen.


Felix blev trött av allt biljett tittande.Elin


Dagens Outfit

Nu har jag taxat, fotat och packat klart nästan. Det är bara lite småsaker kvar nu. Kanon duktig är jag. Nästan. Nu ska jag satsa på tågtittning.Elin: Klänning hemsydd av gammal gardin 


Elin

Onsdag nr3

För att skjuta på packningen så har jag nu pratat med Jonas samt vandrat omkring i huset och lekt amatörfotograf. Det kasnke vore ett yrke att satsa på när jag vunnit 25 000 kronor i månaden på triss. Dock tivlar jag på att detta någonsin kommer att hända.Nu ska jag titta på tåg till Karlstad och kanske promenera omkring mer i huset.

Elin

Onsdag nr2

Nu har jag taxat taxarna och ska snart ta mig upp för att äta lite lunch hade jag tänkt. Frågan är bara vad det blir. Pannkakorna åt jag till frukost och nu måste jag, ve och fasa, laga mat. Aaaaah!


Nya frillan på en bild där jag gör mig bättre än i den tidigare.Elin


Onsdag

Nu har jag tittat klart på mitt program och ska snart gå ut med taxarna. Dock måste jag sätta på mig ett par shorts först eftersom man inte kan gå runt utan byxor när man är ute och går. Det skulle vara lite äckligt.

Nu har Jonas kommit hem också, så jag är mycket mycket nöjd. Imorn bär det av mot Karlstad och familjen Leandersson.

Detta är Jonas i vasen, lite som Moses i vassen fast minus ett s.


Elin

Tisdag nr5 God natt

Mamma gav upp för en knapp timme sen och överlämnade tvn till mig. Jag klickade mig snabbt upp till Animal Cops som vanligt. Det är nog mina sommarlovs program, Animal Cops och Days of our lives. Båda är fantastiska.

Nu har de tagit hand om lite hästar, marsvin som inte var marsvin, en råttorm samt en död och en levande hund med valpar. Mycket spännande.

Dock har jag planer på att ge upp nu, jag börjar bli lite trött. Eller ganska mycket trött. Typ jätte trött.

Jag lovade Martin en bättre bild på nya frillan, men jag orkar inte byta dator nu. Därför kommer denna istället.


En mycket liten Felix

Elin

Tisdag nr4

Nu har jag och moder sprungit, hets ätit mat och sedan insett att det inte alls är något Morden i Midsomer eftersom Victoria har fyllt år. Jag tycker att detta är töntigt och vill helst titta på något annat men mamma vill, så jag tittar också glatt. Nästan.

Träningen slog mamma mig på igen. Attans. Jag håller nog på att tappa stinget.

Till pappa: Den som hittar han får.


Elin

Tisdag nr3

Trots regnet tog vi oss ut och det gick relativt bra, Bosse var inte helt nöjd men alla kan ju inte vara det heller eller hur? Nu ska jag packa och sedan är det damsugning som gäller. 4 av 5. Nooot.Elin

tisdag2

På tvn är det nu ett nytt spännande avsnitt av Days som tar upp min dag, och ute är det film regn som bara vräker ner. Det ser faktiskt ut som att något häller vatten över hela huset. Sjukt är det.

Elin

Tisdag

Ja idag är inget undantag från alla andra dagar. Jag väntar spänt på Days of our lives. Spännande spännande.

Sen vet jag itne vad som händer, johanna kanske är hemma men jag fattade inte vad hon och Klara menade när de fb:ade igår så jag ska försöka lista ut det. Jag vet i alla fall att jag måste damsuga(TACK Carin, det här är ditt fel!) och påbörja någon sorts packning till oringen. Jag måste även slå mamma ikväll på sommarserien för att visa att jag är i form. Igår tog jag henne på backarna. Det var gött.


Elin

arg gubbe med kryss ögon

Nu måste jag avreagera mig lite. Jag är alldeles upprörd, min kväll börjar med att jag lagar mat och fixar ihop en mysmiddag med god mat och fotbad. Väl när jag ska slå på tvn inser jag att boxer-kortet saknas, vilket innebär ingen kanal 3 vilket innebär inget Prison Break, jag dör! Världen går under. Dessutom sitter jag fast här i fotbadet nu också framför dålig tv, jag hade verkligen sett fram emot denna tvstund mellan 22.00-23.00 med världens bästa tvserie. Så nu får gärna någon godhjärtad människa ladda hem detta avsnitt till mig och skicka det bums.

carin

Dagens outfit

Jag bjuder även på en dagens outfit idag. För att visa vilken bra bloggerska jag är. Fantastisk. Bättre än alla!


