veckans babe..........

efter en hård och svettig innebandyträning i gympasalen är nu jag och elikn hemkomna. nu har vi duschat och ska snart
sova men först veckans babe: CRISTER NYGREN


julpynt

nu har jag (kanske var mamma ändå) införskaffat en röd ljusstake och adventsljus till mitt och elins kök, så nu kan vi fortsätta vår kreativa kökspyntning. snart är det bara julgranen som saknas, men den sågas ner i veckan. förresten så har vi tagit tag i veckans babe igen, och om ett antal timmar är nästa veckans babe krönt, vi meddelar här på bloggen, det kan ni inte missa.

nej nu är det dags att packa klart väskan för nu ska jag köra bil upp till hallsberg

carin

MARIO

Nu sitter jag här och bakar inte längre lussebullar eller umgås med Jonas. Efter gårdagens intensiva GameBoy spelande (jag klarade hela Super Mario och fick till och med se eftertexten på det), så har jag tröttnat på att spela. Vad ska jag då göra är min fråga?

Tvn lockar mindre, de sänder inget bra den här tiden på dygnet. Inte för oss oskidintresserade i alla fall.

Bajskorvar.
Elin

Yo

Lussebullsbak nu, fast jag har gjort lusseklumpar eftersom jag tydligen var en stor sopa på att göra vanliga. Det ser ut som om nio gula jätte monster ligger i ugnen. Det är mina klumpar. Jonas  bullar var fina och glada. Attsingen.

Sen ska vi köra mutti och pappi till årsfesten och se är det sabis och sen tacopaj framför tvn. Kanonkul.

Elin

Tullinge

Har tagit mig hem till tullinge nu, och sitter nere i systers rum och tittar på the hills. Lööööv det.

Sen kommer Jonas, och vi får äta middag. Jag är allt lite hungrig.

Elin

grattis

idag fyller mamma lena år, GRATTIS!



Hård dag.

Idag har vi tillbringat dagens första skolfria timmar på Magdas, där inhandlades en väska och en skjorta. Jag och Rebecca gick även till Kupan där vi köpte en jätte fin tröja till Carin i novemberklapp. Efter kupan trippen drog vi till Netto och köpte tvål och schampo så nu är jag utrustad.

Sen var det intervaller och styrka. Jag har aldrig sprunigt så fort som jag gjorde idag på intervallerna, det var sjukt.
På gymmet agerade Crister styrke-diktator och bossade runt oss på diverse övningar. Sjukt jobbigt, då jag blev tilldelad ryggtränings grejen med bandsakerna som hänger på ena väggen. Där låg jag i 40 min och gjorde diverse övningar. Träningsverk imorn ja.

Nu har vi pluggat matte (jag och Lollo P), men vi har även ätit middag och gjort en stor förändring i vårat kök.
Vi har nämligen dragit igång julpyntet. Ena väggen är numera en fondvägg täckt av rödmönstrat julpapper. I fönstret hänger det snöflingor i guld. Vi är värda en plats i Elle interiör.



Elin, med hjälp av Carin

I'm all gone

Föga överraskande har jag tråkigt. Jag har ätit upp min stora godispåse och bloons är inte så kul att spela när man är sämts. Så här är jag alltså återigen.

Idag har vi tränat ännu mer, jag har nu lyckats komma upp i 5timmar och 40minuter av de 8 jag ska ha. Bra jobbat. Ett pass imorn och på lördag så är det kirrat helt. Gött gött.

Fiskarna lever, jag lever och Carin lever. What else is there? Inget.

Elin

tisdag

nu är jag äntligen klar med allt plugg, så skönt. all biologi är skriven och jag har räknat ifatt i matten, bra carin. elin och de andra är duktiga och tränar ikväll så jag är hemma och agerar hemmafru vilket innebär allt från tvätta till laga mat. ikväll ska jag bjuda min bra hälft på tacopaj och päronsaft, vilket jag hoppas hon kommer uppskatta. förövrigt så har vi varit ute på en vinterpromenad i snön idag, vi begav oss bort till kupan och spanade lite, samma affärsbiträde som sist och hon var även denna gång så lycklig att se ungdomar där och stolt över sin son var hon idag också. jag och elin har förresten tagit tag i julpyntningen idag och börjat lite smått, så nu hänger det guldiga stjärnor i köksfönstret, och änglarna har också tittat fram. nu saknar vi bara våran efterlängtade julgran som vi ska ut och hugga nästa vecka. nej nu är det dags att förvandla älgfärsen till tacopaj.

puss/carin

tönt?

Det är officiellt, jag är kvar i mellanstadiet.






Elin

bajs

Efter gårdagens hårda färd hem från styrkan sitter jag nu i min fåtölj och sörjer i ensamheten att jag är så ensam, för det är ingen annan som är hemma. Förutom Martin, men han sover nog fortfarande.

Sitter och väntar på bättre tider, men de kommer inte. Jag skulle vilja gå ut, men inte själv. Det verkar läskigt. Folk kanske tittar på mig då.
Så isället sitter jag inne här med släckta lampor och nerdragen perisen. Som ett annat emo.

