ELEVHEMS-SKVALLER

Igår kväll stundade ett så kallat kalas på okänd adress här i Hallsberg, och självklart har vi mycket skvaller att bjussa på.

Vi börjar med ett vad vi tror är halv-olgy-par. Detta par innehåller en halv del olgy, JA, och en halv del lokal, JL. Dessa sågs mysa på nära håll under aftonen, men vi har inga säkra källor på vad som egentligen hände denna afton.

För att följa upp detta kör vi på hårt med en debutant här på Cajjsunk. Denna unga dams namn är hemligt, men vi ger er såklart initialerna som är AL. Fröken AL har efter en ganska lugn höst börjat se sig om efter en partner, och denna letar hon i äldre kamraters årskurser. Det ryktas även att hon har "råkat" visa upp lite för mycket av sin överkropp för unge herr JF. Detta är något vi vet med säkerhet, eftersom hon försa sig idag när ES gjorde samma sak.

Det ryktas också om att alkohol köptes ut från ICA av diverse (läs:en) elever till andra omyndiga elever innan aftonen drog igång ordentligt. Vi har hört namnen AS, JS oh KH nämnas i detta sammanhagn. AJABAJA!

Vi är nu mycket förvirrade i relationen mellan TW och SS, då de senast igår sågs hålla om varandra på ett högst intimt sätt men efter en snabbkoll i TWs inkorg har vi fått höra från en hemlig källa att det verkar finnas fler män på TWs karta än bara SS.



Cajjsunk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0