Elin: Frank Shorter linne, sport bh Stay-in-place, tights shorts Craft, Garmin 305 klocka

Nu bränns pannkisarna. Adjö
Elin

?

Någon som vet hur fästet i mitten av en klisterbh fungerar?  

Sommarjobb

Elinpelin är duktig och tränar, jag är duktig och "sommarjobbar" hemma i mitt hus. Nu i eftermiddag har jag skrubbat två av tre toaletter glänsande rena. Väggarna glänser som guld i solsken, och det luktar en fräsch doft av citron, smultron och frisk luft. När jag hade kämpat färdigt med skrubbningen av badrummet och toaletten var det dags att bege sig ner till tvättstugan där den gigantiska tvätthögen behövde en puff i ryggen för att komma igång och torkrummet behövde avlastas av alla hängande kläder och lakan (det märks att det varit FF i huset ett tag). Så nu har jag startat tvättmaskinen och både hängt och strykt tvätt eftersom torktumlaren är trasig. Egentligen borde jag klippa gräset också för att vara riktigt duktig och tjäna feta cashen, men vår gräsklippare är så tung och osmidig så det blir ett senare problem. Nu återstår det väl bara att plocka in posten och sortera den innan arbetsdagen är slut. Tjing/ städerskan Carin

Måndag nr5

Aktivt bloggande idag.

Nu har jag i alla fall tränat med moder och medans hon promenadar med taxarna så gör jag pannkakor till oss. Gotte. En annan fördel med att laga maten är att jag inte behöver känna mig så lat när jag inte gör något på dagarna för nu lagar jag ju faktiskt som sagt var maten. HA!


Elin

Måndag nr4

Nu är det strax dags för backe med moder igen. Det känns tugnt men vad gör man inte för nummerlappen med en etta på på Oringen? Förhoppningsvis är jag bättre idag än vad jag var sist. Men man vet aldrig.

Dock är jag lite tveksam till detta pass, är det inte meningen att man ska vila upp sig för att superkompensera och sen formtoppa? Detta är mycket möjligt, men inget jag minns särskilt mycket av eftersom den delen i häftet vi hade prov på har jag inte läst så noga. Ooops.


Elin

Måndag nr3

Jag kan nu meddela att lyckan är fullständig nästan. Jag har fixat gardinklänning nr2 och satt in hockey-gummiband i den så nu slipper jag spännbandet. Haha.

En annan bidragande faktor är att jag lyckats lokalisera de förmodat borttappade Ray-Bansen. De låg där snällt i Malins rum och väntade på mig. Nu är de i min ägo. muahahaha!

Här ser jag ball ut
Elin

hihi

det är fint väder igen , yes!

carin

Måndag nr2

Nu har vattenmelonen ätits, Days of our lives tittats och taxarna har promenadats. Nu är solen framme och jag skulle kunna sola, men jag får ju inte. Nästan i alla fall.

Nu tittar jag på tv och söker desperat efter något som är bättra än våra värsta år. Jag tvilar dock på detta.Men sökandet fortsätter


Elin

Måndag

Idag var taxarna för en gång skull tysta. I alla fall fram till halv tio när min inte så begåvade syster kom hem och plingade på dörren. Jag öppnade inte för jag sov och fattade inte vad som hände riktigt. Jag tänkte att det är säkert bara hempapper eller något. Men när jag skulle återgå till min sömn så gick ju detta naturligtvis inte eftersom djuren satte igång. Tack Malin. Sen efter ett tag så hör jag att dörren öppnas och hon går inte. Jasså minsann, hon har nycklar så hon plingar på? Smaaaart.

Jag är i alla fall mindre glad över detta, men när jag gick till kylen hittade jag vattenmelonen som mamma köpt. Då blev jag genast lite gladare. Dock sparar jag den till Days of our lives. Hahaha.


Elin

Söndag nr2

Äntligen hemma. Eller ja, för 50 minuter sen hade jag med rätta kunnat skriva så. Då var jag nämligen precis hemkommen efter en mycket hård shopping dag i stan. Inhandlades gjorde en ny klänning från Monkis rea samt ett par helt okej Wayfarer-kopior då de faktiska Ray-Bansen vi haft hemma tycks ha uppslukats till elefanthimlen. Sorgligt, men förmodligen sant.

Nu sitter jag här och kuckelurar i väntan på lax som moder gör, och sedan blir det förhoppningsvis någon bra film på tv. 4 av 5 det också.


