Lördag kväll

Sitter nu och tittar på curling igen. Dock är det herrarnas tur denna gång, och det handlar "bara" om bronset. När jag sitter här kan jag inte låta bli att fundera över det där jag skrev om igår, att SVT måste ha satt sina bästa på något annat ställe än i tv sändningarna. Men nu har jag kommit på det; det är ju SVTs bästa som kommenterar curlingen!

Katarina Hultling och Elisabet Gustafson heter dessa kvinnor, och fan va de är bra! De är inte korkade och de vet (verkar det i alla fall som) vad de pratar om. De är så bra på vad de gör att jag undrar varför SVT inte sätter de på fler ställen så de kan kommentera andra grejer också, så vi slipper lyssna på puckona. Yvette Hermundstad; gå en kurs hos dessa damer om hur man ska göra om man sänds i tv! (För er som inte vet, detta är hon den korkade som pratar om skidor).




Elin


Lördag

Sitter nu hemma i soffan (som vanligt) och tittar på reprisen av curlingen som Sverige vann igår. Nice jobbat alltså. Fast jag är måttligt intresserad måste jag säga, men jag håller som vanligt under detta os en god min. Jag har ju dessutom trots allt fått i mig lite fika.

Jag ska väg kanske också försöka mig på lite träning också, men detta har blivit en vilovecka. Dock en väldigt välbehövlig sådan. Vila två dagar på en vecka är lyx. Vardagslyx, som jag sagt om jag varit storbloggare.

Något jag även glömde säga igår var att vi var på bio. Vi såg Snabba Cash, lite efter alla andra, och den var helt okej. Jag tyckte den var seg i mitten, men den gjorde sig förmodligen bättre som bok.


Ungefär så här kul är curling



Elin

Spökligt

Jag trodde nyss att jag skulle dö, eller iallafall få en hjärtinfarkt. Jag och Jonas sitter nere i källaren och kollar på os när vi först hör smäll nummer ett. Jag påstår att det är åska, Jonas är lite mer misstänksam men säger inte emot så mycket. Snart kommer smäll nummer två, och den låter värre än värst. Nu förklarar Jonas för mig att det inte var åska. Vi springer upp en våning och går först till altanen och stora rummer för att inspektera. Det kunde ju ha varit altantaket som snöat in, men icke det. Vi beger oss sedan till köket, där har vi den förödande situationen. Då har nämligen sotarstegen från taket glidit av, eller tryckts ner av all snö på taket och krachat köksfönstret och dragt med en planka och tegelplattor ned från taket. Galet läskigt. Tur i oturen hade nte inenrrutan gått sönder, så vi slipper frysa i natt, men gud vad mycket glas och sprickor i rutan. Jag och min vakthund Essy beger oss ut i den meterhöga snön för att kolla läget och fastställer att det inte går att rätta till idag och att vi måste ringa fader mats och tala ut om situationen. Nu är alla meddelade, och om ni går förbi på gatan nu så vet ni att det inte är ett inbrott.

Pju, det var faktiskt lite läskigt!

Carin

Fredag kväll

Sitter här i soffan efter en hård dag på stan och tittar på skidskytte. Och arg blir jag. Inte för att svenskarna missar lite, utan för att SVT verkar ha skickat sina absolut sämsta journalister till OS. De har kanske många bra, men alla de stolpskott som finns de ser man. Sjukt mycket.

De står och har intervjuer där de hetsar ledare, både inom hockeyn och skidskyttet, och ställer apkorkade frågor till de aktiva. Vad gör de där? Hur fan kan de skicka dessa människor till ett OS för att rapportera?

Exempel på dessa stolpskott är hon som intervjuar skidorna och skidskyttet, en blond tjej. Vad fan sysslar hon med? Hör hon över huvudtaget vad hon säger? Jag blir så upprörd varje gång hon öppnar munnen att jag bara vill kräkas på henne. Både för att hon låter korkad och för att hon ställer korkade frågor.

Ett annat exempel är en kille som intervjuade hockeylandslagsledaren igår. Man hörde att han gjorde allt för att hetsa igång denne, vilket han också lyckades med, och allt detta bara för att (antar jag) skapa rubriker. Jag blir nästan så arg som jag blir när jag tänker på SJ. Riktigt illa alltså.

