Hockey

Idag har jag anlänt till den stora staden Karlstad.

Här har aftonen spenderats på en hockey match (!) mellan Färjestad och Djurgården. Faktiskt rätt kul. Speciellt efter slutet när de började slåss, det var roligt. Jag fick det på bild men orkar inte lägga in nu. Men ballt var det. HIHIHIHIHIHIHIHI.

Nu sitter vi hemma i huset och tittar på Scrubs, 4 av 5 toasters.

Elin

DAGENS AKTIVITET

Elin Och Carin: Dagens aktivitet har varit paint.

Carin av Elin                                                                         Elin av Carin

dagens aktivitet

Elin: idag har jag varit i stan med KAROLIN OHLSSON. Det inhandlades en tröja/klänning från monki och mat från taco bar. Jag har alltså för tredje dagen i rad ätit taco till lunch. Karro köpte massa saker, så mycket att jag redan glömt allt.

dagens aktivitet

carin: idag har jag tillbringat största delen av dygnet nedbäddad i min säng med datorn och en kopp chaite. det har varit jobbiga och intensiva timmar framför datorn då jag har rensat igenom mina bilder i datorn, lagt in ny musik på mobilen, fixat lite i itunes och sist men inte minst så har jag skaffat mig facebook :)  /carin

dagens aktivitet..

dagens aktivitet: idag har jag och min kära bror skött hela veckohandlingen, den ni ! vi åkte iväg i lilla bilen till mataffären med en handlingslista (som vi fått planera själva), mammas betalkort och ett jätteglatt humör. handlingen gick utmärkt,
och det inhandlades allt från gurka till salami. en mycket rolig, mogen och kreativ aktivitet då man kunde handla allt möjligt + att jag samlade på mig vuxenpoäng. /carin


Dagens aktivitet

Elin: idag har jag  ätit taco till lunch. Detta var så gott igår att jag åt det idag med, och jag funderar även på att forstätta imorn. Om jag itne väljer att lyxa till det med spenatsoppa.

Väntan

Alltid denna väntan.. hela tiden. Nu väntar jag på Våra bästa år som börjar tio i ett. Varför gick jag upp så tidigt?

Jag väntar även på att någon ska komma hit och laga lite god frukost åt mig. Men jag tvivlar starkt på att det kommer hända. Jag får helt enkelt sitta här och titta på Oprah och ha reklamtävling med mig själv. Ja, så får det bli.

Elin

PS. Blondinbella är tillbaka och stjäl våra läsare, va fan är det för stil?! DS.

Dagens aktivitet

För att fira höstlovet så kör vi denna vecka något aldrig tidigare skådats, nämligen dagens aktivitet.

Elin:Denna dags aktivitet var tittandet på Våra bästa år (Days of our lives). Ett av de bättre dag-programmen, som följdes slaviskt under större delar av sommar lovet. Börjar varje dag 12.50 och håller på till 13.40. Tilläggas bör också att detta underbara never-ending-story-program sänds på trean. 

Carin: Idag har jag spenderat min dag med att spela pingis. Igår natt hatade jag pingis då min bror spelade det mitt i natten när jag skulle sova men idag tycker jag om pingis. Mina pingisskills sitter kvar sen jag var med i "bäst i fyran". Det blev en familjekamp då även pappa mats kom hem på lunchen, tyvärr vann jag inte, tror att det var bollens fel eller möjligen rackets fel.

carins aktivitet åt fel håll                                                  elins aktivitet åt rätt håll

Promenad

Har varit ute och promenerat taxarna för ett tag sen, apjobbigt när Bosse ville bakåt och Felix ville framåt. Undra om de gjorde så bara för att jävlas, om de hade kommit överens om att göra det för att vara dumma. Det tog i alla fall minst 20 minuter längre att gå den korta biten runt Falkberg. Herregud.

Har även haft ett samtal med min kära fader om att åka till Karlstad på torsdag. Han har planer på att ta 6.33 tåget. Jag är mindre sugen, men vad gör man inte för lite resesällskap? Fast det lutar nog mot att ta något av de lite senare tågen. Men man vet aldrig.

När jag har suttit färdigt i soffa, eller snarare om, så ska jag ta tag i företags ekonomin och skriva frågor och hitta ett företag som jag kan ställa dem till. Ska bli mycket spännande att se hur det går. Oddsen lutar mot dåligt. Haha.

