Måndag

Idag var jag och unga fröken Persson och badade med tax och far. Det var skönt och jag blev jätte brun... Haha.

Innan detta hann jag med att titta på Make me a supermodel, Animal Cops(Miami+Detroit) samt Days of our lives. Med andra ord hade jag en mycket givande förmiddag i TV soffan. Men dagen slutade ju inte där, när jag kom hem från badandet slog jag mig ner på min favoritplats och satte på Date my ex; Jo and Slade samt lite löst kraffs på TV4 Fakta. Innebär det att jag håller på att degredera min ålder till kanske 13 eftersom jag tittar på Animal Planet? Ja kanske, men det är så jag tycker om att tillbringa mina ensamma sommardagar. Det är skönt.

Här är en relativt osmickrande bild på mig och herr Jonas. Men det bjuder jag på idag. Min mentala ålder tycks ju faktiskt bara vara 13...


Elin

Söndag

Idag badade jag och tax.
Här är bilder från bruksvallarna

Jonas i vasen

En älg

Två blommor

Fiskjakt. Här såg vi två bävrar plaska omkring

Här släppte jag ut Jonas från vasen, han blev glad

Jonas i buskarna på fiskjakten

Blomma+vatten

Bergsbestigning. Här höll jag på att kissa på mig av rädsla

Men vi överlevde lagom mycket för att leka Lejonkungen.

Sen finns massa massa MASSA mer blider på diverse blommor som jag varit och antastat, men dessa hemlighålls till senare tillfälle(när jag itne har andra nya bilder)


Elin

Lördag

Ja nu har Cajjan körkort, och jag har kört en gång. Jag är henne tätt i hälarna.

Idag åkte Jonas hem, och jag tänkte utnyttja min fria tid till lite solning. Dock var det så varmt att jag trodde jag skulle drunkna i min egna svett att jag gav upp och gick in efter en dryg timma på altanen. Men lite färg har jag fått i alla fall.

Vi firar dagen med en bild på en blomma av något slag. Den är vit och finns i Bruksvallarnas moss-slätter.
 Elin

KÖRKORT

FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Fredag

Idag befinner vi oss i bilen på vägen hem från bruksvallarna. En trevlig resa om man bortser från den sjukdom som drabbat oss och inte tycks vilja släppa greppet. Elin

torsdag

Igår kväll såg jag en räv utanför huset som trippade förbi vid klockan ett. Anledningen till denna sena timme var att vi ville titta på morden i midsommer på moders dator, men det funkade inte så vi spelade rummy i väntan på att det skulle fungera. Sen fungerade det inte ändå. Sen hade en av taxdjuren kräkts/kissat i vår säng så jag gick ut för att ta reda på mamma som var ute med dem och då såg jag räven.

Idag har vi fiskat och vi var närmast fisk denna dag än någon dag. Jag och Jonas såg en abborre. Taxarna badade, även om vissa av dem var lite skeptiska. Men med lite våld går allt.

Jag är fortfarande inte frisk, utan går snarare i vågor. Igår höll jag på att vara frisk, så idag är jag halsont igen. Kuul. Nej


Elin

Ernsti

Ja, ikväll är Ernst på tv. Sommar med Ernst drar nämligen igång, jag är bänkad framför tvn!

/ carin

mercredi

Hej och god kväll. Jag kan tyvärr inte berätta om lika händelserika och coola dagar som Elin då hon har en coolare vardag än mig men jag kan berätta om lugna dagar hemma på kapplansvägen. Idag var jag först hos tandläkaren där konstaterades att jag hade noll hål och att jag skötte mina tänder väl, dock fick jag inget klistermärke. Senare cyklade jag hem på en alldeles för stor herrcykel eftersom Nina har kidnappat min cykel, väl hemma bredde jag ut mig på altanen för stekning. Så just nu ser jag ut som en röd kräfta, men det är också fint, jag hoppas att det blir brunt snart. Nu på kvällskvisten har jag även hunnit finslipa bilkörningsformen för snart nalkas uppkörning, hjälp!

Idag bjuder jag på en fin sommarbild från Jonas2s mamma, där träffade jag på en häst som ville tugga lite på mig.

Onsdag

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5424911.ab
 Skräll eller? Vilka jäkla sopor SJ är. Det är alltid så fullt på tågen att man måste slåss för plats och det kostar alltid sjukt mycket mer än vad det gjort tidigare. Och nu detta. Kul för de människor som köper på tåget, där biljetten kostar extra för att man köper den ombord. Värdelösa SJ.