Dock är det inte bara SVT som failat. Hörde av Jonas att tv4 hade något pucko som hade frågat en hockeyspelare om han tyckte att det var fiasko att de åkte ut. WHAT?! I och för sig fick han också svaret "va fan är det för fråga? Jävla idiot". Bra svar.



Nu får det vara slut på gnället. Adjö och godnatt
Elin

Fredag

Sitter nu som vanligt den har tiden på dygnet bänkad framför tv3 och är glad över att Days of out lives börjat idag igen. Sen blir det nog att göra frukost i någon av pauserna, och efter det är det dags för taxpromme.

I kväll ska jag på dejt med Jonas i stan och vi ska kolla på bio lite grann. Jag ska även lämna in de glasögon som jag valt till optikern för att beställa mina brillor. Himla spännande ska det bli tycker jag.


Detta är en liten träoxe som inte har något med saken att göra.






Elin


Torsdag afton

Nu har jag positionerat mig i soffan, det är mycket skönt för jag är riktigt trött. Detta beror förmodligen på en kombination av matkoma och träning. Det är helt sjukt att man kan bli såhär trött av lite träning och lite mat. Men sånt är livet.


Så här känner jag mig nu ungefär.


För övrigt hoppas jag med hela mitt hjärta att SJ lyckas sköta sitt jobb så pass bra att de klarar av att få igång tågen till Hallsberg till på söndag. För jag vill faktiskt inte missa grejer i skolan, för jag är ju så dum att jag inte fattar något (pik riktad till: syster).



Elin


Torsdag

Idag har jag varit hos tandläkaren och det gick himla bra, trots att det var lite läskigt. Men inga hål och två visdomständer på g, så det var ju himla trevligt.

Nu ska jag snart äta lite lunch, soppan från igår, och sen blir det att städa garderoben. Mycket välbehövligt. Speciellt för Jonas, så han kan få flytta in sina grejer och slippa leva ur väska och trång byrå. Här ska rensas!


Riktigt så här skitigt är det inte, men nästan



Elin


OS GULD

Nu älskar jag Hellner, och de andra killarna! Grymt jobbat!


OS GULD  OS GULD  OS GULD  OS GULD


/ Cajjis in love


Kaka

Sitter nu och tittar lite på skidorna, är helt okej faktiskt. Dock är jag mer intresserad av andra saker, typ en till tallrik potatis och purjolökssoppa som jag nästan helt egenhändigt slängt ihop. Jonas hjälpte till också, men jag tar gärna åt mig äran.

Idag har vi även, inspirerade av Klara, bakat Malins kokoskakor (nej fam. Hadmark-Persson, jag vet att det inte är Malin som i syster, men de heter faktiskt så). Dessa blev himla goda faktiskt, men det är väl för att vi är så sjukt grymma på att baka.



Elin


Här skulle det varit en bild på soppan men den såg så äcklig ut så det får bli en tulpan istället.


Onsdag

Nu sitter jag i Askersund hos Jonas och ska snart äta lunch. Efter lunchen blir det en skidtur i solskenet, mycket härligt. Sen vill jag bara påminna om alla om att ni måste vara bänkade 20.15 ikväll framför tvn. Herrarnas längdstafett, det kommer bli grymt! Jädrigt grymt!

Carin

Onsdag

Igår bloggade jag  inte för jag hade fullt upp med annat. Jag började tidigt vid sju med uppstigning för att 56 minuter senare ta tåget. Dock var det så trångt att dörren där jag stog, vid en punkt öppnades lite pga allt tryck. Det var lite obehagligt, men jag överlevde.

Sen kom jag in till stan och undersökte min syn, och det har nu visat sig att jag ska skaffa brillor. Så nu har jag fyra par hemma på prov, men jag har nog redan valt tror jag. Det känns i alla fall som det.

När jag kom hem så tittade jag lite på Days of our lives, sen The Hangover på datorn och sen sov jag lite innan träningen som förövrigt var sjuuuukt jobbig. Jag är dock jävligt glad att jag pallade alla, eftersom jag tänkte ge upp efter typ två.

Idag har jag vaccinerat taxarna mot rabies, och tittat på Days- mitt bästa program. Nu hänger jag mest, och om ett par timmar ska jag laga lunch till Jonas. Hihi.