Och för att avsluta detta inlägg så skickar jag lycka till till min partner in crime, Carin som nu är och kör bil hos bilskolan i Finspång. LYCKA TILL:)

4-evaah er, Elin

Hemma

Nu är jag åter hemma efter smålandskaveln. Gick lagom bra, missade lite i början och blev ikapp sprungen av en tjej som jag sedan tog i en hård back fajt till tredje sista. GÖTT!

Nu sitter jag och njuter efter en god middag bestående av biff rydberg framför Kill Bill 2. Kollade på 1 i fredags och reeka, detta är bra filmer.

Elin

lov

nu är det äntligen lov, det tackar vi för. jag och elin går skiljda vägar då hon håller sig i den kungliiiga hufvudstaaden och
jag håller mig nere i feina östergiötland diiu över lovet. idag är elin nere i småland och springer kavle, hejaheja. själv har jag tillbringat hela dagen i soffan framför tvn och datorn. vi är nästan lika hurtiga.

Hemma

Sitter hemma med los taxos, och los mammos. Vi ska äta tax till middag. oj nej, hahaha lax. Höhö..
Tittar på Next, herregud, sämst. Jag har aldrig sett ett så dåligt program.
Idag så har Carin haft prov, hon var så duktig så:)

Elin

To maaah niggaaah!

Efter en hård dag med kladdkaka och taco sitter jag nu och borstar tänderna. Sen ska jag duscha, och använda mitt nya shampo. Det köpte jag igår, tihi. Sen ska jag smörja in mig med min hudsalva, den är inte så ny hihihihih. Efter det ska jag sova.


Loooooove U

eLiN


nyhet...

idag erbjuds även en fin bild av dagens måltid här på bloggen, den ni  !

måltiden: fläskfilé från familjen rosander, cuisine vitlök och örter från icas kyldisk, bandbasta från african shopper, klövermjölk från klövergärdet


dagens outfit har återvänt

nu för att överraska allmänheten kommer favoriten "dagens outfit" tillbaka.

Elin: fjortiseleggingsen från bikbok, en vit tröja med bossetryck från elins syster, vanliga bomullstrosor och läskig hudfärgad bh från hm

Carin: ingångna jeans från carlings, randig pippitröja direkt från pippi långstrump, oskuldsfulla vita underkläder från hm.

(tyvärr hamnade elin åt fel håll men hon är snygg ändå)


Glass

Efter mycket om och men nere på ettan fick jag till slut ge efter för mina primära behov. Jag drog med mig LP ner och köpte glass. Och det var FRUKTANSVÄRT gott. Jag skämtar inte. Lyckan var fullständig när den första skeden nådde munnen.
Så här i efterhand kan jag dock ångra att jag åt för mycket, då jag under en mindre fajt med Olof fick kräk-känslor av all glass. Men det gick inte att hindra hand-till-mun rörelsen när den väl börjat. Ack, självdiciplin var är du?

Kvällen var för övrigt mycket trevlig, enligt min mening.

Nu ska jag sova, iklädd dagens outfit som tyvärr inte finns på bild, bara i ord. Elin har på sig: inget.

Elin

smakprov

vitlöksbaguetten är uppäten och nu kommer det ett smakprov från gårdagens friidrottsKM
då även spiderman deltog. /cajj

Sängen

Här sitter jag i sängen efter en inte allt för ansträngande skoldag som började 7.50 och slutade 10. Som grädde på moset var det klyftpotatis i skolan, gott gott.

Nu sitter jag och väntar på att någon ska komma och göra mig sällskap (läs:Carin).

Får se vad som händer senare, undra om någon förutom jag, som blivit smittad av Carins baciller, stannar hemma från träningen eller om jag måste vara ensam. Hoppas att ingen tränar och att vi får spela spel och bli feta? Det låter så härligt, bara sitta och äta hela kvällen. Hahaha

Elin

för det första....

kära gud vad har jag gjort för att förtjäna all otur? så nu för att bedöva smärtan av
all otur tänker jag tycka lite synd om mig själv. 

för det första, varför blir jag aldrig frisk?

för det  andra varför gör euroshopper helt störda förpackningar. jag skulle ju bara göra estrellarycket
med pastapåsen och vips så ligger det pasta i hela köket, och till råga på allt var det ribbans pasta.

för det tredje, när jag väl skulle städa upp all pasta och är ambitiös och hämtar sopkvasten
går den av, kul. och till råga på allt var även detta ribbans sopkvast.

