Torsdag

Nu är klipptid bokad, nästa tisdag går klippningen av stapeln och då ska mer än hälften av mitt hår falla till golvet. Jag är redan nervös. Idag blir det en sväng till Norrpan med Mamma för att förhoppningsvis spendera lite pengar på kläder och dylikt.

Annars rullar det på, som vanligt sommarjobb med massor av olika ritningar.

Tisdag

Håller till viss del med Carin i avundsjukan, men fördelen med att jobba och vara inomhus är att det är lite svalare där. Har nu varit konstant svettig i två dagar, om man tar bort de sammanlagda 15 minuterna jag badat.

Skulle ta lite fina mat bilder för att fira att jag klarade min tenta med ett och ett halvt poäng från vg. YEEEES. Men det blev bara fult så här är en bild på min dricka.


Elin

Jag är så avundssjuk

Idag känner jag mig väldigt avundssjuk. Jag är avundssjuk på de som åker till Peace and Love och jag är avundssjuk på de människor som har semester nu och kan vara ute och sola och bada i det fina vädret medan jag sitter inlåst på ett kontor hela dagen. Min hud behöver definitivt solbränna då jag är blek som en eskimå.

Som kvällsbestyr idag har jag först följt med mamma och handlat mat, vilket resulterade i en ny rakhyvel (yes!), har tappat bort min för andra gången. Och till sommaren har jag ingen lust att gå runt med ludna ben. Efter handlingen blev det springning med återigen mamma på sjuan i Torstorp, och nu har jag avslutat dagen med att borsta tänderna på både mig och Essy. Jag konstaterade också att Essys tandkräm luktar skitäckligt. Imorgon ska jag nog boka klipptid om minnet inte sviker mig helt, men nu ska jag sova. Det är ju en dag imorgon också, som inte kommer tillbringas utomhus.
Förresten vad har jag gjort vädergudarna för att förtjäna regn på helgen när jag för en gångs skull är ledig? Jag ska be varje dag hela veckan till vädergudarna att det blir sol i helgen. Tack för mig.

Måndag

Idag har jag åkt kollektivtrafik i Södertälje. Och jobbat lite också. Men mest åkt buss och tåg. Först till jobbet, det tog nätta 40 minuter. Sen från jobbet, det tog 70 minuter. En timme och elva minuter för att vara exakt. Jag fick se vägen mellan Gröndal och Järna. FAN.TASTISKT.

Nej, nu är det dags för lite real-talk här. Det var inte så himla lustigt att det tog mig en hel halvtimma längre att åka hem. Rätt tråkigt och jag var hungrig. Räddad mig själv dock lite genom att läsa en bok jag läst förut och lyssna på Mammas Nya Kille. Slog på precis rätt till Katla. <3


Här nedan kan ni njuta av Katla och en bild på en blomma.


Elin

 


Måndag

Jag känner mig totalt helt död, det snurrar litegrann i huvudet och benen värker och känns som spaghetti. Nu kanske ni undrar vad jag har gjort? Då kan jag stolt säga att jag har pallrat mig runt på en löparrunda som tog mer än en timma. Det är inte varje dag det minsann, bortsett från tiomila och Jukkola så var det nog lite mer än ett år sedan. Men nu har jag spräckt den nöten, så nu ska jag snart ta en välförtjänt dusch. Tror jag kommer ha skapligt med träningsvärk imorgon.

Halva löparrundan sprang jag och funderade på om jag ska klippa mitt hår till en lång page. Och nu är jag rätt bestämd på att det blir av. Så inom en snar framtid ser ni mig i kortare hår, då halva längden på håret ska tas bort. Jag hoppas att jag vågar när det väl är dags!


26 Juni

Nu är jag hemma från midsommarfirande och dylikt från Askersund/Häggeboda. Lite trött sitter jag nu och väntar på att man ska få sova så jag kan drömma om en ny arbetsvecka. Förresten dagens datum fast för två år sen tog jag körkort, så idag har jag haft körkort i två hela år. Så nu är prövotiden slut samtidigt som mitt körkort firar två år. Det har jag firat med lite kex.

Bjuder på en liten bild från midsommar.

Söndag

Chillar i soffan och funderar på om jag borde sova, men inser sen att jag inte alls behöver sova än då jag fått sovmorgon till nio imorn. Känns gött att kunna sova till SJU istället för att gå upp vid sex. Jag inbillar mig att gröten blir godare om man är uppe lite senare.