Elin

Hjälp

Ja här i Fimpen är det ännu lite kallare än i Tullinge, här visar termometern -24 grader. Tyvärr måste jag pallra mig ut idag för jag ska till tandläkaren. Eller jag har redan varit där, men ska dit igen. Min kära mamma hade nämligen sagt fel tid till mig och sa klockan tio fast jag skulle vara där klockan tolv. Inte roligt! Nästa gång ska jag vara mer ansvarsfull och kolla upp själv när jag ska till tandläkaren. Så nu sitter jag här hemma och försöker ladda om mentalt för att åka till folktandvården, det är nämligen inte min favoritplats. Jag hatar hur tandläkarna sliter i munnen så mungiporna nästan spricker, hur de gräver runt med den där järnkroken i tänderna så man nästan tror att de ska dra bort tänderna. Och hur de skrapar bort tandsten med den där skrapan så det isar i hela munnen, sen hur de blåser den där kalla luften så det isar ännu mer och tillslut när de sprutar vatten i munnen så man nästan kväver sig själv. Tillslut ska de även jäklas med att ha på äckligt banangodis på tänderna, vilket är mycket mycket äckligt. Okej det senare alternativet kanske de slutade med för några år sedan, men tandläkarna är ändå obehagliga varelser. Uuauh!

Nej då var det bara en halvtimma kvar, kanske dags att röra på sig. Lycka till Carin!

Carin

Måndag

Idag är det fett kallt ute. Termometern visar på nästan minus 20, men jag har hört att det på andra ställen här i Tullinge är ännu kallare. Det är helt sjukt. Men vi är ganska glada ändå, för om 40 minuter är det Days of our lives.

Idag har jag en himla massa grejer att göra. Hittills har jag hunnit boka tandläkar tid, och tittat på två avsnitt av Animal Cops. Dock måste jag ringa och boka tid för att kolla om jag ser dåligt, vilket jag tror att jag gör, klä på mig vanliga kläder, promenera taxarna, göra frukost och hänga tvätt. Inte nödvändigtvis i den ordningen, men ungefär så.


Så här mycket snö är det ute, alltså ca en meter. SJUUUKT.



Elin


Söndag

Idag har vi varit ute på ett riktigt jävla as hårt långpass. Två timmar tog det, och trots detta hann jag bara komma ca 12 km. Detta berodde på att det på 80% av banan var snö upp på låren. Inte kul. Hade det funnits en ogilla knapp som på facean hade jag tryckt direkt.

Nu hade vi i alla fall tänkt få arslet ur och bakla lite bullar. Vi skulle gjort det igår, men vissa av oss (läs: jag) sov i två timmar. Nu har vi bestämt oss. BULLAR HERE WE COME!



Elin

Lördag

Nu har jag äntligen lyckats ta mig in på bloggen, något jag hade himla problem med tidigare idag. Men jag har ju lov nu till veckan och då kommer jag säkert sitta och nörda här mer än vad som är okej.

Jag lyckades ta mig hem igår efter mycket om och men. Fick dock ett smärre utbrott när tåget stannade precis vid klubbstugan, ca 10 minuter hemifrån. Mycket mycket frustrerande. Dessutom stog vi här i 20 min innan vi kom iväg och jag var nära på att krossa en ruta för att gå hem.

Dagen har vi ägnat åt mentalträff i klubbstugan, samt träning. Dessutom har jag hunnit sova, titta på en och en halv film, blivit sjukgymnast undersökt av Jonas och promenerat med taxarna. Nu tittar jag faktiskt på skidorna, lagom kul. Men jag tittar av god vilja och för att det finns Marianne, smaskens.




Elin.


PS. Carin, du gav mig en smärre chock när du skrev att du var förlovad. Gör inte så. DS

FÖRLOVAD

Hej och hå vilket snöoväder. När ska det sluta att snöa? Idag har man så gott som varit insnöad i sitt hus, och vad passar då bättre än lite The Sims spelande? Det är grymt kul att bygga hus och inreda husen och sedan leka runt med familjer. Idag gjorde jag familjen Kinell, jag vet jag är lite larvig men det var kul. Jag och Jonas är nu iallafall förlovade, dock bara i spelet! Hoho.