och för det fjärde vad hade jag gjort för att förtjäna en grotesk sticka i mitt baklår, näst intill rumpan, det gjorde förskräckligt ont och jag har knappt kunnat sitta ner på hela dagen. jag bad inte om det jag skulle bara göra en slidepoose på bänken i skolan.  tur att elin kan läkarkonster, och är fingerfärdig när det gäller nålar så hon fick ut den.

för det femte varför har halebop dragit 40 kr från mitt kontantkort, döda världen. jag lovar jag är inte värd allt det här, iallafall inte på en och samma dag. 


sicken otursdag
hejdååååå/ carin

Sticka

Dagens äventyr var som sagt var friidrotts km. Jag och Carin var funktionärer, och agerade som längd mätare/längd grops krattare. Det gick bra, trots att vi fick lite gnäll om vilken grop vi valt, om hur vi mätte och om hur gropen var konstruerad. Vi tog inte åt oss utan fortsatte snällt trots elaka blickar.

Efter det var det middag nere i det Bejbomska köket, där det skedde diverse olyckor. Mer om detta vid ett senare tillfälle.

Nu har jag precis haft operations stund i min säng, då jag blev anställd som utdragare av sticka från Carins rumpa. Efter mycket om och men och en hel del aj, så lyckades jag med hjälp av en nål och en pincett dra ut en 1 cm lång sticka.


Detta är bildbevis, den smala delen längs fram är stickan, den lite bredare delen är pincetten, det röda carins naglar och fingrar. Golvet under är mitt golv.


Elin


friidrottsKM

idag går friidrotts KM av stapeln på olgy.jag kan inte minnas den som en tradition
då det aldrig blev något friidrotts KM förra året hur nu det kan komma sig? hmmmm :)
sorgligt nog är jag fortfarande sjuk, jag håller på och hostar upp hela halsen och nu har även mina
baciller hoppat (förts över) till elinpelin, stackars lilla flicka. hon skulle ha hållt sig på
avstånd från mig, vilket är mycket svårt att göra när det gäller våran relation.
så nu får vi ta på oss mössa, vantar, varm jacka och halsduk och bänka oss
som supportrar och funktionärer nere på vallen, om ni har tur dyker det säkert upp någon sexig
bild senare idag på någon tajt sprinterrumpa, ha det bra ! ciiaaaao !

/carin

library lovers

Nu sitter vi i skolan och hittar massa fina klistermärken och grejer. Alla är töntiga förutom jag. hihihi

elin

vardagsrum vs frisersalong

ja och nu sitter jag här bänkad framför tvn för att se på gossip girl. efter gossip girl
förvandlar jag vårt vardagsrum till carins frisersalong, denna gång ska marresand fräschas upp
i håret, frågan är om det blir snaggning eller toppning? saxen är i mina händer så jag bestämmer.
idag har jag ett super erbjudande, då det är gratis inklusive oboy och kaka man kan även få
en klick frisyrgelé eller mousse i, den ni gott folk!

au revoir / carin


Borta? i Karlstad

Här sitter? jag i Karlstad. Igår var vi top models på OL-galan. Fet seksiiiii! V var 60- 70- 80- 90- och 2000-tal. GRRR!

FRULLE NU!

elin

helg igen

nu har jag och elin återigen skiljt oss från varandra i två dagar för att sedan återförslutas
på söndag kväll. elin är uppe? i karlstad denna helg i trygga händer. och jag är nere? i finspång
hos min familj. nästa vecka kommer det att bjudas på riktiga stjärnklipp och höjdpunkter på denna blogg, häng kvar.Nu..

...sitter jag och lyssnar på The Scientist och funderar på att gå till Ica för att köpa något att knapra på.. Frukt kanske?
Sedan tar jag tåget ner(?) till Karlstad och hem till min bättre hälft. Jag ska för en gång skull inte springa, vilket är skönt skönt skönt. Jag ska bara glida runt. Något jag är grym på, om jag får säga det själv.

Nu har jag även slutfört dagens syssla som jag så billigt sålde mig själv till igår. Lukten är numera borta och istället känner man en svag frisk doft av kemikalier(gud va fel det låter, är jag ute och cyklar?). Doften ligger ganska nära den som blev när vi sprayade Carins hår.