Elin

promenera lite mer, tjockis

dagens händelse är helt klart när jag, elin och bajsis är på väg hem från styrkan. eftersom det är a lot of snö
på våra gator i denna vintertid vi nu lever i går vi lite mer i mitten av vägen än i kanten där all snö ligger upplogad.
då vi plötsligt möter en äcklig såndär gammal raggarvolvo med en äcklig förare och förarens feta tjej, jag kan lova att hon går fordon. det enda de kan är att åka runt i deras fula bil och sladda och lukta äckligt så de gasar på med plattan i botten och bränner förbi oss på gatan och skriker: men gå inte mitt i vägen då puckon! elin är snabb i munnen och svarar tillbaka men kör inte så jävla fort då. när elins kommentar hoppat ur hennes mun bromsar volvon tvärt in och backar tillbaka till oss och säger återigen: men gå inte mitt i vägen då dumhuvude. denna gång är inte elin riktigt lika vänlig utan hugger tillbaka med: promenera lite mer tjockis! själv stod jag och bajsis helt förvånade och gapade som små fågelungar skyddade av våran svanmamma elin, och elins murderface det är värt en del kosing må jag säga.

/carin

Fra lagen

Jag har ingen aning om var man hittar info om fra lagen, sån info som man fattar. Jätte jobbigt.

Jag har precis gett Agnes en kass resume av alla de 11 gossip girl avsnitten som jag sett. Det blev mycket förvirrat men jag tror att hon är med lite ändå.

Igår tittade jag och Jonas på Da Vinci koden, Martin var där i en halv timme och kom efter halva filmen. Carin bangade helt. Den var helt okej, inte samma som boken på en del ställen vilket jag störde mig otroligt på. Men det blir väl så kan jag tänka mig.

Idag är det förmodligen dubbla träningspass, jobbigt värre med tanke på att det snöar och är kallt som aset ute. Blääää..

Elion

Lights and music on my mind.

Har precis varit ute med taxarna, och det var en kamp. Höll på att ramla i en backe som var sjukt isig och slå ihjäl mig. Och Felix drog och drog och drog. Men jag överlevde.

Höll på att slå ihjäl mig förut när vi tränade också. Skulle hoppa över en vägbom, och skulle precis ta steget över när foten jag står på bara glider iväg. Var rätt nära på att göra en syster2.0 och slå i huvudet i bommen. Men det gjorde jag inte.

Har laddat ner Lykke Li idag också, muchos bra måste jag säga. Riktigt bra. Jag är lite posetivt överraskad, precis som jag blev med Cut Copy för ett tag sen. Nu önskar jag bara music from the oc mix 6 för att samlingen ska bli komplett. Haha.

Senare är det Hallsberg som gäller där jag ska tvinga Jonas och Carin att titta på Da vinci koden med mig vare sig de vill det eller inte. Jag måste se den precis som jag i vår måste se Män som hatar kvinnor. Och detta bara för att jag läst böckerna. Vilken nörd jag är.

Elin

Bowling

Efter en dag med Tullinges junior gäng är jag numera världens sämsta bowlare. Jag fick på två och en halv serie poängen 53, 47 och 58. Pinsamt dåligt? Ja. Men för att glädja mig kan jag säga att Markus som vann en av serierna bara hade 67. Vi var nog den sämsta banan av alla. Nu är jag skyldig Johanna två fikor dessutom.

Snart ska jag och syster laga pizza, gotte. Och sen är det nog tv dax igen. Just nu tittar jag på Bring it on. Himla bra film.

Elin

PS. Carin: de i örebro har inte heller fått den. Det är bara för att jag bor i HUVUDSTADEN!!!!!DS

fuskigt

det är väldigt fuskigt att elin har fått skolkatalogen och inte jag, är det bara för att jag bor på landet?

carin


god morgon

inatt var torkel på rymmen så jag fick gå upp och leta reda på honom, jag tror bestämt att jag och elin kommer överens om att det blir utegångsförbud för honom nu, vi är trots allt hans vårdnadshavare. förresten sitter vi vid frukostbordet nu och är klockjägare, det är spännande.

cariN



Vi

snackar skit om alla och om p-piller. Det är roligt.

Sunk, Cajj och the mysteriuos duva!

Efter solning

Efter solningen som blev misslyckad för sunks del, mer lyckad för cajj. Eftersom det fanns tre lediga solarier, och vi var fyra så var sunk en gentleman och gick hem för att tanka gossip girl istället.

Till middag åt vi stekt ägg med january.blogg.se med pasta. Det var gott, trots att Stigs bokhandel mannen, förmodligen Stig kanske?, tyckte att det inte var något att bli mätt på.

Fiskarna lever, Och har dock blivit dum och börjat jaga främst sunken, men även cajjan. Dumma dumma och.

Veckans Babe ligger även lite på is pga ombygge.

Cajjsunk

Don't give up

Gårdagen belv relativt bloggbefriad då någon (jag) laddade ner PB åt någon (Carin) så att internet pungade sig.
Träningen bestod i alla fall av Kvarntorp, jag kände mig som ett kylskåp så efter två backar uppför, varav en och en halv var det gång i, så tog vi en tripp på golfbanan och jag stannade och grät lite för att jag var så dålig. Sen efter en mugg saft vid vätskekontrollen så gick jag och Jonas och satte oss i bussen. Carin var duktig och sprang mycket uppför:)

Sen åt vi fläskfile och saffranspasta till middag och jag blev nöjd och glad igen. Fick även fira Jonas-besöket med lite godis och kaffe, som jag drack för att visa Maria att jag inte var en mes. Men, jag fick rätt. Det slutade med att jag stängde av datorn och gick och la mig strax efter halv tolv. Damn you, kaffe. Haha.