Idag har även jag och Mamma hunnit med att träna Flowing+spinning på medley, vilket jag misstänker kommer ge mig träningsvärk imorgon. Gött! Nu ska jag börja förbereda mig för Dubbeljakten, jag tror stenhårt på Johan Olsson idag!

Carin


OS SILVER

Hemma i Finspång för lite sportlov, och vad kan bli en bättre start på lovet än ett os-silver? Nada! Grymt kört av Anna Haag idag. Jag hade henne som favorit innan loppet, men trodde hon var avhängd på sista rundan. Men icke det, hon hade krafter kvar! Nu kan jag gå och lägga mig och vara glad och tagga inför morgondagens dubbeljakt för herrarna. OS är det bästa som finns (nästan). Himla bra att lovet och OS är inplanerade samtidigt. Känns även lite skönt att slippa tvinga Elin att kolla skidor med mig, nu kan jag kolla med otvingade föräldrar. Tihi.


I LOVE SJ

Nu befinner jag mig på tåget mot Flempan. Inte mot Karlstad som det var planerat. Det har nämligen blivit så att mitt tåg blivit inställt, och jag och Jonas insåg att vi aldrig skulle komma dit så jag åker hem istället. Föga förvånande har SJ strulat igen. Men jag kanske inte ska bita den hand som föder mig med internet, så jag håller mig lung.

Det enda positiva med SJ idag var den rätt snälla tanten på stationen som lät mig byta biljett helt gratis, dock efter vissa om och med.

Har precis plöjt lite Kupé, hilma kul tidning det där. Men nu fick det vara nog, jag ska ha dator och internet och spotify och bloggar istället. Jag är ju trots allt en modern kvinna. Wiihoo!




Elin

Fredag

Sitter just nu på rummet och ska snart börja städa, jag lovar. Och packa. Först ska jag roa mig lite (läs: sjunga fruktansvärt falskt, kanske dansa lite för mig själv och titta på Oprah).  Men sen ska jag jag lovar.

Igår var det som sagt var skid km. Vissa av oss var bra (läs:Carin) och vissa av oss var sämre (läs: jag). Min skjutserie såg ut på detta vis :0-0-0-0. Detta innebar att jag körde 16 straffrundor, och var fick åtnjuta en tveklös näst sista plats. Men men, det är sånt som händer.



Elin

Skid km

Yes, som sagt idag gick skid-km av stapeln. Eller snarare skid-kasta ärtpåse-km. Tävlingen gick alltså till som en skidskyttetävling fast istället för att skjuta, kastade vi ärtpåsar. Eftersom att både skate och klassisk stil var tillåten var vi hederliga orginal som åker klassisk stil tvungna att få lite fördel, eftersom det är bevisat att skate går fortare. Fördelen var att vi som åkte klassisk stil bara behövde "skjuta" tre skott vid varje skjutning och de andra fick "skjuta" fyra skott vid varje skjutning.

Tävlingen var mycket jobbig men även mycket rolig. Jag hade dock lite bakhalt men kände mig ändå grymt stark i skidspåren. Dock spökade det lite på vallen för min del, och jag lyckades aldrig skjuta fullt hus. Min skjutserie bestod av 1-2-2-2, vilket var helt okej. Kombinationen av min skjutning och stabila skidåkning räckte till en fjärde plats. Fast jag vann nästan, eftersom att jag var först av alla som åkte klassisk stil, och det är ju det som är ballt.

Nu är det snart herrarnas skidskytte på tv och då ska jag spana in Ferry så jag kan bli ännu bättre!

Ciao! / Carin


Torsdag

Idag är en fanska bra dag. Jag börjde dagen med att nästan chasha in ett vg i matte d provet, vilket är en mycket stor bedrift för mig. Sen har det bara rullat på. Jag vann till exempel pannkakstävlingen i lunchen, dock var det med skamtalet nio. Detta skyller jag på att mina medtävlare gav upp.

Om en timma är det avfärd till skid-km där man kan, hör och häpna, skatea! GÖTT! Därför är jag såhär glad:


SUPERGLAD!


Elin


Internet har återvänt

Jag ska fatta mig kort. Internet funkar nu på hela elevhemmet, inga övriga kommentarer till detta
. Punkt.

Carin

INTERNET!