Elin

dålig lukt och människohandel

nu har jag varit inne i elin och mitt kök för att styra upp en tallrik yoghurt såhär
på morgonkvisten, och väl inne i köket möts jag av den härliga doften. eftersom att man
inte kan ta doftkort och lägga upp får jag beskriva doften, en ganska bastant blandning mellan
pizzalukt, fisk, ruttet, matrester, smörlukt och instängt. doften verkligen tränger upp i näsan och
man vill nästan bara kasta sig ut därifrån, kanske är detta ett tecken på att varken jag eller
elin är särskilt pedanta, dock är vi väldigt trevliga ändå. hur som helst kanske någon borde
ta tag i städningen, kanske det var min tur den här veckan? men jag var smart och sålde bort
min städning i köket till elin för 17 minuters massage igår, så grattis elin köket is yours.
jag lovar att städa det nästa gång.

Korv, korv, korvarna, korv

Här sitter jag och fiarar gårdagens läsarsiffra som var högt uppe i 41. Vi är nya blondibella och det kommer inte dröja länge förän vi har 500 000 läsare. Muahahahahahaha!!!

Elin

SM-FEST

en bild säger mer än tusen ord

Frikogi khan! Winggmgmgmgm vi ha pat härja luc!

Gårdagen sammanfattas med ovanstående mening.

Idag har vi fikat i två timmar, jag är fortfarande mogen och dricker kaffe. De andra (Carin, Malin, Klara och Lilian) fikade annat. Sen har vi haft taco afton, det var gotte.

Nu är det bajs och dusch. Mysigt.

Elin


Krogen på fredag eller? (hahah va?)

Idag har jag klarat av skolan galant, mitt lag vann alla matcher i basketen på idrotten. PIMP.
Och har börjat dumma sig och försöker jaga ihjäl Fyllecajjan och Sunken. Så Jonas fick ta sig ett litet snack med honom om hur man uppför sig, men jag är inte säker på att fattat för han smyger fortfarande runt i akvariumets mörka skuggor.

Träning om 20 min, sen taggar vi hårt!

Elin


TAGGNING

just nu känner jag bara intergrill och taggning.
tagga tagga tagga !
Bloggpuss...

Efter en helgs "bloggpaus" är vi nu tillbaka.

Dock har jag varit klantig och glömt min mobilsladd hemma så om vi inte får tag på en ny så kan det bli rätt klent med dagens outfit framöver.

Idag ska vi äta Satay-kyckling med lite utökning i köket, nämligen Klara och Jonas. Men innan dess ska vi hinna med att titta på de två gossip girl avsnitt som vi sorgligt nog missat på grund av diverse anledningar. Om vi får tag på OSkars dator, men chansen är liten då han gått iväg för att simma. Attsingen.

Snikk
Elin

Dagens OutFIT

Carin har på sig en småblommig kjol från Tjallamalla, tunna svarta leggins från HM, svart kofta från Vero Moda och underkläder direkt från kvarglömt lådan.

Elin har på sig grå stickad kofta från Lindex, svart linne från HM, svarta halvtunna strumpbyxor från HM, underkläder från UFF-lådan nere på hörnet.


Torsten i växten

Snart ska jag till tåget och ut i duggregnet. Jag vill gärna ta med mig mitt täckte, det ser så skönt ut.
Dagens bästa måltid hittills har varit glass. Det var gott, men kallt.
Fiskarna ser ledsena ut för att jag ska åka, fast jag har försökt förklara för dem att jag kommer tillbaka på söndag. Och Torsten håller dem ju ändå sällis från sin ståtliga plats i blomman. Jag måste nog ta bort vattenkannan så han itne flyger ner i den, han har ju nämligen inte lärt sig simma än.

Elin


hetaste raggningsrepliken..

"jag känner mig så mysig när jag lyssnar på lars winnerbäck, kan inte vi hångla lite?"

Naken

Jag har får några minuter sen råkat blotta mig för unge herr Johan Salomonsson.

Nu har jag precis duschat och packat. Jag är bra

Elin

matchdress

idag var det fotbollsmatch mot fccc igen. blev en liten förlust, men vi är på topp ändå
och vi känner just nu att utvecklingskurvan bara kan gå uppåt. vi är på g. med lite taktiksnack och
träningar kommer det att gå hur bra som helst. nu får ni även ett litet smakprov på
BK TOTOS matchdress direkt från huvudleverantören Be Ges.


dagens outfitElin: Svart klänning Gina Tricot, svarta leggins HM, röda skor Magdas second hand, inga underkläder

Carin: Tjockstickad kofta från Zara, svarta leggings hm, vit tunn t-shirt HM, höstblommig kjol MQ, inga underkläder

drinkblandarna..

nu har även jag vaknat, och lämnat den varma sängen bakom mig för ännu en dag i skolan,
snart är det helg, sköntskönt! dagens outfit är på väg, kommer lite senare.

och nuen gullig bild på lilian som var den första som fick smaka min och elins drink igår kväll,
vi ville ge henne en bra start på kvällen.