Idag har jag varit vaken sen halv sex när Jonas gick upp för att göra sig i ordning. Halv sju åkte han och Rune till HUFVUDSTAAAADEN, och jag sov en halvtimma till innan jag gick till redovisningen. Där höll jag på att kissa på mig i nervositet och fjantade mig lite i en stund innan Sirkku och Bengt till slut fick mig att redovisa. Jag tror att det inte gick så dåligt, jag blev i alla fall inte samma färg som en kokt signalkräfta Utan mer likt en tecknad rosa gris.

Nu hoppas jag att Carin inte dödar mig för att detta var ett sånt där tråkigt och meningslöst inlägg, men jag tror att jag kan avstyra eventuellt styckmord. Förhoppningsvis.

Så länge jag lever,
Elin

Företagsekonomi

Sitter på företagsekonomin och är typ den enda som har varit en pluggis och är klar. Haha.
elin

Såvtajm

Sengen lokar, jag bordé ochså såva. Ärr tröt somm en griss!

Eliynn

tisdag mina damer och herrar

nu har även jag kommit hem från den hemska träningen ikväll, lite tröttare och lite bättre än innan. idag har jag även lasergame(at) med mina kära classmates det var mycket trevligt och mitt lag hade en lagkänsla som hette duga. jag vill även påpeka att denna gång fick jag inte minuspoäng, jag var faktiskt i fin skjutform idag och jag gick inte vilse i mörkret heller, brabra.

idag på morgonen när jag vaknade och var kadischtrött insåg jag att jag borde sova mera, så då lovade jag att jag skulle bädda ner mig i sängen 21.30 idag, får se om ja lyckas jag har ju trots allt 6 minuter på mig att borsta tänderna och att ta mig till sängen. på tal om att borsta tänderna så förstår jag inte hur en tandborste som kostar flera tiotalsmynt kan vara så kass, min tandborste borde dödas, den upplever inte sina kritirier och fäller hår. allt tandborstshår faller bort om man bara petar på det, så imorgon ska jag offra några minuter av min dyrbara tid och verkligen hitta min efterlängtade bra tandborste, som kan hålla vad den lovar. nej nu har jag bara 4 minuter på mig. god natt!

carooon

OKT

Träningen idag var pessjobbig. 5 minuters intervaller på spåret. Eftersom jag missade ett stopp och sprang den malinga vägen istället för den kvinnliga och var fett långt efter så fick jag tre st 5 min och en intervall som var 12 min. Kanonkul. NOT

Är så trött i hela kroppen att jag bara vill sova. Men nej nej, nu ska jag vara vaken minst till nio. I fem min till.

Elin

Snopp

Nu är det snart träning, känns hårt med tanke på att det är kolsvart ute och jag helst av allt bara vill somna någonstans. Skrivbordet känns som det mest lockande alternativet, eftersom det är närmast. Men icke! Jag skall vara stark och stå emot och träna istället för att sussa sött i min säng. Men sen jävlar ska jag sova som en gris när jag kommit tillbaka. Det är jag värd efter att jag igår satt uppe till halv tolv för att skriva på företagsekonomin som jag kunde gjort klart idag istället men nej.

Elon


Liv i luckan på kärringen

Nu har jag äntligen slutat för 50 minuter sen efter en mycket hård skoldag, så nu väntar jag på att Carin ska komma hem. Eller på att jag ska komma på vad jag ska äta till lunch, funderar på att gå på ica och köpa risgrynsgröt.

Jag har hunnit med att lämna in min uppsats som jag hoppas blev bra, men jag har alltid haft svårt för detta eftersom jag aldrig riktigt lärt mig hur man gör. Men det duger nog.


LAlalalalalala
elin

Uppsats

Filar på slutet på uppsatsen nu som jag så aktivt skrivit. Är lite nöjd faktiskt, fast man vet aldrig.

Träningen gick bra, vi var kvar i hela 1 och  ½ timme, vilket var riktigt duktigt. Jag hann även med att ge Rune lite konstruktiv kritik som jag tror han eventuellt tog åt sig lite av. I alla fall från den jag gav honom förra gången efter mitt livs första styrkepass med OKtisaren. Haha, jag bara klagar

Nu väntar snix sängen.
Elin

Träning

Jag geer så här innan träning två dagens.

Dagens roligaste var när Crister kommer in på jakt efter Carin och jag känner en fittprutt sakta smyga sig ut och trycker lite extra. Vilket jag itne skulle gjort. Eftersmo det blev jordens högsta någonsin. Det var kul.

Dagens härligaste var att mamma ringde och sa att jag fått 30750(!!!!!!) kr för mitt ärr! YEEEES!



Elin

hårt hårt

livet är hårt och orättvist, jag har nyss kommit hem från ett piskande hårt pass ute i kylan och mörkret, jag ville helst av allt bara stanna och gråta och gå hem men med pushning från krabban och lilian kom jag hem sliten och trött som en kamel. så nu när jag äntligen kommit tillbaka till livet och börjat skriva ett hejdans trevligt blogginlägg så slutar internet att fungera, så det försvinner, usch. så nu ska jag mosa i mig vindruvor och sova en sväng. au revoir/carine

(pssst elin är numer jävligt rik, jag antar att hon ger er ett härligt blogginlägg om det soon)


Träning

För att fira att Carin är så duktig och tränar två pass nu, så lägger jag upp en bild på lördagens middag.

