Tisdag

Efter helgens SM har jag INGA (noll alltså) sista platser med mig hem. Det är sanslöst mycket bättre än förra året då jag var sist på natten, sist på sprint kvalet och sist i sprint finalen. Är dessutom ganska nöjd med loppen också. Bara det liksom. Gjorde en rätt klantig grej på vägen till tvåan på natten, och lite dåliga vägval på bägge sprintloppen men jag känner mig glad och nöjd ändå. Vilket kan bero på att jag bakat precis. Mmmmm...
 
 
I tisdags förra veckan var jag inne och fotade ringen som Karro tappat bort senast jag var där men som sedan återfanns (bakom soptunnan...). Fick även ta lite bilder på ett halscollier som Olle gjort tillsammans med guldsmeds-Thomas. En utmaning eftersom jag inte fotat så mycket guld tidigare (läs: inget), men jag skulle nog säga att biffen till sist blev kirrad ändå.
 
 
Nu är det fortsättning på uppsatsarbetet, som vaaaanligt. Imorgon har vi handledarmöte så ska försöka producera som en galning tills dess.
 
 
Elin

Fredag

I fredags var det heldag i stan som gällde. Först lunch och ringjakt hos Karro på verkstaden. Sedan tog vi oss ner till, av doften att döma, mångas favvo kisställe under Katarinabron. Där fotade vi en stund i en buske, innan vi fick nog av lukten och gick vidare ner till Gamla stan och Mårten Trotzigs gränd där vi insåg att koppar i trappa inte funkar. Men man ska ju lära sig något varje dag.
 
 
Efter ett misslyckande fortsatte vi mot Sergels torg och sedan vidare till Statshuset. När vi kom tillbaka in efter tre timmar ute i orkanblåsten fikade vi lite, för det ska man alltid göra på fredagar (inser nu att jag inte fikat något idag, :O ). Att det var en riktig fläskfika gjorde ju ingen direkt ledsen, och framför allt inte mig eftersom jag skulle till jobbet efteråt.
 
Idag har jag blivit uppsatshandledd och ska snart förbereda mig på Grymnatta som till aftonen ska löpas. 8 km bana som jag planerar att äga fett. Soild plan! Just nu är det Jackson 5 - Santa Claus is coming to town som strömmar ur högtalarna, eftersom spellistan JUL!!!! är påslagen i Spotify. Passande.
 
 
Elin

Torsdag

Sitter och uppsatsskriver just nu men tar härmed en paus. Har nämligen, till min stora förvåning, skrivit sedan halv nio. Trodde inte att jag var en sån där ambitiös student, men om man går upp åtta för att läsa BFNs K2-regelverk så måste man ju kunna klassas som det eller? Och pauser tar ju alla, speciellt om man ska försöka plöja 296 sidor PDF regler och lagar. Det är ungefär lika mäktigt som en chokladtårta eller en Riesen.
 
Imorgon är det dags för ett besök på Mosebacke hos Karro, eftersom vi ska fortsätta vårt lilla fotoprojekt som tog sitt första steg för två veckor sedan. Hoppas på höjdarfika och inget regn. Eller snö. INGEN SNÖ! Men vill inte heller ha för mycket sol, eftersom det är silver som ska fotas. Silver och sol är tillsammans en typisk ohöjdare. Men eftersom man är proffs nu för tiden så har jag skaffat en refelxskärm så jag kanske kan hantera det någorlunda. Bättre än jag kan hantera regn i alla fall. Men fika, gött alltså.
 
Provade ovan nämnda reflexskärm på Jonas i måndags, och så här såg han ut
 
 
 
Elin
 
PS. Känner mig också tvungen att kommentera den mycket otrevliga kommentaren om först i mål tävlingen mot Martin också. NEJ, jag lovade aldrig bort Felix om du vann. Jag lovade att jag skulle få äta min macka efteråt. Och det fick jag ju!
PS2. Värt att notera: två (TVÅ!!) inlägg på samma vecka. Vilken grej alltså

Tisdag

Påsken firades i sann orienteraranda med att springa lite tävlingar. I torsdagskväll var det en kamp mot mamma som stod på schemat. Hade inte räknat med all den snö som skogen bjöd på, och blev rätt fort rätt grinig. Tänkte ge upp i mitten ungefär, men sen bestämde jag mig för att sluta fjanta mig. Gasade på järnet och sprang ifrån mamma med ungefär två kontroller kvar. Tur man kört intervaller i vinter liksom!
 
Söndagen bjöd på medeldistans i Ärla, och där slapp jag springa i samma klass som min kära moder. Gjorde en typisk D14-miss, vilket var sjukt klantigt och gjorde att jag tappade typ TVÅ MINUTER. WHAAAT?! Inte bra alltså. Resten av loppet gick bra, mindre snö än torsdagen så det var ju glatt och lyckligt. Förlorade dock först i mål tävlingen mot Martin, så det blev lite plus minus noll med humöret där.
 
I veckan måste jag läsa böcker om alla möjliga ting, men främst om redovisning och K-regelverket. Bör dessutom träna en del så jag kan springa ifrån mamma tidigare på banan i framtiden. Avlsutar med en bild på Malins ponny. Som inte är en ponny. Mer en häst. Men same same.
 
.
 
 
 
Elin
 
 
 
 

RSS 2.0