Elin

Söndag

Nu sitter jag på väg in till stan där jag ska träffa Karro och Klara. 4 av 5 på den. Eftersom detta sker så kanske vi ska fira med en dagens outfit senare? Jag tror nästan det. Men jag lovar inget. /Elin

Lördag

Nu har jag äntligen vaknat upp ur dagens så kallade "blogg koma". Anledningen till denna "blogg koma" är att moder min piskade runt mig på ett 14 km långt, eller två timmar om du så vill, långpass. Väl hemkommen trodde jag att jag skulle avlida. Men efter en timme i soffan med min vän Harry Potta, lite lunch och lite datoriserande så känner jag mig levande igen. I alla fall så nära man kan komma.

Nu väntar ett besök hos Sabis med mor och taxar. Men först ska jag sätta på mig visa-sig-ute kläder. Fleecebyxor i storlek 140 och tröja utan bh klassas nämligen inte som sådant.


Elin

hihi

Fortfarande lika dålig på att vara en aktiv bloggerska. Just nu sitter jag iallafall i Motala hos Jonas mamma. Igår var det en rolig och konstig kväll då vi spenderade de sista timmarna på dygnet och de första timmarna på nästkommande dygn på Harrys. Mycket trevligt och mycket trångt. Min mobil telefon har för övrigt lagt av igen, så nu är jag lite bortkopplad från verkligheten igen, så därför lämnar jag ett meddelade till dig Elin här: Min mamma kan ta bort dina stygn, och då slipper du leta efter en vårdcentral :)

Nej dags att traska ut i regnet för lite lek med Jonas som jag förövrigt utklassade i poker förut. Adjö

Fredag nr2

Kanske är idag dagen av lite äckel? Jag kanske ska ta tillfället i akt och visa upp mina fina sy-ställen? Det känns som det. Kanye säger att jag ska det, och vem är jag att neka honom detta?

Vi kör väl i storleksordning?

(Blivande) ärr nummer 1. Tre stygn, borttagning av födelsemärke, ryggen


Ärr nummer 2. Sex stygn, blandade övningar, nedsidan av vänster knä


Ärr nummer 3. Tretton (om mitt minne inte sviker mig) stygn, orientering, vänster underarm.Över och ut, Elin

Fredag

Nu är jag nyopererad och har tre nya stygn till min samling. Dock måste jag ta bort dessa nere i Eksjö när detta hoppas jag att man kan göra i sjukhustältet så jag slipper leta efter en ny vårdcentral.
Nu är det days of our lives som gäller.
Elin

Torsdag numero 2

Nu är jag nyklippt och ser exakt ut som fru Beckham. Närapå i alla fall. Men det duger bra för mig.

Jag har även nya orienteringsskor och mat i magen. Dagen kan inte bli bättre än så här.


Elin


Torsdag

Dagen börjar som vanligt med Days of our lives, men idag så har jag även hunnit med att se på Smallville.

Här regnar det jätte mycket. Alltså verkligen jättemycket. Taxarna (läs: Bosse) kommer verkligen inte uppskatta detta. Men än så länge vet han inte vad som väntar så han ligger lugnt i soffan och sover. Det gör även Felix, också han lyckligt ovetande.

Idag funderar jag på att klippa mig, beroende på vad det kostar. Jag vill ju inte spendera allt för mycket pengar på att göra mig snygg då jag redan är det så vi får se.


Elin

Onsdag nr4(kanske? Eller möjligtvis 3)

Nu befinner jag mig i soffan med moder och taxar och tittar på Miss Marple. Inte lika bra som Midsomer, men det duger i krig.

Idag har vi varit på IKEA och köpt diverse ting till Bruksvallarna, lite ramar, tyg och persienner. Och lite mjukglass efteråt.

Sen kom vi hem och skulle äta strömming, gotte tänkte jag. Desvärre var det förmodligen något fel på den eftersom merparten av den smakade nära på lika illa som den luktade. Fis. Rutten sådan dessutom. Nu fruktar vi det värsta och förbereder oss på magsjuka och kräks i natt. Men man vet aldrig.