17/11

Här sitter jag och omvandlar Evas svar till min uppsats och Carin ligger och sover i min fåtölj och Rebecca står i dörren och har bestämt sig för att inte träna nu utan ikväll på gympan med mig. Carin funderar på att vara med på båda men är osäker, så nu väljer hon ett samtal med Crister istället för fåtöljen.

Men jag är ju som bekant en fruktansvärt aktiv liten flicka så jag inte bara omvandlar utan jag fyller även i ett papper med rutor i rött, blått, grön och svart med min multi penna. Det är kul. Eller, roligare än att omvandla. Det går nämligen segt med det. Jag måste tänka emellanåt och läsa och det är lite jobbigt.

Idag i skolan har jag och Lovisa förföljt och stirrat på de nya ettorna som är här på intervjuer och det var kul. Förutom när de upptäckte oss och stirrade tillbaka. Allihopa, och det var inte några få utan en massiv klump bestående av säkert 30 st 93or. Läskigt. Jag misstänkte ett tag att de skulle förvandlas till ett gäng zombies som skulle komma och äta upp oss, men sen fortsatte de att rikta all sin uppmärksamhet mot Maria och Anders. Då kände jag mig så pass säker att jag vågade gå ut från matsalen, förbi den gigantiska klumpen och sen vidare in till skåpen där diverse andra faror lurade, men vi klarade oss.

Idrotten klarade jag av galant och jag gjorde till och med två(!)  mål på innebandyn. Varav det första var på volly. Det var skickligt måste jag säga. Jag tog även den ärofyllda platsen som lagets målvakt första matchen, och fick titta på när Martin, Henke, Jacke och Me Puy snurrade upp det andra laget på en pinne. 

Nu har jag och Carin även försett Klara som har ont i halsen med diverse gurgel och sköjlmedel för munnen så nu bilr hon snix frisk tack vare oss!


 Elin

Tråkigt

Jag sitter här ensam i denna tysta lägenhet och har tråkigt. Vill helst av allt sova nu, men det går inte då vi ska leka lite senare. Bajs också. Ska jag banga eller inte?

Rebecca försökte övertala mig att sola, men jag vill inte. Jag vill sova, sova sova och möjligtvis äta godis.. Sova ligger kanske högst upp, känns det som nu. Men jag vet icke.

Elin

Nystädat

Nu har Jonas och jag precis städat lägenheten och fått godkännande av Holma som kom in och tyckte att det var fint. Jag hann även fråga honom om mysteriet med de försvunna damsugarna innan han sprang iväg för att möta intervjubarn vid tåget. Dessvärre hade han inte en susning om vart de tagit vägen. Så vi får helt enkelt forstätta stjäla Klaras och Malins.

Snart ska vi ner till Ica och köpa lite tax att äta till lunch, och sedan blir det häng här i den glansiga lägenheten. Eventuellt ska jag fösöka få igång Eternal på nån dator.

Elin

höstrusket

Sen omsider anlände vi till höstrusket för att stanna en timma och nu är vi hemma igen.

Jag fortsätter Carins lista.

1. Jag kan hela Yrrol och Mean girls utantill
2. Jag klagar på saker andra gör fel fast jag gör samma fel själv.
3. Jag berättar saker minst en gång per sms, msn, (telefonsamtal) och i verkligheten om det är något spännande.
4. Jag målar naglarna och tar sedan bort nagellacket fort och målar om igen.
5. Jag har aldrig jeans.
6. Jag kommer ihåg reklamer jag sett på tv en gång skrämmande bra.
7. Jag har alltid håret uppsatt.

cajjsunk.blogg.se utmanar nu Blondinbella, Alex Schulman, Kenza, Kissie och Ebba von Sydow.

Sov gott alla söta snuttepullor.
Elin, med sällskap


viktiga saker

Nu har även jag och elin blivit utmanade av Klara Lovisa Hall att fylla i sju vardagliga eller galna saker om oss själva. Eftersom att jag och elin befinner oss på delad ort denna helg så börjar jag med mina saker sen tillkommer elin med sina saker lite senare denna afton. Elin får även äran att välja 5 stycka nya utmanare.  /caaaaarin

1. Jag kan nudda näsan med min tunga
2. Jag gråter alltid till lejonkungen.
3. Jag har inte en enda kusin
4. Jag har en tendens till att ställa in tomma kartonger i kylen, tex tomma mjölkpaket.
5. Jag har tappat min stortånagel 6 gånger
6. Jag måste ha créme fraise till nästan allt jag äter
7. Jag kan alla "Heja björn" utantill.




fredag

nu har jag lämnat joppe och pelin i neckmountain för att tillbringa helgen hemma tillsammans med mor, far och en broder. jag har just precis nu insett hur mycket jag har att göra i helgen, jag kommer avlida innan söndag.
sen kom jag på nu när jag kom hem till ett välstädat hem att jag glömt storstäda våran lägenhet, sorry elin och jonas.
men jag röjde faktiskt lite i vardagsrummet igår, så om ni bara springer ner med sopsäckarna och vädrar lite så kanske det duger för anders holm co ? förövrigt så är det pissigt väder ute och det är ruggigt kallt, jag funderar starkt på varm oboy nu under en lurvig filt nu tills fadern min ropar att det är middag.

sen har jag fortfarande ångest för den jävla engelskauppsatsen vi skrev i morse (nationellt prov) , eftersom att jag är så trög och blond (okej det är inget fel med att vara blond, men jag måste skylla på något) så att jag missuppfattar hela temat och får bara med halva temat, yes på den! hoppas det går vägen iallafall. ha en redigt mysig vendredi maintenant.