Idag har jag blivit bränd, bara på axlarna. Vi var ute och besteg ett berg i två timmar. Så här snygga var vi
Elin

pannkisar

Idag är det åter igen premiär för Morden i Midsommer. Fantastiskt. Här laddar vi med pannkakor med glass och lite planer på mer fiske eftersom vi inte fick något igår.

Mer pannkaka

Elin


Tisdag

Igår blev det ingen fisk, men vi lyckades se två bävrar. Det var häftigt. Jonas ser glad ut på bilden därför att han är med taxe. Så det så. Nu har vi gjort långsamma rörelser. Så långsamma att jag somnade ett tag. Men nu är vi uppe och pigga så snart ska jag snurra upp jonas, mamma och pappa på rummy. Gött! Elin

Hemma igen

Nu har jag slitit mig loss från Jonas2 kedjor och kommit hem till Finspång. Här är det fint och soligt väder och just nu sitter jag och tittar på Allsång med Lotta på tv. Ska blogga mer denna vecka, promise asså.
Mjau/ Carin

Två bilder

Jag tar tillbaka det där med lite internet, mor min har bjudit sin dator till mitt förfogande. Så nu kan jag lägga upp dagens vackra bilder från ena kameran. I alla fall ett par styckna, det går lite långsamt här.Elin

Måndag hela veckan

Anledningen till avsaknaden av inlägg är att jag befinner mig i bruksvallarna utan ordentlig tillgång till internet och att carin är fastkedjad av jonas2. Men det löser vi kanske idag lite. Idag har vi varit ute och promenerat långt och jag har, efter inspiration från jonas systers johannas blogg, tagit sjukt mycket bilder på blommor. Dessa är egentligen rätt kassa, men jag intalar mig att de är fantastiska. Ikväll ska vi ut och fiska lite också. Go hard or go home. Elin

Lördag

Idag har vi inte gjort något vettigt alls. Eller, det beror helt på om man ränkar att jag börjat på och avslutat en Kitty-bok. Den var mycket bra. Himla bra.

Ikväll ska vi frottera oss med Malin och Dan, samt umgås med soffan och tvn. Det blir alltså en dubbel dejt.

Imorn tar vi bilar upp till Bruksvallarna med mor och far. Där ska vi hänga hela veckan och träna om vi blir friska, eftersom jag förmodligen lyckats smitta Joppe. Men det löser vi genom att gurgla Nyodex. Det smakar inte så väldigt gott. Men vi dricker ändå.

För att fira att det var sommar ute idag får alla våra trogna läsare massa vackra bilder från Jonas dator. Njut


Elin och Jonas

sommar

Mycket har hänt dessa dagar. Jag har som Elin tidigare bloggat om klarat uppskrivningen, grattis, tack. Jag har gått in mina nya converse och fått blåsor på hela fötterna och jag har varit hos jonas vilket jag även är nu. Imorgon är det midsommar, tjoho. Nu är det sommarlov på riktigt :) Helt enkelt, pengar rullar in som det ska...

Torsdag

Väntar på tåget där Karro sitter för en tur till den stora staden. Idag är det synd om mig för jag har fortfarande ont i halsen och när klockan närmade sig blygsamma 07.40 vaknar jag av en symfoni av taxljud. Detta uppskattade jag föga så jag skrek på dem. Sen tittade vi på tv. Elin

Onsdag

Nu är jag arg. Här bloggade jag och trodde att det kom upp men icke. Och som utkast finns bara lite kvar. Wää wää wää.

Idag har jag i alla fall möblat om, städat mitt rum, haft ont i halsen och varit hos Emeli på studentmottagning. Nu får det räcka, som straff för att det inte funderade.


Elin


Tisdag

Den här fina bilden hittade jag idag. Vi är så söta


Idag har jag hängt med KARRO och Johanna. Det var trevligt, vi hängde lite och glassade lite i solen. Sen jobbade vi på underhudsfettet och bakade lite. Sen tränade jag och KARRO, medans Johanna chillade. KARRO var trött.