Har nu äntligen tillgång till internet via skolan eftersom olgys inte funkar. Vi har alltså inte glömt bloggen utan vi kan bara inte uppdatera trots att så mycket spännande händer.

Nu sitter jag med marremus och chillar lite, för att sedan vandra mot matten. Kul. Hihihi

Det var allt för nu.
Elin

Söndag

Okej. Jag lever fortfarande. Nu är jag hemma och jag har internet, vilket är vääääldigt skönt. Jag känner mig lite töntig, men jag vet inte vad jag ska göra i Hallsberg utan internet. Man tränar ju och hänger, men mellan dessa aktiviteter och när man är hemma på hål så vet jag inte vad jag ska göra.

Igår var jag och Jonas hemma hos Karro med Johan och Johanna, det var trevligt. Vi lagade mat och mobbade Karro för hennes fisochbajs-fobi, med andra ord en mycket givande afton.

Idag har jag tränat och nu sitter jag och små äter gelehjärtan ur skålen från bordet i väntan på dagens lunch som består av spaghetti och köttfärssås (MUMS). Sen är det dags att åka tillbaka till Hallsberg för ytterligare en vecka utan internet (eller inte, förhoppningsvis).



Elin

Fredag

Nu är jag hemma i Fimpen vilket innebär att jag äntligen har internet! Som ni kanske förstått har inaktiviteten på bloggen att göra med det uteblivna internet denna vecka, vilket känns mycket tråkigt då vi hade elevhemsskvaller på gång. Men det får ni nästa vecka istället om internet har börjat leva då igen. Förövrigt börjar OS idag och kommer ta upp mycket kvällstid veckorna framöver vilket jag välkomnar mycket.

Men nu är det helg vilket innebär, god mat och annat mysigt. Det ska även bli firande av den äldsta brodern Marcus, sen får man inte glömma bort alla hjärtans dag på söndag! Nej nu ska jag firra fika innan mamma kommer hem. Ciao!

Carin

Lever

Vi lever, dock gör inte internet på OLGY det. Men vi lever.


Elin

Måndag

Idag var det en något gladare dag än igår, men förhoppningarna om en superglad dag grusades direkt när jag kom till skolan. Vi skulle idag ha redovisat en grej, men Johan är hos tandläkaren så det gick inte. När vi berättat detta frågar läraren om vi inte ska ta och sparka honom ur gruppen eftersom han varit med så lite (what?).

Borde det inte vara upp till oss att komma till läraren om vi tycker att någon i gruppen gjort lite? Vi borde väl själva få bestämma hur gruppen arbetar eller? Tilläggas bör också att detta är en av mina ofavorit lärare, som verkar haft en tung barndom. Eller ett tungt liv. Eller ett tungt år. Eller månad.


Detta är min lärare, en flugsvamp.


Elin


RIS OCH ROS

Idag ger ett trött och argt team Cajjsunk alla er läsare dagens ris och ros.

Dagens ros går utan tvekan till unge herr Eric "Crekan" Börjeskog. Motiveringen lyder: fixade internet åt oss båda, och är väldigt söt.

Dagens ris går idag till flera personer, och dessa går under samlingsnamnet OK Tisaren. Motiveringen lyder: avsaknad av bastu och mat idag för dagens mest ambitiösa (läs: Cajjsunk) som sprang långa banan. I övrigt avsaknad av empati och medkänsla.


Cajjsunk

Lördag

Som Carin redan berättat så har vi idag varit så otroligt hårda att man nästan dör lite. Det är rätt så ballt faktiskt.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att någon ska komma och ta tag i mig eftersom jag itne orkar göra det själv. Och när man talar om trollen kommer Carin vandrandes. Nu ska vi göra något.




