ELEVHEMS-SKVALLER

Eftersom det idag är torsdag så ger vi er ELEVHEMS-SKVALLER!

Vi inleder med att berätta att unge herr JA, som hittills hållt sig relativt mycket på mattan, har lyckats hitta en flamma bland de svårflirtade orienterar kvinnorna. Detta sägs ha pågått sedan skol SM men på en diskret och lugn nivå och därför har vi missat det. Vi önskar dock att information av detta slag kommer till oss tidigast möjligt för att vi skall kunna rapportera.

Förra veckan nämnde vi fröken AL, som letade efter en livskamrat i äldre årskurser. En fågel har nu viskat i vårt öra att en dejt ägt rum i början av veckan. Vi vet än inga detaljer, men väntar spänt på att någon skall komma ut med dessa. Tills dess är allt vi kan säga: You go girl!


Denna vecka var det som synes lite tunt med skvaller, men vill ni åtgärda detta är det bara att hugga oss för info. Våra källor behandlas självklart anonymt om inget annat önskas.


Cajjsunk

Kommentarer
Postat av: en glad spanare

kan berätta fakta eftersom att man kan kalla mig gossip girl! jag kan idag berätta att AL och musik estetarn satt och hade en romantisk fika idag runt tre/fyra tiden!

2009-12-03 @ 20:52:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0