Elin

cajjan

CAJJAN KIRRAR UPPSKRIVNINGEN!
¨


Grattis från sunk


Jukola

Idag är jag hemkommen från Jukola. Arrangemanget var egentligen ett stort misslyckande då det fanns ca 20 toaletter på hela tc samt kalla duschar. Det bör även påpekas att dessa 20 toaletter skulle ca 1000 damlag samt ca 1500 herrlag dela på. Vi kan alltså räkna ut att det var ungefär 14500 pers som skulle dela på toaletterna. Jag har lite svårt att förstå att de kunde tro att det skulle räcka så, men det är inte mitt problem längre.

Båtresan hem var däremot riktigt lyckad. Jag skulle vilja sträcka mig till att säga att detta var min bästa Jukola båtresa. Det enda problem vi stötte på var när vi skulle hitta Järla och lollop var säker på att de bodde på något som bröjade på 9, när de i själva verket bodde på 5000-något. Men detta löste vi ändå. Jag hade sjukt kul och dansade till klockan var lite över tre och fötterna vägrade mer.

Dagen har spenderats i soffan med taxarna och nu på kvällen har vi varit på Lida Loop grillning. Sommarlov är skönt, även om jag inte riktigt är säker på att jag fått det än.Elin

Fredag

Idag bär det av till Jukola, båten lämnar hamnen om ca tre och en halv timme.

Första dagen på lovet har spenderats i stan med unga fröken Persson. Mycket trevligt, vi åt lunch i kungshallen och glass på MCD som Jonas far skulle sagt. Smaskens.


Elin eliut

Städning och sommarlov

Idag får vi sommarlov! Vårt sista riktiga sommarlov, därför har vi valt att lägga sommarjobb på hyllan och njuta av sommaren. Igår städade vi lite i vår lägenhet och hittade en del skräp, idag ska vi finslipa med dammsugaren sen är vi nog klara att lämna i från oss vår underbara lägenhet. Ha en bra dag!


Elevhemsskvaller deluxe

Hej. Imorgon är det sommarlov vilket innebär inget mer elevhem på några månader, detta medför inget elevhemsskvaller. Därför väljer vi att dela med oss av en individuell sammanfattning om alla inneboende. Läs och njut!

MS: Hållit en lugn och stabil profil hela året med få utstickare. Helt enkelt en skötsam elev.
KH: MS vän KH har däremot levt loppan de senaste månaderna här på olgy. Detta antar vi beror på uppbrottet från danskjäveln. 
OD: Olgys egna charmör. Har egentligen levt sitt egna glidarliv. Dock har alla sina brister, disk i garderoben är en av dessa. ODs andra namn kan vi ge er; hjärtekrossaren.
AP:  AP har under dessa två terminer tillbringar sitt liv i ett mycket stabilt förhållande. En viss fröken FK har blivit hans käraste. För övrigt en väldigt skön individ som tycker om bacon. Det sägs även att denna individ sitter och klämmer på en kåtlista?
JR: Har varit utanför vår radar under stora delar av året. Men trots detta har han visat sig vara en riktig liten tjejtjusare med alla sina tjejlistor. Det sägs även att han har råttor på rummet.
KH: Unga fröken KH har hållit en blygsam och låg profil under dessa terminer. Kan det bero på att hon är ny här? Eller beror detta på att hon efter en sen kväll i Örebro hamnat på sjukhus? Vi får se hur denne utvecklas till nästa år.
KEG: I början var det enda som hördes från KEG ljudet av valthorn. Senare blommade KEG upp och det är med stor sorg vi kan meddela att hon kommer lämna oss till hösten för de amerikanska staterna.
 RB: Inget nytt på killfronten, håller sig till sin linköpingspojk. Detta är individen med full kontroll, eller? Appropå full kontroll ryktas det om att hon blev sängliggandes efter en grov alkoholkonsumtion.
AR: Har inte synts till så mycket här på elevhemmet då hon mesta dels har befunnit sig i Åmmeberg eller Kumla. Nu sägs det att hon tillbringar sin fritid i Vintrosa istället.
EB: Cajjsunks självklara favorit bland ettankillarna. En helskön prick med vardagsklädsel som spiderman. Har få lik i garderoben.
LB: Ytterligare en i raden av Stockholmare. Detta säger väl sig självt?
JS: Olgys egna brudmagnet. Det sägs att han har en barbara under sängen som substitut när strömmen av kvinnor sinar.
OS: Den ordningssamma pinnen en våning ner som raggar hej vilt på redan upptagna tjejer. Är det så här din mamma har uppfostrat dig?
MS: Det finns så mycket ord om denna man. Han bor borta i sophålet med sina orenliga kamrater.  När det gäller tjejfronten håller han sig till den yngre generationen. Så alla tjejer över 18 år kan ge upp.
AS (HL): Ja, Hanna Ljungberg. Det borde räcka.
AM: Blygsam värmlänning med inte allt för många ord i munnen. Dock ryktas det om att han på hemmaort är en riktig raggare vilket han lyckats visa upp här, men det kanske kommer med åldern. Kom ut ur skalet, skalman!