Elin

Hej

Nu var det väldigt länge sedan jag bloggade, jag skyller på min skärgårdsvisit och alla tävlingar jag sprungit. Jag får nog höja Elins blogglön eftersom att hon har varit väldigt effektiv. Dock kan jag meddela att min fader ska fixa internet till sommarstugan så nu kommer även jag kunna vara lite mer aktiv. Under dessa dagar av inaktivitet vid datorn har jag mestadels sprungit och spelat Yatzy, mycket mycket omväxlande. Idag när jag kom hem från kusten åkte jag till posten och hämtade mitt körtkort, det blev inte så jättebra, ser mest ut som en arg geting men det är det värt, körkortet fungerar ju ändå. Så nu har jag ytterligare lite vuxenpoäng när jag har ett körkort i plånboken. Nu är det kväll och jag sitter ensam hemma då min familj har övergivit mig för andra nöjen. Imorgon bär det förhoppningvis av till Jonas2. Nej nu ska jag fortsätta min kamp i tvättstugan så mamma blir glad när hon kommer hem.
Au revour / Carine

Onsdag nr3

Okej, efter det här lovar jag att sluta tjata om vårdcentralen. (Som förmodligen skulle säga som Lindsay Lohan i Mean Girls: It's not my fault your like in love with me!) Men nu har jag i alla fall fått tid på fredag för att ta bort (förmodlingen) tre födelsemärken, från ryggen och magen. Så nu kommer jag få värsta top model ryggen. Synd bara att jag är för kort och inte tillräckligt smal, annars hade jag haft en god chans mot Heidi Klum. Lätt.

Jag tror att jag borde ställa upp i Top Model ändå kanske...


Elin

Onsdag nr2

Idag är ytterligare en dag i soffan tillsammans med taxarna och tittar återigen på Kill Bill i väntan på att vårdcentralen ska ringa om ungefär fyra minuter. I alla fall om de är i tid. Men man vet aldrig.


Elin

Onsdag

Japp idag var det uppgång tidigt för att ringa vårdcentralen och för att taxarna lät. I alla fall Felix, men nu är han tyst för vi har pratat om att göra ljud. Jag har även lyckats ringa vårdcentralen och boka telefontid för mina födelsemärken som jag har planer på att ta bort.

Jag har även börjat fundera på att klippa mig lite innan oringen och innan Joppe kommer hem. Lite som en överraskning. Lite som den gång jag åkte hem till honom tidigare och överraskade och fick kommentaren "Va fan gör du här?!" när jag med hjälp av Malin och Andreas lyckats hitta till huset där han förtillfället satt och spelade xbox. Det var kul.


Elin och tax

Tisdag nr2

Nu sitter jag i soffan med mamma och taxarna och tittar på Morden i Midsomer. Ett mycket bra program.

Som eventuellt sagt var så sprang jag och mamma Luffarligan idag, och hon snurrade upp mig idag igen. Jag börjar tappa stinget tror jag. 

Åter till Midsomer, en by som rent tekniskt sett borde vara utrotad efter tolv säsonger där det dör minst 2 i varje avsnitt. Men uppenbarligen inte. Här mördas fortfarande friskt. Bra för oss, dåligt för lokalbefolkningen.Elin

Tisdag

Idag är dag nummer två på intensiv-bil-veckan med mamma. Jag har nu kört bil tre gånger, varav två denna vecka. Ja, om man räknar med söndag i alla fall. Jag har nu på två dagar lärt mig växla till tvåan, kört på gator i bostadsområde samt växlat till tvåan när jag kört i bostadsområde. Det är otroligt va nöjd jag är med mig själv.

Dock har jag nu börjat fundera lite på det här med att övningsköra där andra bilar kör. Igår när jag stod i en korsning, jag hade precis stannat för att kolla så inga andra bilar skulle komma, kommer det en bil bakom mig och kör upp och står i princip i vår baklucka. När jag sedan ska börja köra så svänger han ut bredvid mig och gasar bort åt vänster och jag kör vidare åt höger. Jag undrar nu, höll någon i bilen på att föda? Eller kanske var det någon som skadat sig? Det kanske brann någonstans? Om inget av detta stämmer har jag mycket svårt att förstå att han kände behovet av att köra om mig när jag svängde ut. Det var nämligen så att hela denna procedur tog ungefär en halv minut. Är det så att bara för att man har den där gröna övningskörnings skylten så antar alla att man ska få motorstopp i en korsning eller att man ska få panik och börja backa istället för att åka framåt trots att det är svag nedförsbacke? Mycket mystiskt. Dagens fundering.

Nu myser jag i soffan med taxarna och tittar på Miss secret agent/Date my ex; Jo and Slade.

Elin

Måndag

Ja nu sitter jag här, och väntar på att Days of our lives ska börja. Efter detta ska jag åka till Huddinge och köpa fiskmat och nagellacksborttagning. Men som sagt var, innan jag kan göra något annat tittar jag på Days. Faaaaantastiskt!

idag fyller Johan år, grattis.

Senare ska jag och moder ut och brumma bil och träna. Idag ska hon inte få snurra upp mig, för då tänker jag inte träna mer någonsin.


