Söndag

Igår hade vi tjejträff med Tullinge, och det känns i benen idag. Herre.Gu.D. Alltså. Det var smärtsamt när jag gick nerför trapporna imorse när vi skulle åka och träna, och nu funderar jag ärligt på att fira mig ner från balkongen för att slippa gå i trappor när jag ska ner till mamma och pappa. Jag är lite tveksam på min armkapacitet dock, eftersom jag har TRÄNINGSVÄRK DÄR OCKSÅ. Fattar inte det där med att man inte bara ska bli trött av att träna, dessutom får man ont av det. Men, som någon klok människa någon gång uttalade: No pain, no gain. Word på det!
 
I fredags var det dags för nytt fika hos Karro. Det bjöds på hemgjorda dammsugare, som var fett goda. Men eftersom det inte var Karro som bakat dem, så har jag fått önskemål om en ny utmaning. Den förra var toscabullarna, som jag  skulle kunna leva på, så den nya måste vara något bra. Får kanske fundera lite mer så att det verkligen blir en bra utmaning.
 
MEN, vi fikade inte bara. Fotade även senaste skapelsen: en kanna som egentligen inte alls behöver vara en kanna utan kan användas till lite allt möjligt. Så här såg det ut när vi eldade på den:
 
 
Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0