Det var allt om alla elevhemsbarn för nu.
Pusspuss/ Cajjsunk

Måndag och stukning

Hej. Igår var en tråkig och rolig dag. Först en slapp och trevlig lekdag med klassen i stadsparken där allt från gummibåtspaddling i fontänen till tårtbakning ägde rum. När jag senare kom hem var det dags för träning, denna dagen skulle sprint-km gå av stapeln i Örebro. Jag kom ungefär halvvägs på banan då jag oturligt trampar snett och stukar foten, jag kravlar mig ut till elljusspåret och lägger mig och gallskriker och tjuter som en bebis tills tränare Maria kommer och hjälper mig. När jag legat där ett tag och gråtit ut kommer Lilian och bär mig till bussarna där jag blir omlindad och tvingad att hålla foten i högläge och blablabla.

Jag tror aldrig jag haft så ont någonsin förut, jag har alltid underskattat stukning av foten innan men nu förstår jag verkligen hur ont det gör. Jag tror att, skulle jag lägga ihop smärtan av alla Erics muskeldödare under min uppväxt skulle det här vara värre, och då gör det ont! I bussen på väg hem plåstrade Elin om mig och gav mig massa fakta om stukade fötter då hon som ni säkerligen läst också stukat vänsterfoten för bara några veckor sedan, vi är verkligen så lika vi två!
När jag senare kom hem till elevhemmet blev det en snabbdusch för att senare bege sig till hemlig ort där jag skulle få tillbringa min picknick med Klara, Malin och Lilian som jag fick i födelsedagspresent. Picknicken vart jättelyckad och det var hur mysigt som helst, tack tjejer! Himla bra inprickat med en trevlig händelse som plåster på såren efter en sådan dramatisk dag.

Nu har jag hoppat runt på kryckor hela dagen med min svullna blåa fot. Jag känner redan hur mina armmuskler börjar växa och hur händerna börjar värka. Men det är bara härligt.
Tack för mig/ Cajjis

Söndag


Idag firar vi GULDJOPPE, som tog guld i stafetten. Jätte grattis, du är bäst. Jag är så stolt så jag skulle kunna spricka nu:)

I Hallsberg är det tomt, bara jag och Marremus här. Carin är hos Jonas2 och alla andra har nog gått upp i rök. Alla dörrar är stängda så jag har stängt min med. Jag föll för grupptrycket.

Denna vecka är en mycket mycket ovärd vecka, imorn så leker vi på svenskan och har idrott. Sen är vi lediga tisdag och onsdag och sen slutar vi på torsdag. Dock är det kanske bra eftersom jag kommer kunna flyttstäda sjukt mycket. Kanske. Om Jag orkar. Chansen att detta händer innan onsdag kväll är liten.Elin


PS. Carin; du får skylla dig själv. Ha i åtanke att jag har fler bilder där den kom ifrån;)

Snälla veckan

Som sagt snälla veckan denna vecka, så jag får tacka för bilden och när jag bara får tillgång till lite bilder så kommer även Elin få visa sin söta sida från alla vinklar.


Lördag

Eftersom detta verkar vara snälla veckan börjar vi med en söt bild på carin.

Dagen har spenderats på Lida i markan, och senare i Skärholmen för koll på Monki och sökande efter vita kortbyxor till moder. Dock hittade vi bara sånna som det var sjukt felkonstruerade så vi åkte hem igen. Sen dess har jag hängt i soffan, och nu väntar jag på att få min mobilbiljett till tåget imorn. Det är lite oroväckande att den inte kommit än då vi beställde den för typ två timmar sedan. Men men.
Snart väntar maten och efter lite mer tv. Tv är bra.
Jonas kom 13 idag. Vi hejar på honom imorn också, då är det relay.

elin

Trött

Jag hatar att vara så slö och trött så att jag inte ens orkar resa mig ur fotöljen. Jag orkar inte ens duscha, inte ens ta ut linserna, inte ens ta av mig strumporna, inte ens byta kanal på tvn. Det är illa. Men nu ska jag snart göra rycket, sen sova det blir skönt!
/CARIN