Kanonkul

Här sitter jag nu på Info & Layout.
Vaknade imorse och tittade ut, fint väder och solen sken. Not. Regn och bajskallt. Den som satt oss borta i västra skolan en torsdag morgon klockan 7.50 vill jag döda. Varför, varför, varför?

Elin

NER TAGGAD

Nu har vi taggat klart. Det var kul.

Elin

Vi taggar

Modebloggar-posen har visat sig vara populär bland våra läsare, här är den alltså en gång till!

Elin: Ljusblått fjortis linne från HM, fjortis-leggins från Bik Bok, fjortis hår från hemma.

Carin: Mormorstickad kofta, leggins från Egen garderob, vitt linne också Egen garderob.


onsdag

idag har det varit en mycket skön dag, slutade 10.50 så då drog jag mig ett varv förbi syon sen
hem till oboyköket. nu har jag ungefär druckit 5 liter oboy i väntan på att elin ska komma hem från skolan.
i eftermiddag blir det träning och shopping av underbart korta adidasshorts från 80-talet, puss på det. så
snart är hela BK TOTO dressen färdig. nej nu ska jag gå och ta tag i matematik C, hejdå.

/carin

Dagens Outfit

Istället för att bli kaloriblogg, blir vi modeblogg. Detta har vi haft på oss idag.

Carin: Jeans från Bejboms garderob, barbie-rosa genomskinligt linne från Top shop, svart sexbh med tillhörande sextrosor från HM + Elins och Jonas gamla avlagda tandborste.

Elin: Ullmaxlinne från Ullmax, HMlinne från HM, fjortisjeanstights från Bik Bok, mammastickad väst från pappas gamla avlagda grejer.

Han ligger först i matteboken.

Nu sitter jag återigen här. Dagen har varit kort, högläsning för framför allt Agnes och Johanna, men Dennis, Gustaf och Martin fick också lyssna.
Sen när vi kom hem hade jag och Marreboy fredagsfrulle igen, och tittade på Slim Susie. Redigt bra film de där.

Nu undrar jag om jag ska äta eller inte, och hurvida jag ska ta bort min klädhög från golvet.

Elin

(Porr&Pyjamas)

igår kväll debuterade en så kallad PP-kväll hemma i våran lägenhet. vi var ett gäng på fyra tappra kvinnor
som deltog. vi alla överlevde och kanske kommer en till sådan här kväll att skrivas in i almanackan?

Idag...

...har vi varit på café med Ribbispibbis. Elin+Ribbis drack kaffe och Carin fick te. Det var trevligt. Vi hade bloggmöte och diskuterade våra konkurrenter, men hade även ett mindre samtal om döden.
Vi hade en mysig timme, och Carin visade sin nya jobbtelefon. Den var snygg och grön och bra att ringa med och surfa med när hon är och arbetar.
Vi levererar bilder från mötet exklusivt här i bloggen.

Carin med nya telefonen.

Djupa samtal

Vi drack kaffe, Rebeccas tunga

Efterlämningarna

Dagens haircut

Dagens haircut 2

Elin och Carin

dagens outfit

hej allesammans! nu tänkte vi dela med oss till er läsare vad vi har klätt våra nakna kroppar med idag.

elin: svarta bomullsleggings från hm, stor herrskjorta storlek XL hm, sexig bh hm, hortrosor hm, hår hm, tofflor birkenstock.

carin: jeans gul&blå insydda längst ner med nål och tråd, vitt modernt ribbstickar linne hm, ullkofta från okänd?, svarta naglar depends emonagellack, vanlig komfortabel bh hm, ultrasextrosor gina tricot.


We lööööööve Sundsvall

Nu är vi äntligen hemkomna från våran Sundsvalls-tripp. Ack så trevligt det var. Sundsvall är en så vacker stad och vi njöt mycket.
Desto sämre var vädret, och Sundsvalls kriminella yngre invånare. De sist nämda lekte liemänn och undrade om vi ville bli knullade utanför vårat fönster, vi avböjde erbjudantet eftersom sexlusten inte var på topp då klockan var kvart i fyra/halv fem och vi bara ville sova.
Oddsen för en sjukvecka är höga, då man var som en djupfryst kräfta när man kom i mål.  Skönt=ingen träning.

Då vi inte lyckats få en bild på dagens outfit, så får vi helt enkelt beskriva den: svarta superställs byxor med bajsa-på-mig-häng, svart superställs tröja. Vi var ninjas.

