Elevhemsskvaller deluxe

Hej. Imorgon är det sommarlov vilket innebär inget mer elevhem på några månader, detta medför inget elevhemsskvaller. Därför väljer vi att dela med oss av en individuell sammanfattning om alla inneboende. Läs och njut!

MS: Hållit en lugn och stabil profil hela året med få utstickare. Helt enkelt en skötsam elev.
KH: MS vän KH har däremot levt loppan de senaste månaderna här på olgy. Detta antar vi beror på uppbrottet från danskjäveln. 
OD: Olgys egna charmör. Har egentligen levt sitt egna glidarliv. Dock har alla sina brister, disk i garderoben är en av dessa. ODs andra namn kan vi ge er; hjärtekrossaren.
AP:  AP har under dessa två terminer tillbringar sitt liv i ett mycket stabilt förhållande. En viss fröken FK har blivit hans käraste. För övrigt en väldigt skön individ som tycker om bacon. Det sägs även att denna individ sitter och klämmer på en kåtlista?
JR: Har varit utanför vår radar under stora delar av året. Men trots detta har han visat sig vara en riktig liten tjejtjusare med alla sina tjejlistor. Det sägs även att han har råttor på rummet.
KH: Unga fröken KH har hållit en blygsam och låg profil under dessa terminer. Kan det bero på att hon är ny här? Eller beror detta på att hon efter en sen kväll i Örebro hamnat på sjukhus? Vi får se hur denne utvecklas till nästa år.
KEG: I början var det enda som hördes från KEG ljudet av valthorn. Senare blommade KEG upp och det är med stor sorg vi kan meddela att hon kommer lämna oss till hösten för de amerikanska staterna.
 RB: Inget nytt på killfronten, håller sig till sin linköpingspojk. Detta är individen med full kontroll, eller? Appropå full kontroll ryktas det om att hon blev sängliggandes efter en grov alkoholkonsumtion.
AR: Har inte synts till så mycket här på elevhemmet då hon mesta dels har befunnit sig i Åmmeberg eller Kumla. Nu sägs det att hon tillbringar sin fritid i Vintrosa istället.
EB: Cajjsunks självklara favorit bland ettankillarna. En helskön prick med vardagsklädsel som spiderman. Har få lik i garderoben.
LB: Ytterligare en i raden av Stockholmare. Detta säger väl sig självt?
JS: Olgys egna brudmagnet. Det sägs att han har en barbara under sängen som substitut när strömmen av kvinnor sinar.
OS: Den ordningssamma pinnen en våning ner som raggar hej vilt på redan upptagna tjejer. Är det så här din mamma har uppfostrat dig?
MS: Det finns så mycket ord om denna man. Han bor borta i sophålet med sina orenliga kamrater.  När det gäller tjejfronten håller han sig till den yngre generationen. Så alla tjejer över 18 år kan ge upp.
AS (HL): Ja, Hanna Ljungberg. Det borde räcka.
AM: Blygsam värmlänning med inte allt för många ord i munnen. Dock ryktas det om att han på hemmaort är en riktig raggare vilket han lyckats visa upp här, men det kanske kommer med åldern. Kom ut ur skalet, skalman!

Det var allt om alla elevhemsbarn för nu.
Pusspuss/ Cajjsunk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0