/carin

Torsk på tallin

Funderar på vad som händer ikväll och under hela helgen i allmänhet då jag och Joppeploppe tillbringar den här i Hallsberg. Först ut blir nog att bestämma middag, jag är lite sugen på strömming eller torsk med spenatsås. Men jag vet inte, det är så komplicerat.

Sen imorn ballar vi på höstrusket och sätter eventuellt ut kontroller åt Crister istället. Kan bli blött kallt och jobbigt. Men jag tycker ju om att träna... Noooot. Hahaha.

Nu ska jag fortsätta sms tracka Martin. På företagsekonomin under diverse disskusioner lyckades jag med att skicka 25 "riskku" 20 "you love riskku" och 20 "sexbomb sexbomb jag är din sexbomb. Nooot"  Undra vad det blir nu. Det kan bli kul.

Nu ska jag iväg och hångla
Elin

inaktiv

kvällen är kommen och eftersom att jag inte varit så aktiv idag på bloggen räddar jag upp min inaktivitet med en av mina
vackraste bilder, titta och njut.  elin in action helt enkelt.  byyye/ cariN


Prutt

Jag måste fisa, för mycket godis. Hoppas ingen märker mig?

Prison Break nördar

Eftersom jag är en så fruktansvärt snäll vän/flickvän så har jag laddat ner prison break 4 avsnitt 9 och 10 till Carin och Jonas. De sitter nu och myser tillsammans inne i vardagsrummet, och jag har tagit Carins dator eftersom Prison Break bara är för nördar.

Så här sitter jag själv och lyssnar på mys/gråt musik och funderar över vad jag ska skriva för att lyckas med det svåraste någonsin, att nämna Johanna Kajsa Persson inte bara en, inte två, nej hela TRE gånger i rad i denna blogg. Det är en mycket svår uppgift som jag tar på största allvar. Jag kanske kan säga att Johannas mor har varit fruktansvärt duktig och svarat på de frågor som jag skickade till henne på ett så sjukt bra sätt att jag i princip bara behöver skriva av dem för att få en fin uppsats. Det är ju rätt gött måste jag säga.

Men åter till detta alldeles fantasiska som händer. För att fira detta historiska tillfälle ger jag er en sexig bild på henne. Bilden föreställer hennes "gårdagens outfit"

Johanna har på sig: Sjukhusdräkt från Landstinget, strumpor från HM och inga underkläder.


Tack för mig.
Elin

För att göra Johanna och Jossan nöjda..

.. så ska jag tillägga att cajjsunks specialite kommer från denna trevliga familj. Det är de som är grundarna av receptet som vi sedan stulit.

Johanna Pitt

Idag har Johanna återhämtat sig och börjat ställa krav på denna bloggen. Så som att vi borde uppdatera oftare. Attans säger jag, det är ju jobbigt att uppdatera en himla massa hela tiden. Det är nog därför Blondinbella har mer läsare än oss, hon skirver så ofta.

Dagens jobbigaste bestod av 6 st 200 meters intervaller, sen 3 st 400, sen återigen 6 st 200. Jag trodde på allvar att jag skulle svimma, kräkas och avlida samtidigt. Jag har nästan aldrig varit med om något så jobbigt. När vi sedan kom hem och ut ur duschen däckade jag i min säng och sov där tills mamma ringde och Jonas fick väcka mig. Hon hade varit uppe hos Perssons och lämnat blommor från oss. Trevligt : )

Efter väckningen var det bara att hoppa i superställsbyxorna och ulltröjan och raka spåret in till köket där Carin stått vid spisen efter en rejäl och välbehövlig röjning i vardagsrummet. Det som var verkligt imponerande var att hon inte varit delaktig i nersmutsandet, utan det var kvar sen valvakan och tillhörde för det mesta alla sunkiga killar. Maten som serverades var mamma Annikas köttfärssås och porriga Carins makaroner. Kanon gott.

Nu ska jag göra något annat, vad vet jag int. Kanske ica för att köpa nåogt mer att äta, det är nämligen allt jag orkar göra i nuläget.

Elin


Ikea

Dagens äventyr var ikea, där det shoppades en hel del spännande saker. Min stopp-filt var bara en av dessa.
Efter den häftiga IKEA-trippen så bestämde vi oss för att göra om på mitt rum. Nu är det helt annorlunda. Jag har även blivit kvinnlig och skaffa mig en spegel.


Här prövar jag soffa, Carin toalett.