En helt vanlig torsdag

Denna dag har varit väldigt lång. Först skolan vid halv tio för att skriva klart matteredovisningen till imorgon när vi egentligen börjar klockan ett. Sen skola fram till halv fyra då jag begav mig hem för lite tvåmansvist och mellanmål med LolloP. Efter mellanmålet åkte Jag, Holma, Crister, LolloP, Olof och Elias hem till Lilian för att hämta upp Alex med sällskap inför balen som går av stapeln just nu. Inne i Örebro tittade vi på alla fina balpar och drömde oss bort till nästa år då det är vår tur, hoho. Väl hemma efter en mysig bilfärd var det dags att ta tag i det där som kallas träning. Idag avverkades träningen på gymmet alldeles ensam, väldigt hårt men effektivt. Jag kommer nog ha en härlig träningsvärk imorgon, mums. När jag gymmat klart och skulle gå hem mötte jag på en igelkott i kulverten han var alldeles ensam och kändes väldigt dessorienterad där han befann sig. När jag öppnade källardörren försökte han följa med in, så jag fick hänvisa honom ut där han senare fällde ut sina små ben och traskade iväg mot torget. Stackars liten, alldeles ensam i regnet. Jag borde nog ha tagit med honom upp på mitt rum istället, han var säkert snäll.
/cajjis

Torsdag

Till slut fick jag mitt MVG i info och layout. GÖTT. Detta firades med lejonkungen och lite glass.Häääärligt
Sen har jag tränat. Och packat jätte mycket. Jag hoppas jag får med mig alla väskor hem.


Elin


Torsdag

Fröken glassförsäljerska, fortfarande inte det jag söker. Humanly något på typ u. Nu sitter jag på företagsekonomin och tittar på film om ikea. Inte jätte kul, men jag vill veta vad jag får i info och layout. Får jag ett Mvg ska jag fira med kanske en glass efter skolan. Det blir nämligen mitt tredje på två dagar. Jag är, som tyra skulle sagt, fierce. Eller så firar jag med att titta på paris hiltons my new bff. Detta eftersom hela säsongen finns så Mtv. Elin

Onsdag

Nu befinner jag mig på tåget mot vackra hallsberg. Eller Ja, hur vida hallsberg är vackert kan man väl disskutera. Men jag åker dit i alla fall. För att besvara den av min syster förmodligen skrivna kommentaren så är det ordet avliva jag söker. Men jag kan det fortfarande inte på engelska. Över och ut. Elin

Ett ps

Som ett kort ps kan jag tillägga att jag för tillfället befinner mig på tåget till jonas och nu är i kristinehamn. Hur uppblåst detta än må låta kan jag nu meddela att jag aldrig tänker bo på något litet ställe som detta eller hallsberg. Eller ens örebro. Skulle detta ske vill jag be någon att, som de på animal planet skulle sagt, humanly avsätta mig(sista delen skall vara på engelska, men då jag under olyckliga omständigheter lyckats glömma vad det heter så lämnar vi detta öppet). Åter igen, elin

Måndag

Idag har jag varit så sjukt busy. Dagen började med uppgång 8 för ett 8.5 kilometers löppass med martin. Sen var vi i skolan och åt lunch och efter detta blev det en sväng till gymmet. Sedan idrott och sen hem. När klockan blev halv fyra bar det av mot luckebo för medel km. Jag glömde visst att man inte fick träna samma muskelgrupper två gånger i rad. Undra om jag kommer förtvina nu? Om detta är fallet vill jag deklarera ett kort testamente; syster får alla de kläder jag stulit och kanske min dator. /Elin

usch

Idag var det träning som bestod av medel-KM. För mig gick det ganska bra, inte helt nöjd men ska inte klaga. Jag hade ont i magen nästan hela banan och mådde illa vilket jag gjort hela dagen. Senare på dagen framåt kvällskvisten kom dagens näringsinnehåll upp genom munnen och just nu sitter jag med en grön hink på mitt rum och ska bädda ner mig i sängen. Jag tror bestämt att magsjukan har nått mig, tusan. Just nu är det synd att man inte bor hemma, för då hade jag säkerligen haft en mamma och en pappa som tagit hand om mig i dessa sjukdoms tider, men jag är ju arton så jag ska klara mig själv. Ha en trevlig kväll.

Cajjis

RSS 2.0