Elin

Träningsdag 1

Idag har vi avverkat dag ett av träningslägret. Dagens träningar var distans och gym. Distansen gick av stapeln klockan tio imorse. Vi började på asfaltsväg där det var okej mycket snö, innan vi kom in i skogen där det var för mycket snö. Det var snöpuls upp till rumpan som gällde. Så alla glada orienterare blev ett långt led som tog sig fram i snön. Ja vi tog oss faktiskt framåt trots all snö, dock i väldigt låg fart men med hög puls. Diktatorn (tränare) Håkan ropade glatt att den längst fram skulle springa på och spåra och när det inte orkade längre släppte man fram nästa som fick dra. Det var även viktigt att vi andra i ledet täppte igen alla luckor. Vi delade på ansvaret att dra, och både jag och Elin var uppe och drog. Stark av oss. När vi kom till kontroll två hade vi redan varit ute en halvtimma och vi insåg att detta var helt orimligt så vi drog oss ner till en väg där vi tänkte att det skulle gå bättre att springa. Dock var inte vägen plogad och ännu mer snöpuls väntade, turligt nog bara till knäna den här gången. Dock drog killarna ifrån oss där, men vi kämpade på. När vi hade plöjt av en timmas löpning var det vätska och då var vi ikapp några av killarna. Nu hade hela pärlbanden av löpare slagits isär och jag, Elin och Lovisa hängde på några av killarna in i skogen för ännu lite mer härlig snö. 

Väl därinne insåg vi hur blöta våra ben var och hur trötta de egentligen var, men vi kämpade på och peppade varandra. Vi behövde endast skrika på killarna ibland att ta kortare kliv. Efter en timma och 45 minuter var vi i mål i tisarstugan. Där dusch, bastu och soppa väntade. Mycket efterlängtad.

Nu sitter vi i våra rum och häckar och har dessutom hunnit med ett lagom långt gympass också. Så nu är vi lagom trötta. Plus all träning har vi börjat skriva på vår rapport till projektarbetet också. Brabra! Snart väntas dusch och kvällsmat! Läääängta!

Carin 

Senare på fredagen

Nu är det kväll och vi missade På Spåret vilket känns lite tråkigt. Men istället vann vi sjukampen. Vi treor piskade allt motstånd och tog hem en skön seger, tänk att det alltid ska behövas rutin och erfarenhet för att vinna. Min granne Elin har lämnat mig för att springa ner till tågen och pussa på sin Jonas så jag är ganska ensam här nere, förutom alla killar som spelar fifa. Men det verkar lite omoget så jag håller mig undan.

Idag har jag förresten kommit på att Joel Alme är sjukt bra! Grym artist! Han rekommenderar jag verkligen att lägga till på spotifylistan. Nej dags att ta tag i den unga kvällen, det är ju faktiskt friday night!

Cajjis

Fredag

Idag är det fredag och vi är kvar över helgen. Det är nämligen träningshelg! Himla härligt. Jag och Elin ska även ta tag i vår projektrapport på riktigt också vilket känns som ett moget beslut av oss. Nu sitter jag i mitt nystädade rum och knaprar knäckemacka. Jag ger er även dagens plus och minus idag, varsågoda:

+ FREDAG OCH HELG

- NYA DESIGNEN PÅ FACEBOOK




Carin

Torsdag

Idag är som ni märker en relativt oaktiv blogg dag. Men det är bara för att vi haft fullt upp. Vi har varit i skolan, fikat, tränat, ätit middag, pluggat, spelat spel och jag har dessutom fått min symaskin. Den är fin. Nu är allt som saknas lite tråd och kanske lite tyg att sy i. Det får bli att besöka kupan och magdas i helgen. Nu ska jag sova.


Elin

Onsdag

Som sagt tre pass, potatis och lax. Dags att dö i sängen.

carin

Onsdag

Nu har jag tränat pass nummer två och tre, ätit middag, hängt, lämnat tillbaka citronpepparen som vi lånade från våning två och funderat ett par gånger på att duscha. Än så länge går det dåligt på den fronten, det är jobbigt. Jag måste hitta en handduk som fungerar(något som känns mycket svårt eftersom jag vet att typ alla mina handdukar är tumlade och äckligt dåliga).  Dessutom måste jag köpa schampo.

Appropå köpa, igår lyssnade jag på den lilla impulsiva del jag har i hjärnan och slog till på en symaskin. Den är randig och var faktiskt billig (relativt alltså). Så nu sitter jag spänt och väntar på ankomsten av denna. Det ska bli hima kul.


Systrarna Sundqvist under helgens 70års partey



Elin


Onsdag

Nu sitter jag och är helt slut. Morgonen börjades nämligen med ett snöintervallpass. Inte lika tungt som igår, eftersom vi fick spår att springa i; men det var fan så jobbigt. Låg på 190 på varje intervall typ. Detta kanske inte säger några av er så mycket, men det är väldigt hög puls för att vara jag.