Idag har jag umgåtts (!) med syster lite. Var ju själv fredag, lördag så det var gött att hänga med någon idag, trots att hänget innebar att Malin sov i källaren och jag satt i köket.


Så här ser Bosse ut nu för tiden



Elin

Lördag

Har precis följt Joppes lopp i Norge. Tråkigt att han inte hade gsp, men jag chansade till mig vilka löpare han sprang brevid och föjlde dem istället. Smaaart.

Vuxenlivet går bra, och det är inte allt för läskigt att jobba. Missade bussen i torsdags på grund av en felplacerad turlista, men vuxen som jag är lyckades jag lösa det. Moget av mig att vara en sån problemlösare, både med missade bussar och missade gpser. Jag är verkligen bra på allt.

Här är en bild på en maskros i trädgården som man kan kolla på om man inte tittar på Paris Hiltons BFF Dubai som jag.





Elin

Onsdag

Idag har även jag trätt in i vuxenvärlden och påbörjat mitt sommarjobb. Har kammat in några goa vuxenpoäng idag. För det första gick jag upp vid sex, vilket var sjukt med tanke på att jag vanligtvis sover tills Days of our lives börjar tjugo över tio. För det andra kokade jag gröt (note to self: pröva mannagrynsgröten i micron imorn, spisen tog typ två decennium). För det tredje så har jag druckit två koppar kaffe utan att fika. Och för det tredje så har jag ju som sagt var jobbat.

Dessutom skaffade jag mig ett par ögonbryn igår. Känns himla spexigt att det nu sitter ett par mörkbruna grejer ovanför mina ögon. Hade kanske kännts mindre ovanligt om de var jämnt färgade, men det är sånt man får ta. Till ögonbrynen har jag nästan kollat på hela säsong ett av Pretty little liars på tre dagar. Har ett avsnitt kvar, vilket är rätt bra jobbat.


Nu är det slut på dagens ordbajs.


Elin


Typ så här ser mina brynisar ut. ROLIGT

Tisdag

Hej!
Om tjugo minuter är arbetsdag 1 avverkad här på Siemens. Det var trevligt att träffa alla igen, några nya ansikten och såklart de gamla från förra året. Nu är jag trött på datorlivet för idag och ska snart sticka ner till arkivet för att variera mig lite. I helgen var det som sagt Jukkola vilket var göör kul, jag hoppas verkligen på att jag får tag på lite bilder så ni kan få se lite.

Igår eftermiddag åkte jag och pappa och införskaffade mig en sprillans ny cykel, eftersom något dumhuvud i Lund snodde min vackra röda cykel. Så nu har jag årets nya version av den röda Monarkcykeln. Alltså en likadan som den som blev snodd men nyare, fräschare, sexigare, bättre och exklusivare. Dessutom heter cykeln Karin, hur passande som helst! Så snart ska jag sätta mig på min Karin och börja trampa hemåt. Hoppas ni har en härlig Tisdag.


Torsdag

Dagen spenderades lite hos Karro, lite i min väska och lite framför spisen. Hos Karro lunchade jag vilket var mycket trevligt. Har dock lite svårt att fokusera när jag är där, för jag sitter ofta bara och spanar ut genom fönstret där man ser typ hela Stockholm.

I väskan packade jag klart, så nu är allt kirrat inför helgen. Framför spisen gjorde jag vad som kändes som en miljard pannkakor. Fett smart av mig då jag inte är så fruktansvärt förtjust i finsk tävlingsmat, och inte vill dö i hunger.


Hoppas vi får så här kul i år igen



Elin

Onsdag

Imorse (okej OKEJ, klockan var efter tolv) så fann jag till min stora glädje att syster min läst ut boken En flickfotografs bekännelser. Lyckan över en ny bok överglänste dock lyckan över vilken bok det var jag fann. Men min skepsis till trots, boken var högt över förväntan. Riktigt kul och bra skriven. 4 av 5 toasters till Bingo Rimer och Hugo Rehnberg.

Har utöver mitt bokläsande även hunnit med ett träningspass och systertax häng. För er som inte vet vad systertax häng är så innebär det att man hänger hemma med taxar och syster. Mycket trevlig dag med andra ord. Dessutom har jag nästan lyckats packa färdigt till helgens bravader, och i nuläget lutar söndagens klädval mot nedan visade klänning. Får bara hoppas att jag hittar en lika snygg brud att ha som tillbehör, men ryktet säger att det kommer vara så...