Elin

Söndag nr3

JAG HAR VARIT UTE I CA TVÅ TIMMAR OCH KÖRT MED MAMMA OCH DET GICK FAKTISKT BRA. SÅ BRA ATT JAG LÄRDE MIG VÄXLA TILL TVÅAN OCH FICK KÖRA PÅ GATOR! CAPS LOCK!!!


Elin

Söndag nr2

Mamma snurrade upp mig på backintervallerna och jag trodde ett tag att jag på riktigt skulle svimma. Men det gjorde jag inte, jag var bara mesig. Men trots det faktum att moder slog mig så är jag nöjd att jag tog mig ut.

Som sagt var så sydde jag härom dagen en klänning, och varför itne visa upp den här med en dålig bild? Jo självklart!


Elin

Söndag

Idag ska jag träna med mamma, dock är det inte så frivilligt men vad gör man inte för en nummerlapp på oringen? Det är backe som väntar mig, och just nu är jag mindre sugen. Men detta skall vi ändra på.


Elin

Lördag

Dagen har varit svettig. Riktigt svettig stundtals. Som när vi befann oss på Playground för inköp av regnställ. Eftersom jag förmodligen kommer behöva ha tröja på mig under regnstället fick jag låna en fleecetröja där. Detta inklusive det faktum att det var ca 10 grader varmare i affären än utomhus, gjorde att svetten lackade. Jag var lika svettig som efter ett av Cristers banlöpningspass. Av att pröva regnkläder.

Jacka gick rätt fort att hitta, dock underskattade expiditen min storlek och sa när jag krängde på mig en S "Du kommer nog nästan behöva XS". Men tji fick hon då jackan knappt gick att knäppa över tuttarna. Så vi fick skrota både XS och S och gå upp på M. Men det gjorde inget.

Dock stötte vi på ytterligare problem när vi skulle hitta ett par byxor till jackan. Först prövade jag S, sen M och slutligen L i alla möjliga dambyxor. Men inget gick, min rumpa höll på att spränga byxorna. Detta var mycket mystiskt och hela eftermiddagen har jag funderat på hur någon som faktiskt är storlek L skulle klara av att få på sig ett par byxor. För jag är inte särsklit fet om jag får säga det själv. Men byxorna fungerade helt enkelt inte så vi gick över på mansbyxorna. Där hittade vi ett par som faktiskt inte satt som ett korvskinn över rumpan och gick att stänga så dessa slog vi till på.
Elin

Fredag

Dagen visade sig vara mycket mer kreativ än jag väntat mig. Detta eftersom jag fick för mig att sy en klänning. Jasså, detta kan ju inte ha tagit allt för lång tid, tänker ni. Men det gjorde det, jahaja varför det? Jo det kan jag berätta för er alla, jag förmodar nämligen att ni är mycket intresserade. Alt detta var för att; symaskinen befann sig i Bruksvallarna och jag var tvungen att sy allt för hand. Men det blev ändå relativt bra. Jag är rätt nöjd. Mer om detta i framtiden. Nu ska jag ägna mig åt dukning, men främst åt Scrubs avsnittet som inleds med Behold Julie Quinn Haaaaaaa!Elin


Fredag

Nu när Carin har varit duktig måste jag också vara det. Men det har inte blivit så, jag har varit väldigt busy i soffan. Men nu tar jag en paus, dock känns det som fel tidpunkt det är ju Hanson på tv. Dock inser jag i skrivandets stund att de inte sås Djurpolisen, så det är bara att uppgradera sig. Eller ner. Det beror helt på hur man ser det.

Igår var planen att slå Klara med åtta minuter och vinna hela trekvällars, dock misslyckades jag totalt. Vad slutresultatet blev har jag glömt och det går inte att ta reda på.


Över och ut
Elin

mjau

Jag har åter igen varit väldigt lite aktiv när det gäller bloggandet, det är ju sommar och med det massa aktiviteter. Nu har jag kommit hem från Jonas2 efter en några fullspäckade dagar fyllda av bad, sol, badminton, shopping och flyttning till lägenhet. Som sagt igår flyttade vi Jonas mammas möbler och kartonger i solskenet till motala, det var galet varmt och svetten forsade men det blev bra och efteråt kände man sig lite duktig när man satt i den nya lägenheten och Jonas morfar kom med pizza till oss (kycklingrulle minus tomat för min del). Nu sitter jag hemma svettig framför datorn och har nyss varit ute på ett skogspass med pappi i skogen, mycket varmt där också. Nu återstår Ernst på tv sen blir det nog en tidig kväll för imorgon ska jag iväg till sommarstugan för en lång lång tid där så jag återkommer väl till en dator om en vecka, lev väl.

carin


RSS 2.0