Träningsdag 1

Idag har vi avverkat dag ett av träningslägret. Dagens träningar var distans och gym. Distansen gick av stapeln klockan tio imorse. Vi började på asfaltsväg där det var okej mycket snö, innan vi kom in i skogen där det var för mycket snö. Det var snöpuls upp till rumpan som gällde. Så alla glada orienterare blev ett långt led som tog sig fram i snön. Ja vi tog oss faktiskt framåt trots all snö, dock i väldigt låg fart men med hög puls. Diktatorn (tränare) Håkan ropade glatt att den längst fram skulle springa på och spåra och när det inte orkade längre släppte man fram nästa som fick dra. Det var även viktigt att vi andra i ledet täppte igen alla luckor. Vi delade på ansvaret att dra, och både jag och Elin var uppe och drog. Stark av oss. När vi kom till kontroll två hade vi redan varit ute en halvtimma och vi insåg att detta var helt orimligt så vi drog oss ner till en väg där vi tänkte att det skulle gå bättre att springa. Dock var inte vägen plogad och ännu mer snöpuls väntade, turligt nog bara till knäna den här gången. Dock drog killarna ifrån oss där, men vi kämpade på. När vi hade plöjt av en timmas löpning var det vätska och då var vi ikapp några av killarna. Nu hade hela pärlbanden av löpare slagits isär och jag, Elin och Lovisa hängde på några av killarna in i skogen för ännu lite mer härlig snö. 

Väl därinne insåg vi hur blöta våra ben var och hur trötta de egentligen var, men vi kämpade på och peppade varandra. Vi behövde endast skrika på killarna ibland att ta kortare kliv. Efter en timma och 45 minuter var vi i mål i tisarstugan. Där dusch, bastu och soppa väntade. Mycket efterlängtad.

Nu sitter vi i våra rum och häckar och har dessutom hunnit med ett lagom långt gympass också. Så nu är vi lagom trötta. Plus all träning har vi börjat skriva på vår rapport till projektarbetet också. Brabra! Snart väntas dusch och kvällsmat! Läääängta!

Carin 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0