Kissig elin

Debut

Som gästbloggare här på cajjsunk.blogg.se så är det här mitt första inlägg! Jag ska nu från min synvinkel och perspektiv klargöra hur elin och carins vardag ser ut just idag. Carin är spårlöst försvunnen, möjligtvis är hon hos håkan och har träningsamtal, men jag vågar inte gå dit o kolla ! Elin däremot har mkt för sig ! Ikea påsar ska packas upp efter dagen shopping på marieberg. Bla ska 100 värmeljus placeras ut som ett stort hjärta på natthusbordet. Dom ska användas imorn när jonas kommer på besök. Stackars johan runesson som har sitt rum vägg i vägg med elin, han kommer få en hård natt imorgon, eftersom diverse ljud kommer höras genom väggen.

by martin sand

nu ska jag läras upp

nu har jag äntligen bokat mina kurser hos mamma elin, dessa kurser ska jag tillbringa hösten på:

laga mat kursen:
eftersom att jag glömde plattorna på i köket och det kunde ha börjat brinna gäller det att lära sig allt rätt från början och undvika brand.

tvätta kursen: då jag kastade in en ylletröja i tvätten i x antal grader utan att veta vad som skulle hända. när jag några timmar senare tog ut tvätten var där inte längre en tröja i människostorlek utan snarare en docktröja (förlåt rebecca). så nu ska jag skolas upp i tvättvärlden.

gå i trappor kursen: för att undvika ytterligare olyckor och sprickor i ryggen ska jag lära mig att gå och springa rätt i höga, branta eller korta trappor med eller utan sockiplast på fötterna

torka av bordet kursen:
ja okej elin, jag är inte en stjärna på att torka bord så här anmäler jag mig frivilligt så du slipper att lägga tidningen i äppelmos.

inte skära skidbacke-på-osten kursen: när jag ska äta ost och har skurit upp mina skivor brukar osten likna en svart pist, opistad också. mellan mina ostgånger är elin där och rättar till osten till en fin och slät ost som man fortfarande kan skära av utan större problem men sen är jag där igen och ja ni förstår. det är helt enkelt en ful vana jag har som nu ska vänjas bort.

/carin

mjuka på insidan hårda på utsidan

igår tillbringade vi våran lediga stund med att spela bubble trouble på internet, ett mycket
givande spel då det gäller att skjuta bubblor. vi satt där som små barn och sköt hej vilt. träningen var dock
inte lika mjuk då boxning stod på schemat, där boxades vi galet farligt. vi var grymma och stenhårda.

vill bara påpeka att efter boxningen var det pingisKM mellan olgyeleverna och där vann ingen mindre än carin
ja cajjan vann helt enkelt! med en grym teknik servade och smaschade hon ut allt motstånd. elin sunken var också duktig
men hon räckte inte riktigt till.

Prutt

Efter en hård skoldag kommer vi hem.

Efter en disskusion bestämmer vi oss för att gå in och fråga vilken träning de tycker att man ska vara med på om man vill välja boxning eller styrke gympan.

Efter att ha varit där i tre minuter blir anders arg och ska skicka ut oss för att han har mens och hatar oss.

Efter denna hänsynslösa utkastningen så blir vi arga tillbaka. Sluta vara en tönt anders tycker vi.

BRAND

När jag nu äntligen sent omsider kommit till Hallsberg är det första jag märker att det har flyttat in någon mystisk människa hos Klara och Malin. Efter närmare undersökningar inser Klara att det är minsann N. Simonin som har gjort sig rejält hemmastad.
Det andra jag märker är att spisen fortfarande står på! På fyran dessutom. Jag misstänker att någon (Carin förmodligen) fösöker bränna mig inne så att jag inte kan ta mig till skolan imorn. Jag tror att planen var att jag inte skulle märka något och sedan lägga papper på spisen och i hela lägenheten in till mitt rum och vidare till min säng där jag sedan själv skulle lägga mig och somna sött. När pappret på spisen sakta börjat brinna skulle hela lägenheten brinna ner och eftersom alla tidningar som ligger innanför dörren skulle tända på innan jag vaknat skulle jag ha dött när jag inte kommit ut ur lägenheten och brunnit upp i min säng. Men som tur var visste jag hur jag skulle hantera situationen och stängde lugnt av spisen.
Äntligen var jag utom fara, trodde jag och andades ut. Men, man ska inte ropa hej förän man kommit över bäcken. När jag kommer in på mitt rum, då märker jag att Cajjan, Och och Sunken har bajsat massor i akvariumet för att fösöka skapa en översvämming så att jag skulle drunkna när jag kom hit. Tur att det bara är tre fiskar och att de inte bajsar så mycket. Jag har idag kyckats avstyra två katastrofer. Puuuh.

Elin

ensam på söndag

så nu sitter jag här på västra storgatan 5b hemkommen från årets sista tävling, no more orientering i år. så himlans skönt! jag trodde att elin skulle dyka upp tidigt idag så vi kunde mysa ihop i leopardsoffan till gossip girl och hål i väggen, men icke sa nicke denna kvinna dyker inte upp förren efter nio, sorgligt nog. så nu är jag totalt själv på elevhemmet :( när jag ändå sitter här i min ensamhet kan jag ju passa på att kröna veckans låt som blir heartbeats med José Gonzáles.
nej nu ska jag ta tag i mitt ensamma elevhemsliv och laga mat, duscha, diska och tvätta. alltid lika spännande.
/carin


Nice

Här kan man vinna ett fint halsband, http://www.damernasvarld.se/damernas/tavla/2008/vinn-exklusivt-halsband/index.xml 

Jag fick tyvärr  inga skor men en choklad boll när vi var i skärholmen. Gott


PS. Tipset är från Johanna, stjärndesignerns dotter. DS

Skäris

Idag ska jag till Skärholmen aka. skäris och köpta vinterkängor med mamma. Jag behover inga såna eftersom jag aldrig kommer använda dem, men mamma vill så gärna.