Nu väntar de två nybäddade sängarna och Mr. John Blund.
Elin+Carin

Dagens låt: Älskat Ivor(Häst och hanboll)- 50 hertz

Sundsvall

Ja som sagt var, vi har varit och simmat. Det var trevligt.
Nu har jag även slutat skolan för 40 minuter sen. Skön dag, ja. För vi har ingen företagsekonomi.
Fast sen ska vi till Sundsvall, mindre taggad, men det löser sig nog.

Elin

mysmorgon

nu är elins och min mysmorgon slut. båda hade sovmorgon men ställde ändå alarmet på 06.45 för
att kila ner till badhuset och simma morgonsim. härlig stämning i badhuset med mysig belysning och härlig musik
då allt från westlife till dr alban spelades. när vi var klara kände vi oss duktiga och nöjda och begav oss hemåt. ut i
den kalla morgondimman, väl där ute gör elin bort sig och vinkar och nästan ropar efter en människa som hon tror
är en som det inte är, så söt är elin.

när vi sedan kom hem, sådär lagom röda om kinderna och med frusna fötter bestämde vi oss för att baka scones. det blev scones med te och oboy frukost idag med winnerbäck musik.
detta var helt enkelt en ultimat morgon.
/carin


Dagens humörsvängning...

.. tilldelar jag också mig själv. Återigen är jag, arg.

Elin

dagens stjärna

dagens stjärna går till elin för att hon är så gullig och snäll och städar hela våran lägenhet.


 / carin

plask och lek

denna torsdag har varit en seg och slapp dag. lagom skön dag i skolan, bortsett från kemilabben, inga måsten och glatt humör. efter skolan bestämde jag och elin oss för att dra med oss angelica till hallsbergs häftiga badhus för "simträning". eftersom att angelica går samsam slutar hon mycket sent, så vi hann ta oss en powernap innan de var dags för att plaska vatten. jag tillbringade min powernap i sängen, med biologiböckerna som kudde med en simdyna runt midjan, medan elin spenderade sin powernap på mitt skrivbord, mysfaktorn är hög!

när angelica väl kommit hem drog vi oss ner mot bassängerna, vi "simtränade" i nästan en halvtimma iallafall om man avrundar uppåt. vi tog tillvara på våra simkort mycket väl idag, och tänjde även lite olika muskler mycket väl i bassängen. vårt mål är nu att bli så vig som möjligt tills jullovet, det är tävling på hög nivå! jag säger bara scissor. som krydda på moset var även anders holm idag i badhuset, så vi tog oss ett snack med denna man. när vi plaskat runt lite kom vi på att våra kära orienteringskamrater hade banintervaller idag på löparbanan, så vi simmade ut i utomhusbassängen och hejade glatt på de duktiga löparna. riktigt spänstiga och fina, som bullens korv ungefär. när våra händer väl såg ut som russin och när det började bväxa simhud mellan tårna bestämde vi oss för att kliva upp och dra en finsk bastu.

det blev satsumas, balsam och bastu. kanonkanon. sedan skrubbade jag elin lite på ryggen innan vi drog på oss kläderna och lämnade badhuset bakom oss med bestämda steg mot västra storgatan 5a. / carin

Top Model

Har precis tittat klart på Top Model 10. Vilken besvikelse, Whitney. Hur kunde hon vinna? Vi skrek rakt ut i förtvivlan när de sa det. Inte bra alls:(
Dagen har inte varit på topp. Kommer hem och ska plugga matten som jag skjutit på. Efter två tal, får jag ett vredesutbrott och inte långt från tårarna springer jag från Martin hem till Angelicas säng för att läsa lite Vecko Revy om människor som har det sämre. Det kändes lite bättre. Tills jag insåg att jag var tvungen att träna. I regnet och minusgraderna. Humöret sjönk som en sten och jag kände mig som en fet padda när jag var ute i skogen. Dock blev jag lite glad när Rebecca sprang ikapp mig med 4 sekunder och så fick jag den vackra låten Matteboken på hjärnan. Något som jag senare berättade för Rebecca i sjungade form. Hon blev glad.

Sen gick vi till Konsum och köpte godis. Då blev jag riktigt glad.

Elin

top model

nu har vi surat, ätit, tränat, duschat, handlat, målat naglarna, diskat, läst veckorevyn, köpt godis och nu är det snart dags för finalen av top model! yeah, vi är bänkade.

RSS 2.0