Dock är jag glad eftersom vi fått så mycket tid på oss innan vi ska till skolan, det är gött. För att fira lyssnar jag på lite musik. Bland annat detta




Elin


No one's laughing at god when they springer snöpulsintervaller


Nationalteatern

Sitter i sängen och lyssnar lite på något så retro som Nationalteatern. Gött liv på den.

Förut tränade jag med Carin, snöpuls intevaller i ekoparken. Det var snö till ovanför knäna och jag hae blodsmak i munnen efter en och en halv. Herregud säger jag bara. Men vi tog oss hem och detta firar vi med Hanna från Arlöv.




Elin

Tisdag

Idag är jag faktiskt lite piggare än igår, men det är bara en marginell skillnad. Dock har jag inte ont i huvudet idag, men jag har mer hypokontrier synfel idag än igår. Det är alltså två relativt jämna dagar.

Nu ska jag dricka lite te snart, och sen om en och en halv timme ska vi ha teori. Det ska bli himla spännande. Sen är det dags för träning, intervaller i någon form. Wiihoo!




Elin


Ånga i (nästan) Ånge. Höhö


Måndag

Nu har jag varit duktig och tränat samt ätit våfflor. Just nu sitter jag även och fyller i min träningsdagbok som jag snart ska skicka iväg till Hocke. Dessutom har det snöat sönder idag utomhus. Hur mycket snö ska vi få egentligen? Jag tycker det räcker snart, jag vill ha barmark! Okej det kan vara ganska mysigt med snö, men jag börjar tröttna nu, eller snart iallafall.

Nu är det bara sex minuter kvar tills premiären av Gröt, svett och klistervalla på ettan. Det ska jag verkligen se! Kommer säkerligen bli en av veckans tvhöjdpunkter! Men innan det börjar ska jag göra lite te och bädda ned mig under täcket och burra ihop mig. Burriburri

Carin


Måndag

Igår hade jag tänkt blogga om min helg. Detta skulle jag ha gjort efter att jag varit på ICA och ätit middag, runt åtta ungefär. Jag skulle gjort allt detta, om inte mitt tåg varit lite sent. Ungefär sex timmar sent. Detta berodde på något, jag vet inte vad.

Det började med att vi, någonstans i skogen mellan Skinnskatteberg och Frövi blev av med ljuset. Sen fick vi tillbaka ljuset, men tåget stannade. Vi fick höra följande: "Ja nu har vi något problem med tåget, så vi får se hur det här går...". Redan nu kände vi att detta bådar inte gott, nu blir vi sena.

Efter en timmes väntan med ljuset som kom och gick, så fick vi höra att vi väntade på ett lok som kunde dra oss tillbaka till Skinnskatteberg. Toppen, om det inte varit så att detta tåg var ungefär en timme från oss. Det var bara att för oss att vänta vidare och kanske besöka toan? Lättare sagt än gjort. Toan gick inte att spola.

Dock kom tågpersonalen med en smart lösning; kissa på spåret! En och en fick vi gå ut och kissa bredvid tåget. Kallt var det minsann. Sen fick vi återvända till våra platser. Vi är alltså jag och Jonas kusin Josefin.

När klockan sedan slog kvart i tio och vi stått stilla i tre timmar fick vi gå över till det nya tåget, eftersom det av någon anledning var bättre än att ha oss kvar i det gamla. Så det var bara att ta vårt pick och pack och promenera över till det nya tåget. Dock var detta lite lurigt eftersom tåget nu saknat lyse i 45 plus en timme sammanlagt från och till.

Sen åkte vi tillbaka till Skinnskatteberg och därifrån fick vi åka buss till Örebro i en och en halv timme och sedan ytterligare en halv till Hallsberg. Vid kvart över ett, istället för t20 över sju, anlände jag äntligen till mitt hem i Hallsberg.

Detta var alltså anledningen till att jag inte bloggade igår. Det är även anledningen till att jag inte fick mer än fem och en halv timmas sömn i natt.  Tilläggas bör också att jag under denna tid inte hade tillgång till mer mat än en godispåse, en halv Sandwich och en flaska vatten. Vem är inte bara trött utan också hungrig?


Elin


RSS 2.0