Sen är det besök på MONKI som gäller. Kanonkul, funderar på att utnyttja mina presentkort där, och införskaffa något riktigt kalasigt.

Igår laddade jag hem alla de gossip girl avsnitt som jag missat så tågresan hem och kvällen hemma spenderades framför datorn och tittandes på dessa.

Nu funderar jag på om man kan ha på sig blåa strumpbyxor utan att bli spolad i toaletten, men jag är osäker på det.... Dagens i-landsproblem, hahaha.

Elin

dagens mat

dagen är slut och det är kväll och vad passar då bättre än att äntligen få äta kvällsmat? idag bjöd det på cajjsunks specialite bestående av african pasta, skinka, broccoli, creme fraise och tonvis med vitlök, mums på den. så nu är vi mätta och nöjda. känns dock som att vi har lite idétorka när det gäller middagar det blir alltid och då menar vi verkligen alltid specialiten, tacos eller cancerkorv. kom med förslag till oss ! dela med er till oss av era goda, underbara, häftiga och smakfulla recept, vi tar även gärna emot fantastiska matminnen, kom igen! nu ger vi er en bild på specialiten in action:


Maf-test

Ja vi hade maf-test. Hela testet blev lite av en ond cirkel, man kom ner i puls på 169 (istället för 170) och ökade och kom upp i 173 och minskade ner till 168. Och så höll det på fram och tillbaka. Men jag var duktig ändå. Jag kom hela 3798 meter på löparbanan.

Som sagt var har vi även städat och designat om akvariet så nu är det väldigt special. VI lyssnade på fiskhandlaren som sa att om  man hade backe såg det större ut, så nu har vi backe.

Nu är det dusch och sen fea plugg med CARRRRRRIN.

ELIN

städning för fulla muggar

nu har jag kommit hem från skolvärlden och på en gång tog jag tag i städandet i våran lägenhet. vardagsrummet ser bara lite jävligt ut nu och köket är nästan helt återställt. som kryddan på moset tog vi även tag i akvariestädningen idag. det blev fiskarnas första städning under deras livstid, jag tror de är överlyckliga just nu. så nu slipper de simma runt i sitt egna bajsvatten och vi kan titta in i akvariumet utan att behöva kisa genom bruna väggar och gråbrunt vatten, woho! vi passade även på att möblera om lite i akvariumet så nu har det verkligen blivit ett lyft för Cajjan Och Sunken. Så just nu lever de livet i vattenvärlden!

snart ska pelin ner och svettas på en löparbana i kylan vilket jag slipper eftersom att min rygg inte vill må dåligt, i lööööw spricka i ryggen. men just nu i denna sekund känner jag att det är dags att dra ner till ica och köpa en ny diskborste, eftersom att olof har klagat på den + att vi städat akvariumet med den, sen har vi nog inte heller bytt sen i augusti när vi började? usch på oss.  / ceeyrin

Igår

gick jag och la mig klockan åtta. Somnade nästan direkt, helt sjukt trött. Trodde dock att jag skulle vara piggare idag än vad jag är. Det tar tydligen mycket tid att återhämta sig från den hårda valvakan.

Fick faktiskt ett vg på matteprovet dessutom, och det ska firas med maf-test på löparbanan om knappa två timmar. Kuuuuuuuuuuul:D:D:D

Väntar på att Cajjan ska komma hem så jag kan leka med henne eftersom jag fick dissen från LP, trots att jag hjälpt henne plugga till morgondagens företagsekonomi prov.

Sen ska jag även skälla på någon så att någon städar vårat vardagsrum, där det ser överjävligt ut efter tisdags natten. Och efter gårdagens pizza som står kvar på bordet. Det är dessutom stökigt i mitt rum för att någon lagt alla mina kläder på golvet, är det jag?

Elof

Obama for president

Oj oj oj vilken afton/kväll/morgon vi har haft. Stannade uppe till fem när Obama vann, sen var det bums i säng för att sova till klockan halv tio när jag vaknade och insåg att jag börjde om fem minuter. Lyckligt vis var jag snabb som få och lyckades komma nästan helt i tid till badet.

Elin

TV TV TV!

VI HAR VARIT PÅ TV!!! PÅ FEMMAN! NYSS! MED FILIP OCH FREDRIK!!!!!!
VI ÄR KÄNDA!!!!!!!

en bild säger mer än tusen ord

här är den underbara skalan människor som sitter uppe denna härliga och förväntansfulla natt inklusive elin som befinner sig bakom kameran. nu har även uret slagit 01.41 och halva skaran har försvunnit, ändast de tappraste finns nu kvar i tvrummet. vi återkommer för mer information. / politikbloggarna e&c framfört av carin

veckans babe

mitt i denna intensiva valvakan sticker vi in en passande bild på veckans babe.

Klockan 01.31

Här sitter jag nu i en jävla soffa, jag vet inte var jag är jag vet inte var jag ska men jag har snott en karlsbergs öl från en kyl.