Elin

Måndag

Har nu överlevt helgens bravader, och sitter och väntar på bättre tider. Idag ska jag och Jonas till Tumba för lite solbrills-shopping, så jag slipper se ut som en noob resten av sommaren. Sen ska jag kanske hitta på något annat också (HAR REDAN HÄNGT TVÄTTEN MAMMA!).

Ska slåss lite med Jonas nu innan Days börjar!


Detta är Jonas bästa fighting face!!


Elin

Roadtrip i bilder

En liten bildbomb från roadtripen.


Lördag

Sitter hemma efter en dag ute på Lida. Det var varmare än varmt vilket innebar en sjuk mängd svett. Lyckades dock jobba på både brännan och huvudräkningen, så dagen kan ändå klassas som bra. Har nu fått en lätt rosa färg, som jag hoppas ska förvandlas till bajsbrun inom en snar framtid.

Var som sagt var hos Karro igår, och här är lite bilder.






Elin

Fredag

Har nu äntligen sommarlov. En tentavecka där jag faktiskt gått i skolan på heltid (nästan i alla fall) är nu slut. Skööööönt. Ska bara hänga med taxarna idag, och i helgen blir det Lida Loop.
Igår var det dags för rosé på balkongen hos Karro för att fira sommarlovet. Det blev taco, rosé på balkongen (rätt självklart i och för sig), film och fruktsallad. Riktig röjarkväll med andra ord! Langar kanske ett par bilder senare, men nu är det DAAAAYS!!!
Elin

Fullspäckat

Jag och Magda har överlevt roadtripen. Imorgon väntar student i Hallsberg för att sedan bli firad av släkten på Lördag och på Söndag blir det Oskars studentmottagning. Jag kommer nog inte hinna blogga, hihi.

Måndag

Har till höger (alltså däråt --->) lagt in en liten kul nedräkningsgrej. Om två, TVÅÅÅÅÅÅÅ!!!, dagar släpps Easy A på dvd. Vi SKA ha den. SKA. MÅSTE. KAN INTE LEVA UTAN.


Allt för nu
Elin
EDIT: Nej det har jag inte alls. Hatar internet...

Lördag

Både dagens och gårdagens dag har spenderats med näsan i boken International Economics. Fick imorse reda på att jag klarade omtentan jag gjorde i onsdags, så nu är jag lycklig. Eller i alla fall fett nöjd.

Har inte gjort så mycket annat, så jag slänger upp lite av Karros silver.






Nu, mat.
Elin

Torsdag

Idag har jag haft en lugn dag hemma med mamma, pappa och taxarna. Eller lugn och lugn, jag har ju faktiskt kollat på Days OCH putsat alla fönster i hela huset. Mycket fint blev det, och numera kan man faktiskt se ut genom dem.

Har även hunnit med lite solning, men hann gå in innan det blev någon färg så jag är fortfarande blå. Lite tråkigt, men blått är ju det nya bruna har jag hört, så det gäller väl att vara nöjd.


Ska snart avnjuta lite paj av sorten jordgubb och rabarber, och kolla klart på filmen på sexan. Den verkar rätt bra hittills, och det har ju faktiskt gått en timme så den borde vara bra då..



Elin

ROADTRIP, DAG 1

Hello! Idag är det den 2 juni och jag och Magda ska ut på vår Roadtrip. Första etappen går av stapeln idag och den ska ta oss till Göteborg. Så nu är tältet, solstolen, luftmadrassen och väskorna inpackade, nu är det bara Magda som saknas och henne ska jag hämta upp klockan halv två. Efter Göteborg blir det Halmstad, ska försöka uppdatera under resans gång också.


HEJDÅ!


Onsdag

En vecka kvar till tenta, och det firar vi i familjen Sundqvist med jordgubbar och Mean girls. Mamma har aldrig sett den förut (mycket konstigt, jag vet) så därför var vi bara tvungna att titta. Kan meddela att den är lika fantastisk idag som alltid tidigare.

Har även, till min systers förmodade glädje, lyckats ta mig igenom alla hästbilder från måndagens äventyr. Så himla kul alltså! Langar en dirr!



Elin

SOMMARLOV

Äntligen äntligen äntligen har jag SOMMARLOV! Jag har precis kommit hem från skolan där jag avverkat den sista tentan och mitt första år. Känns helt sjukt att det gått så fort, och så otroligt skönt att jag ska få komma hem ikväll och ha sommarlov! Ikväll ska jag även fira min födelsedag med min familj vilket inte gör dagen sämre direkt.

Så himlans gött! Imorgon bär det förresten av på roadtrip med Magda. I love sommarlov!


RSS 2.0