Vi väntar spänt på att våran bild ska visas på tv, vi skickade in en till Fille och Freddie.

Puss, Cakan.

Valvaka, klockan 01.28

Nu sitter vi parkerade här i vardagsrummet. Jag och marreboy i porrsoffan, carin i den lilla blå, angliii i den stora fula, olof och anton på golvet på varsin madrass.

Trötteheten börjar sakta men säkert komma smygande, men vi kommer sitta vakna till minst tre då vi har planerat ett nattsnacks bestående av gröt med appelmos. gott.

Nu återgår vi till gospelkören på tv.YEEHAA!

Elin, med politiska vänner

MEN GUD!

Herre, herre HERREGUD! Vi har ju heeeeeeelt missat att skriva något om vårt hundrade inlägg. OMG!
Men, man får inte va slö för då blir man dö som Peter Dalle säger i Yrrol. Vi firar idag vårat 115 inlägg med Obama vs McCain. Dönööö..


tajta

filmen "hata göteborg" är seriöst sveriges sämsta film, dessutom är carin och elin såååååååååååååååå tajta.


en spänd väntan

idag har vi varit aktiva hela dagen, vi har varit i skolan och jag har varit hos farbror doktor som fick kollaoch röntga min rygg och det är lugnt med ryggen bara en spricka i svanskotabenet så nu är allt frid och fröjd, jag ska bara införskaffa mig ett par sockiplast så jag inte ska behöva halka i trappor mera. just nu har vi dessutom kommit hem från konsum och ska snart bänka oss i elins porriga säng och titta på film och äta upp oss innan valvakan börjar. gaaaah !  /carin


4 av 5?

Matteprovet gick rätt bra tror jag. Har jag räknat rätt är jag bara en eller två poäng från mvg. Har jag räknat fel, vilket är rätt troligt, är jag betydligt mer ifrån. Kanske snarare en eller två frn vg. Hahaha.

Sitter och funderar på hur det ska gå med valvakan ikväll då jag redan nu börjar bli trött. Att sitta uppe mellan halv tolv och halv sju börjar plötsligt kännas som en konstig ide.. hmm, undra varför?
Men, det är ju bara val vart fjärde år. Man måste ju satsa lite när man väl får chansen. Jag satsar på mycket socker och koffein som sagt var.

Snussis
Elin

Snopp

Sitter nu och ska göra ett par läsningar av sammanfattningssidorna i matteboken. Nu börjar jag bli nervös. Aj aj aj.
Hoppas det går bra, annars kommer jag gråta så mycket att det blir en översvämning och hela jorden går under.

Ikväll är det för övrigt valvaka med Filip och Fredrik, från 23.20 till 06.30. Får se hur det går med det, jag kommer nog somna vid ett. Möjligtvis två. Men det blir nog bra. Ska bunkra upp med kaffe och koffeintabletter och jolt-cola kanske?

Elin

måndag måndag

denna måndag har varit väldigt givande då vi både har pumpat muskler på styrkan vilket är en ovanlighet
och snackat lite gossip i vårat kök vilket inte är en ovanlighet. nu sitter jag här i elins härliga rum
och försöker få henne att tänka positivt inför hennes matteprov imorgon, vilket inte är det lättaste. själv skulle jag
roa kvällen med att sätta upp en hylla på min toalett, men jag har blivit blåst av ikea och fått för lite skruvar med, yes!
så jag skiter i det, så om någon sitter inne på några små söta skruvar får man gärna skicka dem till mig.
jag tror jag roar den nu unga kvällen till att lära Och att sitta och göra vattenpiruetter istället, på tal om Och så skulle vi ha
städat deras akvarium idag men det hann vi inte men, dagarna är så fullpackade så här års. jag tror det blir akvariestädning imorgon istället. för övrigt så har Cajjan blivit korkig och Sunken har blivit biff. nej nu kallar duschen och senare prison break! au revoir / carin


Bajs

Sitter och ska plugga matte, och fögaförvånande är jag- arg! Matte är ovärt. Så ovärt att jag vill bajsa i matteboken.

Elin

Soffa

Avsaknaden av soffbordet är nu åtgärdat. Vi har återigen två soffbord.

Hallsberg

Efter en mycket skön vecka bestående av främst mat för min del så befinner vi oss numera åter i Hallsberg. Här är allt som vanligt, -ett soffbord och +mer äckel på fiskmuggen i akvariumet. Men det kommer nog gå att åtgärda.

Efter en veckas blogg-vila kommer vi nu igen ta tag i detta och köra hårt hårt hårt! Be ready.

Snusse, Elin


Pokerkväll i vårdby gård

Här sitter jag och har åkt ut två gånger under poker-spelandets gång. Det är bara att erkänna, jag ville itne att de andra skulle känna sig dåliga. Jag är egentligen bra. Bäst. Men både Jonas och Andreas skulle bli så himla ledsna om jag inte hade gjort det.

Gårdagen spenderades i tv-soffan och inne i Karlstad city på SF bio. Bond var inte fruktansvärt bra, sämre än väntat. Det var liksom ingen klar handling och han sa inte ens "My name is Bond, James Bond". Det var dåligt. Han åkte bara runt i världen och dödade massa människor.

Snart väntar lunch och efter det blir det nog ut i skogarna och grilla något. Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram..

Elin

RSS 2.0